>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Memphis, Dubaj & Bogota, 13-20.02.2011

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Cellular South Cup

• Miejsce: Memphis (USA)
  • Data: 13.02.2011-19.02.2011
  • Rozmiar drabinki: S-32 D-16
  • Nawierzchnia: indoors hard
  • Pula nagród: $220,000
  • Oficjalna strona: http://www.memphistennis.com/home

Dubai Tennis Championships

XIX COPA BBVA COLSANITAS

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Heather Watson v Andrea Hlavackova
Gdy ten mecz podawałem rano na innym forum, kursy na Brytyjkę oscylowały jeszcze w okolicach 2.5-2.4, teraz można złapać max. 2.0. Watson to juniorka, która wkracza dopiero do seniorskiego tenisa. Jest aktualnie numerem 3 juniorskiego rankingu. Do jej największych sukcesów na pewno można zaliczyć zwycięstwo w juniorskim US Open. Mimo młodego wieku ma na swoim koncie już wygrane z zawodniczkami dużo lepszymi niż jej dzisiejsza przeciwniczka. W tym roku nieźle zaprezentowała się podczas turnieju WTA w Auckland, gdzie poległa dopiero w z Shuai Peng tocząc wyrównany mecz. Jest to ofensywnie usposobiona zawodniczka grająca płasko kątowo. Posiada niezły pierwszy serwis, po którym wygrywa sporo punktów oraz kąśliwy return, którym potrafi zaskoczyć. Mimo młodego wieku okazuję inteligencję na korcie, potrafi zmieniać rytm wymian czy też trzymać piłkę w korcie i wyczekiwać na odpowiedni moment do ataku. Jej przeciwniczka to Czeszka specjalizująca się w grze deblowej jednak w singlu też występuje w miarę często. Kursy na ten mecz na początku oscylowały na początku w okolicach 2.50 i nie sądziłem, że będą takie spadki, dlatego też nie spieszyłem się z podawaniem typu, ale udało mi się złapać 2.25. Stawiam na pewne zwycięstwo młodej Brytyjki, która przeszła tutaj kwalifikacje nie tracąc nawet seta, bo widziałem ją w akcji i ma ona papiery na naprawdę dobre granie.
Heather Watson @2.0 9/10 Interwetten
FT 6:3 7:5 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Christina McHale v Renata Voracova Kolejny raz stawiam na młodą utalentowaną 19-latkę, tym razem z USA przeciwko kolejnej niezłej deblistce, również z Czech. Przeglądając statystyki obydwu zawodniczek zauważyłem, że Czeszka bardzo nie lubi grać w USA. W poprzednim sezonie startowała w 5 turniejach na amerykańskiej ziemi i wszystkie przegrywała w 1 rundzie, raz tylko urywając rywalce seta. Jest ona zawodniczką preferującą wolne korty ceglane. Nie odpowiadają jej szybkie amerykańskie nawierzchnie stąd jej słabe rezultaty na hardzie. Miałem okazję ją oglądać podczas turnieju w szwedzkim Bastad. Nie posiada ona kończącego uderzenia, ani potężnego serwisu, woli powoli budować akcje i czekać na błąd rywalki. Startuje ona zazwyczaj w turniejach na poziomie ITF, z rzadka startując w turniejach wyższej rangi. Wygrała ona 11 turniejów rangi ITF w grze pojedynczej, z czego 8 było na nawierzchni ceglanej. Co do McHale jest to świeża krew w amerykańskim tenisie, ma zaledwie 19 lat a już puka do pierwszej setki kobiecego rankingu. Lubi ona szybkie nawierzchnie. W swojej karierze pokonywała już dużo lepsze zawodniczki niż Voracova, jak chociażby Shuai Peng, Petrova, Azarenka czy też Rodionova. Liczę tutaj na pewne zwycięstwo młodej Amerykanki.
Christina McHale @1.71 7/10 Pinnacle ⛔

inkub1986. 343

inkub1986.

Użytkownik
Bartoli od AO nigdzie sie nie pokazywala ze swoim nowym doskonalszym cialem xD Z kolei emerytowana wnet Date Krumm gra tu i owdzie i jak zwykle zaskakuje gowniary po fachu. Solidna gra Date Krumm i latwiejsza aklimatyzacja (lecac na zachod zyskujemy na czasie mozemy sie zdrowo wyspac lub wybiegac a nie daj Boze zapic). Marion jest dobrym grajkiem i ten jej obureczny fh siejacy postrach na korcie ach... Date Krumm jest stara ale zahartowana jak samurajski miecz Francuzka chowana na serze i winie moze ulec starszej kolezance. Zdecydowany typ na DK+1,5seta.
WTA Dubai [hard outdoor]
Bartoli - Date Krumm 2 +1,5seta 1,72 (bwin)
⛔

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Goerges J. - Sanchez O.
1
1.10
bet at home

Wczoraj udało mi się ustrzelić kurs 4.00 na Czeszke. Finału nie oglądałem bo nie miałem takiej mozliwości. Czeszka jest na fali i ma swoje 5 minut ! Bravo ! W końcu ktoś ukąsił Kim, bo jej niektóre mecze były na &quot;granicy&quot; i jakoś się po nich ślizgała. W końcu trafił kamień na czeską KOSE. Niemka murowanym faworytem. Jestem fanem talentu młodej niemki. Ona ma papiery na wielkie granie. Licze że się przejedzie po słabiutkiej rywalce. Kurs nie powala, ale można smiało to zagrać i liczyć na &quot;spokojnego&quot; plusa ! Andre@

✅
---

@ przed chwilą zobaczyłem wynik Kirilenko, na dzień dobry niespodzianka i przegrana rosjanki, co się z tą zawodniczką porobiło, znowu idzie na dno, a było w zeszłym sezonie całkiem fajnie ?

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Lucia Hradecka v Julie Ditty
Jako takiej analizy brak z braku czasu, ale typ przemyślany. Czeszka jest co najmniej dwie klasy lepsza niż rywalka, ostatnio zaliczyła świetny występ w turnieju rangi ITF, wygrywając go, a po drodze pokonując takie zawodniczki jak Lisicki, Pervak czy też Tatishvili, a wszystkie one są duże lepsze niż Julie Ditty. Poza tym Czeszka świetnie się czuje na amerykańskich kortach bo lubi szybkie korty. Granie na jej zwycięstwo w tym spotkaniu to pewna lokata. Ja dodatkowo gram handicap gemowy.
Lucia Hradecka @1.15 10/10 Expekt
Lucia Hradecka -5.5 gema @1.80 7/10 Bet365
FT 6:1 6:3 ✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Hantuchova D. - Chakvetadze A.1,55 5/10
Fajne kursy proponują nam buki. Dla mnie Daniela jest zdecydowaną faworytką. W niedziele wygrała przecież turniej w Tajlandii i to w jakim stylu! Przecież nie straciła seta i oddawała rywalką po 3,4 gemy w meczu. W finale nie dała najmniejszych szans Errani, której oddała jedynie dwa gemy. Jest w gazie i tutaj na pewno jeden dwa mecze zagra jeszcze zagra na takim poziomie pozniej będzie można doszukiwać się zmęczenia... Rosjanka, kiedyś uznawany za mega talent osiągała naprawdę wartościowe wyniki, no ale teraz to gra od świeta a jak już gra to odpada w pierwszych rundach. W tym roku trzy turnieje i w dwóch z nich odpadła w pierwszym meczu, tutaj będzie podobnie. H2H 4:2 na korzyść Rosjanki ale to za tych czasów świetności Anny czyli 3,4 sezony temu, jutro będzie zupełnie inna bajka. Jednak to mecz pań wiec stawka nie za wysoka, nie wiadomo czy Daniela nie będzie miała humorków, może trochę zabalowała po wygranym turnieju. Mecz około 11 na antenie eurosportu, zapraszam mecz będzie na pewno ciekawy, no i oglądanie Danieli to sama przyjemność...

drago 108

drago

Użytkownik
Popieram typ Widza.
Od siebie dodam:
Shahar Peer v Maria Jose Martinez Sanchez @1.40 ✅
Shahar przyzwyczaiła mnie do ogrywania takich rywalek i przechodzenia pierwszych rund w większych turniejach. Wielu uważa, że Peer nadaje się jedynie na korty ziemne, jednak na szybszych nawierzchniak Izraelka radzi sobie równie dobrze. MJMS nie będzie pasować nawierzchnia, gdyż Hiszpanka zdecydowanie bardziej preferuje korty ziemne i wyniki to potwierdzają. Kurs, jak najbardziej korzystny.
Rebecca Marino v Jamie Hampton @1.44 ✅
Obie wychodzą z turniejów rangi ITF, jednak Marino już sobie zasłużyła świetnym meczem z Venus, której postawiła zdecydowany opór i nie była daleko od wyeliminowania Amerykanki. Ze względu na jej styl gry uważam, że z Jamie powinna sobie poradzić.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Miałem napisać priv, ale że temat dotyczy wielu użytkowników wiec stawiam pytanie publicznie !

Nie jest to zarzut czy upomnienie ale jak ktoś pisze analize i typ wchodzi to zaraz plusik i jaki to ja jestem &quot;gościu i kozak&quot;Hm, a jak typ nie wchodzi to już minusa nie stawia, bo jakoś się w tłumie zgubi. Nie rozumiem takiej postawy. Czy to tak boli i czy to az taka plama na honorze ? Jestem tu od niedawna, moze na tym forum to nie obowiązuje. Ale kazdy szanujący się typer jak wygrywa, to koloruje typ na zielono i stawia plus, a jak wtapia stwia minus dla przejrzystości tematu. 80% użytkowników tenisa uzupełnia plusy i minusy, 20% udaje że jakoś się to straci i zapomni. Andre@

---Prosze nie zdejmować tego wpisu, może osoby które tak robią zaczną wklejać nie lubiane przez nikogo MINUSY ! Wiadomo strata kasy boli, ale bądzmy do końca fair. Wiadomo jak wygrywamy to &quot;kochajcie mnie&quot; i zaraz zielono a jak wtopa to cichutko.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
a kolega to nie ma nic innego do roboty jak tylko sledzic czy ktos przykleil minusika czy plusika ? ???? moze ktos poprostu zapomnial lub przeoczyl typ i stad ten brak &#39;minusika&#39;, a tu od razu jakies inscynuacje, ze ktos nie przyznaje sie do swoich przegranych typow ... skupmy sie na podawaniu typow z rzetelnymi analizami i bedzie dobrze i nie robmy tu smietnika ... dziekuje pozdrawiam

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Anastasia Pivovarova v Melanie Oudin
Z dzisiejszej oferty jeszcze jeden mecz zwrócił moją uwagę, pomiędzy młodą utalentowaną Rosjanką i również młodą, ale nie wiem czy aż tak bardzo utalentowaną Amerykanką :p W spotkaniu tym skłaniam się ku zwycięstwu niezwykle urodziwej Rosjanki, ale uroda nie była moim jedynym kryterium wyboru, aczkolwiek bardzo ważnym ;&gt; Anastasia ma idealne warunki do gry w tenisa, bo 180cm wzrostu oraz około 65kg wagi sprawiają, że po korcie porusza się niczym młoda sarenka ;p Jej popisowym uderzeniem jest oburęczny bh, potrafi też zaskoczyć rywalkę mocnym jednoręcznym fh. Z roku na rok można zaobserwować coraz większy postęp w jej grze, który skutkuje coraz wyższym miejscem w rankingu. Kolejnym aspektem, który przekonał mnie do gry na Rosjankę jest fakt, że wszystkie zawodniczki, które grały w poprzednim tygodniu w Paryżu, a teraz próbują swoich sił na kortach amerykańskich, to odpadały bez walki w 1 rundzie, mimo, że w Paryżu zaprezentowały niezłą formę, a rywalki tutaj miały znacznie słabsze. Czyżby zmiana strefy czasowej oraz kortów miała aż tak duży wpływ na dyspozycję zawodniczek ? Rosjanka zaznajomiła się już z amerykańskimi kortami, bo grała w turnieju rangi ITF w Maryland, a więc zmiana strefy czasowej czy też kortów jej nie dotyczy. Co do Amerykanki to strasznie nie lubię jakoś tej tenisistki, ale oczywiście nie osobista niechęć do niej kieruje mną do zagrania tego typu ;&gt; Jest ona zawodniczką strasznie chimeryczną, często się irytującą. Preferuje ofensywny styl gry, a wiadomo, że jak nie trafia wtedy są nerwy i już nic nie wychodzi. Często potrafi przegrywać z zawodniczkami dużo niżej notowanymi. Uważam, że tak wysoki kurs na Rosjankę sprawia, że jest to typ warty grania tym bardziej, że do tej pory wszystkie zawodniczki, które przyleciały tutaj po turnieju paryskim to odpadały jak kaczki. Podsumowując typuję zwycięstwo urodziwej Anastasii Pivovarovej.
Anastasia Pivovarova @3.88 3/10 ⛔ z 4:2 na 4:6 0:6, 10 gemów z rzędu ... ah te kobietki

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Dziś na korcie nr1 w Dubaju odbędą się 3 bardzo ciekawe pojedynki:

Shahar Peer - Maria Jose Martinez Sanchez @ 1,42 Tobet ✅

Peer raczej pewnie radzi sobie w początkowych fazach dużych turniejów, schody zaczynają się dla niej później. Słyszałem opinię, że Izraelka nie nadaję się na korty twarde, a co ma powiedzieć jej rywalka, której hard wybitnie nie leży. Shahar będzie dodatkowo zmobilizowana, ponieważ broni tu półfinału. W tym sezonie Peer pewnie radziła sobie ze słabszymi zawodniczkami, przegrywała tylko z teoretycznie lepszymi (Azarenka, Pennetta, Radwańska).
Hiszpanka w tym sezonie nie zachwyca: w Sydney przegrała z Kleybanovą, a na AO z Cornet.
Uważam, że kurs na Shahar jak najbardziej zachęca do stawiania na nią.

Kaia Kanepi - Vera Dushevina @ 1,32 Tobet ✅

H2H wynosi 2-1 dla Dusheviny, choć tak naprawdę jest 1-1, ponieważ pierwszy ich mecz 4 lata temu w Luksemburgu Estonka oddała walkowerem.
Vera w tym sezonie gra słabiutko, udało się jej pokonać tylko Ondraskovą i Camerin, przegrywała z Cirsteą, Stosur czy Oudin.
Kanepi początku tego sezonu też nie może zaliczyć do udanych. Szybkie porażki w Sydney i Melbourne, jednak dobry start w Paryżu (półfinał) sygnalizuje zwyżkę formy Estonki.
Kurs i bilans h2h może nie zachęca do grania, ale uważam, że Kanepi wyjdzie z tego meczu zwycięsko.

Ekaterina Makarova - Tsvetana Pironkova @ 1,35 Tobet ⛔

Pironkova wciąz szuka formy, która doprowadziła ją do półfinału Wimbledonu. W tym roku na 7 meczów wygrała tylko raz, przegrywała z takimi &quot;gwiazdami&quot; jak Niculescu czy Minella.
Makarova jest bardzo niebezpieczną przeciwniczką, jak ma dzień to jest groźna dla każdej rywalki o czym dotkliwie przekonały się Ivanovic i Petrova na AO. Turniej w Melbourne skończył się dla Rosjanki na 4R gdzie przegrała z Clijsters. Po AO Ekaterina zaliczyła wpadkę przegrywając w 1R w Paryżu z Kristiną Kucovą, ale wydaję mi się, że to tylko był wypadek przy pracy.
Zachęcam do grania, typ na Katię raczej pewny.
Katia...:zoltakartka:

P 1

pawko12

Użytkownik
Peer, Shahar - Martinez Sanchez, Maria Jose
typ: 2-0 w setach kurs: 2.1 unibet
W Dubaju zagrają ze sobą Sharar Peer (11 rakieta rankingu WTA) z hiszpanką Martinez-Sanchez. Hiszpanka ostatni zeson miała bardzo przeciętny, ponieważ cały czas zmagała się z kontuzja. W tym roku chce wrócić do czołówki kobiecego tenisa co będzie niezwykle trudne. Tym bardziej, że w pierwszej rundzie tego turnieju (bardzo mocno obsadzonego) spotka się już z niezwykle wymagającą zawodniczką z Izraela. Myślę, że to właśnie Peer jest dziś faworytką tego spotkania i stawiam, że wygra ona w dwóch setach. Peer w AO doszła do 3 rundy, gdzie odpadła bo zaciętym meczu z Pennetą z Włoch. Peer bardzo dobrze się czuje na kortach w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. W zeszłym roku doszła tu do półfinału i w tym roku musi wspiąć się na wyżyny swoich możliwości by obronić bardzo dużą pulę punktów rankingowych, zdobytych rok wcześniej. Moim zdaniem mecz nie powinien być długi - Peer świetnie czuje się na kortach twardych i dziś powinna spokojnie wygrać to spotkanie z nierówną Martinez-Sanchez.

6:4 6:1 ✅ :cool: w tym turnieju Peer może zajśc daleko

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Penetta - Dokic
1
1.25
bet at home

Flavia w wysokiej formie, na Szlemie grała dobrze, padła dopiero z rewelacją sezonu i zwyciężczynią z Paryza w niedziele. Wygrała w swietnym stylu na Fed Capie 2 ciężkie mecze z Australijkami. Miała tydzień przerwy więc miała czas na aklimatyzacje w ZEA . Dokic też zwyżka formy, długi 10 godzinny lot z Paryża do Dubaju plus zmęczenie oraz mega wymagająca zawodniczka stawiaja pod scianą Jelene. Flavia wszystko jej odda na drugą strone. Jezeli jeszcze dodać nieustepliwośći i zawziętość Flavi to jestem spokojny. Będzie miły poranek , tak czuje. Andre@

---

✅Dokić zagrała 20% tego co w Paryzu, wyglądała jak po &quot;maratonie&quot;, zmęczona, zła i totalnie rozregulowana, Flavia na luzie, jednak 10 godzinny lot , zmęczenie poprzednim turniejem, no i pora rozgrywanego meczu 9.oo rano (słońce i nie lubiany przez wszystkich którzy grają w tenisa wiatr ! dobiły Australijke ! Hejaaaa Andre@

D 0

domel86

Użytkownik
Hantuchova D. - Chakvetadze A.1,55 5/10

Fajne kursy proponują nam buki. Dla mnie Daniela jest zdecydowaną faworytką. W niedziele wygrała przecież turniej w Tajlandii i to w jakim stylu! Przecież nie straciła seta i oddawała rywalką po 3,4 gemy w meczu. W finale nie dała najmniejszych szans Errani, której oddała jedynie dwa gemy. Jest w gazie i tutaj na pewno jeden dwa mecze zagra jeszcze zagra na takim poziomie pozniej będzie można doszukiwać się zmęczenia... Rosjanka, kiedyś uznawany za mega talent osiągała naprawdę wartościowe wyniki, no ale teraz to gra od świeta a jak już gra to odpada w pierwszych rundach. W tym roku trzy turnieje i w dwóch z nich odpadła w pierwszym meczu, tutaj będzie podobnie. H2H 4:2 na korzyść Rosjanki ale to za tych czasów świetności Anny czyli 3,4 sezony temu, jutro będzie zupełnie inna bajka. Jednak to mecz pań wiec stawka nie za wysoka, nie wiadomo czy Daniela nie będzie miała humorków, może trochę zabalowała po wygranym turnieju. Mecz około 11 na antenie eurosportu, zapraszam mecz będzie na pewno ciekawy, no i oglądanie Danieli to sama przyjemność...
To było spotkanie Hantuchova D. - Hantuchova D.. Przegrała na własne życzenie. Popełniała mnóstwo błędów, serwis w ogóle nie siedział. Śmiem przypuszczać, że nawet gdyby Chakvetadze zeszła dziś z kortu to i tak Daniela miała by kłopoty z wygraniem tego spotkania ;-) Zapewne turniej w Tajlandii postanowiła hucznie świętować... Zaraz pewnie też ktoś napisze, że miała problemy zdrowotne, że skorzystała z pomocy medycznej - niby tak, ale wróciła na kort - dla mnie to była zwykła zagrywka &quot;na czas&quot;. Dziś po prostu Daniela przegrała z samą sobą...

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
cytat z 12 lutego po meczu finałowym :

&quot;i nie taki diabeł straszny ! Kveta wybiera się na następny turniej i myslę, że albo polegnie w 1 rundzie albo drugiej, w końcu jej organizm odmówi posłuszeństwa Australia - Bratysława - Paryż - Dubai - chyba za dużo ! Będzie niespodzianka na 99 % moim zdaniem. Przykładów mozna przytoczyć setki na moją postawioną teze. Czas na regeneracje i restytucje ! Organizatorzy pewnie przesuną jej gre gdzieś na środe. Ewentualnie live !&quot;

Kvitova przegrywa z Moritą w6-7 6-7, a Hantuhova przegrywa gładko z Czakve, kursy MALINA !

To co w poprzednich sezonach zdarzało się bardzo często, mianowicie : jezeli ktoś wygrywa turniej, jest mega zmęczony, samolot i kilkugodzinny lot robią swoje.Kończy się to zazwyczaj porazką w następnym turnieju, nie zawsze- ale bardzo często, a kursy że hej.

---

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Lourdes Dominguez Lino - Mandy Minella @ 1,35 Tobet ✅
Jakoś nie widze szans dla Minelli w tym meczu. Clay to nie jest jej nawierzchnia, czego nie można powiedzieć o Hiszpance. Obie panie w tym sezonie graja słabo, ale uważam, że D.Lino spokojnie wygra ten pojedynek.

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
2 dzisiejsze pewniaki z Dubaju:
Svetlana Kuznetsova - Tsvetana Pironkova @ 1,20 Tobet

Będąca w dołku Pironkova wczoraj niespodziewanie ograła Makarovą, ale Kuznetsova to inne progi, Rosjanka grając może na 70% swoich możliwości bez problemów ograła Llagosterę Vives.
H2H wynosi 2-0 dla Svetlany, Bułgarka nie wygrała ani jednego seta w meczach z Rosjanką i dziś też pewnie nie ugra.

Timea Bacsinszky - Marion Bartoli @ 1,30 Tobet

Nie licząc Fed Cupu Bacsinszky odniosła w tym sezonie tylko jedno zwycięstwo, wczoraj nad Benesovą. Bartoli w tym sezonie gra w kratkę, potrafi odesłać na rowerze Garbin, by potem przegrać z Manasievą. W perspektywie meczu z solidną Timeą niepokoją mnie te przestoję, ale wydaje mi się, że po dobrym przetarciu jakim był mecz z Date Krumm Marion nie zacznie &quot;odwalać&quot; w meczu ze Szwajacarką.

P 1

pawko12

Użytkownik
Kleybanova, Alisa - Groth, Jarmila
typ: 2
kurs: 2.2
bukmacher: Betclick
Rosjanka Kleybanova to aktualnie 22 rakieta rankingu WTA. Natomiast naturalizowana australijka Jarmila Groth jest na 31 miejscu. Ranking dość zbliżony, kursy na to spotkanie w miarę równe, więc wszystko wskazuje na ciężki bój i długi pojedynek. Moim zdaniem mecz będzie jednak jednostronny i wygra go zawodniczka reprezentująca Antypody. Groth gra coraz lepiej - cały czas pnie się w rankingu - myślę, że jeszcze w tym roku może wskoczyć do top15. Jarmila zaczeła sezon od ćwiercćfinału w Brisbane - przegrana z Petković. Później przyszło zwycięztwo w turnieju w Hobart - tam Groth pokazała klase nieprzegrywając nawet seta. Zmęczenie po Hobart musiało dać się we znaki w AO odpadła już w 1 rundzie - jednak był to mecz z groźną Wickmayer. Przegrana 1:2 w setach po walce ujmy jej nie przynosi. W Dubaju w pierwszej rundzie pokonała w 2 setach Cibulkova co jest dobrym prognostykiem na cały turniej. Myślę, że Groth jest na tyle dobrze przygotowana na te zawody, że w dzisiejszym meczu spokojnie pokona Klejbanovą, której formia jest delikatnie mówiąć nie najlepsza. Choć Kleybanowa w 1rundzie pokonała rodaczkę Pavluchenkovą, to jednak nie wydaje mi się, że dziś może wygrać. W AO Kleybanova niespodziewanie po 2 setach odpadła z rumunką Halep - specjalistką od gry na clayu. Rosjanka to zawodniczka, która nie potrafi utrzymać koncentracji podczas całego meczu - często przydażają się jej przestoje - co dziś skrzętnie powinna wykorzystać Groth. Kurs moim zdaniem zachęcający.

na dziś polecam również takie typy:

Kanepi - Petkovic 1 1.75 betclick
Wozniacka - Chakvetadze 2:0 1.40 betsafe
N.Li - Wickmayer 1 1.43

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Stosur-Errani typ 1 Przewaga serwisu po stronie australijki forma cieżko ocenić 2 porażki z włoszkami w Fed Cup, ale liczę że w takim turnieju w którym jest bardzo duża pula nagród i wiadomo punkty australijka sobie poradzi bez większych problemów.Errani jest ostatnio dobrej formie ale przegra jak jej znajoma z włoch Vinci szybko i gładko.Za komentarze bedę wdzięczny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom