>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Cincinnati, 15-21.08.2011

Status
Zamknięty.
maloun 20

maloun

Użytkownik
???? D wciągu paru minut Peng stała się faworytką ???? z 2zł spadło do 1,75zl:/
Za niski kurs i ostatecznie postawiłem DW 2:0 Peng. Stawiam na Peng z powodu co napisałem wyżej, DW to już zgadywanka ????

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
???? D wciągu paru minut Peng stała się faworytką ???? z 2zł spadło do 1,75zl:/
Za niski kurs i ostatecznie postawiłem DW 2:0 Peng. Stawiam na Peng z powodu co napisałem wyżej, DW to już zgadywanka ????
Kursów nie podajemy w plnach, kurs to przelicznik. Nie możesz napisać &quot; z 2zł spadło do 1,75zł&quot; bo kursów nie wyrażasz w walucie.
Takie małe sprostowanie ;)

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Maria Sharapova - Vera Zvonareva

Ok,przekonałem się do Marii po wczorajszym meczu; naprawdę fajna gra, widać, że szykuje skutecznośc na US Open, praktycznie nie dała Stosur żadnych szans. Zvonareva na tę chwilę nie jest jakąś super wybitną zawodniczką i udział tak wysoko moim zdaniem zawdzięcza niezłej drabince. Stawiam tu na Marię.

Maria Sharapova kurs 1.6 Betfair 9/10

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
⛔Petko1.60-Jankovic

Petko naprawdę gra mocny, agresywny i skuteczny tenis. Jest taka zawzięta i cięta na swoje rywalki. Jest ograna na betonie, widać że ta nawierzchnia jej lezy. Po Petko widać że gra na maxa i bardzo mnie przekonuje. Janković po dłuzszej przerwie wróciła...na razie jej tenis mnie nie przekonuje, wczoraj po cięzkich trudach ograła Franke która gra ot tak sobie...Petko gra agresywniej i mocniej od serbki. Wydaje się że i mentalnie jest bardziej umotywowana. W tym momencie Petković jest zdecydowanie lepsza!

✅Sharapova1.50-Zvonareva

Argumenty mozna by powtórzyć z tego co już przytoczyłem powyzej w stosunku do drugiego spotkania. Myslę że po duzej walce Maria złamie mentalnie, złamie siłą i złamie ogromną determinacją Vere. Vera mentalnie jest słabsza od Maszy, licze że rosjanka przejmie inicjatywe i narzuci swoją agresywną gre. Jak Vera pęknie w jakimś momencie to machnie rakietą i szybko zacznie psuć, będzie się przy tym mocno pieklić, wówczas Masza ją rozszarpie!

Andre@

@ Szarapova po słabym meczu wygrywa, ale Masza i Vera grały słabiutko, masa błędów!

@ A jak zobaczyłem Petko z tym bandazem na całej nodze to mnie zmroziło, 1 set dobry, a potem oddało wszystko za darmo - zmęczenie wyszło i kontuzja praktycznie całej prawej nogi, eh, ma się to szczescie!?

maloun 20

maloun

Użytkownik
wczoraj po cięzkich trudach ograła Franke która gra ot tak sobie..
Przed wczoraj. Wczoraj miała grać z Peng, ale ta nie wyszła na kort.
DW 2:0 Sharapova, bo sharapova lepsza po prostu, pokonała bardzo przekonowująco wg mnie kandydatkę do zwycięstwa tego turnieju Stosur aż 2:0. Dlatego typ na Sharapovą, a z dokładnym wynikiem strzelam. Vera lubi chyba te korty i może urwać seta.

robel 153

robel

Użytkownik
Andrea Petkovic - Jelena Jankovic
Typ: 1
Kurs: 1.60
Expekt

Jelena Jankovic obecnie 14 w rankingu WTA ostatnio kiepsko. Dopiero właśnie w Cincinnati półfinał i tak dość szczęśliwie po 2 meczach 3 setowych z średnią Zheng i ostatnio przeciętna Schiavone i walkowerze Peng. Petkovic w US Series spisuje się bardzo dobrze. W San Diego półfinał przegrany z Radwańską, Toronto ćwierćfinał przegrany również z Isią, teraz w Cincinnati pokonała już m. in Gajdosovą, zwyciężczynie Wimbledona Kvitovą, Nadie Petrovą.

Bilans meczy bezpośrednich 2:0 dla Petkovic, obydwa mecze w tym roku na cegle i hardzie wygrane 2:1. Kurs 1.60 naprawdę niezły.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Ja zagram dziś takie coś co wczoraj mi się udało z SHarapovą.
Otóż na live buka patrzyłem wynik, bo scoreboard oficjalny nie działał. Przy 4:1 dla zvaranowej w 1 secie, zagrałem że Sharapova wygra mecz po kursie 3,60! ????
Potem to samo zagrałem na jankovic po kursie 3,90 gdy ta 2 razy z rzędu broniła się przed break pointem i została chyba przełapama na 2:1 nie pamietam, tylko tutaj zagrałem za symboliczną kwotę, bo nie sądziłem że jankovic wygra, ale po takim kursie spróbowałem.
Tutaj zagram tak samo, poczekam na live może Jankovic przełamie na początku Sharapovą fajnie by było gdyby dwukrotnie, wówczas kursy do góry na Marię i wtedy na nią postawie.
No, ale musi zostać przełamana Sharapova jak ze zvorenową, może się uda.
Tak grać suchą Sharapovą po kursie 1,36 wg mnie nie opłaca się. W tym sensie, że nie uczciwe bo możemy wygrać mniej niż stracić, a jeszcze ryzykujemy że nie wejdzie. ZNaczy to moja taka &quot;filozofia&quot; ze nie gram kursów poniżej 2zł:p.
Ale Sharapova wydaje sie pewniakiem, Jankovic miała dużo szczęścia że znalazła się w finale. Sharapova jak nie zagra całego meczu jak wczoraj pierwszy set z Verą to powinna wygrać, zależy to teraz chyba od dyspozycji dnia. Bo jak pokazał pierwszy set z Verą, Sharapova jak będzie miała zły dzień to nawet talent jej nie pomoże, z zverenovą w 1 secie nie pomógł ???? Jest, więc w jakimś sensie do pokonania Maria.

panas89 95

panas89

Użytkownik
Sharapova - Jankovic
Sharapova bardzo dobrze czuje się w tym turnieju, oglądałem jej mecz chociażby ze Stosur, oprócz wiadomo mocnych forehandów i serwisu, poprawiła poruszanie się po korcie, wybraniała dużo piłek widać było niezwykłe zaangażowanie w jej grze, dzisiaj finał myślę że będzie chciała udowodnić że obecnie jest chyba w najlepszej formie z cyklu WTA.
Sharapova -3,5 gema 1.72 bet365

maloun 20

maloun

Użytkownik
ALe mecz co? ????
Ja postawiłem tak jak mówiłem. Po 1 secie dałem na sharapovą po kursie 2,50 bym poczekał 2 gemy i był już na nią kurs 3 coś. Załuję, bo kurs 2,50 niski jak na dramaturgię meczu. Chociaż ważne, żeby w ogóle weszło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom