Tenis WTA Indian Wells
godzina 23.00
M.Shakkarii - A.Sabalenka
Typ M.Shakkari i over 19.5 gema
kurs 4.6
williamhill
Analiza: Hm właśnie zabierałem się do pisania a troszkę wyżej jest analiza Adika i on przedstawił w niej najbardziej prawdopodobny scenariusz że Sabalenka załatwi sprawę szybko.Ja po obejrzeniu meczu z Kvitową postanowiłem pójsc w inny scenariusz i napewno duzo bardziej ryzykowny!!!!!!!!
Sabalenka na pewno na wyższym tenisowym leveku triumfy na antypodach , drugi set z Gauff , w meczu z Krejcikową wygrany decider i 11 asów.To wygląda mega groźnie.!!!!!!!!!I Specjaliści w firmach bukmacherskich też tak to widzą.Kolejna łyzkamiodu pierwszy set wygrany z Krejcikową do zera w Dubaju , a łyzka dziekciu to to że przegrała 2 następne a decidera 6:1
Maria z pozoru wygląda duzo słabiej 4 mecze wszystkie po deciderach ale i przeciwniczki wymagające.W dodatku cztery mecze i 3 łamaki pierwszy set/mecz Hm mnie to imponuje , to tak jak Scharapova i Errani
)))za dawnych dobrych czasów
)można by dodac jeszcze kilka nazwisk.W analize przed meczem na trawie z Tatianą Marią w zeszłym sezonie napisałem że Shakari ma problem z deciderami , bo miała .Teraz w tym aspekcie jest w gazie!!!!
Mała dygresja ( Gdyby wpadła na pomysł grać tu w Indian Wells u buka 2:1 i łamaki miała by grubo
)))
I chyba też można napisać że Maria Shakkari na wyższym levelu tenisowego wtajemniczenia
H2H 4:4 i trzy mecze ostatnie wygrała Maria , tzeba dodać że w tym H2h seria 4 kolejnych zwycięstw Saby!!!!!
Dwa mecze w ubiegłym sezonie i jeden w formule tylko SUPER TAJBREK !!!!10:5 wygrywa Shakarii
5 razy grały 2 sety 3 razy 3 sety , 3 Tajbreki w tym 2 w jednym meczu a bilas tajbreków 2:1 Sabalenka jeśli wliczyć w to Super tajbrek to w tajbrekach 2:2.
Jeśli Aryna nie załatwi sprawy w dwóch setach to w deciderze chyba lekką faworytką Maria.Pólfinałowy mecz wieczoru .
W parę kuponów wrzucę też Shakari 2:1 kurs 7.00
forbet
, a na łamaka 1set/mecz Sabalenka/Shakkari kurs poszedł do góry od wczoraj jest 13.
forbet
Szczerze mówiąc żałowałem że nie odważyłem się w meczu z Kvitową to teraz spróbuję.
Ryzykownie faworytką Saba ale wydaje mi się że szanse Shakkari większe niż opisują to kursy .