djgregor
Użytkownik
Z tym typem to zgadzam się bo Coco pokonala grożniejsze przeciwniczki. Podoba mi sie jej return jak i serwis. Makarova napewno dużo zyskała po pokonaniu Kvitovej ale Coco jest w gazie i wygrała 5 mecz z rzędu pokonując m.i.n Ivanovic i Jankovic. Oglądałem mecz Makarovej z Kuzą z którą przegrała dwa do zera. A w Montrealu Kuza oddała spotkanie w sumie sam już nie wiem dla czego bo wcale nie było widać że ma jakieś problemy ze zdrowiem.Już szybciej szukałbym value w spotkaniu Vandeweghe z Makarową bo kurs 2,75 kusi jak cholera zwłaszacza że po pokonaniu Ivanovic w kolejnym spotkaniu z Jankowic udowodniła że nie był to przypadek tylko poprostu jest w genialnej formie. Jak tylko utrzyma poziom z dwóch ostatnich spotkań spokojnie łyknie Makarovą której Kvitova ewidentnie pomogła znaleźć się w kolejnej rundzie.
Tyle w temacie, pozdro
Dlatego kurs na Coco 2,7 kusi a najlepiej zagrać że wygra przynajmniej jednego seta
A odnośnie meczu Agi tak oglądałem jej mecze, oczywiście mnie rzadko kiedy zachwyca ale jakoś robi swoje i pokonuje niby zawodniczki z którymi powinna przegrać bo są w formie. Napewno Azarenki kompleks został w pewnym stopniu wyleczony a po drugie Azarenka jest po kontuzji. Oglądałem mecz Azarenki z Watson ale jak wspominałem Brytyki nigdy nie uwazałem i nie uważam nadal jako zawodniczki która by mogła zagoscić w top 10.[/quote]