Ja zagram dziś takie coś co wczoraj mi się udało z SHarapovą.
Otóż na
live buka patrzyłem wynik, bo scoreboard oficjalny nie działał. Przy 4:1 dla zvaranowej w 1 secie, zagrałem że Sharapova wygra mecz po kursie 3,60! ????
Potem to samo zagrałem na jankovic po kursie 3,90 gdy ta 2 razy z rzędu broniła się przed break pointem i została chyba przełapama na 2:1 nie pamietam, tylko tutaj zagrałem za symboliczną kwotę, bo nie sądziłem że jankovic wygra, ale po takim kursie spróbowałem.
Tutaj zagram tak samo, poczekam na
live może Jankovic przełamie na początku Sharapovą fajnie by było gdyby dwukrotnie, wówczas kursy do góry na Marię i wtedy na nią postawie.
No, ale musi zostać przełamana Sharapova jak ze zvorenową, może się uda.
Tak grać suchą Sharapovą po kursie 1,36 wg mnie nie opłaca się. W tym sensie, że nie uczciwe bo możemy wygrać mniej niż stracić, a jeszcze ryzykujemy że nie wejdzie. ZNaczy to moja taka "filozofia" ze nie gram kursów poniżej 2zł
.
Ale Sharapova wydaje sie pewniakiem, Jankovic miała dużo szczęścia że znalazła się w finale. Sharapova jak nie zagra całego meczu jak wczoraj pierwszy set z Verą to powinna wygrać, zależy to teraz chyba od dyspozycji dnia. Bo jak pokazał pierwszy set z Verą, Sharapova jak będzie miała zły dzień to nawet talent jej nie pomoże, z zverenovą w 1 secie nie pomógł ???? Jest, więc w jakimś sensie do pokonania Maria.