>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Cincinnati, 15-21.08.2011

Status
Zamknięty.
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Maria Sharapova - Svetlana Kuznetsova

Forma pań bez porównania. To już nie jest ta Kuza, która mogła zagrozić Marii Sharapovej. Szczerze mówiąc nie ma tu co dużo pisać. Kurs powinien być około 1.20 na Marię, wyższy jest spowodowany chyba tylko sentymentem do nazwiska. Kuznetsova dawniej była fenomenalna, teraz ma naprawdę paskudny okres w grze. Same trzysetówki, często odpada ze średniaczkami. Maria tymczasem jak zawsze świetnie radzi sobie na hardzie, może to nie jest optimum jej możliwości, ale i tak powinna spokojnie wygrać ze swoją dzisiejszą przeciwniczką.

Maria Sharapova kurs 1.43 Betfair 10/10

Na Li - Samantha Stosur

Bet dnia jak dla mnie. Po pierwsze Panie spotkały się już raz tydzień twmu i wtedy w dwóch gładkich setach Stosur to wygrała. Po drugie jest zawodniczką po prostu lepszą idealnie pasującą na te nawierzchnie. Mocny serwis, silny forehand...te dwie rzeczy tak naprawdę zazwyczaj wystarczają.

Samantha Stosur kurs 1.7 Betfair 9/10 ✅✅

A na dokładkę jak ktoś chce debel Dulko/Pennetta dziś 10/10

Otrzymane punkty reputacji: +10
maloun 20

maloun

Użytkownik
Na Li - Samantha Stosur

Bet dnia jak dla mnie. Po pierwsze Panie spotkały się już raz tydzień twmu i wtedy w dwóch gładkich setach Stosur to wygrała. Po drugie jest zawodniczką po prostu lepszą idealnie pasującą na te nawierzchnie. Mocny serwis, silny forehand...te dwie rzeczy tak naprawdę zazwyczaj wystarczają.

Samantha Stosur kurs 1.7 Betfair 9/10
Tak jak się zgadzałem z Tobą z meczem WIlliams vs Stosur, tak tutaj jestem zdania, że Li Na może wygrać ten mecz.
Może to dziwne bo Williams lepsza od Li, ale stawiałem na Stosur w tamtym meczu tylko i wyłacznie z powodu gry Williams w meczu z Hredecką.
Li jest inteligentną babką na korcie i na pewno wyciągneła wnioski z przegranej w Toronto, na pewno ten mecz nie będzie wyglądał tak jak ten z Toronto. Dlatego ja osobiście postawiłem na Li mecz może pójść w obie strony, więc stawiam po większym kursie ????
To jak Li zniszczyła Saforovą wskazuje, że jest w świetnej formie albo Saforova była w tragicznej ????

P 531

paolo_

Użytkownik
Na Li - Samantha Stosur

Samantha Stosur kurs 1.7 Betfair 9/10

A na dokładkę jak ktoś chce debel Dulko/Pennetta dziś 10/10
Nie zgodzę się, że jest to bet dnia. Także stawiałem na Samante z Sereną i szkoda że wycofała się bo tłusty kurs był na Australijke. Wydaje mi się że pojedynek z LiNą będzie inny niż ten z Toronto, Chinka już oswoiła się z grą na hardzie co było widać w grze z Safarową i z każdym kolejnym spotkaniem powinna notować coraz to lepsze wyniki (gdyby nie dzisiejsza potyczka z Samantą). Nie widzę tak przekonywującego zwycięstwa Australijki z Chinką, która także posiada mocne podanie i jeżeli nie będzie robiła przy nim błędów jest w tanie urwać seta i godnie powalczyć.
Bet365 oferuje na Samantę 1,53 (mało) więc wybieram zakłady:
Over 21,5 gema ~1,80 Bet365 4/10
Liczba setów powyżej 2,5 ~2,25 2/10
Liczba gemów w 1. secie over 9,5 ~1,65 fortuna 3/10
GL

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Stosur jednak na plus;) Jednak nie spodziewałem się, że Na Li postawi aż tak ciężkie warunki, idać, że jej forma szybko wzrasta, kto wie, jak tak dalej pójdzie to może powalczyć w US Open.

Stosur w swoim rytmie, chwila słabości w drugim secie, ale w 3 już nie było wątpliwości kto jest lepszy.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Petko 1.80✅ - Kvitova

6-3 6-3

Grały ze sobą dosłownie parę dni temu. Niemka rozniosła czeszke! Oglądałem ten mecz dokładnie. Petko jest od dłuzszego czasu w rytmie meczowym. Widać że jest w optymalnej formie fizycznej i gra całkiem dobry tenis. Petra po historycznym dla siebie zwycięstwie w Wimbledonie zrobiła sobie wakacje. Było to widać w meczu z Petko...wydaje mi się że w tej chwili Petko jest dalej z formą od czeszki. Petra wygląda jak wybita z rytmu, na pewno bedzie się chciała zrehabilitować niemce za porazke, ale myslę że nie tym razem. Petko gra aktualnie lepszy i ciekawszy tenis...czeszka pare dni temu psuła na potęgę! Kurs dla mnie mocno zawyzony na Petko, więc korzystam!

Andre@

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
A. Petkovic - P. Kvitova
A. Petkovic @ 2.050
Pinnacle ✅
63 63 Petkovic
Niemka to straszne drewno, ale potrafi solidnie, mocno przebijać i to dziś powinno wystarczyć na bardzo nieregularną Czeszkę. Kvitova po Wimbledonie szuka formy, a Petra bez pewności uderzenia potrafi każdemu oddać mecz. Wystarczy żeby Niemka pilnowała podania a nic złego nie powinno jej się przydarzyć.
J. Jankovic - F. Schiavone
TOTAL GAMES Over 21 @ 1.926
Pinnacle ✅
63 57 64 Jankovic
Ten mecz nie może być krótki. Zarówno JJ jak i Schiavone lubią wygrywać z problemami i pod długich meczach. Faworytką jest Serbka ponieważ jej gra w tym turnieju wygląda dobrze, ale Włoszka to walczak i na pewno nie odda meczu łatwo. Zapowiada się trzysetowa walka.

Otrzymane punkty reputacji: +7
maloun 20

maloun

Użytkownik
Oglądał ktoś wczoraj mecz sharapovej, dobrze grała, wraca do formy czy kuzniecova była taka słaba?
Myślę nad typem 2:0 dla Sharapowej, niestety wczoraj w eurosporcie nie transmitowali jej meczu i za bardzo nie wiem jak to wyglądało.

P 531

paolo_

Użytkownik
Oglądał ktoś wczoraj mecz sharapovej, dobrze grała, wraca do formy czy kuzniecova była taka słaba?
Myślę nad typem 2:0 dla Sharapowej, niestety wczoraj w eurosporcie nie transmitowali jej meczu i za bardzo nie wiem jak to wyglądało.
Także nie oglądałem tego spotkania bo po spotkaniu Stosur - Na Li poszedłem w tango (opis spotkania i trafione kursy kilka postów wyżej).
Moim zdaniem kursy na Marie zaniżone, jeszcze nie ma optymalnej formy i póki co przy każdym spotkaniu poprawia grę. Jedynym argumentem za Sharapovą jest fakt, że juz wczoraj Samanta się męczyła trochę z Chinka i widać było po niej wyraźne zmęczenie turniejami. Kursy powinny być wyrównane na spotkanie, przy takich propozycjach bukmacherów proponuje wybrać over gemowy 21,5 lub tradycyjnie w pierwszym secie over 9,5 gdyż spotkanie będzie wyrównane.
Ogólnie dziś dzień ciężki do typownia tennisa kobiet, wszystkie spotkania wyrównane i o wygranych zadecyduje dyspozycja dnia.
GL

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅Petko1.65-Petrova

Niemka gra jak z nut, jest swietnie przygotowana pod względem fizcznym i mentalnym. Dobrze że znów nie trafia w wysokiej fazie turnieju na Radwe. Nadia od paru tygodni złapała tez wiatr w zagle i całkiem sobie fajnie pogrywa! Jednak niemka dla mnie to większy walczak i to ona powinna ograć rosjankę.

✅Szarapova1.40-Stosur

Australijka nie ma patentu na rosjanke, Sam moze być już odrobinę zmęczona. Jest w formie ale od dwóch tyg. gra non stop więc moze brakować tchu. Rosjanka się juz dobrze nakręca. Widać że wraca na wysoki pułap swoich zdolności i umiejętności. Mentalnie rosjanka ma fory. Jak Ozi z nią gra to widać że nie potrafi przeciwstawić się Marii. Rosjanka ją zakrzyczy i po walce wygra.

Andre@

@ Ozi w dalszym ciągu ma uraz do Szarapovej, po prostu gotuje się jak gra z rosjanką!

@ Petko w swietnej dyspozycji, fizycznie-mentalnie-tenisowo! bedzie grozna na US OPEN

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Petko1.65-Petrova
Niemka gra jak z nut, jest swietnie przygotowana pod względem fizcznym i mentalnym. Dobrze że znów nie trafia w wysokiej fazie turnieju na Radwe. Nadia od paru tygodni złapała tez wiatr w zagle i całkiem sobie fajnie pogrywa! Jednak niemka dla mnie to większy walczak i to ona powinna ograć rosjankę.
Oglądałem mecz z Gajdosovą - Petkovic nie grała jak z nut. Mogła spokojnie przegrać ten mecz, szczęście jej dopisało, a i Gajdosova troche pomogła. Niemka w pierwszym secie oddała rywalce 3 ostatnie gemy za darmo w tym ostatni, swoj serwisowy, do 0. Zeszła z kortu, po przerwie wróciła i grała to samo. Dopiero jak Gajdosova zaczęła psuć to coś się odblokowało i Andrea zaczęła grać. To fakt, niemka dosyć w gazie, już 3 turniej wysoko dochodzi, napewno zmęczenie daje się we znaki. Nastepnych jej meczy nie widziałem, ale bardziej skłaniałbym się ku Nadii, lub overowi gemowemu.
over 22.5 @ 2.00 b365 ⛔
Petrova @ 2.2 b365 ⛔

duo 303

duo

Użytkownik
Maria Szarapowa - Samantha Stosur @1.47✅✅✅

Stosur ostatnio jest w naprawdę dobrej formie i to odstrasza od stawiania na Szarapową. Spójrzmy jednak na to, że Stosur gra już drugi tydzień z rzędu i zmęczenie napewno da się we znaki przecież nawet Serena musiała odpuścić. Maria tydzień temu szybko odpadła z rewelacją turnieju Voskoboevą, więc na zmęczenie narzekać nie będzie. Poza tym Szarapowa z meczu na mecz gra lepiej choć to jeszcze nie jest jej optymalna forma. Poza tym bilans H2H 0:8 dla Rosjanki napewno podziała na psychikę obu pań. Widać, że Australijka grać z Rosjanką nie lubi. Mecz łatwy zapewne nie będzie ale wygra Szarapowa.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Maria Sharapova - Samantha Stosur
Sharapova prowadzi 8:0 w h2h więc typ jest trochę ryzykowny...ale Sammy ma wg mnie bardziej stabilną, udowodnioną formę, a dodatkowo gra bardzo silnie i agresywnie - czego Maria zazwyczaj nie lubi - przynajmniej, gdy uderza się silniej od Niej;)Wczoraj Sammy odprawiła grającą naprawdę fajne meczy Na Li, jeśli zagra tak jak wówczas, to i dziś zwycięstwo powinno być jej. Ponadto bardzo ładny kurs, sam dałbym z 2.20 max. Co do zmęczenia to Stosur z tego co ja widziałem jest w dobrej kondycji i wczorajszy mecz nie powinien jakoś zbyt negatywnie na nią wpłynąć.

Typ Stosur kurs 2.96 Betfair 7/10

bombello 2

bombello

Użytkownik
Maria Szarapowa - Samantha Stosur
Typ: Maria wygra drugiego seta 1.5✅

Bilans bezposrednich starc przemawia na korzysc Rosjanki 8:0 , sądze ze po dzisiejszym dniu powiększy sie na korzysc Szarapowej. Obie zawodniczki dysponują ostatnio bardzo dobra forma dlatego trudno wytypowac kto z pojedynku wyjdzie zwyciesko. Rosjanka powraca z formą i szykując ją US Open aby powrócić do grona najlepszych a moze wkrótce i powtórki z roku 2006 bądż 2008. W ym roku juz raz była w finale w wielkim szlemie Wimbledon. Stosur ma ustabilizowaną forme lecz jest troche juz zmeczona kikoma meczami pod rząd. Wczoraj umeczyła ją Na Li. Stawiam na zwyciestwo w drugim secie Marii gdyz Stosur przewaznie gra gorzej w tym secie i zaczynają sie błędy . Maksymalnie co moze ugrac Stosur to pierwszego seta w tym pojedynku lub zadnego na wiecej nie bedzie miała dzisiaj sił biorąc pod uwagę forme rosjanki.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Ja postawiłem DW 2:0 dla Sharapovej, wyszedłem z takiego założenie, że Na Li zawsze przegrywała ze Stosur 2:0, a wczoraj prawie wygrała mecz, to znaczy że stosur już zmęczona lub forma jeszcze nie ta ???? A sharapova przeważnie wygrywała ze stosur 2:0, nawet gdy stosur wygrywała z Liu 2:0, a wczoraj 2:1 to dziś Sharapova pewnie tez wygra 2:zero:pPP
No ale to loteria w wiekszości przypadkach, licze że po prostu wejdzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
19.08.2011 Tenis WTA Cincinatti 21:00
Petrova- Petkovic
typ : 2-0
4,0
WilliamHill
Analiza:
Dziś w spotkaniu cwiercfinalowym turnieju wta w cincinatti Rosjanka Nadia Pietrowa zagra z Niemką Andreą Petkovic. Szczegolnie gra Rosjanki bardzo podoba mi sie na tym turnieju. Ogladalem jej spotkanie z Ana Ivanovic i mimo, ze Serbka popelniala sporo bledow to Rosjanka umiejetnie ja do tego zmuszala, niezle serwowala i naprawde dlugo trzymala pilke w korcie, dobiegala rowniez do trudnych pilek, widac ze jest dobrze przygotowana fizycznie do tego turnieju jak i us open. Petkovic juz trzeci turniej z rzedu dochodzi bardzo daleko. W Carlsbad byla w polfinale, w Toronto w cwiercfinale , tu jest juz w cwiercfinale. Niemka ma prawo czuc sie troche podmeczona, a powinna zachowac sily do najwazniejszego turnieju w Nowym Jorku. Petrova ma prawo natomiast czuc sie glodna gry. Rosjanka wygrala turniej w Waszyngotnie i jej forma przed us open naprawde zwyzkuje. Mysle, ze Petrova moze powrocic do swiatowej czolowki. Tym bardziej, ze w tym turnieju naprawde gra swietnie. Sam udzial w 1/4 finalu dla niej jest dobrym wynikiem, w obliczu nie najlepszego roku. Petrova to zawodniczka przede wszystkim grajaca bardzo madrze, natomiast mloda Niemka to zawodniczka ktora czasem bezmyslnie wali po autach. Mysle, ze Rosjanka po prostu wygra dzis to spotkanie swoja madroscia, tym bardziej ze kondycyjnie jest przygotowana bardzo dobrze, jak na nia i dlugo przebija pilke, co na petkovic dzis powinno wystarczyc.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Nie sugerowałbym się meczem Petrova-Ivanovic, bo po prostu nie wiadomo jaka ivanovic grała w tym meczu, czy ta która potrafi wygrywać z czołówką, czy ta która przegrywa z zawodniczkami z miejsca 40-100.
Jeśli mówisz, że serbka popełniała sporo błędów (meczu nie ogladałem, bo był z odtworzenia na euro:p) to może Petrova miała do czynienia z tą drugą Ivanovic ????
Potem Petrova pokonała Mchale, która owszem pokonała Wozniacki wcześniej, ale wozniacki ostatnio wszystkie mecze przegrywa.
Ja tutaj bym się skłaniał ku Petkovic bardziej, ale kurs za maly poniżej 2zł kursów nie stawiam.
EDit:
DW 2:0 Zvonareva.
Hantuchova i Zvonareva ostatnio grały nahardzie i ich mecze zakończyły się 2:0 dla Hantuchovej i 2:1 dla Zvonareva.
Zvonareva jest dwukrotną finalistką tego turnieju, więc można założyć że te korty jej pasują.
Zakładam, więc że Zvonareva wygra, ale kurs mały, więc strzelam 2:0. Ale to już po prostu loteria, równie dobrze mogłbym dać 2:1 i niczym tego bym nie poparł.

duo 303

duo

Użytkownik
Nadia Petrova - Andrea Petkovic @2.00⛔⛔⛔

Długo wahałem się czy wogóle grać ten mecz i doszedłem do wniosku, że warto spróbować na Petrovą. Petković ok ostatnio gra dobrze i dochodzi do momentu aż nie wyeliminuje jej Radwańska. Tutaj Radwańskiej niema więc trzeba znaleźć inną pogromczynię ;). A teraz już poważnie. Petković jak narazie jedyną poważną rywalką jaką miała była właśnie Agnieszka i dwa razy przegrała (Kvitova po przerwie jeszcze nie ma formy). Petrova za to wygrała już turniej w Waszyngtonie, w Toronto gładziutko pokonała Gajdasovą (6:1 6:2), z którą Niemka się męczyła, a następnie odpadła z bardzo mocną Zvonarevą ale nie bez walki (5:7 4:6). Tutaj w Cincinnati odprawiła już m.in. Vinci i Ivanović, a to robi na mnie lepsze wrażenie niż odprawienie po mękach Gajdasovej czy Arvidsson.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nadia jest w sredniej formie. Kto oglada mecze ten widzi minusy w jej grze, ponadto duzo gra w grze podwojnej. To jest bardzo ciezki mecz do obstawiania. Faworytka bedzie Niemka i nie dziwie sie, ze kursy na nią spadają. Rosjanka od wielu miesiecy nie ma optymalnej formy chociaz ostatnio troche to poszlo do gory. Powinna wygrac Petkovic jesli sama sobie nie zaszkodzi bledami bo gra mocno i ryzykownie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
maloun 20

maloun

Użytkownik
O której mecz Petrova-Petkovic, bo nie moge znaleźć?
Dziś weszły mi sharapowa i vera DW 2:0 to za drobne zagram DW 2:1 na petko ????
Edit:
ok już znalazłem jest w kalendarzu LIVE, tuż przed rozpoczęciem będę musiał złapać i obstawić DW jeszcze sie zastanawiam czy 2:0 czy 2:1 na petko.
Dlaczego petkovic, bo idzie jej bardzo dobrze, w ostatnich dwóch turniejach przegrała odpadając dwu krotnie z Radwańską, a wg mnie forma Radwańskiej wówczas była świetna o czym świadczy wygrany turniej w San Diego. Tak więc Petkovic przegrywała mecz trafiając na Agnieszkę która była w mega formie, tak to wszystkich pokonywała.
Pewnie nie byli to wymagający zawodnicy, może z wyjątkiem Kvitovej i Gajdesowej, ktoś tam wspominał, że wygrana z Gajdesową nei robi na nim wrażenia, ja oglądałem ten mecz i Gajdesowa grała bardzo dobrze.
Dla mnie za to ostatnie wyniki Petrovej nie robią wrażenia.
To jest mecz dwóch mocno grających zawodniczek, które nie są tak utalentowane jak Sharapova, która nie dojść że potrafi mocno uderzyć to jeszcze po liniach.
Tutaj wygra mecz ta zawodniczka która będzie mniej wywalać na auty, kto to będzi enie wiem, to loteria. Ja uznaje, ż ebukmacher rzadko sie myli i jak wystawia faworytkę Petkovic to nią jest, i zagram DW 2:0 bądz 2:1 jeszcze wyedytuje i napisze.
EDIT2:
No i kupa, tak jak w dwóch poprzednich meczach u mojego buka było można zagrać dokładny wynik live tuż przed rozpoczęciem, tak w tym meczu nie ma tej opcji.
Tak, więc dałem Petkovic wygra mecz złapałem na LIVE kurs 1,65zł.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Związku, że znowu wszedł mecz, postanowiłem typować jeszcze jeden mecz, ostatni dzisiejszy mecz w cincinati. Peng vs Jankovic.
I będzie to pierwszy mecz dziś w którym obstawiam outsidera-Peng.
h2h 6:2 dla Serbki, jednak dwa ostatnie mecze w tym jeden na początku tego roku w AO Peng wygrała.
Trochę jestem tego meczu nie pewny, ponieważ eurosport nie transmitował żadnego meczu Chinki i nie mam pojęcia jak gra w tym turnieju, natomiast oglądałem mecz Jankovic z Benesową i Schiavone.
Z Benesową Jankovic nic nie musiała robić, Benesowa chyba przestraszona strzelała auty lub trafiała siatke, ten mecz za dużo nie powiedział o formie Jankovic.
Drugi mecz z Zheng nie widziałem, jednak urwała ona pierwszego seta. Trzeci mecz z Schiavone oglądałem i w nim Schiavone dobrze sobie radziła, tak dobrze, że Jankovic nie mogła jej skończyć.
Jankovic w 2009 wygrała ten turniej można, więc wysnuć wniosek, że tak samo jakhttp://tennisprediction.com/?a=player&amp;p1_id=447632&amp;s_d=S&amp;tp=2050&amp;tr=-3&amp;sr4=1&amp;tq=M Zvonareva (dwukrotna finalistka) lubi te korty i może zajść wysoko.
Jednak dwa ostatnie pojedynki Peng vs Jankovic oraz dwa ostatnie pojedynki Jankovic w tym turnieju, sprawiają że zaczynam myśleć iż może być niespodzianka i Jankovic odpadnie.
Powiem szczerze, że gdyby dzisiaj mi nie weszły wszystkie 3 poprzednie mecze to bym ten mecz odpuszczał i nie typował, ale że stało się inaczej ryzykuje na Peng.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom