Ojjj ale bida w temacie, podam jakiś typ, żeby nie było tak smutno:
Switolina - Brady 1 @1.67 ( Switolina sprzedała mecz )
Fajny kurs na Ukrainkę. Póki co bez sukcesów w tym roku, ale w Melbourne trafiła na rozpędzoną Muguruze, do Tajlandii pojechała, bo dostała sporą kasę za występ, rozegrała 3 mecze na pół gwizdka, i poleciała do Dubaju na prawdziwe granie i myślę, że zobaczymy tutaj prawdziwe oblicze Switoliny. Amerykanka fajnie wygląda w tym roku, pokonała nawet Barty w Brisbane, która najwidoczniej skupiła się na występie w Adelante. Tutaj bez problemu przebrnęła kwalifikacje, ale dopiera teraz zaczynają się schody. Ukrainka może i bez szału w tym sezonie, ale od momentu, kiedy jest w topie, w 2017 i 2018 roku tutaj wygrywała, w 2016 i 2019 zaliczyła półfinał, ma jakiś sentyment do tego turnieju, i myślę, że w tym roku będzie również chciała zrobić dobry wynik. Jeśli przegra to już pewnie "Antek" opisze ten mecz w swoim temacie.
Bencic - Pawluczenkowa 1 @1.67
Tutaj również uważam, i zgadzam się z bukmacherami, że faworytką tego spotkania jest Bencic. Rosjanka zrobiła dobry wynik w AO, ale nic w tym dziwnego, bo to jest jej ulubiony szlem, gdzie dochodziła trzy razy do ćwiartki. Ona potrafi zrobić dobry wynik na turnieju, po czym udaje się na kolejne zawody i gra kompletne bagno. Co śmieszne, w całej swojej już długiej karierze nie wygrała żadnego spotkania w głównej drabince w Dubaju, zresztą cały ten okres Dubaj i Doha nie może zaliczyć do udanych. Myślę, że i tym razem będzie podobnie, zwłaszcza, że Bencic broni tytułu z poprzedniego sezonu, więc sporo pkt do obrony. Szwajcarka bez rewelacji na początku roku, ale poprzednie lata były podobne, i dopiero od Lutego się rozkręcała na dobre.
"Antek" czekamy na twój komentarz po meczu i oczywiście czekamy na jakiś merytoryczny wpis wybitnego moderatora tego działu.