>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Cincinnati, 15-21.08.2011

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
MJMS - Martić @ 1.37 8/10 ⛔ 46 36
Hiszpanka gra kombinacyjna, coś dla oka s&amp;v, dropy, agresywne slajsy jak i dobre defensywne, świetny wachlarz gry jak przystało na deblistke nie ma co rozpisywać się bo chyba większość osób pamięta Marie chociaż sprzed roku jak w cudownym stylu wygrała Masters w Rzymie.
Petra jak w większości teraz w głównym cyklu rzemieślniczka przebijaczka jakich dużo lecz dzieli się na to która nie ma przyśpieszenia jak np. Wickmayer, Kvitova, Petković, Gajdosowa, Makarowa i tutaj będzie jeszcze lepsza szansa na skończenie akcji przez Hiszpanke.

duo 303

duo

Użytkownik
Sabine Lisicki - Shahar Peer DW: 2-0 @1.70????????????

Sabina zagra dziś z Izraelką Shahar Peer. Lisicki dysponuje piekielnie mocnym serwisem, który będzie ciężko złamać. To, że Lisicki potrafi grać na kortach twardych pokazują jej dotychczasowe rezultaty: Stanford - porażka z Sereną, która w tej chwili jest chyba poza zasięgiem (jednakże po drodze pokonała naszą Agę, która jak widać w Ameryce jest w formie), Carlsbad - porażka z inną bardzo mocną zawodniczką - Verą Zvonarevą. Shahar za to w ostatnim czasie oprócz finału w słabo obsadzonym Waszyngtonie same porażki. W Montrealu przegrała z Aleksandrą Woźniak 0:2 ugrywając tylko 1 gema! Jak dla mnie spokojny win Niemki.

Andrea Petković - Jarmila Gajdosova DW: 2-0 @1.70

Petković ostatnio póki nie trafi na Isię gra bardzo dobrze ???? . Zwycięża bardzo pewnie nie oddając rywalkom żadnego seta. Gajdosova za to ostatnio nic specjalnego, przegrywa gładko po 0:2 zdobywając koło 5 gemów na mecz. H2H 3:0 dla Petković.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Rumunka jest spokojnie w zasięgu japonki. Japonka pokazuje cały czas że nie spuszcza z tonu i gra na całego w turze. Rumunke za to bardzo w kratkę. Kimiko potrafi dłużej utrzymać piłkę w korcie. Niculescu zawsze sprawiała na mnie wrazenie zbyt impulsywnej i nerwowej na korcie. Jezeli Kimiko ogrywa Barrois to dlaczego ma nie wygrać z rumunką. A Barrois wyzej cenie od Niculescu.

Kimiko Date - Niculescu
1
1.50
bet at home

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Morita Ayumi - Alona Bondarenko

Alona jest niedoceniana. Był okres, że radziła sobie świetnie na hardzie a ja sam jakoś nie mam przekonania do młodej Mority - jasne, ma talent, ma umiejętności, ale nie ma szału:wink: Jak dla mnie nie jest to materiał na top zawodniczkę, a Alona swojego czasu taką była. Po takim kursie grzechem jest na nią nie skorzystać, zwłaszcza, że przeważa doświadczeniem.

Alona Bondarenko kurs 3.50 Betfair 6/10 ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Andrea Petkovic - Jarmila Gajdasova
Tenis w Cincinati. Kursy na ten mecz wydają mi się mocno przesadzone, bo dziewczyny mają zbliżony potencjał aczkolwiek formę trochę różną. Obie liczą sobie po 24 latka, a więc młode dziewczyny. Bardzo lubię grę Jarmili, bo gdy jest ona w formie, dobrze wejdzie w mecz to jak trafia to po prostu nie ma co zbierać. Gra bardzo mocno, szybko, kątowo, dysponuje świetnym serwisem i naprawdę ciężko ją złamać. Imponowała formą na początku roku kiedy to wygrała turniej w Hobart nie przegrywając nawet seta, teraz trafił jej się kryzys i przegrywa mecz za meczem, ale wierzę, że forma będzie rosła i w końcu się przełamie, bo ta dziewczyna naprawdę ma spory potencjał. W podobnym tonie można wypowiadać się o Petkovic. Też gra mocno, szybko, jest świetnie przygotowana fizycznie, ale gra ostatnio naprawdę sporo meczów i może w końcu gdzieś &#39;zatankować&#39;. Wierzę, że Jarmila postawi się mocno będącej ostatnio w niezłej formie Niemce i powalczy o wygraną, bo w końcu trzeba zacząć grać na miarę swoich możliwości. Dodam jeszcze, że gdy dziewczyny grały dwa razy w tym roku ze sobą to kursy na Jarmile wynosiły 2.20-2.50 więc ten ponad 5 biorę z pocałowaniem w rączkę.
Jarmila Gajdasova +1.5 sets @2.61 7/10 Pinnacle
Jarmila Gajdasova @5.11 3/10 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 6

liroy27

Użytkownik
Cholerka na bet365 nie mogę obstawić, Sałatka taka prośba do Ciebie mógłbyś na live obserwować ten temat i np po 3-4 gemach napisać czy warto grać jak np będzie 4-0 dla Ivanović czy grać jakiś handi.
Spojrzałbyś na kurs dobrał jakąś adekwatną stawkę? Zrobiłbyś to dla nas?
Jeśli nie masz czasu to napisz, wtedy w ciemno gram to co ty bez live.
Ps
Oglądałem ten mecz z Ukrainą i do teraz nie wiem jak Włoszki mogły przegrać I seta ;/

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Cholerka na bet365 nie mogę obstawić, Sałatka taka prośba do Ciebie mógłbyś na live obserwować ten temat i np po 3-4 gemach napisać czy warto grać jak np będzie 4-0 dla Ivanović czy grać jakiś handi.
Spojrzałbyś na kurs dobrał jakąś adekwatną stawkę? Zrobiłbyś to dla nas?
Jeśli nie masz czasu to napisz, wtedy w ciemno gram to co ty bez live.
Ps
Oglądałem ten mecz z Ukrainą i do teraz nie wiem jak Włoszki mogły przegrać I seta ;/
moze frytki do tego ? ????
hehe a tak powaznie, to niestety wam nie pomoge, bo wychodze niedlugo i nie bede mial mozliwosc ogladania meczu, takze sami musicie ogladac i oceniac czy warto ;) zycze powodzenia i ostroznie ze stawkami ... bo to &#39;baby&#39; ;) :p

ronaldinho1991 27

ronaldinho1991

Użytkownik
Hradecka-Williams poniżej 17.5 gemów 1,85 7/10 expekt⛔
Williams wiadomo, powoli odbudowuje ranking przed Us open, forma świetna, wygrany ostatni turniej w Toronto w cuglach, Hradecka to dla niej żadna rywalka. Wydaje mi sie, że Amerykanka nie pozwoli sobie na jakies braki koncentracji i bedzie chciala zakonczyc mecz jak najszybciej. Jezeli zagra na swoim poziomie to spokojnie powinna zmieścic sie w tym underze.
Marion Bartoli - Alona Bondarenko 2 (+6) 1,85 8/10 expekt⛔
Tutaj mysle ze buki troche przesadzili, fakt ze Alona ostatnio nie zachwyca jednak jest to zawodniczka która potrafi pokazac kwałek dobrego tenisa,wczoraj z Morita tez nie byla faworytka a zagrala przyzwoity mecz. Bartoli przegrala w Toronto z Voskoboeva, ktora okazala sie pozniej rewelacja turnieju, jednak jej umiejetnosci nie ocenialbym az tak wysoko, myśle ze troche sie namęczy z Ukrainka.
edit. Williams prowadziła w drugim secie 5-0, ale wygrala dopiero po tie breaku, jednak doszło do tego o co sie obawialem, grala na pół gwizdka i chciala ten mecz wygrac na stojaco. Natomiast o Bondarenko szkoda gadac, nie miala nic nie powiedzenia.

D 8

davido

Użytkownik
widze, że nie ma chętnych na analizowanie dzisiejszych meczów...

próbuje:

Kirilenko M. - Zhang S. @ 1 / 1.30 / bet-at-home / 18.15 ✅

Stosur S. - Daniilidou E. @ 2:0 / 1.30 / bet-at-home / 19.30 ✅
Samantha wiadomo w jakiej jest formie. Jestem &quot;zakochany&quot; w jej serwisie. Pewnie będzie biła po autach, w siatke czy w kosmos, ale niemka nie ma i tak z nia szans. Nie w takiej formie. Kwalifikacje przeszła, ale na tym koniec.

Wickmayer Y. - Jovanovski B. @ 1 / 1.65 / bet-at-home / 19.45 ✅
Wickmayer Y. - Jovanovski B. @ 3 sety / 2.0 / bet-at-home / 19.45 ⛔

Belgijka powinna pokonać Jovanowski. Fakt, przegrała w zeszłym tygodniu z Vinci, ale po niezlej grze, poza tym miała tydzień czasu na spokojne przygotowanie się do tego turnieju. O Jovanowski za duzo nie napisze, bo nie widziałem jej nigdy na żywo.
Grały raz ze sobą w tym roku (2:1 dla Wickmayer).

Może koledzy mnie poprawią?!

Zastanawiam się nad Pennetta ✅ oraz Peng ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamil90 69

kamil90

Użytkownik
widze, że nie ma chętnych na analizowanie dzisiejszych meczów...

próbuje:

Kirilenko M. - Zhang S. @ 1 / 1.30 / bet-at-home / 18.15

Stosur S. - Daniilidou E. @ 2:0 / 1.30 / bet-at-home / 19.30
Samantha wiadomo w jakiej jest formie. Jestem &quot;zakochany&quot; w jej serwisie. Pewnie będzie biła po autach, w siatke czy w kosmos, ale niemka nie ma i tak z nia szans. Nie w takiej formie. Kwalifikacje przeszła, ale na tym koniec.

Wickmayer Y. - Jovanovski B. @ 1 / 1.65 / bet-at-home / 19.45
Wickmayer Y. - Jovanovski B. @ 3 sety / 2.0 / bet-at-home / 19.45

Belgijka powinna pokonać Jovanowski. Fakt, przegrała w zeszłym tygodniu z Vinci, ale po niezlej grze, poza tym miała tydzień czasu na spokojne przygotowanie się do tego turnieju. O Jovanowski za duzo nie napisze, bo nie widziałem jej nigdy na żywo.
Grały raz ze sobą w tym roku (2:1 dla Wickmayer).

Może koledzy mnie poprawią?!

Zastanawiam się nad Pennetta oraz Peng.
Daniilidou to Greczynka.
Dzisiaj mało typów, bo i mecze wg mnie ciężkie do wytypowania.
Co do Twoich pomysłów, Maria faktycznie powinna pokonać Chinkę. Grały raz, w zeszłym roku, także na betonie i Rosjanka oddała Zhang ledwie jednego gema.
Samantha na papierze nie powinna mieć problemów, ale...tak samo miało być w przypadku Lisickiej czy Petković. Dlatego też myślę, że nie ma co ryzykować takiego typu. Choć oczywiście każdy gra jak chce ;)
Jeśli chodzi o Wickmayer, dla mnie po takim kursie warto na nią zagrać. Bojana to solidna zawodniczka, potrafiąca mocno uderzać piłki, ale Yanina to też nie byle kto. Niewiadomą jest trochę forma Belgijki, która po Wimbledonie grała tylko 1 mecz. H2H 1:0 na korzyść Belgijki. Grały w tym roku też na twardych kortach, w Dubaju.
Peng na papierze powinna sobie poradzić z Dulko, jednak ogólnie nie jestem fanem grania kursów w tenisie do 1.3. Szczególnie, gdy na horyzoncie pojawia się najważniejszy turniej tej części sezonu, czyli US Open.
Dlatego warto szukać niespodzianek. Być może jedną z nich sprawi dzisiaj Benesova? Janković w zeszłym tygodniu ugrała ledwie 4 gemy z Georges. Czy dzisiaj będzie miała miejsce metamorfoza znanej Serbki? Moim zdaniem nie, a kurs na Czeszkę kuszący.
Inne faworytki, czyli Szarapowa czy S.Williams powinny pokonać swoje rywalki. Obie są bardzo zdeterminowane i myślę, że nie odpuszczą turnieju w Cincinnati. Jednak już ryzykowanie gry na Kvitovej wg mnie nie ma sensu. Czeszka jest wyraźnie pod formą(ostatnie baty z Petković), a Scheepers to groźna rywalka. Poza tym ma tu już za sobą kilka wygranych pojedynków w turnieju, w żadnym z nich nie straciła nawet seta.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Stosur 2.70 - Serena

Miałem okazje oglądać końcówke 2 seta...Serena jedzie na oparach, gra na jeden strzał, grymasi, olewa piłki do których mogłaby spokojnie dochodzić. Serena grała tylko na swój serwis...generalnie Amerykanka pada na pysk. Gdyby czeszka miała więcje oleju w głowie to mogła spokojnie wygrać tie breka i w trzecim Serena by chyba skreczowała...ja oczywiscie kibicowałem w takim układzie Serenie, bo jak grała ...to równolegle Ozi niszczyła swoją kelnerke! Amerykanka ma w tyłku już wiele meczy i czas aby Samantha oklepała tyłek Serenie...przy takiej mocnej i agresywnej grze Ozi Serena musi w końcu paść! Gdyby jakims cudem Serene wygrała to pozniej czeka na nią znowu piekło NA LI...oczywiscie zagram na NA LI która wraca do formy. Kursy na Serene rosną juz na 1.50...w finale był pamiętam 1.30

Nastawiam się mocno na ten mecz, australijka ma niepowtarzalną szansę na wygraną, chyba że Serena się zregeneruje ale w to wątpię, w miarę upływu czasu Serena pęknie, ona chodzi po korcie jak mucha bez skrzydeł. Juz pora na regeneracje i odpoczynek przed Nowym Yorku, Serena udowodniła już że jest nawet najlepsza po roku przerwy, jak sobie odpocznie prawie 2 tygodnie to bedzie rozrywać panny na US OPEN i półfinał i finał na pewno zagra.

Andre@

P 531

paolo_

Użytkownik
Stosur 2.70 - Serena

Miałem okazje oglądać końcówke 2 seta...Serena jedzie na oparach, gra na jeden strzał, grymasi, olewa piłki do których mogłaby spokojnie dochodzić. Serena grała tylko na swój serwis...generalnie Amerykanka pada na pysk. Gdyby czeszka miała więcje oleju w głowie to mogła spokojnie wygrać tie breka i w trzecim Serena by chyba skreczowała...ja oczywiscie kibicowałem w takim układzie Serenie, bo jak grała ...to równolegle Ozi niszczyła swoją kelnerke! Amerykanka ma w tyłku już wiele meczy i czas aby Samantha oklepała tyłek Serenie...przy takiej mocnej i agresywnej grze Ozi Serena musi w końcu paść! Gdyby jakims cudem Serene wygrała to pozniej czeka na nią znowu piekło NA LI...oczywiscie zagram na NA LI która wraca do formy. Kursy na Serene rosną juz na 1.50...w finale był pamiętam 1.30

Nastawiam się mocno na ten mecz, australijka ma niepowtarzalną szansę na wygraną, chyba że Serena się zregeneruje ale w to wątpię, w miarę upływu czasu Serena pęknie, ona chodzi po korcie jak mucha bez skrzydeł. Juz pora na regeneracje i odpoczynek przed Nowym Yorku, Serena udowodniła już że jest nawet najlepsza po roku przerwy, jak sobie odpocznie prawie 2 tygodnie to bedzie rozrywać panny na US OPEN i półfinał i finał na pewno zagra.

Andre@
Zgadzam sie z @Andrea@, także oglądałem spotkanie Syrenki i to co wyczyniała w drugim secie woła o pomste do nieba. Brak siły i kreatywności w grze, nie ta kondycja co kiedyś wcześniejsze turnieje dają się we znaki. Grę opierała na własnym podaniu gdzie i tak robiła sporo błędów, jeden dzień na regenerację sił to chyba za mało po tylu rozegranych spotkaniach a i przeciwniczka bardzo wymagająca. Stosur gładko rozprawiła się wczoraj z greczynką 6 3; 6 1 i nie widać po niej zmęczenia.
STOSUR ~2,75 4/10 Bet365
STOSUR wygra przynajmniej jeden set ~1,73 Fortuna 5/10
GL

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Serena Williams - Samantha Stosur

To już nie te czasy kiedy można było biegać na zawołanie przez trzy turnieje. Serena jest starsza, jeszcze nie w pełni kondycji,a na swojej drodze spotyka zawodniczkę, która już na pewno porządnie ją wybiega. Stosur jest jedną z faworytek, dla mnie, turnieju US Open. mocny serwis, świetna gra, dziewczyna wyraźnie szykowała się na te korty. Kurs ładny, Serena może wymęczy 1 seta, ale w dwóch kolejnych nie wierzę, by miała jeszcze siłę biegać.

Typ Stosur kurs 2.85 Sbobet 10/10

Francesca Schiavone - Maria Kirilenko ✅✅

Jasne, że Schiavone tutaj. Schiavone zawaliła ostatni turniej odpadając z Safarovą, nie wierzę, by miało się to powtórzyć, zwłaszcza, że szybkie powierzchnie powinny jej jak najbardziej pasować. Silny serwis, gra w dużej części siłowa, nie sądzę, by Kirilenko miała czym jej odpowiedzieć.

Typ Schiavone kurs 1.69 Betfair 9/10

blizu89 8

blizu89

Użytkownik
Powiem szczerze, że na tenisie znam się słabo jednak od jakiegoś czasu sledze turnieje i wyniki.
Dlatego mogę się mylić, ale Wozniacki i Koze zdecydowanie odpuszczam i radze uważać bo ostatnie wyniki i sama gra nie powala.

• Halep S. - Kuznetsova S. 4-6, 6-4, 6-3
  • Kuznetsova S. - Craybas J. 6-3, 6-4
  • Vinci R. - Wozniacki C. 6-4, 7-5

Natomiast Schiavone i Wickmayer sam sobie lekko przytakuje.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Serena Williams - Samantha Stosur

To już nie te czasy kiedy można było biegać na zawołanie przez trzy turnieje. Serena jest starsza, jeszcze nie w pełni kondycji,a na swojej drodze spotyka zawodniczkę, która już na pewno porządnie ją wybiega. Stosur jest jedną z faworytek, dla mnie, turnieju US Open. mocny serwis, świetna gra, dziewczyna wyraźnie szykowała się na te korty. Kurs ładny, Serena może wymęczy 1 seta, ale w dwóch kolejnych nie wierzę, by miała jeszcze siłę biegać.

Typ Stosur kurs 2.85 Sbobet 10/10
Zgadzam się z typem, ale będzie ciężko. Oglądałem wczoraj mecz Sereny z Hrdecką, w drugim secie Serena dziwnie się zachowywała, jakby coś ją bolało. Co chwile były miny wskazujące na mocny ból, raz chyba nawet jej łza poleciała, poruszała się wolno i ślamazarnie. Nie chciała zbytnio rozmawiać po meczu z dziennikarzami. No i jak wygrała to cieszyła się jakby pokonała na prawde świetną zawodniczkę ????
Nie wiem czy to nie była gra z jej strony coś mi się wydaje, że tak i wszystko w porzadku z jej zdrowiem, też tak może być.
Ja jednak zagram na Stosur, ale u buka który krecz rozlicza jako zwycięstwo jednej z zawodniczek.
EDIT:
Teraz oglądam powtórkę tego meczu i chyba jednak Serena udawała. Po prostu zaczeła tracić punkty i żeby nie było, że po prostu przegrywa z jakaś hradecką to zaczeła udawać, że niby coś ją boli, że to przez ból.
Ze stusur w takim razie mecz może iść w obie strony. No, ale za późno już ja postawiłem na Stosur:/

H 1

hektor8192

Użytkownik
Serena Williams - Samantha Stosur 1 1,65 (betsafe)
W 2 rundzie turnieju w Cincinnati dojdzie do powtórki z ubiegłego tygodnia, gdzie w kanadyjskim Toronto obie panie walczyły o tytuł w finale Rogers Cup.
Jak dobrze pamiętamy Amerykanka gładko wtedy wygrała w dwóch setach. Nie oglądałem tego spotkania, ale z czytanych przeze mnie relacji jednoznacznie wynikało, że Williams zdominowała Stosur.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego dziś na Serene jest taki &quot;wysoki&quot; kurs. Czyżby bukmacherzy liczyli, że po 12 wygranych spotkaniach z rzędu przytrafi się porażka ? Czy pechowa &quot;13&quot; zadziała na Amerykankę ?
Moim zdaniem nic takiego miejsca mieć nie będzie. Williams jest przynajmniej o klasę lepsza od Stosur. Jest w wysokiej formie, motywację ma ogromną i Australijka powinna dziś pożegnać się z turniejem.

maloun 20

maloun

Użytkownik
Oglądałem mecz Sereny ze Stosur w Toronto, w pierwszym secie bardzo dobrze sobie radziła Samantha. Drugi to jak mówisz już gładkie zwycięstwo Sereny.
Nie wiem czy widziałeś wczorajszy mecz Sereny z Hradecką, może ten mecz sprawił, że kurs jest taki na Serenę oraz coraz lepsza forma Stosur.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis WTA Cincinatti
17.08.2011 19-00
Petrova-Ivanovic
typ: 1
2,67
Pinnacle

Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju wta w cincinatti Rosjanka Nadia Pietrowa spotka sie z Serbka Ana Ivanovic. Sadze, ze bukmacherzy pomylili sie w tym spotkaniu z zestawieniem szans na zwyciestwo w tym spotkaniu. Rosjanka powoli dochodzi chyba do swojej najlepszej dyspozycji. Swiadcza o tym chocby jej ostatnie rezultaty. Czwarta runda w Wimbledonie, zwyciestwo w turnieju w Waszyngtonie, wyrownana walka z czolowka swiatowych kortow. Widac ze Pietrowa gra coraz lepiej i moze w US Open sporo namieszac. Serbka natomiast nic szczegolnego nie pokazuje, wygrywa z teoretycznie slabszymi rywalkami, jednak w pojedynkach, gdzie szanse wydaja sie byc wyrownane gra wyraznie gorzej, tak jakby nie wytrzymywala presji. Gladkie zwyciestwa z Zhang i Benesova i wyrazna porazka z Vinci w ostatnim turnieju pokazuja to dobitnie. Pietrowa natomiast w pierwszej rundzie w Cincinatti ograla Wloszke, z ktora na poprzednim turnieju przegrala Serbka. Spotkanie nie nalezalo dla Rosjanki do tych latwych, udalo sie jednak zwyciezyc po trzy setowym pojedynku. Bukmacherzy zdecydowanie przesadzili dzis z wystawionymi kursami. Lekka faworytka w mojej opinii wydaje sie byc Rosjanka, po takim kursie az zal byloby nie sprobowac.

Otrzymane punkty reputacji: +1
norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Oficjalny komentarz do meczu Williams:
&quot;&quot;Amerykanka Serena Williams wycofała się z turnieju WTA w Cincinnati. Była numer jeden rankingu tenisistek narzeka na uraz palca prawej stopy i nie chciała ryzykować groźniejszej kontuzji przed nadchodzącym wielkoszlemowym US Open.W Cincinnati Williams miała zmierzyć się w drugiej rundzie z Australijką Samantha Stosur, którą pokonała w finale ubiegłotygodniowego turnieju w Toronto.&quot;&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom