Tsurenko 2.30 1xbet zwrot
Nie wiem, czy w ogóle Włoszka pojawi się jutro na korcie, ale i tak można spróbować, zwłaszcza w buku, który rozlicza krecz zawodniczki. Pennetta zapewniła sobie właśnie, dzięki dzisiejszej wygranej z Gavrilova udział w turnieju dla najlepszej ósemki w Singapurze, a po to tutaj tylko przyjechała, żeby zapewnić sobie udział w tymże turnieju. Więc trzeba się szybko spakować, oszczędzać siły i lecieć szybko, bo w sobotę czeka na nią impreza powitalna dla zawodniczek i losowanie grup. Nic tutaj nie mam więcej do dodania, może tylko powiem o trochę o formie jej przeciwniczki. Ukrainka bardzo śmiało sobie poczyna w tym roku, zwłaszcza na nawierzchni hard, gdzie osiągała najlepsze wyniki. Tutaj w Moskwie pokonała też dobrze dysponowaną Schmiedlova, więc o formę jest bardzo spokojny. Jeśli w ogóle dojdzie do tego spotkania, a mam nadzieję, to Włoszka wyjdzie na kort, zagra jednego seta i podda mecz lub szybko przegra. Trzeba próbować po takim kursie.
Strycova 1.55 1xbet
Czeszka w Linzu osiagneła 1/4 finału i przegrała po walce z Allertovą. Myślę jednak, że najbardziej jej zależało własnie na wygraniu tego turnieju, rok temu była bliska, bo przegrała dopiero w finale w Beck, która o dziwo odpadła dzisiaj z Friedsam. Nie wykluczam nawet tego, że w tym roku wygram, pomimo iż w turnieju mamy Ivanovic czy Bacsinszky, które jednak mogą potraktować te zawody czysto relaksacyjnie. Szwedka za dużo ostatnio grała, w Linzu zaliczyła półfinał i porażka po długim i wyczerpującym spotkaniu z Friedsam, gdzie mecz nie stał na wysokim poziomie, i w dodatku Larsson pod koniec spotkania zupełnie odcięło paliwo. Po 3 dniach zawitała do Luksemburgu i zagrała kolejne ciężkie zawody z Mitu, które trwało grubo ponad 2 godziny.
Tenis Czeszki powinien tutaj spokojnie wystarczyć na rywalkę, dobry serwis, mocny return i mocne płaskie uderzenia to może być recepta na Szwedkę, która gra głównie za linią końcową i mocno defensywny
tenis, więc może być jej ciężko nawiązać walkę z dobrze dysponowaną Strycovą. Rok temu Czeszka gładko ograła swoją rywalkę, myślę, że tym razem tak łatwego spotkania nie zobaczymy, ale problemów z zameldowaniem się w kolejnej rundzie być nie powinno. Larsson znowu w pewnym momencie zabraknie sił, i całego spotkania od jednej do drugiej strony kortu latać nie będzie.