cincinnati, WTA
S. Halep - A. M. Garrigues - 1 (1,53)
Ch. Scheepers - Ch. McHale - 2 (1,40) -
zwrot
D. Hantuchova - S. Errani - 2 (1,61)
Na Li - S. Cirstea 2:0 (1,53)
S. Williams - U. Radwańska - powyżej 16,5 gemów (1,72)
A. Kerber - A. Hlavackova - +6,5 gemów A. Hlavackova (1,72)
V. Williams - S. Errani - 2 (2,62)
C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova 2:0 (1,72)
C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova - pierwszy set wygra C. Wozniacki (1,33)
Na Li - Venus Williams - 1 (1,66)
A. Kerber - P. Kviutova - 2 (1,72)
---------------------------------------------------------------------------------------
A. Kerber - Na Li - 2 (1,80)
bet365
W tym pojedynku nie ma żadnego value jak to lubią zauważać co niektórzy ponieważ obie zawodniczki mają zbliżone szanse na wygraną dzisiaj. Za Chinką na pewno przemawia świetna dyspozycja i doświadczenie. Na minus jest jej psychika która nie funkcjonuje gdy jest dobry wynik. Na Li nie raz przegrywała wygrane mecze. Tutaj ciężko będzie narzucić swoje tempo gry od początku więc odrzucam fakt że Na Li się spali ponieważ walka powinna toczyć się do końca. A. Kerber tymczasem gra dość wszechstronny
tenis chociaż te jej dropshoty to średnio wyglądają, dobra gra kontowa, duża siła i niezły serwis. A. Kerber jednak słabo się porusza po korcie.. i miewa zastoje. Słusznie jeden z kolegów wyżej napisał że gdyby Kvitova trafiała to pogoniłaby A. Kerber. Oczywiście zawsze można powiedzieć do każdej zawodniczki że gdyby trafiała to by wygrywała. W przypadku meczu z Kvitova jest to prawda. Petra grała loteryjnie. Waliła co jej naszło na rakiete w swoim złym nawyku - wejdzie albo nie wejdzie byle mocno. Jak się skończyło było widać. Kvtiova przegrałaby i znowu z Na Li pewnie gdyby zagrała tak jak wczoraj z A. Kerber. Serena Williams także dużo nie narzuciła Niemce. Rzeczywiście będzie to jej prawdziwy sprawdzian ponieważ za chwile zagra naprawdę z dobrze dysponowaną tenisistką jaką jest Na Li. Wydaje mi się że Na Li wymęczy to zwycięstwo. Jest strasznie ambitna i będzie chciała wygrać w końcu finał i obecna forma jej jest dla mnie lepsza niż forma A. Kerber która mnie w tym turnieju nie zachwyca specjalnie.
by scotratez