>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - New Haven & Dallas, 21-27.08.2011

Status
Zamknięty.
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅Begu1.75-Parmentier

Rumunka to dla mnie odkrycie tego sezonu, bardzo mi się spodobała jej gra w Budapeszcie i Palermo. Kobita młoda, obdarzona swietnymi warunkami, gra bardzo poukładany i przemyslany tenis, czasami lubi się podpalić ale co tam dopiero z tej mąki ma powstać ciasto. Kiedyś myslałem że Dulgheru , także rumunka podbije tenisowe salony WTA, jednak jej tenis stanął w miejscu...jej oponentka, widziałem raz i to co zauważyłem że gra tenis dużo słabszy od Begu. Pare klas nizej, jej wyniki takze takie sobie, po sukcesie z Andym mam nadzieję dobrze wejść w nowy tydzień, ciekawe kto pierwszego dnia a faworytek da ciała, spakuje walizki i poleci do Nowego Yorku? po kiego Radwa gra??? jest w formie ok, tu wygra 3,4 mecze- potem na US Open pewnie wygra 3,4 mecze - z tego zrobi się już 7,8 meczy wygranych, dojdzie do cwiercfinału US i polegnie ze zmęczenia, chyba że wczesniej była zgłoszona? Makarova to nie taryfa ulgowa, rosjanka potrafi grać, a co z urazem barku, wyleczony?

Andre@

maloun 20

maloun

Użytkownik
Wiecie gdzie można oglądać mecze tego turnieju w necie?
Na eurosport z tego co w ich programie sprawdziłem to dopiero pierwsza transmisja w czwartek ćwierćfinału:/
Co do radwańskiej Andre@ spoko jak gracz wie, że czeka go bardzo ważny turniej, to przecież może przegrać jakiś mecz na początku turnieju, który poprzedza np. wielkiego szlema. Nie widze problemu, może zagrać jakaś zawodniczka nie tylko Radwańska 2 mecze i pakuje walizki na US open lub bardziej bezczelnie- udać kontuzje, jak chyba ???? to Karolajn Woźniaki zrobiła w Warszawie w przeszłości.
Dlatego trzeba uważać w typowaniu meczów turniejów które poprzedzają wielkie eventy, bo dziwne wyniki mogą sie pojawiać. Trzeba jakoś ocenić po grze i postawie, której zawodniczce będzie zależeć na dobrym wyniku w New Haven.
Ja staram się ostrożnie takie turnieje obstawiać i rzadko.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Errani, Sara - Kirilenko, Maria
Marysia po miesięcznej przerwie wróciła w Stanford pod koniec lipca i od tej pory nic ciekawego nie pokazuje. Odpada w pierwszych, max drugich rundach, ogrywa pionki i jak trafi na kogoś mocniejszego odpada. Sara pionkiem nie jest, h2h 3-0 dla niej może znaczyć jakiś &#39;sposób&#39; na Marie. Co prawda mecze odległe w czasie (2008-09), ale właśnie około 2008 roku Kirilenko miała szczyt formy, wygrała parę turniejów i doszła do światowej kobiecej 18stki. Errani też nie grała ostatnio dużo, 3 turnieje w ameryce kolejno 3, 1, 2 runda to koniec dla Włoszki.
Obie panie nie prezentują ostatnio wysokiego poziomu i nie wykorzystują pełni swoich możliwości, jednak sądzę, że faworyzowanie przez buków tutaj Rosjanki to lekki błąd, dlatego biorę po bardzo przyzwoitym kursie Sarę.
Errani @ 2.10 b365 ⛔

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
A. Yakimova - S. Peer
S. Peer (-1.5 Sets) @ 1.714
Pinnacle
✅ 61 63 Peer
Peer powoli wraca do formy. Na pewno każdy mecz gra bardzo skoncentrowana. To jedna z tych zawodniczek która rzadko przegrywa mecze z własnej winy kiedy jest faworytką. Tak więc jeśli Yakimova nie zagra dzisiaj meczu życia to Peer spokojnie swoją defensywną grą wypunktuje 2-0.
S. Peng - M. Oudin
S. Peng (-1.5 Sets) @ 1.571
Pinnacle
ZWROT
Oudin od kiedy doszła 2 lata temu do QF US Open nie osiągnęła nic. Przegrywa mecz za meczem w marnym stylu. Peng w zeszlym tygodniu grała w Cincy, ale musiała się wycofać z powodu kontuzji biodra. Na pewno ze zdrowiem jest już ok bo Chinka nie ryzykowałaby przed USO. Tutaj Peng rozstawiona jest z nr 1 i patrząc na drabinkę turnieju ma szanse na pierwszy tytuł WTA w karierze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Data 22.08.2011 18;00
Tenis WTA New Heaven
Morita- Cetkovska
typ: 1
2,93
Pinnacle

Analiza
Dziś w spotkaniu pierwszej rundy turnieju wta w new heaven japonka ayumi morita spotka sie z czeszka petra cetkovska. Obydwie zawodniczki w ostatnich tygodniach spisuja sie niezle. Cetkovska byla w czwartej rundzie na Wimbledonie oraz w polfinale w Palermo, jednak nie bylo to na innych nawierzchniach. W Cincinatti Czeszka przeszla eliminacje i przegrala w drugiej rundzie z Kuznetsova, ktora jednak w ostatnim czasie nie prezentuje sie najlepiej. Morita mimo, ze dwa ostatnie turnieje konczyla juz w pierwszych rundach to nie grala tam zbyle kim. Stoczyla dwa trzy-setowe pojedynki najpierw z Samantha Stosur w Toronto gdzie Stosur byla w finale a pozniej w Cincinatti z Alona Bondarenko. Morita pokazala jednak juz wtym sezonie ze na hardzie grac potrafi. Japonka byla w polfinale turnieju w Standford, wygrala tam m.in. z Ana Ivanovic. Morita lubi i potrafi grac na hardzie. Potrafi dluzej przytrzymac pilke w korcie co na Czeszka moze dzis wystarczyc, gdyz Cetkovska to taki wolny strzelec. Czeszka gra bardzo ofensywnie, albo wejdzie albo nie. Sadze, ze doswiadczona Japonka moze dzis &quot;wybiegac&quot; Czeszke i zwyciezyc w dzisiejszym spotkaniu.

maloun 20

maloun

Użytkownik
New Haven
⛔⛔Vinci - Hradecka typ: Hradecka ⛔⛔
wynik 3:6, 6:3, 6:3
Hradecka zaimponowała mi grą i podejściem z Sereną. Ktoś powie, że Serena miała kontuzje palca czy tam stopy i dlatego tak Hradecka dobrze grała. Owszem można tak na to patrzeć.
Ja to widziałem tak, że do wyniku około 5:5 w 2 secie Serenę wcale nic nie bolało, potem widząc, że Hradecka stawia jej mocny opór zaczeła robić miny wskazujące na ból. W kolejnym meczu nie wyszła do stosur tłumaczac się bólem palca, ale jak wczoraj poinformował komentator na eurosporcie przy meczu Sharapova-Jankovic, ponoć Serena zrezygnowała, bo chciała iść na ślub Kim Kardashian. No i poszła i sobie pląsała na weselu ????
Hradecka do tej pory grała w deblach i tam nawet odniosła jakieś sukcesy jakie nie chce mi sie patrzeć, powtarzam to co komentator mówił. Teraz myślę, że czas aby pomieszała trochę w singlu.
O jej przeciwniczce nie wiele mogę powiedzieć, bo nie widziałem jej ostatnio żadnego meczu, a statystyki każdy sobie może sprawdzić. Jednak to nie jest typ przeciwko Vinci, tylko typ na HRadecką, więc to jak gra włoszka przy tym typie dla mnie mało istotne, nie jest jakaś wybitna to wystarczy.
h2h: 2:0 dla Vinci, 4 miesiące temu 2:1 clayu i w 2009 na betonie 2:0.

robel 153

robel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Sofia Arvidsson - Yanina Wickmayer
Typ: Wickmayer - 1,5 seta
Kurs: 1.80
Expekt

Analiza:

Sofia po za turniejem w Bastad bardzo słabiutko. Hard to z całą pewnością nie jej nawierzchnia, bilans kariery to 71/78, w tym roku 5/9. Wickmayer od Wimbledonu jakoś nie może się rozegrać, jednak na betonie zawsze jest niezwykle groźna, m.in półfinał w Indian Wells. US Open już blisko(Yanina broni trochę punktów - 1/8) więc moim zdaniem dzisiaj Arvidsson nie da szans. Bilans kariery Wickmayer na betonie 101/49, w tym sezonie 12/8.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅McHale2.40-Kuzi

Krótko i na temat: Kuzi wygląda na sfrustrowaną, gra za kare, nie ma u niej zadnego entuzjazmu ani radości z gry. Zarobiła juz tyle kapusty że chyba nie ma juz ochoty na więcej, a może problemy miłosne...ponoć to lesbijka ale jak lubi to jej sprawa, jest dorosła więc kazdy kocha jak umie-taka dygresja, a wracając do meritum ; Kuza ani trochę nie przypomina tej młodej Kuzi sprzed paru lat...gram na młodziutka Amerykanke, dlaczego? odpowiedz jest prosta&gt; to mega talent, młodośc i chęć wygrywania jest po jej stronie, ale głównym argumentem jest oczywiscie : jej swietny tenis, gra mocno, z głębi fantastyczna, serwis tez przyzwoity, nastawienie mentalne tez ok, sprawia wrazenie osoby kilka lat starszej niż jest...too dobrze bo w jej wieku większość pań w tenisie to siano w głowie. Reasumując : Amerykanka na fali wygranej z Karo może powalczyć i w moim mniemaniu wygrać z Kuzi która stroi fochy na korcie, a jej gra jest fatalna...oglądałem jej występ z HAlep, tam dała popis niewymuszonych błędów...masakra!

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅Vesnina3.60-Jankovic

6-4 2-6 6-4

Wszyscu juz zyją US OPEN 2011, ale ja idę znowu por prąd. Janković osiągnęła finał i o mało co go nie wygrała, dostała w kość bo rozegrała kilka długich pojedynków. Jutro juz sroda a za kilka dosłownie dni zaczyna się turniej gigant, gdzie mozna zarobić sporo punktów, podreperować budzet i skoczyć o kilka oczek wyzej w rankingu. Co Jelenie da ze wygra z Vesniną sądze że praktycznie nic, potem czeka silna Garrigues a potem chyba Schiavone z którą grała morderczy mecz pare dni temu, po co ma się nadwyrezać i tracic zdrowie...stawiam na Vesnine która w końcu musi się odbić od lekkiego dna, ona nie ma nic do stracenia, ona po prostu musi zacząć coś wygrywać! Trochę w tenisie siedzę i takich sytuacji było juz setki gdzie finalista poprzedniego turnieju był w trakcie przystanku miedzy swietnym turniejem w Cinci a poważnym turniejem wielkoszlemowym. Stawianie na Jankovic po kursie 1.20 to nieporozumienie.

Andre@
@ szkoda Wisełki, mogli w 11 stanąć w bramce na te 3 minuty, szkoda - ale jednak to by zamazało obraz polskiej piłki, która po &quot;raku fryzjera&quot; lekko drgnęła do przodu, fajnie ze Wisełka zawalczy w lidze europejskiej, bo w Sląsk i Ległe nie wierzę...u mnie na osiedlu po golu Wilka rykło...jak za dawnych lat...marzyłem o Realu w pierwszej fazie LM, eh... - Radwańska wam pokaze Krakusy na US OPEN 2011 ! bedzie wystrzał!

@ Vesnina w końcu po 5 wtopach z Serbką w końcu WIN! bravo Vesna i bravo Andre@- nie bać się zaporowych kursów tylko analizować : co jak kiedy dlaczego itd..

Otrzymane punkty reputacji: +13
robel 153

robel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Anastasija Sevastova - Sofia Arvidsson 2:0 ✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 2.17✅✅✅
Pinnacle Sports

Po rak kolejny gram przeciwko Avidsson która kompletnie mnie nie przekonuje. Sevastova ma według mnie wielki talent, na betonie już nie raz pokazała ze potrafi grać, m. in w zeszłym roku w Monterrey półfinał, w Indian Wells 3 runda, Pekin ćwierćfinał, w tym roku w Australian Open 1/8. Bilans meczy bezpośrednich 1:1, Arvidsson wygrała na maczce, Łotyszka w Fedcapie. Jakim cudem tutaj Szwedka jest faworytką nie wiem, duże value.

midel 189

midel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA New Haven
Data, godzina: 24.08, godz. 18
Spotkanie: Zakopalova - Bartoli
Typ: Zakopalova 2-0
Kurs: 11,00
Bukmacher: betsson
Analiza:
Patrząc na kurs można powiedzieć, że typ szalony. Czy na pewno? Zacznijmy od h2h: 2-1 dla Czeszki. Zwłaszcza ważny jest ostatni pojedynek w Hobart - sytuacja analogiczna do dzisiejszej - ostatni turniej przed Szlemem, twarda nawierzchnia. Niektóre zawodniczki odpuszczają, by w spokoju przygotować się do najważniejszej w tym okresie imprezy itp. Czeszka wygrywa 2:0 (6:4, 6:2). W pierwszej rundzie Zakopalova o dziwo pokonuje dobrze grającą ostatnio Pennettę 2:0, poprzednie turnieje Klary słabe. Bartoli w Ameryce gra w kratkę. Bilans 4:3. Wyraźnie nie może znaleźć optymalnej formy. Myślę, że będzie chciała jak najszybciej znaleźć się w Nowym Jorku i na spokojnie potrenować. Nie widzę dla niej szans w tym turnieju, mam nadzieję, że Bartoli podziela mój pogląd i dzisiaj odpadnie w dwóch setach. Argumenty może i naciągane, ale wczoraj, gdy wydawało się, że Wiesnina nie ma żadnych szans Janković odpuściła końcówkę i pojechała razem z Radwańską, Pennettą, Kuźniecową, Hantuchową i Pietrovą do Nowego Jorku. Myślę, że do tej gromadki dołączy dzisiaj Bartoli.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Medina Garrigues, Anabel - Vesnina, Elena ✅✅✅
Druga runda New Haven, pogromczyni triumfatorki z Cin Vesnina ze znakomitą deblistką, a singla potrafiącą zagrać Mediną Garrigues. Niestety nie widziałem wczorajszego meczu Vesniny z Jankovic, więc co tego się nie wypowiem, natomiast widziałem jej mecz tydzień temu, w Cincinati z Petrą Martic, młodą Chorwatką, która gra przeciętnie. Pierwszy set lekka dominacja Rosjanki, niby kontrolowała grę, jednak zdarzało jej się wyrzucać potężne auty, raczej dużo błędów Chorwatki. Drugi set wyrównany, Rosjanka pokonana w tie-breaku i przechodzimy do sedna - set numer 3 - Elena nie gra nic ! Wyrzuca w kosmos, swój serwis - koszmar, Chorwatka konsekwentnie i skutecznie. Liczyłem nawet przez pewien czas, że Rosjanka zejdzie z kortu i wpisze w do tabelki &quot;już mi się nie chce&quot; jako powód kreczu ( albo gardło mnie boli - Djoko :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ). Przed Cin też piach, odpadanie w pierwszych rundach, a w Baku nawet krecz z Rezai. Formy to ona nie ma.
Hiszpanka natomiast wygrała w tym roku 2 turnieje, co prawda oba na ziemi, ale ostatni miesiąc temu, także coś z tej formy raczej zostało. Meczu w Cincinati z Cetkovską niestety nie udało mi się zobaczyć, tutaj w NH w pierwszej rundzie gładko przejechała Ksenie Pervak. Mam nadzieję, że Medina nie postawi wszystkiego na turniej deblowy - gdzie ma już półfinał ( szkoda, że nie gra dalej w parze z Rosolska ???? ) - i odpuści to spotkanie.
Jedynym minusem, moim zdaniem, który można policzyć po stronie Hiszpanki jest nawierzchnia, jeśli to byłby clay to kurs oscylowałby pewnie w granicach 1.1. Ostatnie spotkanie obu zawodniczek to jednak właśnie hard i też w USA, turniej w Miami i gładkie zwycięstwo hiszpanki 6-3, 6-4. Ogólnie h2h 3-2 dla Mediny.
Medina Garrigues @ 1,57 b365 ✅

macmaster 43

macmaster

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA New Haven
Data, godzina: 24.08, godz. 18
Spotkanie: Zakopalova - Bartoli
Typ: Zakopalova 2-0
Kurs: 11,00
Bukmacher: betsson

Analiza:

Patrząc na kurs można powiedzieć, że typ szalony. Czy na pewno? Zacznijmy od h2h: 2-1 dla Czeszki. Zwłaszcza ważny jest ostatni pojedynek w Hobart - sytuacja analogiczna do dzisiejszej - ostatni turniej przed Szlemem, twarda nawierzchnia. Niektóre zawodniczki odpuszczają, by w spokoju przygotować się do najważniejszej w tym okresie imprezy itp. Czeszka wygrywa 2:0 (6:4, 6:2). W pierwszej rundzie Zakopalova o dziwo pokonuje dobrze grającą ostatnio Pennettę 2:0, poprzednie turnieje Klary słabe. Bartoli w Ameryce gra w kratkę. Bilans 4:3. Wyraźnie nie może znaleźć optymalnej formy. Myślę, że będzie chciała jak najszybciej znaleźć się w Nowym Jorku i na spokojnie potrenować. Nie widzę dla niej szans w tym turnieju, mam nadzieję, że Bartoli podziela mój pogląd i dzisiaj odpadnie w dwóch setach. Argumenty może i naciągane, ale wczoraj, gdy wydawało się, że Wiesnina nie ma żadnych szans Janković odpuściła końcówkę i pojechała razem z Radwańską, Pennettą, Kuźniecową, Hantuchową i Pietrovą do Nowego Jorku. Myślę, że do tej gromadki dołączy dzisiaj Bartoli.
Zgadzam się, prawie w 100%. Prawie dlatego, że widzi mi się tutaj wynik 2:1 dla Zako. Mimo wszystko raczej postawie jeszcze bezpieczniej, czyli po prostu na zwyciestwo czeszki. Kurs u naziemnych bukow w okolicach 3.6 jest wg bardzo dobry. Marion lubi wtopic nie tylko przed wielkim szlemem, ona lubi wtopic zawsze. Najbardziej boje sie tego ze obstawiajac jej mecze, niezaleznie na kogo gram, czesto psuje mi kupon. Mimo wszystko zaryzykuje dzisiaj bo tak jak midel widzę tutaj value.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
⛔Vinci1.95-Pavlyuczenkova

Panie oglądałem wielokrotnie. Tenis obu znam wydaje mi się bardzo dobrze. Jedna i druga ma swoje zalety i wady. Porównując oba style pań to tenis włoszki jest bardziej wszechstronniejszy. Aktualnie Vinci przezywa rozkwit swojego tenisa. Wiadomo że przegrywa i ma słabsze momenty uwarunkowane różnymi sytuacjami. Jednak na przestrzeni kilku miesięcy osiąga swietne sukcesy. Osobiscie uwielbiam tenis włoszki. Zwlaszcza jej slajsy i dropszoty. Jest bardzo dobrze ułożoną tenisistką. Kiedyś gdy zostanie trenerką albo bedzie się bawiła w nauczanie tenisa maluchów to dzieciaki które trafią pod jej skrzydła bedą naznaczeni po prostu szczesciem. Co do tenisa rosjanki to mega talent, jej tenis oparty jest głównie na sile i wymiataniu piłek z głębi. Na ten moment na moje oko to włoszka jest w formie, notuje lepsze wyniki, rosjanka tak sobie. Mecz otwarty w obie strony, raczej Vinci, a kurs jak dla mnie zawyzony o pare procent.

Andre@

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅Lisicki1.35-Bondarenko

Niemka znowu się nakręca przed wielką imprezą, przed Wimbledonem grała wysmienicie a na Wimbledonie osiągnęła zyciówke, myslę że tak może być i teraz. Sabina przed kontuzją zapowiadała się wybornie, potem jednak nie mogła dojśc do formy...ale to przeszłość. Postawiła na Boliteriego i tam znowu zatrybiła. O Sabinie mogę mówić w samych superlatywach, Swietny tenis, swietne warunki, swietne nastawienie mentalne, wewsoła, usmiechnięta i walczy jak lwica! Jedyno co to nie podoba mi się jej nastawienie do polskości, mówi płynnie po polsku, w gruncie rzeczy płynie w niej krew polska a wstydzi się polski, ale nie mnie to osądzać, jednak mam zdanie negatywne do tej sytuacji. Kaska z Ukrainy notuje zwyzke formy, bo jej siostra Alonka po wyjsciu za mąż nie moze się odnaleźć, Alonka kiedyś mogła wygrać z kazdą z pań w turze teraz przypomina taką typową &quot;Ule&quot;, a co do meczu to myslę że w tej fazie turnieju to Lisica już nie odpusci i pociągnie się na finał, bo z kim miałaby tu przegrać, ja nie widzę nikogo na horyzoncie, zdecydowanie stawiam na Sabine z Niemiec. Kurs nie najwyzszych lotów ale łącze to z Karoliną.

✅Karo1.25-McHale

W końcu Piotr Woźniacki dał sobie spokój i usunął się w cień. Karolina chyba zakochana. Wiec i jej tenis przechodzi chwilowe turbulencje. Oglądałem mecz ostatni obu pan cały. Wnioski są takie że amerykanka zasłużyła sobie na wygraną, Karolina wyglądała jak wypluta i bez pomysłu itd... Tak sobie myslę że Karolina powoli staje się już dojrzałą kobietą, odsunęła od siebie ojca, ma przyjaciela... pora się skupić na tenisie i zacząć znowu grać na powaznie, z pasją i oddaniem. Ten mecz moze być przełamaniem i zwrotem w głowie Karoliny!

✅1.69

Andre@

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Pogoda się popsuła, więc zagrałem na McHale licząc na to, że Wozniacki odpuści sobie już ten turniej bo na weekend to ciekawie się też nie zapowiada, a po co się użerać z deszczem przed Wielkim Szlemem. Lepiej potrenować w Nowym Jorku. A McHale niedawno pokonała Dunkę, więc dlaczego miałaby tego nie powtorzyć. Kurs 4.00

duo 303

duo

Użytkownik
Elena Baltacha - Aravane Rezai @1.60⛔⛔⛔

Na Baltachę stawiam od pierwszej rundy turnieju w Dallas i jak widać dobrze na tym wychodzę :]. Dziś za przeciwniczkę mieć będzie Aravane Rezai. Obie tenisistki dotychczas straciły po jednym secie - Francuzka z Rybarikovą zaś Baltacha z Julią Goerges. We wcześniejszych turniejach na amerykańskim hardzie obie panie odpadały szybko ale Baltacha potrafiła odnieść tam jakiekolwiek zwycięstwo (dokładnie 3). Jedno z tych zwycięstw odniosła właśnie nad swoją dzisiejszą rywalką (6:4 6:4). Nie było to jedyne zwycięstwo Baltachy nad Rezai w tym roku, gdyż w czerwcu w Eastbourne także górą była Elena wygrywając 6:2 6:1. Jak widać Francuzka &quot;leży&quot; Brytyjce i myślę, że dziś Elena pokona Francuzkę po raz 3 w tym roku.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Francesca Schiavone - Caroline Wozniacki

Wozniacki zerwała kontakty z ojcem na linii zawodniczka-trenerka i od razu idzie jej coraz lepiej. Mimo to po pierwsze dalej nie jest w pełni formy, po drugie nawet w pełni formy nie jest zbyt niesamowita. Wozniacki bardzo nie lubi grać z takimi zawodniczkami jak Schiavone - a ka dość silny tenis, dużo kończących. Schiavone tymczasem na tym turnieju rozegrała jak na razie dwa mecze, oddając swoim rywalkom łącznie 6 gemów. - nie napracowąła się więc zbytnio, a wręcz przeciwnie, powinna być w pełni wypoczęta i przygotowana. W dwóch ostatnich turniejach Wozniacki przegrała mecze z Vinci i Mchale - kryzys teraz może jest już za nią, ale nie sądzę, by aż tak bardzo, żeby Schiavone miała nie sprawić jej problemów

Francesca Schiavone kurs 3.00 Betfair 7/10

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Francesca Schiavone - Caroline Wozniacki

Wozniacki zerwała kontakty z ojcem na linii zawodniczka-trenerka i od razu idzie jej coraz lepiej. Mimo to po pierwsze dalej nie jest w pełni formy, po drugie nawet w pełni formy nie jest zbyt niesamowita. Wozniacki bardzo nie lubi grać z takimi zawodniczkami jak Schiavone - a ka dość silny tenis, dużo kończących. Schiavone tymczasem na tym turnieju rozegrała jak na razie dwa mecze, oddając swoim rywalkom łącznie 6 gemów. - nie napracowąła się więc zbytnio, a wręcz przeciwnie, powinna być w pełni wypoczęta i przygotowana. W dwóch ostatnich turniejach Wozniacki przegrała mecze z Vinci i Mchale - kryzys teraz może jest już za nią, ale nie sądzę, by aż tak bardzo, żeby Schiavone miała nie sprawić jej problemów

Francesca Schiavone kurs 3.00 Betfair 7/10
Woźniacka już po Wimbledonie zapowiadała zmianę trenera i zakończenie relacji trenerskich z ojcem. Od tamtej pory nie chcą ujawnić nawet nazwiska nowego trenera, a ojciec cały czas siedzi w boxie i jest oficjalnym coachem.

Od kiedy Schiavone gra dość silny tenis?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom