>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Montreal, 04-10.08.2014

Status
Zamknięty.
P 87

plmati

Użytkownik
Maria &quot;podwójny&quot; Sharapova w tragicznej formie... Szczerze mówiąc odnoszę wrażenie, że przyjechała tutaj z marszu.. Zamiast treningu były wakacje i bankiety. Tragedia

type-man 458

type-man

Użytkownik
Maria &quot;podwójny&quot; Sharapova w tragicznej formie... Szczerze mówiąc odnoszę wrażenie, że przyjechała tutaj z marszu.. Zamiast treningu były wakacje i bankiety. Tragedia
Kolego zanim napiszesz takie głupoty zastanów się troche. Spotkanie nie trwa do jednego seta a do wygranej. Gdybyś prześledził ostatnich kilkanaście spotkań Sharapovej zobaczyłbyś pewną zależność a mianowicie to że długo wchodzi w spotkanie. Czy z Bouchard czy ze Strosur czy choćby z Muguruzą przegrywała pierwszego seta i wyciągała spotkanie. Ja złapałem kurs na żywo 1,75, Ty po pierwszym secie ją skreśliłeś... Dziecinada
Poza tym czym dla Ciebie jest tragiczna forma, oglądasz wogóle to spotkanie?? Muguruza to też nie worek do bicia, zagrywa naprawdę trudne piłki...
Post do usunięcia zarówno mój jak i ten powyżej bo to nic nie wnosi ogólnie ale jak się czyta niektóre wypowiedzi to ma się wrażenie, że zaglądają tutaj osoby bez wyobraźni oraz bardzo emocjonalne które jak tylko ich typ z kuponu zostanie przełamany albo przegrywa, to sikają po nogach i napieprzają jaki to on jest zły i niedobry...
Edit: Gdyby iść tym tokiem to Lisicka też bez pormy bo przegrała I seta...
PS.Dzięki Tarki16 za typ, kto chciał to dzięki Tobie zarobił;-)) Czekam na następne typy. Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +7
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Stosur 5.50
Serena lubi po wygranym turnieju od czasu do czasu przegrać. W Stanford dostała po organizmie. Ma pomału swoje lata, nie jest maszynką do wygrywania zawsze i wszędzie. Sam lubi często odpalić a jej zabójczy &quot;nadgarstkowy&quot; forhend czyni spustoszenie na korcie, pod warunkiem, że wchodzi. Typ na wariata, ale ostatnie sezony pokazują, że wszystko jest możliwe w świecie tenisowych niewiast. Jak Sam nie spali mózgu w spotkaniu to wynik sprawą otwartą, hm nastawienie Sereny to też zagadka...Jak przeciąży organizm to dostanie lanie w US, zagra na serio, a może odpuści Cinsinati?
DellAcqua 3.20
Petra po Wimbledonie wypadła z obiegu. Wizytowała na Czeskich &quot;festynach&quot;, robiła za maskotkę w Czeskiej Republice...Nie trawie tenisa Petry...gra jak rewolwerowiec, wejdzie albo nie wejdzie, jej serwis to zawsze zagadka. Jej tenis jest skuteczny jak zgrają się trzy elkementy: serwis-return i kończący winer na granicy ryzyka...wątpię żeby nastąpiło sprzężenie tych elementów...po takiej przerwie. Australijka - wierzę w nią, jak gra równo i ma swój dzień może wygrać z każdą z pań, miała przetarcie z solidną Flipkens...szanse po 50 ze wskazaniem na Kejsi.

@ Aga z Lisicą, hm...ciekawy meczyk - Petarda kontra &quot;baliniki&quot;, ciekawią mnie kursy...i pożegnanie w tym meczu, ciekawe czy Radwańska coś zrozumiała w życiu, czy jej podejście do życia to dalej ta &quot;debilna&quot; różowa torebka którą targa po korcie...to taka WIOCHA!!!
@ Wozniacki z Rogers - to będzie świetny mecz...Karolajna gra jak z nut, znowu defensywa plus poprawa w ofensywie robią wrażenie, poprawiła serwis i slajs...jest w gazie, a Rogers ma takie KOPYTO, amerykanka robi wrażenie.
Carla po podobnym kursie wygrywa z Wyjcem, a Makarova ogrywa tą Kvitovą po 3.30
Eh , zamieniłbym wczoraj na dzisiaj...

---

Otrzymane punkty reputacji: +6
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
WTA - SINGIEL: Montreal (Kanada), twarda

Lisicki S. (Ger) - Radwanska A. (Pol)

Typ. Lisicki 2.34 Pinnacle Sports Szacunek dla Agi, trochę to dzisiaj lepiej wyglądało, chociaż Sabinka pomogła masą prostych błędów i słabszym serwisem ⛔

Idziemy za ciosiem. Sabinka dała nam już dwa razy zarobić podczas tego turnieju, i mam nadzieję, że powiedzenie do trzech razy sztuka nie będzie miało tutaj żadnego znaczenia. O grze Niemki nie będę juz pisał, zrobiłem to podczas jej ostatnich dwóch pojedynków, a analizy znajdują się w odpowiednim dziale. W skrócie nie pomyliłem sie, gra równo i ma niesamowicie mocną zagrywkę. Wczoraj 3 setowy bój z Keys, jednak Amerykanka prezentuje podobny styl do Lisickiej, która musiała się sporo napocić, aby pokonać rywalkę. Teraz czas na Radwańską, co można napisać dobrego o Polce w ostatnim czasie? Właściwie nic, w porównaniu do poprzedniego sezonu jest zupełnie pod formą, gra słabo, mimo wygranej w ostatniej rundzie nad Zahlavova-Strycova, jej gra pozostawiała wiele do życzenia, to przede wszystkim Czeszka przegrała sama z soba, popełniając masę, prostych błędów, nakręcając się i denerwując na korcie. Gdyby była regularna, i grała to co ostatnio potrafiła wyprawiać na korcie, to nie wiem czy Iśkę zobaczyli byśmy w kolejnej rundzie. Ale co się odwlecze to nie uciecze, szkoda, że i tym razem bukmacherzy się nie nabrali, spodziewałem sie kursów 2.50 wzwyż na Niemkę, ale chyba wszyscy przekonali się co do gry Radwańskiej w ostatnim czasie. Aga czas na zmiane trenera, nic nie wznosisz do swojej gry, grasz ładnie technicznie, to fakt, ale brakuje w tych zagraniach zupełnie siły, w dodatku popełniasz jak na siebie dużo błędów. Tak daleko Polka nie zajdzie, i po tym co zobaczyłem w meczu z Lepchenko i Zahlavova-Strycova, pomimo tak niskiego kursu w meczu z Polką, słaniam się tutaj ku Niemce. Jeśli nic się nie wydarzy i Aga zagra podobnie jak ostatnio, czyli masę piłek na środek kortu, w pół kortu to Sabinka swoimi atomowymi zagraniami będzie niszczyła Iśkę, oczywiście szansą dla Polki jest gra w obronie i liczenie na błędy rywalki, jednak Niemka gra ostatnio równo i przede wszystkim popełnia mniej błędów. Nie sądzę, żeby kursy diametralnie poszły w góre, więc po 2.34 wchodzę po raz kolejny w Lisicką.

X 7

xardas11

Użytkownik
Radwańska - Lisicki
Radwańska 2:0 @ 2,4
Serio myślicie, że Agnieszka się podłoży? Nic z tych rzeczy. Co prawda pierwszy mecz w Montrealu w wykonaniu Agi nie był najlepszy, jednak Polka nie raz pokazał, że może zaliczyć nie najlepszy debiut, a potem dojść do półfinału. Lisicka na hardzie nie radzi sobie najlepiej. Może i pokonała Errani i Keys, ale kim one dzisiaj są? Sarę nie jest trudno pokonać dla zawodniczki z TOP50, Keys jest jeszcze bardzo młoda, Lisicka dając sobie urwać seta pokazała, że jednak nie jest w najlepszej dyspozycji. Zdecydowanie 2:0 dla Agnieszki Radwańskiej.
Jankovic - Vandeweghe 1 @1,67
Jeżeli Coco pokona Jelenę może to być dla niej przełomowy mecz. Jednak czy jest na to gotowa? Wg mnie - nie. Jeszcze za wcześnie by ogrywać zawodniczki z TOP10 jedną po drugiej. Dajmy jej czas. Typ tym samym idzie na Jankovic.
Keber - V. Williams 2 @2,16
To będzie bardzo interesujące widowisko. Zarówno Kerber jak i Venus ostatnio prezentują się bardzo dobrze. Według mnie tutaj przeważy doświadczenie Williams.
Kvitova - Makorova
over 20.5 gema @1,8
Łatwe zwycięstwo którejś z nich? Nic z tych rzeczy.

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Wozniacki -Rogers S over 19.5 @ 1.90 @ Bet 365⛔

Rogers została w szatni:-(

Ja rozumiem, że Woźniacka jest ostatnio w mega formie. Wygrana w Istambule, nie przegrała w Montrealu jeszcze seta. Ale dzisiaj po drugiej stronie siatki zobaczymy Rogers, która ostatnio jest również w bardzo dobrej formie.
Gra Amerykanki może się na prawdę podobać. Gra bardzo mocno i płasko, nie boi się podejmować ryzyka. jeżeli tylko nie będzie popełniała niewymuszonych błędów to myślę że dzisiaj zobaczymy zacięty pojedynek.
Faworytką oczywiście jest Woźniacka...ale kurs 1.14 to jakiś żart. Pobieram tutaj over gemowy (19.5) bo nie wyobrażam sobie dwa łatwe wygrane sety przez Woźniacką.
Tutaj wystarczy jeden zacięty set np 7-5 i jesteśmy prawie w domu.;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
E 89

encys

Użytkownik
Jankovic, jak i Vandeweghe wczoraj bardzo długie i zacięte pojedynki. Jelena grała ponad 3 godziny ze Stephens, Coco nieco mniej z Aną. Miałem przyjemność obejrzeć te starcia. Vandeweghe wczoraj bardzo dobry występ, poprawiła grę zza linii i te mocne uderzenia teraz przynoszą bardzo dobre efekty. Amerykanka wydaje się też szybsza i lepiej porusza się po korcie. Nie odpuszczała Serbce na krok, biegała praktycznie do każdej piłki, co opłaciło się i zaowocowało w zdobyte punkty. Również bardzo dobry serwis i często ustawiała sobie grę na własnym podaniu właśnie dzięki niemu. Jelenę także należy pochwalić za pojedynek ze Sloane. Fakt, że wynik może nie wydawać się przekonujący, ale nic bardziej mylnego. Genialne widowisko zaprezentowały obie panie. Zarówno Stephens, jak i Jankovic nie odpuściły do końca i każda z nich mogła to wygrać. Pod koniec pojawiły się błędy i przełamania, ale widoczne było już zmęczenie. Niemniej jednak, świetnie trzymały piłkę w korcie, długie wymiany, czasami zdarzały się piłki na siatce(z naciskiem na Sloane), aczkolwiek przyjemnie oglądało się ten wyrównany pojedynek. Jelena moim zdaniem, nieco za często dawała piłkę na środek, nawet jak spokojnie mogła wyrzucić rywalkę, dzięki czemu Amerykanka tylko korzystała na tym i posyłała naprawdę trudne piłki do odebrania. Mimo to, Serbka dochodziła do każdej z nich. Widać, że jej zależy i chce tu nabić trochę punktów. Jelena jakoś nie zachwycała w tym sezonie, więc tutaj ma szansę nadrobić ranking, szczególnie, że w poprzednim roku doszła na tej imprezie(Toronto) tylko do 3 rundy. Szykuje się znów wyrównany pojedynek moim zdaniem. Coco potrafi mocno uderzyć, więc jak zacznie rozrzucać Jelenę ta będzie musiała się nieco napocić, aczkolwiek nie bałbym się o to, gdyż Serba wczoraj pokazała się ze świetnej strony i jak dzisiaj znów zaprezentuje taki poziom myślę, że odprawi drugą Amerykankę do domu. Return Vandeweghe ma bardzo dobry, a drugi serwis Serbki nie zachwyca, więc w tym aspekcie musi być czujna. Myślę jednak, że warto stawiać na Serbkę, kursy nadal rosną, więc można jeszcze poczekać. W kierunku overka gemowego także można iść.
Jankovic J. @ 1.71 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +18
bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
@encyś---
Sory,napisałeś analizę nieadekwatna do typu :p...Wszystko ładnie,pięknie a na koniec...typ na Serbkę?!Wg mnie właśnie granie na Coco ma tutaj value i spróbuje ja pograć-W zeszłym roku jak piszesz Jelena nie zaszła tutaj za daleko,wiec obrona kilku pkt mnie nie przekonuje.Owszem sezon zaczęła całkiem nieźle(półfinał Doha,ćwierćfinał w Dubaju i Indian Wells...a od półfinałów w Stuttgardzie zaczęła się równia pochyla z forma.Amerykanka z kolei jak to mówią na gazie,swietne spotkanie w ub. tyg. Stadford gdzie jednak w decydujących momentach poległa z Kerber.Dzis powinno już pójść jej lepiej,dlatego pobieram:

J.Jankovic-C.Vandeweghe 2 @ 2,3 WilliamHill ✅

Pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +10
mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik

Lisicki S. (Ger) - Radwanska A. (Pol)
Typ. Lisicki 2.34 Pinnacle Sports​

Idziemy za ciosiem. Sabinka dała nam już dwa razy zarobić podczas tego turnieju, i mam nadzieję, że powiedzenie do trzech razy sztuka nie będzie miało tutaj żadnego znaczenia. O grze Niemki nie będę juz pisał, zrobiłem to podczas jej ostatnich dwóch pojedynków, a analizy znajdują się w odpowiednim dziale. W skrócie nie pomyliłem sie, gra równo i ma niesamowicie mocną zagrywkę. Wczoraj 3 setowy bój z Keys, jednak Amerykanka prezentuje podobny styl do Lisickiej, która musiała się sporo napocić, aby pokonać rywalkę. Teraz czas na Radwańską, co można napisać dobrego o Polce w ostatnim czasie? Właściwie nic, w porównaniu do poprzedniego sezonu jest zupełnie pod formą, gra słabo, mimo wygranej w ostatniej rundzie nad Zahlavova-Strycova, jej gra pozostawiała wiele do życzenia, to przede wszystkim Czeszka przegrała sama z soba, popełniając masę, prostych błędów, nakręcając się i denerwując na korcie. Gdyby była regularna, i grała to co ostatnio potrafiła wyprawiać na korcie, to nie wiem czy Iśkę zobaczyli byśmy w kolejnej rundzie. Ale co się odwlecze to nie uciecze, szkoda, że i tym razem bukmacherzy się nie nabrali, spodziewałem sie kursów 2.50 wzwyż na Niemkę, ale chyba wszyscy przekonali się co do gry Radwańskiej w ostatnim czasie. Aga czas na zmiane trenera, nic nie wznosisz do swojej gry, grasz ładnie technicznie, to fakt, ale brakuje w tych zagraniach zupełnie siły, w dodatku popełniasz jak na siebie dużo błędów. Tak daleko Polka nie zajdzie, i po tym co zobaczyłem w meczu z Lepchenko i Zahlavova-Strycova, pomimo tak niskiego kursu w meczu z Polką, słaniam się tutaj ku Niemce. Jeśli nic się nie wydarzy i Aga zagra podobnie jak ostatnio, czyli masę piłek na środek kortu, w pół kortu to Sabinka swoimi atomowymi zagraniami będzie niszczyła Iśkę, oczywiście szansą dla Polki jest gra w obronie i liczenie na błędy rywalki, jednak Niemka gra ostatnio równo i przede wszystkim popełnia mniej błędów. Nie sądzę, żeby kursy diametralnie poszły w góre, więc po 2.34 wchodzę po raz kolejny w Lisicką.
Zgadzam się z tą analizą a w szczególności z tym że polce brakuje siły w uderzeniach. W meczu z Zahlavova-Strycova Radwańska nie potrafiła piłki z odpowiednią siłą zesmashować przez co return czeszki był bezproblemowy. Jeszcze dodam od siebie że Lisicki ma problemy z barkiem które powodują że jej serwis jest słabszy ale bym się o to nie martwił ponieważ Aga nie ma silnego returnu który mógłby zaszkodzić Niemce.

bumbatyper 204

bumbatyper

Użytkownik
Turniej: WTA Masters Montreal, Kanada, twarda.
Data: 08.08.2014r, godzina: 00:00
Venus Williams - Angelique Kerber
Typ: over 21.5 gemów
Kurs: 1.78 (Pinnacle Sports)

Jutro o północy naszego czasu odbędzie się mecz pomiędzy starszą ze sióstr Williams - Venus, a Niemką Polskiego pochodzenia, Angelique Kerber. Obie tenisistki spotkały się ze sobą 4 razy, bilans ich spotkań 3:1, na korzyść Niemki. 3 spotkania miały miejsce w 2012 roku:
US Open (twarda) 2:1 (6:2, 5:7, 7:5) Kerber,
Olimpiada (trawa) 2:0 (7:6, 7:6) Kerber,
Madryt (ziemna) 2:0 (6:4, 6:1) Kerber)
oraz jedno w 2009 roku na Australian Open (twarda) 2:0 (6:3, 6:3) Williams.
Co ciekawe Venus na turniejach w Kanadzie (przypominam, że w jednym roku jest Montreal, a w następnym Toronto) zawitała dopiero po raz pierwszy, nigdy w Montrealu, jak i Toronto nie grała. Kerber natomiast grała w Kanadzie 4 razy, najdalej doszła do III rundy w 2012 roku, a ubiegłoroczne zmagania zakończyła na II rundzie.
W tym sezonie obie Panie są w dobrej formie. 39/16 Kerber (20/8 twarda). 21/9 Williams (15/5 twarda). Kerber w ubiegłym tygodniu grała w Finale turnieju Stanford (twarda), gdzie przegrała z Siostrą Venus, Sereną 7:6, 6:3. Zagrała świetny turniej poprzedzający Wimbledon, w Eastbourne (trawa), gdzie przegrała w finale z Keys, jak i sam Wimbledon (trawa) miała udany, gdzie doszła do Ćwierćfinału. Warto wspomnieć również przegrany finał w Doha, Ćwierćfinał w Miami. Ogólnie rzecz biorąc bardzo dobry sezon w wykonaniu Angeliki. Venus między innymi wygrała na początku sezonu w Dubaiu, finał w Auckland w styczniu, przegrany z Ivanovic. Ostatnio dobry występ na Wimbledonie, przegrana w III rundzie, po zaciętym meczu z późniejszą triumfatorką Kvitovą.
Obie zawodniczki bazują na swoim mocnym serwisie, grają ofensywnie, bazują na atakujących uderzeniach zarówno z forhendu, jak i bekhendu, który jest głównym uderzeniem obu tenisistek. Obie grają blisko końcowej linii, również często wchodzą głęboko w kort, gdzie próbują jednym mocnym uderzeniem skończyć wymiany. Często wiążę się to z niewymuszonymi błędami, jednak jak już wszystko się im udaję, to ciężko je przełamać. Kerber jest leworęczną zawodniczką, ale Williams umie z tego typu zawodniczkami grać. Co prawda na przestrzeni ostatniego roku wygrała tylko 1 na 4 takich pojedynków, ale toczyła ona wyrównane boje z wcześniej wspomnianą Kvitovą na Wimbledonie, wygrała z Dellacqua w Miami, w lutym także Kvitovej uległa minimalnie, a jeszcze wcześniej z Makarovą na Australian Open.
Ostatnie pojedynki V.Williams z leworęcznymi zawodniczkami:
23‑Sep‑2013 Tokyo Hard Petra Kvitova [CZE] V. Williams 3-6 6-3 7-6(2)
13‑Jan‑2014 Australian Open Hard R128 Ekaterina Makarova [RUS] vs. V.Williams 2-6 6-4 6-4
10‑Feb‑2014 Doha Hard R32 Petra Kvitova [CZE] vs. V.Williams 6-2 2-6 7-6(7)
17‑Mar‑2014 Miami Hard R32 V. Williams vs. Casey Dellacqua [AUS] 6-4 5-7 6-4
23‑Jun‑2014 Wimbledon Grass R32 Petra Kvitova [CZE] vs. V.Williams 5-7 7-6(2) 7-5
Jak można zauważyć zawsze są to 3-setówki, w dużej ilości są to zacięte pojedynki.
Williams ma ponad 180 cm wzrostu, ale niższa o 12 cm Niemka potrafi grać z tego typu zawodniczkami. Ostatnie mecze Kerber z zawodniczkami ze wzrostem ponad 180 cm:
23‑Sep‑2013 Tokyo Hard Petra Kvitova [CZE] vs. A.Kerber 6-2 0-6 6-3
23‑Sep‑2013 Tokyo Hard R16 A.Kerber vs. Ana Ivanovic [SRB] 6-4 6-2
7‑Oct‑2013 Linz Hard F A. Kerber vs. Ana Ivanovic [SRB] 6-4 7-6(6)
21‑Oct‑2013 Championships Hard Petra Kvitova [CZE] vs. A.Kerber 6-7(3) 6-2 6-3
30‑Dec‑2013 Brisbane International Hard A.Kerber vs. Kristina Mladenovic [FRA] 6-2 6-2
10‑Feb‑2014 Doha Hard R32 A.Kerber vs. Karolina Pliskova [CZE] 7-6(2) 6-4
17‑Feb‑2014 Dubai Open Hard R32 Ana Ivanovic [SRB] vs. A.Kerber 3-6 6-3 7-6(6)
19‑May‑2014 Nuremberg Clay QF Karolina Pliskova [CZE] vs. A.Kerber 7-6(5) 6-4
28‑Jul‑2014 Stanford Hard R16 Kerber vs. Coco Vandeweghe [USA] 7-6(4) 0-6 6-2
Można zauważyć, że głównie są to 3 setówki, lub spotkania w których jest dużo gemów.
Obydwie stosują krótki zamach rakiety, dzięki któremu mogą do końca maskować kierunek uderzenia, jednak często są niecierpliwe, a zagrane przez nie piłki lądują po autach.
Spodziewam się, że będzie to chwilami efektowny pojedynek, najprawdopodobniej z 3 setami, obfitujący w wiele kończących zagrań.
Forma obu zawodniczek jest tutaj dobra. Kerber zaczynała tutaj od 2 rundy, w której pokonała gładko 6:4, 6:1, niezbyt dobrze grającą na kortach twardych Caroline Garcia, a Williams w I rundzie pokonała Rosjankę Pavluchenkovą 6:1, 3:6, 6:2, zaś w II rundzie zwyciężyła 6:3, 6:2, Yulie Putinstevą.
Skłaniam się ku overowi w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +10
K 30

kondzio1610tip

Użytkownik
Turniej: WTA Masters Montreal, Kanada, twarda.
Data: 08.08.2014r, godzina: 00:00
Venus Williams - Suarez Navarro C.
Typ: over 21.5 gemów
Kurs: 1.80
Witam moja pierwsza analiza, ktora wydaje mi się dość pewna w która warto zainwestować, osobiscie przyglądam sie jeszcze meczą deblowym, ale wracajac do analizy, oglądałem wczoraj Suarez w meczu z Maria i powiem szczerze zaskoczyły mnie obie zawodniczki oczywiście Maria na minus a Navarro na plus i to duży, wiadomo jak to Sharapova lubi sie rozkrecać w trakcie meczu i tak było 1 set przegrany by 2 wygrac, chociaż łatwo nie było, myslałem ze gdy wejdzie na obroty nie odpusći i to ona znajdzie się w kolejnej rundzie, ale Hiszpanka pokazałą klase i nie uległa! na prawde dobry tenis. uważam ze i w tym meczu góra będzie Hiszpanka, scenariusz tego spotkania wydaje mi sie bardzo podobny do wczorajszego meczu, 3 sety jak najbardziej w chodza w gre, także mam nadzieje ze linia zostanie pokryta, kurs zacheca także ja w to wchodze.
zastanawiam sie nad graniem w deblu, moze ktoś sie orientuje i moglby cos napisac?
Makarova/Vesnina - Hsieh S W / Peng S - 2 (1.70)
Chan H.C./Chan Y.J. - Krajicek/Zahlavova Strycova - 1 (1.75)
Kops Jones/Spears - Black C / Mirza S - 2 (1.65)
przyznam ze kursy wygladają na prawde fajnie i az sie prosza o pogranie;)
dzieki za zdrowa podkresla zdrowa krytyke i rady, powodzenia wszystkim!

D 706

don1

Użytkownik
Venus Williams - Suarez Navarro Carla 2 @2,30
Ja tutaj gram na Hiszpankę.Jeśli utrzyma utrzyma grę podobną do tej co grała z Marią to powinna wygrać i to nawet 2-0.Świetna defensywa będzie kluczem do zwycięstwa i mała ilość UE.Powinno to wszystko starczyć na Venus.Z Kerber Amerykanka miała łatwiej grać bo Kerber ma kiepską defensywe i łatwo kończyła ataki z Carlą będzie z goła odmiennie.Ciekawy kurs dla mnie warte gry.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Serena Williams - Caroline Wozniacki Typ: Wozniacki [+5.0 Games Handicap] @ 1.925 Pinnacle ✅ 4-6 7-5 7-5
Obie dziewczyny są w świetnej formie. Serena po kompletnie nieudanym Wimbledonie wyraźnie pozbierała się w sobie. Z kolei Wozniacki wygrała turniej w Istambule, zaś w Montrealu w trzech spotkaniach swoim rywalkom oddała zaledwie sześć gemów. Oczywiście starcia z Williams to zupełnie inna para kaloszy. Tym niemniej spodziewam się, iż Dunka mocno postawi się utytułowanej rywalce. Co prawda bilans dotychczasowych pojedynków zdecydowanie faworyzuje Amerykankę (6-1), to jednak w ostatnie starcie z Safarzową pokazało, że Serena jest do ugryzienia. W mojej ocenie Wozniacki jest nie bez szans, dlatego też poparcie typu wysokim handicapem gemowym znacznie zwiększa szanse powodzenia typu.

Otrzymane punkty reputacji: +8
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik

Azarenka V. (Blr) - Radwanska A. (Pol)
Typ. Azarenka 1.73 Pinnacle Sports⛔
Kerber jest słaba w obronie? Hmm a to mi ciekawostka, tak na wstępie ???? Wracając do spotkania dzisiaj po raz kolejny zagram przeciwko Radwańskiej, nie to, że jestem przeciwnikiem tej zawodniczki, z całego serca jej kibicuje, ale po prostu w ostatnim czasie jest pod formą i po tak fajnym kursie pogram dzisiaj w kierunku powracającej do formy Białorusinki, z którą Polka nie ma najlepszego bilansu. Wracając do meczu Iśki z Sabinką, na pewno zagrała lepiej w porównaniu do ostatnich spotkań, ale też bez rewelacji, zdarzały się przestoje w grze i proste błędy, jednak Aga sporo może zawdzięczyć swojej rywalce, która popełniała sporo niewymuszonych błędów i na pewno miała problemy z serwisem, nieoficjalnie ma problemy z barkiem. Niemniej jednak Polka potrafiła to wykorzystać, na pewno zagrała bardziej agresywnie w porównaniu do spotkania z Czeszką, ale czy taka gra Polki wystarczy na Białorusinkę? Na pewno Radwańska będzie chciała powalczyć z bardziej utytułowaną rywalką, ale będzie o wiele ciężej. Białorusinka wraca do formy po dłuższej przerwie spowodowanej kontuzją, pojawiła się na Wimbledonie, jednak jeszcze wtedy grała słabiutko. O wiele lepiej wygląda to w Montrealu. Po ciężkim boju pokonana Cornet i wczoraj dosyć łatwa wygrana z Watson po na prawdę fajnej grze. W porównaniu do Londynu gra Azy wygląda o niebo lepiej, i ciężko będzie Adze, mimo, iż wczoraj zagrała dosyć fajny mecz, podjąć walkę z rywalką, nie sądzę, że Azarenka będzie popełniała tyle błędów co Lisicka, jeśli zagra podobnie jak poprzednich pojedynkach w Montrealu to niestety Iśka może nawet nie ugrać tutaj seta. Kibicuje jej z całego serca, ale bukmacherka to bukmacherka, trzeba coś zarobić, i dlatego dzisiaj po kursie 1.73 gram w kierunku Azarenki.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Azarenka V. (Blr) - Radwanska A. (Pol)
Radwańska @ 2,2
Moim zdaniem Radwańska pokonała groźniejsze rywalki Strycova jak i Lisicki które są w formie. Zaś Azarenka pokonała Cornet która idzie w dół od pokonania Williams jak i brytyjke Watson która mnie nigdy nie zachwycała i jakoś nie przypominam żeby namieszała zawodniczkom w pierwszej 10.
Radwańska ma swój styl i przy swoim serwisie czasami aż noż otwiera się ale nadrabia walecznością.Jak Azarenka nie jest w formie to popełnia o wiele więcej błędów przy swoim serwisie niż Aga.
Po drugie Aga wyleczyla w jakimś stopniu kompleks Azarenki a po drugieAzarenka jest po kontuzji i jedna jaskólka wiosny nie czyni.
Grać Azarenke po 1,66 to jest nie porozumienie po tym co zaprezentowala, a zaprazentowała wcale nic lepszego niż Aga.
Lekkie value jest po stronie Agi a patrze na formę z ostatniego miesiąca a nie roku.

Otrzymane punkty reputacji: +2
type-man 458

type-man

Użytkownik
Kolego djgregor powiedz mi jedną rzecz. Oglądałeś choć jedno z dwóch ostatnich spotkań Azarenki i kilka ostatnich spotkań AGI?? Jeśli tak, to wiedziałbyś, że Azarenka w moim odczuciu dużo bardziej walczyła niż Aga w swoich spotkaniach.
Mało tego, z Cornet grała z kontuzją, poowijana bandażami na kolanie po wizycie fizjoterapeuty ledwo chodząc po korcie od połowy drugiego seta. Jednak nie odpusciła chociaż wiedziała że ma cały kolejny set przed sobą. Widać było, że cierpi ale w bólu i z zaciśniętymi zębami wygrała. Jest &quot;głodna krwi&quot; ewidentnie.
Po drugie piszesz, że Aga wyleczyła się z kompleksu Azarenki. Na jakiej podstawie to piszesz? Wygranego ostatniego spotkania kiedy to Azarenka ewidentnie, myślę że nawet że od tego spotkania notowała spadek formy? Wróciła po kontuzji i chce wrócić z pompą.
Szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego na Białorusinke kursy rosną a na Age lecą. Akurat w tym spotkaniu nie szukałbym value. Podobnie jak Tarki16 idę w stronę Azarenki choć nie przepadam za nią ale w bukmacherce nie ma sentymentów.
Już szybciej szukałbym value w spotkaniu Vandeweghe z Makarową bo kurs 2,75 kusi jak cholera zwłaszacza że po pokonaniu Ivanovic w kolejnym spotkaniu z Jankowic udowodniła że nie był to przypadek tylko poprostu jest w genialnej formie. Jak tylko utrzyma poziom z dwóch ostatnich spotkań spokojnie łyknie Makarovą której Kvitova ewidentnie pomogła znaleźć się w kolejnej rundzie.
Tyle w temacie, pozdro

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Azarenka V. - Radwanska A. 1 (-1,5gema) @ 1,93 Sportingbet
Znowu w zupełności zgadzam się z Tarkim16, ale idę trochę odważniej. Zawsze będę na nie, jeśli chodzi o Polkę. Ostatnimi czasy rozmieniała się na drobne, słabe wyniki, jakieś reklamy, imprezy itp. Nie podoba mi się jej styl, bo głównej mierze na hardzie opiera się na pasywnym przebijaniu, technicznych sztuczkach, czasem wyjdzie winner. Na takiej nawierzchni jej serwis nie robi absolutnie wrażenia, co pokazała Lisicki. Niestety nie jest to zawodniczka regularna i po prostu się wystrzelała, popełniając za dużo błędów. Azarenka oczywiście nie należy do zawodniczek, które tych błędów nie popełniają z racji swojego agresywnego stylu. Vicka wraca powoli do formy co pokazał mecz z Cornet i Watson. To nie jest jeszcze jakaś super forma, ale przed US Open widać spory progres. Już we wcześniejszym turnieju w meczu z Venus było widać światełko w tunelu w grze Białorusinki. Dzisiaj rywalka, którą powinna zdominować i ustawić od początku w wymianach. H2H mówi sam za siebie: 13-4 na niekorzyść Isi. Widzę tutaj sporą szansę dla Victorii i pobieram ten typ po dobrym kursie.

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Już szybciej szukałbym value w spotkaniu Vandeweghe z Makarową bo kurs 2,75 kusi jak cholera zwłaszacza że po pokonaniu Ivanovic w kolejnym spotkaniu z Jankowic udowodniła że nie był to przypadek tylko poprostu jest w genialnej formie. Jak tylko utrzyma poziom z dwóch ostatnich spotkań spokojnie łyknie Makarovą której Kvitova ewidentnie pomogła znaleźć się w kolejnej rundzie.

Tyle w temacie, pozdro[/quote]

Z tym typem to zgadzam się bo Coco pokonala grożniejsze przeciwniczki. Podoba mi sie jej return jak i serwis. Makarova napewno dużo zyskał po pokonaniu Kvitovej ale Coco jest w gazie i wygrała 5 mecz z rzędu pokonując m.i.n Ivanovic i Jankovic. Oglądałem mecz Makarovej z Kuzą z którą przegrała dwa do zera. A w Montrealu Kuza oddała spotkanie w sumie sam już nie wiem dla czego bo wcale nie było widać że ma jakieś problemy ze zdrowiem.
Dlatego kurs na Coco 2,7 kusi a najlepiej zagrać że wygra przynajmniej jednego seta

A odnośnie meczu Agi tak oglądałem jej mecze, oczywiście mnie rzadko kiedy zachwyca ale jakoś robi swoje i pokonuje niby zawodniczki z którymi powinna przegrać bo są w formie. Napewno Azarenki kompleks został w pewnym stopniu wyleczony a po drugie Azarenka jest po kontuzji. Oglądałem mecz Azarenki z Watson ale jak wspominałem Brytyki nigdy nie uwazałem i nie uważam nadal jako zawodniczki która by mogła zagoscić w top 10.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Pomału Venus zamiata po Carli. Hm? Ciężko wyczuć momentami co piszczy w głowie Carli. Mecz pod kontrolą i nagłe załamanie psychiki. Strach przed Sereną? Szkoda, że Carla ma taki &quot;płaczkowaty&quot; charakter...Myślałem sporo o pograniu Iśki, ale ostatecznie odpuszczam sobie ten mecz. Azarenka niby kontuzjowana, a z Watson zagrała obiecująco. Aga z kolei wygrała po błędach Lisicy. Według mnie tenis Agi opiera sie teraz wyłącznie na starannym przebijaniu piłki i liczeniu na błąd przeciwniczki. Serwis-kończące winery-return a nawet te skruciki na marnym poziomie...
Jeżeli Venus wygra, a jest 4-3 z Carlą to spotka się z Sereną. Hm? Już dawno nie było siostrzanego pojedynku. Czekam na takie spotkanie miesiącami, coś a`la spotkania sióstr Radwańskich.
Czy zwycięstwo Sereny nad Venus coś zmieni w jej życiu? Czy kolejny tytuł i kolejne dolary ją uszczęśliwią?
Serena jest coś winna Venus, to ona pochlała na Wimbledonie, Venus jakiś czas temu była naprawdę chora i wyglądała nie zaciekawie...myślę, że to jest właściwy moment aby przegrać z siostrą. Przecież Serena to grająca legenda. Po co jej ta wygrana z Venus? Dla Venus to zwycięstwo to podbudowanie ego, w finale czeka na kogoś, gdzie będzie faworytką.
Venus ostatnio wygrała z Sereną w lutym 2009 roku...Czy po raz kolejny Serena ma zbanować Venus, lata poleciały...Zaszło wiele zmian, ciężkie choroby u jednej i u drugiej, wzloty i upadki.
Serena na pewno jest teraz lepsza, ale idę tropem życiowym sióstr i różnych wieololetnich okoliczności...

Venus
4.15
1000 pln

+ 4.000 pln z ogonkiem...

@ DLA MNIE OSOBIŚCIE TO COŚ WYJĄTKOWEGO, DZIĘKUJĘ MOJEMU OJCU, ŻE KIEDYŚ MNIE ZAPROWADZIŁ NA KORT...

Sam mecz naprawdę niezły, momenty słąbe także były...w drugim i trzecim secie seszło powietrze z Sereny, w pierwszym dominowała...Konkluzja jest jedna - kto chce czasem wygrywać spore pieniądze w WTA musi łączyć masę faktów...co ja mówie...to bardziej skomplokowane, najważniejsze że fajna kasa w kieszeni !!!
@ Przytuliłem Age po kursie 1.60 W tej sytuacji dzięki dla Azy że zagrała fair do końca. W tej sytuacji można było lać dupsko buka az miło !!!
@ Mamy kursy w okolicach 4.00 na Venus. Czy Serena będzie się wysilała na Age,Makarovą...te zawodniczki są w zasięgu venus w finale!

@ co do meczu Iski z Makarovą - Makarova zdecydowaną faworytką, chyba że się zatnie coś na lini serwis-atak, tak nie widzę Iski w tym meczu...
$ pierwsza runda free
$ ze Strycovą Iska powinna wyleciec z hukiem,
$ Lisicka sama się rozjebała...
$ wygrana z kontuzjowaną Azarenką...
i dalej na farcie... AGA weź na mecz z Rosjanką worek jabłek i flaszke CYDRU !

---

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom