>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Oeiras, 28.04-03.05.2014

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Portugal Open​

Miejsce: Oeiras, PORTUGAL
Data: 28.04-03.05.2014
Rozmiar drabinki:
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $250,000
Oficjalna strona: http://www.portugalopen.pt/
Drabinki: Turniej główny, Kwalifikacje, Debel
Plan Gier
Zestawienie kursów

-------------------------
lista zawodniczek (po pojawieniu się drabinek usunę listę):
MD list
1. Vinci
2. Suárez Navarro
3. Stosur
4. Pavlyuchenkova OUT - Replaced by Cadantu
5. Cornet OUT - Replaced by Wickmayer
6. (SR)Kleybanova
7. Kanepi
8. Cirstea OUT - Replaced by U.Radwanska
9. Safarova
10. Koukalova OUT - Replaced by Shvedova
11. Kirilenko OUT - Replaced by Knapp
12. Kuznetsova
13. Hantuchova
14. Vesnina
15. Rybarikova
16. Meusburger
17. Jovanovski
18. Zhang
19. Peng
20. Nara
21. Schiavone
22. Riske OUT - Replaced by Voegele
23. Lepchenko (#49) OUT - Replaced by Puig
Top ALTs
#1 Zahlavova Strycova
#2 Hercog
#3 Giorgi
Q list
1. Knapp OUT - Replaced by Feuerstein
2. Shvedova OUT - Replaced by Kucova OUT - Replaced by Vogt
3. Puig OUT - Replaced by Duque Mariño
4. Zahlavova-Strycova
5. Mattek-Sands OUT - Replaced by Medina Garrigues
6. Wickmayer OUT - Replaced by Irigoyen
7. Cadantu OUT - Replaced by Brianti
8. Hercog
9. Torró Flor
10. Giorgi
11. U.Radwanska OUT - Replaced by Bacsinszky
12. Voegele OUT - Replaced by Dulgheru OUT - Replaced by Zanevska
13. Domínguez Lino
14. Scheepers OUT - Replaced by Burnett
15. Pfizenmaier
16. Vandeweghe OUT - Replaced by Lim
17. Barthel
18. Mladenovic
19. Larsson
20. Fichman
21. Govortsova
22. Cabeza Candela
23. Soler Espinosa
24. Oprandi
25. Kudryavtseva
26. Begu
27. Watson OUT - Replaced by Kania
28. Bertens (#122)
Top Alts
#1 Dabrowski
#2 Koelher
#3 Barbieri

Otrzymane punkty reputacji: +6
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Barthel M. - Bertens K. 1 @ 1,83 Bet365
Na szybko, bo mecz niedługo się zacznie. Barthel łatwo przebrnęła kwalifikacje w Stuttgarcie. Niestety spotkała w 1 rundzie Jankovic i skończyła swoją przygodę. W 1 secie wszystko jej wchodziło, grała naprawdę świetnie, dodatkowo Jelena jej pomagała. W 2 secie nie wytrzymała psychicznie i TB przegrała, w 3 dała się przełamać. Przegrana z Serbką raczej była wliczona, jednak pozostawiła naprawdę bardzo dobre wrażenie. Dużo mocnych, płaskich piłek, dobry serwis. Bertens widziałem tylko w meczu z Kovinic i wrażenia na mnie nie zrobiła. Forma też jakaś świetna nie jest, gdzieś tam ciułała 1-2 rundę w różnych turniejach. H2H 4-1 na korzyść Niemki i sądzę,że dzisiaj też może wygrać, ale nie po łatwym meczu.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Bacsinszky T. - Duque-Marino M.
zaraz mecz więc się nie rozpisuję, a nóż widelec ktoś skorzysta ???? . moim zdaniem warto postawić na Kolumbijkę, grała już w tym roku parę spotkań na mączce, coś tam ugrała na turnieju w Bogocie i w pierwszym meczu bez problemów pokonała Portugalkę Luz 6-1, 6-1. Bacsinszky nie rozegrała ani jednego turnieju na clayu, grała głównie itfy na hardzie, grała kwalifikacje w Katowicach, których nie przeszła. W pierwszym meczu sporo się męczyła i po trzech godzinach wygrała z Kanadyjką Fichman 4-6, 7-5, 7-6. H2H na korzyść Marino, wygrała jeden mecz w 2010 roku.
Duque-Marino M. @@ 2.10 bet365

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Przecież Bacsinszky grała dwa mecze na cegle w Brazylii w FED Cup, gdzie dwa razy wygrała z gospodyniami po 2:0.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
WTA - SINGIEL: Oeiras (Portugalia), ziemna
&amp;

Nara K.(JPN) - Begu I.(ROU)
Typ. Nara 2.38 Pinnacle Sports ⛔ nie tym razem...
Ze Stutgartu przenosimy się do Oeiras, gdzie w pierwszej rundzie zmierzą się ze sobą Japonka z Rumunką. Jestem bardzo zaskoczony kursami wystawionymi na to spotkanie i przede wszystkim faworyzowanie Begu, która znajduję się o ponad 50 pozycji niżej w rankingu. Na prawdę nie wiem czym sugerują się w tym momencie bukmacherzy. Rozumiem, Begu jest w tym sezonie ograna na Clayu, wygrała w marcu i kwietniu dwa turnieje na mączce, ale były to zawody rangi ITF, gdzie była zawodniczką najwyżej rozstawioną, więc żadne to duże wyróżnienie. Do tej pory, od początku roku Begu nie miała w ogóle okazji rywalizować z zawodniczką, która znajduje się w czubie rankingu i Japonka będzie najwyżej rozstawioną zawodniczką, z którą będzie musiała stoczyć bój o kolejną rundę. W dodatku Nara nie jest w słabej formie, wręcz przeciwnie, ten sezon bardzo udany w jej wykonaniu. Po kolei, Auckland-1/4 finału, AO-3 runda, wygrany turniej w Rio i to na mączce, warty uwagi, oraz 2 runda w Indian Wells i Miami, a porażki, które doznawała to tylko i wyłącznie z zawodniczkami z top 20, więc bez żadnych niespodzianek. Na clayu w tym roku już grała, nawet okazała się najlepsza w Rio, gdzie rozegrała bardzo dobre zawody, więc na mączce jest ograna. Po raz kolejny napiszę, nie wiem co bukmacherzy widzą w Rumunce, która do tej pory rywalizowała z zawodniczkami o podobnym poziomie gry, lub nawet gorszym od niej ale moim zdaniem kursy powinny wyglądać zupełnie inaczej. Wszystko pięknie, Begu jest ograna w ostatnim czasie, ale Japonka to jednak ciut lepsza zawodniczka, która też lubi grać na Clayu, a po takim kursie to na prawdę warto spróbować. Ja biorę ten kurs w ciemno i polecam zagrać, nawet za niewielką sumę.​

type-man 458

type-man

Użytkownik

Maria Teresa Torro Flor vs Shuai Peng @2,20 bet365 ⛔ 6:1, 6:4
Typ powyżej Tarkiego16 również polecam bo przy tym kursie jak już zresztą Tarki16 napisał warto próbować. Moją uwagę przykuło inne spotkanie, mianowicie Chinki Shuai Peng z młodą hiszpanką Torro Flor. Albo nie znam jakieś nowinki albo źle przeszukałem informacje, ale nie rozumiem dlaczego kursy na Chinke urosły do takich rozmiarów z tych pierwotnie wystawionych. Wydawać by się mogło, że 22 letnia Maria Teresa jest w gazie. Wygrała pierwszy w karierze turniej rangi ATP w Marakeszu wygrywając 5 spotkań z rzędu i tracąc tam tylko jednego seta w finale z Oprandi.
Czy jednak to powinno aż tak rzutować na kształtowanie się kursów? Wątpie. Shuai Peng również ma dosyć korzystny bilans. W 2014 r. tylko jedna przegrana z gry z Errani jakieś wielkiej ujmy nie przynosi. Meczu z Hantuchovą nie liczę bo Peng spotkanie poddała. Ale zawodniczki, które Peng w tym roku ogrywała bardziej jakoś mnie przekonują, m.in. Keys czy świetnie spisująca się w tym sezonie francuzka Garcia (pogromczyni Jeleny Jankovic).
Według mnie kursy wyjściowe były bardziej obiektywne niż te które mamy teraz. Spotkanie warte ryzyka. Myślę, że Peng wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik

Maria Teresa Torro Flor vs Shuai Peng @2,20 bet365
Typ powyżej Tarkiego16 również polecam bo przy tym kursie jak już zresztą Tarki16 napisał warto próbować. Moją uwagę przykuło inne spotkanie, mianowicie Chinki Shuai Peng z młodą hiszpanką Torro Flor. Albo nie znam jakieś nowinki albo źle przeszukałem informacje, ale nie rozumiem dlaczego kursy na Chinke urosły do takich rozmiarów z tych pierwotnie wystawionych. Wydawać by się mogło, że 22 letnia Maria Teresa jest w gazie. Wygrała pierwszy w karierze turniej rangi ATP w Marakeszu wygrywając 5 spotkań z rzędu i tracąc tam tylko jednego seta w finale z Oprandi.
Czy jednak to powinno aż tak rzutować na kształtowanie się kursów? Wątpie. Shuai Peng również ma dosyć korzystny bilans. W 2014 r. tylko jedna przegrana z gry z Errani jakieś wielkiej ujmy nie przynosi. Meczu z Hantuchovą nie liczę bo Peng spotkanie poddała. Ale zawodniczki, które Peng w tym roku ogrywała bardziej jakoś mnie przekonują, m.in. Keys czy świetnie spisująca się w tym sezonie francuzka Garcia (pogromczyni Jeleny Jankovic).
Według mnie kursy wyjściowe były bardziej obiektywne niż te które mamy teraz. Spotkanie warte ryzyka. Myślę, że Peng wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko.
Kursy są wystawione prawidłowo. Hiszpanka potrafi grać tylko na ziemi, dodatkowo w niedziele wygrała turniej. Peng w Marakeszu poddała mecz ze względu na kontuzję lewego uda. Przeważnie zasada jest taka, że jak wygrywasz turniej to w następnym odpadasz w 1-2 rundzie. Typu nie neguje, bo seta spokojnie może urwać. Pytanie na ile poważna była kontuzja oraz jak potraktuje ten mecz Maria.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Bacsinszky + Vinci + Safarova⛔ 2.48 Pinnacle Sports

Dzisiaj bez szukania zbędnych niespodzianek i idziemy po najłatwiejszej drodze. Gram na Szwajcarkę, bo wczoraj bardzo pozytywnie zaskoczyła i wyeliminowała Stosur. Ogólnie w tym roku ogrywała się głównie na ITFach, i była 3 razy finalistką, dwukrotnie wygrywając turniej. W Portugalii przebrnęła przez kwalifikacje i pokonała tam dosyć znane zawodniczki, i w 1 rundzie skazywana na porażkę bez najmniejszych kłopotów uporała się z faworyzowaną Stosur. Tunezyjka, niby wyżej notowana zawodniczka, ale dopiero wkracza w zawodowy tenis, i nie sądzę, że będzie w stanie coś dzisiaj ugrać z zawodniczką, która wyeliminowała Australijkę. Szwajcarka dobrze czuje się w tym turnieju i to ona powinna zameldować się do kolejnej rundy.

Jeśli chodzi o Włoszkę, to tutaj najbardziej obawiam się tego spotkania, bo wczoraj nie zagrała Vinci jak należy, tracąc seta z Cadantu. Jednak jest na tyle doświadczoną zawodniczką, dodatkowy atut to nawierzchnia, którą preferuje powinny jej wystarczyć na Belgijkę, która tylko momentami prezentuję dobrą formę. Wickmayer ograła w 1 rundzie Ulę, ale to żaden wyczyn, bo to co ostatnio wyprawia na korcie Polka pozostawia wiele do życzenie, więc nie trudno poradzić sobie z Radwańską, nawet z tak nieobliczalną Belgijką. Włoszka będzie dużo przebijać i to wystarczy na Wickmayer, która będzie popełniać masę niewymuszonych błędów.

I rodzynek na koniec dnia. Dziwi mnie w sumie najwyższy kurs właśnie na ten pojedynek. Szkoda mi trochę Safarovej, która w tym sezonie nie osiągnęła jakiś znaczących sukcesów. Pechowe losowania drabinki sprawiają, że już na pierwszym etapie trafia na zawodniczkę z top 10, i niestety przegrywa. W Stuttgardzie sprawiła masę kłopotów Sharapovej, i mecz zakończył się po aż 3 tiebreakach. Zagrała bardzo dobre spotkanie. Jestem spokojny o formę Czeszki, Rybarikovej odpuściła pierwszego seta, po czym w kolejnych nie oddała jej nawet gema. teraz pora na Słowenkę, która nie jest w jakiejś nadzwyczajnej formię, gra swoje, jednak w pierwszym meczu kłopoty z Voegele, która w tym roku jest cieniem zawodniczki sprzed roku. Myślę, że tym razem nie będzie momentu rozluźnienia u Safarovej i bez problemu w dwóch seta upora sie z Hercog.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Svetlana Kuznetsova v Maria Teresa Torro-Flor (Liczba setów powyżej 2.5) - @ 2.37 ✅✅✅ / miałem rację dwie waleczne kobiety ! 5-7, 6-4 ...

Obie Panie łatwo odprawiły z kwitkiem Chinki pokazując że są w formie. Toro Floro wygrała turniej i może być trochę zmęczona, Kuzka bardzo dobrze zagrała w Stuttgarcie. Liczę na wyrównany mecz.
Yaroslava Shvedova v Eugenie Bouchard (Suma gemów Powyżej 21.5) @ 2.00 ⛔ / Shvedówna nie wyglądała na starszą i bardziej doświadczoną tenisistkę.. Swój serwis przegrywała prowadząc 40-15.., Gienia pokazała że jest w gazie i formię!

Gienia w roli faworytki ! Stawiam na równy pojedynek z dużą ilością gemów może jakiś tie-break się trafi. :cool:

kroff 12

kroff

Użytkownik
Yaroslava Shvedova v Eugenie Bouchard (Suma gemów Powyżej 21.5) @ 2.00
Gienia w roli faworytki ! Stawiam na równy pojedynek z dużą ilością gemów może jakiś tie-break się trafi. :cool:
Nie ma sensu moim zdaniem, Bouchard swietnie grala z Kleybanova, widac ze bedzie tu chciala wygrac caly turniej ten mecz moze sie skonczyc bardzo szybko.
Osobiscie gram Bouchard @1,33 10/10✅ izzi 6:4 6:2

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Nie ma sensu moim zdaniem, Bouchard swietnie grala z Kleybanova, widac ze bedzie tu chciala wygrac caly turniej ten mecz moze sie skonczyc bardzo szybko.
Osobiscie gram Bouchard @1,33 10/10
Też czuję że Gienia wygra ale nie szybko ???? Niech się pomęczy !

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Shvedova Y. - Bouchard E. 2 @ 1,30 Expekt ✅ 4-6 2-6
Shvedova próbuje nawiązać do swojej najlepszej formy sprzed kilku lat. W tym sezonie niezłe wyniki na hardzie, próbuje się odbudować. Kazaszka na ziemi potrafi grać, jednak najlepsze rezultaty osiąga dopiero na kortach Rolanda Garrosa. Bouchard to zdecydowanie moja ulubiona tenisistka. Obserwuje ją od tamtego sezonu i obecnie to chyba największy talent. Wczoraj rozrzucała Alise po całym korcie i wynik równie dobrze mógłby skończyć się 6-2 6-2 dla Kanadyjki. Bardzo mocny forehand, dobre warunki fizyczne, szybkość, waleczność to atuty po stronie Genie. To dopiero jej drugi turniej na mączce po półfinale w Charlestone. Po wczorajszym meczu sądzę, że może tutaj zajść daleko.

Suarez Navarro C. - Zahlavova-Strycova B. 1 (-1,5seta) @ 1,50 Unibet ✅ 6-0 6-0 :cool:
Carla broni finału z poprzedniego roku. Ostatnio niezły wynik w Stuttgarcie, mimo poddania meczu z Errani. Wczoraj rozjechała Kudryavtsevą, która z ziemią to raczej ma mało wspólnego. Nie będę się tu rozpisywać nad stylem Hiszpanki, bo robiłem to kilka razy i każdy wie jak gra. Teraz za rywalkę dostaję Czeszkę, która męczyła się z Oprandi. Widziałem kawałki tego meczu i nie było to porywające widowisko. Romina oczywiście grała swój nudny i męczący tenis. Hiszpanka, jeśli nie ma problemu z nadgarstkiem to powinna wygrać szczególnie w strefie mentalnej. Na korcie będzie prowadzić spokojne wymiany i rozrzucać Barbore czekając na błędy z jej strony. H2H 4-1 na korzyść Hiszpanki. Ostatnio grały ze sobą w Fed Cup&#39;ie również na ziemi. Oglądałem wtedy to spotkanie i Carla spokojnie sobie poradziła wygrywając 6-1 6-4. Tutaj widzę podobny wynik.

Wickmayer Y. - Vinci R. 2 (-4,5gema) @ 1,83 Bet365 ✅ 0-6 2-6, luźno :grin:
Miałem nieprzyjemność oglądać spotkanie Radwańskiej z Wickmayer. Ula prowadziła już z przewagą 2 przełamań, a i tak potrafiła przegrać seta. Yanina może dziękować Uli za te prezenty, bo sama grała słabo. Z takimi warunkami powinna radzić sobie lepiej. Serwis jest jej bronią, oczywiście jak trafia, bo potrafi zrobić 3 DF w jednym gemie. Masa niewymuszonych błędów z FH to będzie kopalnia punktów dla Vinci. Włoszka wczoraj z problemami w 2 secie w pojedynku z Cadantu. Widziałem to spotkanie i łamała ją jak chciała. Problemem było utrzymanie swojego serwisu. Roberta nieźle czuje się w meczach z zawodniczkami, które grają &#39;hit or miss&#39;, mają słabą psychikę i popełniają dużo błędów. Wczoraj sporo grała slajsowanego BH co sprawiało dużo problemów Rumunce. Dzisiaj rywalka gra w podobnym stylu. Jednak po jej 1 meczu nie wydaję mi się, aby sprawiła jakieś problemy Włoszce. H2H 5-2 na korzyść Włoszki, z czego tylko 1 mecz był rozegrany na mączce. To tylko pokazuje, że z zawodniczą, która gra regularny i spokojny tenis po prostu sobie nie radzi.

Otrzymane punkty reputacji: +19
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Timea Bacsinszky wygra 2-0 @ 1.90 ✅✅✅ / i znowu drugi set 6-0 !!

Gram dziś pewnie na Szwajcarkę.. Byle kto nie jest wstanie pokonać Stosurki 2-0, a w drugim secie 6-0 ! Widać jest w formię, 4 wygrane na Cleyu. Obstawiam mecz do jednej bramki i pogrom. Ostatnie 3 mecze w setach do zera.. Myślę że nie będzie żadnych niespodzianek !! W końcu jednak to WTA.. C&#39;mon ! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +11
ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Ani Safarova ani Vinci mogą nie wygrać tego spotkania dziwie sie niektórym osobom które na tenisie sie znają że śmiało wchodza w zawodniczki nieobliczalne i jeszcze po tak żałosnych kursach 1.25 w słabo obdsadzonym turnieju ?!,Vinci daleka od swojej dyspozcji meczyła sie w pierwszej rundzie z przeciętna Cadantu,teraz zagra z Wickamyer wcale nie powiedziane że przegra i to jeszcze gładko,Belgijka potrafi zagrać na bardzo dobrym poziomie jak wejdzie w swój rytm może być różnie ???? Safarova która ma ogromne problemy z głowa może także odpaść z Hercog która ostatnio bardzo dobrze gra,Niedługo Rzym ,Roland G sporo punktów do bronienia jak i do zdobycia nie sądze że bąda sie za wszelka cene poświecać dla takiego turnieju.Shvdedova ostatnio także całkiem niezła forma kto wie czy nie zechce sprawić nidespodzianki i wygrać z Bouchard a graja podobny styl i Shvedova ostatnio TRAFIA i fajnie serwuje oglądałem jej kilka spotkan.Ja zarezykuje i zagram delikatnie w strone Hercog i Jovanovski.

Hercog /win 3.00✅✅✅:grin:
Vesnina -Jovanovski /over 20.5 gemow w meczu 1.90 bet 365✅
Jovanovski /win 3.50 bet365
⛔ niewiele brakowało

Otrzymane punkty reputacji: +2
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Carla Suarez Navarro wygra 2-0 @ 1.44 ✅✅✅ / pojechała 6:0, 6:0 :]

Niski kurs na Hiszpankę, statystycznie przewaga po stronie Carli, 3/1 na Clayu. Ostatnio Panie widziały się na Fed Cup gdzie Carlita rozgromiła Czeszkę 6-1 6-4. Dla Carlity wygrana z Kerber czy Makarovą 2-0 to nie problem, więc widzę gładką wygraną. :cool:

Irina-Camelia Begu @ 2.75 ✅✅✅ / jednak miałem rację ;)

Stawiam na młodszą i bardziej ograną na Cleyu Irinę 23/3. Wczoraj odprawiła gładko Japonkę Nara. Stawiam na to że mecz będzie wyrównany, a grzechem jest nie spróbowanie takiego kursu. Kurs wystawiony chyba tylko na podstawie rankingu WTA. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +6
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Irina-Camelia Begu @ 2.75

Stawiam na młodszą i bardziej ograną na Cleyu Irinę 23/3. Wczoraj odprawiła gładko Japonkę Nara. Stawiam na to że mecz będzie wyrównany, a grzechem jest nie spróbowanie takiego kursu. Kurs wystawiony chyba tylko na podstawie rankingu WTA. :cool:
Sprawdź w jakich turniejach grała Irina. Na poziomie ITF może i jest ograna, ale przeskok na WTA jest dość spory. Nie mówiąc o tym, że Estonka dobrze radzi sobie na nawierzchni ziemnej i broni punktów za półfinał z poprzedniego roku.

W 181

wyar

Użytkownik
Niedługo Rzym ,Roland G sporo punktów do bronienia jak i do zdobycia nie sądze że bąda sie za wszelka cene poświecać dla takiego turnieju.
Hercog /win 3.00
Vesnina -Jovanovski /over 20.5 gemow w meczu 1.90 bet 365
Zgadzam sie z Ganadorem,nie dosc,ze Rzym,to doslownie za pare dni Madryt,chyba jeszcze bardziej prestizowy (czytaj lepiej platny) turniej. Wiec lada chwila te,ktore czuja,ze lepiej miec pare dni odpoczynku,zaczna odstawiac &quot;slaba forme&quot; na korcie,&quot;kontuzje&quot; i inne. Przyklad ? Dzisiaj Torro Flor,ktora nie postawila w 3 secie Kuzniecowej zadnego oporu,a przeciez grala 2 wyrownane. Ale widac,ze chciala miec to za soba (po 1 wygranym secie okazalo sie,ze ma kontuzje ;-) ) ,i traktowala jako solidny trening. Przy calym szacunku dla Swietlany,oczywiscie. Ale w meczu Kanepi ja poszukam zwyciestwa Kajki,bo akurat ona sporo nie grala,i przed Madrytem w cyklu treningowym kazdy mecz bedzie na wage zlota. Za drobne pogralem dokladny wynik 2:1 dla KK po kursie 3.5,ale to tylko w kwestii wyczucia,a sprobuje klasyczny win Estonki. Powodzenia.

Ja niestety zgodzić się nie mogę. Na pewno nie będzie tak, że kazdy odpuszcza mecze bo gra Madryt.
A kto tak napisal ? ????

type-man 458

type-man

Użytkownik
Ani Safarova ani Vinci mogą nie wygrać tego spotkania dziwie sie niektórym osobom które na tenisie sie znają że śmiało wchodza w zawodniczki nieobliczalne i jeszcze po tak żałosnych kursach 1.25 w słabo obdsadzonym turnieju ?!,Vinci daleka od swojej dyspozcji meczyła sie w pierwszej rundzie z przeciętna Cadantu,teraz zagra z Wickamyer wcale nie powiedziane że przegra i to jeszcze gładko,Belgijka potrafi zagrać na bardzo dobrym poziomie jak wejdzie w swój rytm może być różnie ???? Safarova która ma ogromne problemy z głowa może także odpaść z Hercog która ostatnio bardzo dobrze gra,Niedługo Rzym ,Roland G sporo punktów do bronienia jak i do zdobycia nie sądze że bąda sie za wszelka cene poświecać dla takiego turnieju.Shvdedova ostatnio także całkiem niezła forma kto wie czy nie zechce sprawić nidespodzianki i wygrać z Bouchard a graja podobny styl i Shvedova ostatnio TRAFIA i fajnie serwuje oglądałem jej kilka spotkan.Ja zarezykuje i zagram delikatnie w strone Hercog i Jovanovski.

Hercog /win 3.00
Vesnina -Jovanovski /over 20.5 gemow w meczu 1.90 bet 365✅
⛔ niewiele brakowało
Ja niestety zgodzić się nie mogę. Na pewno nie będzie tak, że każdy odpuszcza mecze bo gra Madryt. Jeśli chodzi o Safarovą to mój typ jest następujący:
Hercog vs Safarova DW: 0:2 @bet365 2,20 ⛔ 2:1
Z Rybarikovą dała jej tylko pograć w 1-szym secie. Kolejne dwa sety to już miazga. Ostatnie spotkania jakie przegrywała to nie byle z kim bo praktycznie z zawodniczkami top10 (poza Petkovic która wprawdzie nie jest w top 10 ale była w gazie). Co do odpuszczania spotkania to gdyby chciała odpuszczać zrobiłaby to z Rybarikovą. Pomimo tego, że czasami przegrywa z emocjami to bardzo solidna zawodniczka. Przewiduję 2:0 dla Safarovej
Edit: Przesadziłem troche podejmując się tego typu. Nie było to najlepsze spotkanie w wykonaniu Safarovej. Coś było w tym co napisał @Ganador1988@. Lucie zagrała to spotkanie bardziej jak trening niż jak spotkanie o awans do następnej rundy. Może stąd taki wynik. Gratki dla Granadora1988 za przewidzenie przebiegu spotkania.
Ja osobiście zaczekam na Madryt a obecne turnieje jedynie potraktuję poglądowo, obejrzę parę spotkań obserwując formę zawodników.

Otrzymane punkty reputacji: +9
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Safarova 1.45⛔ przerwa od WTA, 3 set Lucka oddała, nie zobaczyłem że dalej czeka Carla, eh:-|graty dla tych co poszukali doga w tym spotkaniu...
Idę tokiem myślenia kolegi Type-man. Lucka jest wypoczęta. Jak przegrywa to o centymetry z TOP 5. Brakuje jej naprawdę niewiele do dobrego wyniku. Spekulacje co do odpuszczania mnie irytują. Dla Lucki takie turnieje to fajna nisza w której można wiele zwojować. Lucka jest zdrowa, zawsze zmotywowana i gra swój agresywny tenis. Hercog to wymarzona zawodniczka aby pokazać swoją wyższość. Hercog wraca po kontuzji. Na aktualny tenis Lucki raczej ma za mało argumentów. Według mnie buki celowo zawyżają kurs aby zdezorientować ludzi.
@ Królewscy palce lizać, jestem od wczoraj w pięknym humorze !!! W Monachium takie lanie na Niemcach, pięknie !!! ????

Andre@

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Cara Black i Sania Mirza @ 1.40 ✅✅✅ / Pewniak 6-3, 6-4

Dość pewny debel. 4/1 Clay. Myślę że ograją Solarkę i Zhang (1 mecz walkower).. Stawiam na bardziej ograną i moim zdaniem pewniejszą parę.

Eugenie Bouchard @ 1.57 ⛔ Pierwsza niespodzianka, Gienia myśli chyba już o Mutua Madrid.. nie istniała dziś na korcie. Kuzka była mocna. Gienia chodziła smętnie po korcie, olewała niektóre piłki, komentator powiedział w pewnej chwili &quot;She lost confidence quickly&quot;, to nie był jej dzień..

Gienia dość pewnie gra w Portugalii, idzie jak burza wczoraj 2:0 ze Shvedovą jednak dziś nie będzie łatwo.. bo na drodze stanie jej doświadczona i solidna Kuznetsova, która wczoraj nie bez problemów poradziła sobie z ostaniu rewelacyjnie grającą Torrrro-Floro, dałbym z chęcią over w setach jednak Kuzce czegoś brakuje. Gram na wygraną Gieni, widzę jej osobę w finale.. ale nie przyjdzie jej to łatwo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom