andre@
Użytkownik
Teraz to pojechałeś. Klara to ściana, która potrafi ograć każdą zawodniczkę z TOP20? Zakopalova w rankingu najwyżej była na 27 miejscu, a to było 5 lat temu. Na koncie ma tylko 2 tytuły w WTA i to było w 2005 r.! Jeśli chodzi o Wielkiego Szlema to jej największym sukcesem jest 4 runda Wimbledonu w zeszłym roku, zatem widocznie nie potrafi grać z najlepszymi zawodniczkami. Gdyby tak było to miałaby więcej sukcesów na koncie. Jelena Jankovic - wydawało się, że już jest skończona, grała żałośnie, nic jej nie wychodziło. Jednak od turnieju w Dubaju coś drgnęło. Może dlatego, że grała u siebie... Lecz faktem jest, że znacznie poprawiła swoją grę, gra fenomenalnie w defensywie, dość mądrze. Niezły serwis, wysoki procent trafionego pierwszego podania. Dalej zdarza się jej popełniać sporo double faults i niewymuszonych błędów, ale generalnie gra na wysokim poziomie, co potwierdził mecz w finale z Karoliną Woźniacką, gdzie prowadziła wysoko - jednak nie potrafiła wykorzystać przewagi.
Wiem, że kurs jest niski, ale typ dla mnie pewny to Jelena Jankovic @ 1,43 pinnacle sports
----------------------------
w półfinale ! juz południe - pora się przebudzić, A co do Klary cofanie się do 2005 roku to dla mnie jakies nieporozumienie. W tenisie panuje zasada że się patrzy na zawodniczki, ów na 2,3 tygodnie do tyłu i na bieżącą sytuacje co się dzieje z formą, z całą otoczką itd, miłego dnia ! Ale kazdy ma swój punkt widzenia co bardzo szanuje !
Andre@