>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - New Haven & Dallas, 21-27.08.2011

Status
Zamknięty.
kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Fakt, ma parę w rakiecie, ale znów bez przesady, popatrzmy na siostry Williams, czy też Sharapovą albo Kuznetsovą - te to mają uderzenie :p
No i póki mam chwilę wolnego czasu to coś na temat dzisiejszego meczu.
C. Wozniacki - P. Cetkovska
Typ: 2:0 Wozniacki
~1.80 Expekt
Czas na wielki finał pań. Wozniacki w końcu coś gra, tak jak mówiła w wywiadzie, forma wraca, idealnie na US Open, super! Dzisiejszej nocy (Polski czas) pokonała Francescę, dość łatwo, 2:0 (7-6, 6-3). Jak widać radzi sobie coraz lepiej, a w ostatnim meczu tego turnieju spotka się z Cetkovską. A ta we wczorajszym meczu z Na Li zagrała słabiutko, popełnia strasznie dużo błędów. 10 DF&#39;ów, świadczy o tym, że serwis ma na prawdę kiepski. Broni lub też nie ogromną ilość BP&#39;ów. A Wozniacki to dziś na pewno wykorzysta, bo jest dużo lepsza niż Li. Właściwie wystarczy zobaczyć statystyki ostatniego spotkania Wozniacki jak i Czeszki, no nie ma szans, by oddała choćby seta.

R 10

rwtwolves

Użytkownik
Fakt, ma parę w rakiecie, ale znów bez przesady, popatrzmy na siostry Williams, czy też Sharapovą albo Kuznetsovą - te to mają uderzenie :p
No i póki mam chwilę wolnego czasu to coś na temat dzisiejszego meczu.
C. Wozniacki - P. Cetkovska
Typ: 2:0 Wozniacki
~1.80 Expekt
Czas na wielki finał pań. Wozniacki w końcu coś gra, tak jak mówiła w wywiadzie, forma wraca, idealnie na US Open, super! Dzisiejszej nocy (Polski czas) pokonała Francescę, dość łatwo, 2:0 (7-6, 6-3). Jak widać radzi sobie coraz lepiej, a w ostatnim meczu tego turnieju spotka się z Cetkovską. A ta we wczorajszym meczu z Na Li zagrała słabiutko, popełnia strasznie dużo błędów. 10 DF&#39;ów, świadczy o tym, że serwis ma na prawdę kiepski. Broni lub też nie ogromną ilość BP&#39;ów. A Wozniacki to dziś na pewno wykorzysta, bo jest dużo lepsza niż Li. Właściwie wystarczy zobaczyć statystyki ostatniego spotkania Wozniacki jak i Czeszki, no nie ma szans, by oddała choćby seta.
Sorry ale spojrzałem na statystyki i jak dla mnie wynika z nich coś zupełnie innego ;) .
10 DF nie swiadczy o tym ze serwis był słaby (z Radwanska miala 7 DF , z Bartoli 11 ) pierwsze podanie swietne i jak wchodzilo to przwaznie bylo pozamiatane . Poza tym Cetkovska bardzo dobrze wyglada przy podaniu rywalek;.
Co do BP 6/12 nie jest złym wynikiem , w poprzednich pojedynkach tez ok połowe BP broniła: z Isia 4/9 z Bartoli 4/8 , poza tym spojrz na jej staty w kontekscie osiagniec rywalek z Li 7 breaków na 21 szans , z Bartoli 6 na 7 , z Radwanska 5/8 ) dla przykładu Wozniacki z Schavone miała 16 szans na breaka wykorzystała .... 4 .
Cetkovska na tym turnieju swietnie sie prezentuje i jesli da rade fizycznie (8 mecz z rzedu ) to powinna powalczyc. Wg mnie +1,5s na Petre pow 2,00 warte uwagi.

kanonier9 248

kanonier9

Użytkownik
Ehh ja tak nie sądzę, można patrzeć i tak i tak. Ja jestem za naszą, pokazała dziś Włoszce, że wraca do formy, a byle jaka Cetkovska nie pokrzyżuje jej ostatniego meczu przed US OPEN, na pewno. Czuje się tu znakomicie, nie pozostaje nic więcej, jak zwieńczyć to tytułem. A po za tym, suche staty bp też często nie oddają tego, co grają zawodniczki na korcie, a w bezpośrednim starciu Wozniackiej z Czeszką będzie moim zdaniem 2:0 ;)

duo 303

duo

Użytkownik
Sabine Lisicki - Aravane Rezai DW 2-0 @1.50✅✅✅

Nie wyobrażam sobie innego zakończenia turnieju w Dallas jak pewne zwycięstwo Sabiny. Niemka oddaje rywalkom w tym turnieju maksymalnie 3 gemy w meczu. W półfinale natomiast mając zdecydowanie najsilniejszą do tej pory rywalkę, dobrze spisującą się w Dallas Begu wygrała tracąc jedynie jednego gema! Forma jest naprawdę wysoka i w US Open może zajść bardzo daleko. Aravane w tym turnieju przechodzi te rywalki jednak wyniki nie powalają. Stracone sety z Rybarikovą czy Kerber nie nastrajają optymizmem przed pojedynkiem z Lisicką.

midel 189

midel

Użytkownik
Sabine Lisicki - Aravane Rezai DW 2-0 @1.50
Nie wyobrażam sobie innego zakończenia turnieju w Dallas jak pewne zwycięstwo Sabiny. Niemka oddaje rywalkom w tym turnieju maksymalnie 3 gemy w meczu. W półfinale natomiast mając zdecydowanie najsilniejszą do tej pory rywalkę, dobrze spisującą się w Dallas Begu wygrała tracąc jedynie jednego gema! Forma jest naprawdę wysoka i w US Open może zajść bardzo daleko. Aravane w tym turnieju przechodzi te rywalki jednak wyniki nie powalają. Stracone sety z Rybarikovą czy Kerber nie nastrajają optymizmem przed pojedynkiem z Lisicką.
Zgadzam się. Dodam jeszcze, że Rezai pod koniec trzeciego seta poprosiła trenera i płakała, że nie da się tyle spotkań grać pod rząd, że jest zmęczona etc.

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Ehh ja tak nie sądzę, można patrzeć i tak i tak. Ja jestem za naszą, pokazała dziś Włoszce, że wraca do formy, a byle jaka Cetkovska nie pokrzyżuje jej ostatniego meczu przed US OPEN, na pewno. Czuje się tu znakomicie, nie pozostaje nic więcej, jak zwieńczyć to tytułem. A po za tym, suche staty bp też często nie oddają tego, co grają zawodniczki na korcie, a w bezpośrednim starciu Wozniackiej z Czeszką będzie moim zdaniem 2:0 ;)
No właśnie suche staty nie oddają tego co dzieje się na korcie. W nocy jakby Schiavone zachowała zimną krew i wygrała gema, który dałby jej seta to jak na moje spotkanie zakończyło by się zgoła odmienny wynikiem. Włoszka grała dużo lepszy tenis, gdyby tylko nie wyrzucała połowy piłek lub waliła w siatke... W drugim secie kompletnie się posypała, a przypomnę, że i tak Carolina była od razu łamana jak Włoszka trochę bardziej się skupiła i uderzała mocniej, i celniej. Chyba spróbuje pograć na Czeszkę, bo moim zdaniem nie jest bez szans z tak grająca Karoliną.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom