>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Luxembourg, Moscow, 19.10-25.10.2015

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Miejsce: Luxembourg, Luxembourg
Data rozgrywania: 19.10.2015-25.10.2015
Nawierzchnia: Indoor Hard
Kategoria: International
Pula Nagród: $226,750
Oficjalna strona turnieju: http://www.bglbnpparibas-open.lu/main_en.html
Lista startowa: http://www.tennisforum.com/2753-bgl-bnp-paribas-luxembourg-open/967473-luxembourg-md-list.html
Drabinka: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/300/MDS.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/300/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/luxembourg/wta-luxembourg/

Miejsce: Moscow, Russia
Data rozgrywania: 19.10.2015-24.10.2015
Nawierzchnia: Indoor Hard
Kategoria: Premier
Pula Nagród: $702,900
Oficjalna strona turnieju: http://www.kremlincup.ru/index_en.html
Lista startowa: http://www.tennisforum.com/2761-kremlin-cup-bank-moscow/967481-moscow-md-list.html
Drabinka: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/730/MDS.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/730/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/russia/wta-moscow/

Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji i pisania analiz​

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Hogenkamp R. - Broady N. 2 @ 1,45 ⛔
Rogers S. - Lukas T. 1 @ 1,21 ⛔
1,75 @ 1xBet
⛔
Taki dubel na kwalifikacje w Luksemburgu wydaje mi się dpść ciekawy. Broady podczas przygotowań do US Open oraz 2 turniejach po Szlemie zrobiła świetne wyniki. Szczególnie 1/2 finału w Quebec robi wrażenie. Brytyjkę w kilku słowach można opisać jako bardzo wysoką zawodniczkę, o atomowym podaniu, dobrym forehandzie granym często inside-out oraz jednoręcznym backhandzie. W hali na pewno nie będzie kombinować, tylko będzie ładować z całej siły, bo taka nawierzchnia daje jej ogromną przewagę. Hogenkamp aż takich warunków nie ma. Najlepiej idzie jej na cegle, ale na nawierzchni halowej też potrafi coś zagrać. Styl podobny do rodaczki Bertens, a więc budowanie akcji i dopiero atak, piłki grane ze sporym kick&#39;em, dużo slajsa i raczej techniczna gra poparta przyzwoitą dawką siły. Naomi do Azji nawet się nie wybierała. Z Karatantchevą w Linzu nie poradziła sobie, ale teraz powinno być lepiej i chciałbym zobaczyć ją w tuenieju głównym, bo to bardzo ciekawa zawodniczka. Holenderkę powinna zdominować swoją siła.
Rogers miała kompletnie nieudany początek sezonu, gdzie przegrała 7 meczy pod rząd, potem przed French Open coś tam wygrała, by na trawie przegrać 3/3 mecze. Dopiero 3 runda US Open i 2 dobre występy w ITFach trochę ją uratowały. Zawodniczka dobrze zbudowana, mająca jednak lekką nadwagę. Porusza się raczej średnio, ale przywalić potrafi i głównie na tym opiera się jej gra, bo planu b nie posiada. Tena Lukas gra praktycznie tylko na cegle w najniższych rangą ITFach ITFach. Młoda zawodniczka z wygranymi turniejami, ale zupełnie na innym poziomie. Jeśli Rogers została w Europie po kwalifikacjach w Linzu to powinna podejść poważnie do tego meczu, bo rywalka spokojnie w jej zasięgu.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Soler-Espinosa 2.58 Pinnacle ✅

Mecz, przynajmniej moim zdaniem, 50/50, bukmacherzy widzą to zupełnie inaczej, bo stawiają Paszek w roli zdecydowanej faworytki tego pojedynku. Oczywiście można się poniekąd z tym zgodzić, bo Hiszpanka to głównie Clay, na hardzie gra marnie i ten sezon zupełnie poniżej oczekiwać, wypadał z 1 setki rankingu. Ale można spróbować za małą kwotę, ponieważ są to kwale, które grywam bardzo rzadko, ale co najważniejsze, widziałem tą patologiczną grę Paszek w Linzu i szczerze to nie wiem, czy coś w jej grze i stylu gry zasługiwało na pozytywy. Zawodniczka boryka się z kłopotami zdrowotnymi, próbuje wrócić na kort, ale póki co z marnym skutkiem. Ma na pewno jakieś problemy z kręgosłupem, bo nie może normalnie zasmeczować. Wiem, że Hiszpanka ostatnio pod formą, dlatego za symboliczną stawkę można popróbować, bo nawet w takiej formie Espinosa może pokonać bezbarwną Paszek.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Beck 1.70 1xbet⛔
Bardzo mnie cieszy tak wysoki kurs na Beck. W skrócie kilka argumentów przemawiających za typem:
- Friedsam gra dzisia finał w Linzu i we wtorek czeka ją kolejny turniej i mecz w Luksemburgu i nie byle z kim.
- Zmęczenie zawodami w Austrii da o sobie znać, już wczorajszy pojedynek z Larsson pokazał braki kondycyjne u Niemki.
- Dla beck priorytetem jest turniej w Luksemburgu, odpuściła Linz, przegrywając tam gładko, żeby w pełni być gotowa na ten turniej.
- Broni tutaj tytułu za zeszły sezon, więc musi złapać sporo pkt, które straciła w tym tygodniu.
Myślę, że Friedsam nie będzie robiła problemów swojej rodaczce w walce o jak najlepszy wynik, zresztą i tak kondycja i zmęczenie po Linzu da o sobie znać. Zresztą Beck w ostatnim czasie w przyzwoitej formie, wygrała nawet w kanadzie turniej 250, lubi grę na hali, więc o dyspozycję nie ma co się obawiać. Mecz prawdopodobnie dopiero we wtorek wieczorem z racji tego, że Friedsam gra dzisiaj jeszcze finał. Ale polecam zagrać, bo kursy polecą w dół.

dx2 273,7K

dx2

Użytkownik
Friedsam-A.Beck 2 @1.57 ⛔
Bardzo podobny tok myslenia mam. Annika Beck ostatnie dwa sezony zagrala w Luksemburgu wrecz rewelacyjnie. Dwa lata temu przegrala final z Caroline Wozniacki, podejmujac walke, a rok temu nie pozostawila zludzen calej stawce i pewnie triumfowala w kraju Beneluxu.
Swoja droga 2 lata temu Beck w drodze do finalu o malo co nie przegrala z rownie swietnie grajaca wtedy Katarzyna Piter w polfinale i normalnie az zal ze Polska pozniej juz nawet nie zblizyla sie do takiej dyspozycji, ale to taka ciekawostka.
Beck gra w tym turnieju znakomicie i nie ma tutaj co patrzec przez pryzmat turnieju w Linzu, gdzie przegrala na dzien dobry. Rok temu scenariusz byl taki sam. Anika Beck wygrala niedawno turniej halowy w Quebecu, wiec o forme biezaca bym sie nie martwil. Friedsam przegrala dzis final w Linzu i tutaj sadze ze to na dobre jej nie wyjdzie. Mecz bedzie prawdopodobnie dopiero w srode, ale typ na Beck, biorac pod uwage jej poprzednie wystepy tutaj, jak najbardziej mi odpowiada. Zreszta powaznie zastanowilbym sie nad graniem w ciemno na Niemke do oporu w tym turnieju.

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Carla Suarez Navarro - Kristina Mladenovic 2 Expekt 1.90 ⛔
Zaczynamy turniej WTA w Moskwie. Na pierwszy rzut oka wyrównane kursy, na Hiszpankę 1.82 natomiast na Mladenovic tak jak wyżej napisane - 1.90 .
Obie Panie spotkały się jak narazie dwa razy (w 2013 oraz w 2014 roku), oba spotkania potoczyły się po myśli Carli, natomiast w tym wypadku wg. mnie nie będzie tak kolorowo dla &quot;hobbita&quot;.
Najpierw pare słów o młodszej z Pań - ostatni turniej Mladenovic rozegrała w Tianjin, gdzie zagrała 3 mecze : Pierwszy gładki &quot;trening&quot; bez historii z Fangzhou Liu 6:0 6:1, nastepnie pokonała naszą Ule, która zaprezentowała się naprawdę dobrze przegrywając 4:6, 4:6 z wyżej rozstawioną rywalką no i ostatni mecz - QF przeciwko Bojanie Jovanovskiej przegrany ku mojemu zdziwieniu 6:4,4:6,6:3 . Mladenovic dobrze serwuje, na wysokim poziomie skuteczności + gra dobry tenis z głebi kortu, ale czasami jednak zdarzają jej się niewymuszone, a co gorsza, niezrozumiałe błędy tak jak to miało miejsce min. w qf w Tianjin. Decydujący set a tu fajerwerki w pół siatki , no coż.. taki jest tenis kobiet , dyspoozycja dnia itd. Generalnie rzecz biorąc uważam,że umiejętności Francuzki i skuteczny serwis wystarczą aby &quot;przejść&quot; po hiszpance.
Co do Carli.. Ostatni turniej rozegrała w Beijing i o dziwo udało jej się dojść do 1/16.
Dlaczego kobieta tak fatalnie grająca na hardzie zaszła tak daleko? Otóż dlatego, że pierwszy mecz przeciwko Lesie Tsurenko zostało poddany po pierwszym secie. Następnie 1/32 przeciwko Monice Puig gdzie Hiszpanka wygrała pierwszego seta w tie-breaku i potem gra portorykańskiej tenisistki się załamała i w efekcie końcowym Carla wygrała drugiego seta 6:2. Na całe szczęscie w 1/16 Timea Bacsinszky odprawiła &quot;hobbita&quot; do domu 6:4, 4:6, 7:5 . Po wyniku można wnioskować, że mecz był wyrównany, ale powinien sie skonczyć w dwóch setach, gdyby nie dziwne błędy Timei pod koniec drugiego seta.. Carla serwuje z prędkościa juniorek z kambodży ( nie obrażając nikogo), przebija na drugą stronę jeśli jej się nie rozstawia po korcie- jak każdy, dalej - wysokie slajsy bekhendowe w defensywie - atak do siatki i kończenie z powietrza. Czasami jej mecze przypominają cyrk na kółkach gdzie piłka po drugim serwisie przechodzi ledwo za siatkę , a rywalka się podpala i w pół siatki.. Tak, tak, to nie cyrk tylko tenis, więc predyspozycje mają znaczenie .
Serwis i return napewno będą po stronie Mladenovic, mam nadzieję, że regularność oraz winnery również . Gram z pełnym przekonaniem na Kristinę i nie zdziwie się jak Francuzka powiezie Carle 2:0 .

Otrzymane punkty reputacji: +29
januseq 1

januseq

Użytkownik
Carla Suarez Navarro - Kristina Mladenovic 2 Expekt 1.90
Zaczynamy turniej WTA w Moskwie. Na pierwszy rzut oka wyrównane kursy, na Hiszpankę 1.82 natomiast na Mladenovic tak jak wyżej napisane - 1.90 .
Obie Panie spotkały się jak narazie dwa razy (w 2013 oraz w 2014 roku), oba spotkania potoczyły się po myśli Carli, natomiast w tym wypadku wg. mnie nie będzie tak kolorowo dla &quot;hobbita&quot;.
Najpierw pare słów o młodszej z Pań - ostatni turniej Mladenovic rozegrała w Tianjin, gdzie zagrała 3 mecze : Pierwszy gładki &quot;trening&quot; bez historii z Fangzhou Liu 6:0 6:1, nastepnie pokonała naszą Ule, która zaprezentowała się naprawdę dobrze przegrywając 4:6, 4:6 z wyżej rozstawioną rywalką no i ostatni mecz - QF przeciwko Bojanie Jovanovskiej przegrany ku mojemu zdziwieniu 6:4,4:6,6:3 . Mladenovic dobrze serwuje, na wysokim poziomie skuteczności + gra dobry tenis z głebi kortu, ale czasami jednak zdarzają jej się niewymuszone, a co gorsza, niezrozumiałe błędy tak jak to miało miejsce min. w qf w Tianjin. Decydujący set a tu fajerwerki w pół siatki , no coż.. taki jest tenis kobiet , dyspoozycja dnia itd. Generalnie rzecz biorąc uważam,że umiejętności Francuzki i skuteczny serwis wystarczą aby &quot;przejść&quot; po hiszpance.
Co do Carli.. Ostatni turniej rozegrała w Beijing i o dziwo udało jej się dojść do 1/16.
Dlaczego kobieta tak fatalnie grająca na hardzie zaszła tak daleko? Otóż dlatego, że pierwszy mecz przeciwko Lesie Tsurenko zostało poddany po pierwszym secie. Następnie 1/32 przeciwko Monice Puig gdzie Hiszpanka wygrała pierwszego seta w tie-breaku i potem gra portorykańskiej tenisistki się załamała i w efekcie końcowym Carla wygrała drugiego seta 6:2. Na całe szczęscie w 1/16 Timea Bacsinszky odprawiła &quot;hobbita&quot; do domu 6:4, 4:6, 7:5 . Po wyniku można wnioskować, że mecz był wyrównany, ale powinien sie skonczyć w dwóch setach, gdyby nie dziwne błędy Timei pod koniec drugiego seta.. Carla serwuje z prędkościa juniorek z kambodży ( nie obrażając nikogo), przebija na drugą stronę jeśli jej się nie rozstawia po korcie- jak każdy, dalej - wysokie slajsy bekhendowe w defensywie - atak do siatki i kończenie z powietrza. Czasami jej mecze przypominają cyrk na kółkach gdzie piłka po drugim serwisie przechodzi ledwo za siatkę , a rywalka się podpala i w pół siatki.. Tak, tak, to nie cyrk tylko tenis, więc predyspozycje mają znaczenie .
Serwis i return napewno będą po stronie Mladenovic, mam nadzieję, że regularność oraz winnery również . Gram z pełnym przekonaniem na Kristinę i nie zdziwie się jak Francuzka powiezie Carle 2:0 .
prawdopodobnie buki sugerują się tym, że Carla musi dotrzeć tu do półfinału jeśli chce zakwalifikować się do mastersa.

M 115

matlaurent

Użytkownik
Taka prośba, nie mogę się doliczyć... Ile punktów w Moskwie musi uzbierać Kerber, żeby mieć już zapewnione miejsce w SINGAPÓRZE ? Na dzień dzisiejszy ma 3400 pkt. w rankingu, Timea 3133, a gra w turnieju, gdzie za zwycięstwo całego może dostać 280 pkt.

M 115

matlaurent

Użytkownik
No dobrze, tylko nie logiczne jest, że przemierzy taki kawał drogi, z Hong Kong-u do Moskwy, potem do Singa. Agnieszka w takiej sytuacji zrobiła dobry ruch, a tu nie bardzo nachodzi jakieś wyjaśnienie, skoro występ już pewny w turnieju mistrzyń... Za drugą rundę, w której już jest, jakieś ponad 10000 baksów odbierze, kolejna to ponad 20000. Może coś jest na rzeczy, za finał w Hong Kongu odebrała nieco ponad 21000. No, chyba, że jest pazerna... Ale to już nie do komentarza.

M 115

matlaurent

Użytkownik
Mnie zastanawia Mladenovic, jak potraktuje ten turniej, w sensie, czy pierwszą rundę z kwalifikantką sobie już odpuści, ona debel gra w Singa z Babos. Dla porównania, też deblistka, Vesnina (choć rok temu podobnie podeszła do turnieju) z Cebulą, z 5:2 na 5:7 w pierwszym secie. Oczywiście, Cebula, nie kwalifikantka, ale samo podejście do tego turnieju...

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Kerber już ma zapewniony udział w Turnieju Mistrzyń.
http://www.wtatennis.com/road-singles-leaderboard
Kerber raczej już sobie odpuści w Moskwie, bo trochę ostatnio pograła, a w pierwszym dla siebie meczu spotka się prawdopodobnie z Kuzniecową.
Zostały 2 wolne miejsca w wyścigu do Singapuru. W grze zostały Pennetta, Safarova i Bacsinszky.
W zasadzie to wszystko jest rozstrzygnięte, Venus olała chyba Singapur, bo szansę miała i wystarczyło tylko odpowiednio wcześniej zgłosić się do Moskwy lub prosić o WC, natomiast Baczyński gra w Luxemburgu gdzie finał turnieju jest w niedzielę punkty z tego turnieju nie będą naliczane do Race To Singapur.
Wgl cała ta sytuacja pokazuję patologię władz WTA, które organizują pierwsze mecze mistrzost sezonu(w najbliższą niedzielę), podczas gdy sezon jeszcze nie jest zakończony, bo tej samej niedzieli będą jeszcze finały innych turniejow WTA.

merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Barthel M. - Stephens S. ????
Witam. Ma ktoś jakiś pomysły na tą parę. Amerykanka ostatnio z Niemką wygrała, ale po zaciętym meczu. Zastanawia mnie czemu taki wysoki kurs na amerykankę, czyżby buki coś wiedziały, a my nie ???? Może któryś z kolegów ma jkaiś pomysł - Pozdrawiam

S 30

scuni

Użytkownik
Barthel broni puntky za zeszłoroczny półfinał moze dlatego taki kurs na Stephens. Sam pograłem na nią ale chyba zmkne zakład bo coś mi tu pachnie nie ładnie.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
W zasadzie to wszystko jest rozstrzygnięte, Venus olała chyba Singapur, bo szansę miała i wystarczyło tylko odpowiednio wcześniej zgłosić się do Moskwy lub prosić o WC
Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać. Venus ma prosić o WC? To organizatorzy powinni ją błagać, żeby grała w takich turniejach jak w Moskwie. Pewnie im odmówiła, bo jej się najzwyczajniej nie chciało. Poza tym kiepsko wyglądała w 3 setówkach w niektórych meczach, nawet tych wygranych. Dlatego też średnio widziałbym ją w Singapurze i ona pewnie siebie również.
A co do reszty masz rację, turniej w Luxie jest z góry przeznaczony dla grajek typu Beck, Friedsam, Larsson, Alertova itd.
Edit: Nie chcę tworzyć nowego posta.
Czy ktoś orientuje się czy ta nawierzchnia w Luksemburgu to jakie ona ma dokładnie właściwości? Mam wrażenie, że płaskie uderzenia np. na odwrotnym crossie forhendowym zasuwają nieziemsko jak na trawie. Z drugiej strony serwisy, nawet płaskie odbijają się jakoś miękko - w sensie wolno i dość wysoko. Często zawodniczki serwują wyrzucając slicem. Nie wiem czy też to zauważyliście?

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Govortsova O. - Sevastova A. 2 @ 2,21 MarathonBet ✅ 6-7 4-6
Trochę niski kurs na Łotyszkę, ale można próbować. Widziałem jej wczorajszy mecz z Dabrowski. Na dobrą sprawę powinno być 2-0, ale przy 5*-4 30-30 nagle się zacięła i przegrała 3 gemy z rzędu. W 3 secie natomiast pełna dominacja i łatwe 6-2. Nastka wróciła w tym sezonie do tenisa i wygrała sporo turniejów ITF, dobry występ we Florianopolis, urwała seta Stosur w Bad Gastein. Swoją grę opiera na mocny FH i serwisie, sporo biega do siatki, potrafi grać passing shoty, skróty, ładnie operuje slajsem. Problemem jest właśnie ta nieszczęsna regularność i potrafi niestety zaciąć się w najmniej odpowiednim momencie. Govorstova ostatnimi czasy ma problemy z ramieniem. W Wuhan 6-2 w 1 secie, w 2 miała bodajże przewagę 2 przełamań, a ostatecznie przegrała 5-7 i skreczowała. Podejrzewam, że znowu może jej coś dolegać, aczkolwiek miała prawie miesiąc przerwy. Jeśli chodzi o aspekt czysto tenisowy to gra podobnie do Sevastovey, ale nie jest aż tak ogarnięta technicznie. O jej regularności nie ma co wspominać, bo nie raz i nie dwa serwowała po mecz i przegrywała seta, a potem mecz. Na dodatek nie lubię nigdy na nią grać, bo potrafi kombinować i kreczować po 3 gemach, a potem 3 dni później grać w kwalifikacjach do French Open. Łotyszka jest w rytmie meczowym i na pewno nie stoi w Moskwie na straconej pozycji.
Niculescu M. - Pavlyuchenkova A. 1 (+1,5 seta) @ 1,97 Pinnacle ✅ 5-7 6-0 4-6
Tutaj będzie krótki opis, bo nie ma co się rozwodzić. Rosjanka dzięki wygranej w Linzu spadła tylko 2 miejsca w rankingu i punkty za zeszłoroczną wygraną w Moskwie można uznać za obronione. Dzień odpoczynku i jazda do Rosji. W Austrii Nastka grała z opatrunkiem uda i czasami było widać, że jednak coś jej dolega. Sił wystarczyło na wygraną, ale nie wiem czy w Moskwie będzie na pełnej świeżości i w 100% sprawna. Niculescu to jak zawsze bardzo niewygodna rywalka. Grając te swoje śmieszne slajsy będzie zmuszała rywalkę to korekcji ustawiania oraz zagarniania niskich piłek. Przebijanki to może być właśnie sposób na takiego wieloryba, który tak sobie się rusza. Po sporej dawce tenisa jakoś nie widzi mi się pewna wygrana Pavly.
Errani S. - Coin J. 2 (+1,5 seta) @ 2,77 Pinnacle ✅ 5-7 6-4 6-1
Errani gra na nawierzchni halowej - to zdecydowanie kłóci się ze sobą. Owszem, dochodziła 2 razy do finału turnieju halowego w Paryżu. Ale wystarczy wspomnieć, że w 2013 doszła do niego ogrywając tylko Suarez-Navarro po 3 setach i rozegrała łącznie 9 gemów z Rybarikovą i Bertens, bo obie kreczowały. Rok temu przegrana w finale z Pavlyuchenkovą, gdzie też nikogo specjalnie ciężkiego nie pokonała. Nie widzą mi się te jej baloniki i przebijanie w Luksemburgu. Tym bardziej, że dostaje babcie Coin, która na nawierzchni halowej zjadła zęby. Wczoraj rozgromiła Martincovą, wcześniej Johannson oraz Kontaveit. Widziałem ją w meczu z Crawford na hardzie i ciężko było ją przełamać. Płaski serwis, często wyrzucający, a potem wejście w kort i koniec zabawy. Przyłożyć z FH potrafi, przy siatce radzi sobie bardzo dobrze. Baloniki Errani powinna dać radę atakować i zdobywać punkty. Granie na Errani po takim kursie w mało znaczącym turnieju, na dodatek przed WTA Elity Trophy to moim zdaniem strzał w stopę. Trzeba szukać value przeciwko takim zawodniczkom, bo nie sądzę, aby Errani miała tu wygrać gładko.

Otrzymane punkty reputacji: +33
I 36,2K

iti

Użytkownik
Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać. Venus ma prosić o WC? To organizatorzy powinni ją błagać, żeby grała w takich turniejach jak w Moskwie. Pewnie im odmówiła, bo jej się najzwyczajniej nie chciało. Poza tym kiepsko wyglądała w 3 setówkach w niektórych meczach, nawet tych wygranych. Dlatego też średnio widziałbym ją w Singapurze i ona pewnie siebie również.
A co do reszty masz rację, turniej w Luxie jest z góry przeznaczony dla grajek typu Beck, Friedsam, Larsson, Alertova itd.
Venus niczego nie olala. Radwanska poprosila o DK i to ona ja dostala, kosztem wlasnie Venus.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
⛔ DOMINICA CIBULKOVA 1.61 bet365
DOMINICA PATOLOGIe ZAGRALAS K**WO ZA*EBANA
Dominika rozegrała fajne spotkanie wczoraj pokonując zawodniczke gospodarzy Elene Vesnine w dwóch setach,Slowaczka na początku miała problemy w wejściem w spitkanie ale gdy złapała swój rytm była nie do zatrzymania.Cebula jeszcze może nie jest w najwyższej formie ale myślę że na Hiszpanke bez formy powinno wystarczyć,Navarro nie ma huz szans na zalapanie się do Singapuru, ogladalem kilka ostatnich spotkań z udziałem Navarro i jest totalnie pod forma nie przypomina tenisistki z ubiegłego sezonu, dużo przestojów w grze, masa błędów nawet z jej pięknego jednorecznego backhandu.Myślę ze Slowaczka powinna dosyć gładko uporać się z Navarro

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Madison Brengle vs Kirsten Flipkens 1.90 betfair
2 1.90 betfair✅
0:2 3 betfair✅
Ten kurs to totalne nieporozumienie. Bukmacherzy chyba tylko i wyłącznie brali pod uwagę krew lecącą z noska Kirsten w półfinale w Linz podczas meczu z Pavlą. Tenisowo nie ma żadnych podstaw by taki kurs wystawiać. Po mojej znikomej przyjemności oglądania meczu/męczarni/tragedii tenisowej Brengle vs Larsson powiedziałem sobie, że nigdy w życiu nie postawię na nie złotówki. Są przewidywalne do bólu, nie podejmują żadnego ryzyka, nie najlepiej serwują i tylko przez jako taką regularność potrafią być w 1 setce. Kirsten pomimo długiej przerwy i problemów zdrowotnych to widać, że ma ochotę powrócić do czynnego tenisa. Zagrała bardzo fajny turniej w Linz, pokonała przede wszystkim (co prawda podmęczoną, ale jednak) Allertową, Woźniacki i Lepchenko. Profil gry Brengle całkowicie nie pasuje do hali i to nie podlega dyskusji. Może niezdecydowanym, ale faworytem tego meczu z pewnością jest Flipkens i to na nią stawiam w dzisiejszym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom