cincinnati, WTA
S. Halep - A. M. Garrigues - 1 (1,53)
Ch. Scheepers - Ch. McHale - 2 (1,40) -
zwrot
D. Hantuchova - S. Errani - 2 (1,61)
Na Li - S. Cirstea 2:0 (1,53)
S. Williams - U. Radwańska - powyżej 16,5 gemów (1,72)
A. Kerber - A. Hlavackova - +6,5 gemów A. Hlavackova (1,72)
V. Williams - S. Errani - 2 (2,62)
C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova 2:0 (1,72)
C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova - pierwszy set wygra C. Wozniacki (1,33)
------------------------------------------------------------
Na Li - Venus Williams - 1 (1,66)
bet365
Podpisuje się pod Andre. Chinka jest tutaj nieznaczną faworytką. Chinka pokazała się już znakomicie w Montrealu dochodząc do finału i tam w trzech setach dopiero przegrywając z P. Kvtiova. Jestem pewien że znowu celuje w finał tym razem chcąc zakończyć go lepiej. Wszystko wskazuje że znowu się spotka z P. Kvtiova. Na Li rozwaliła Agnieszkę która ma spadek formy od olimpiady. Venus pokonała Errani wszystko fajnie, ale co Errani pokazała? To był antytenis. Venus gra nieźle ale naprawdę męczący ten turniej ma i nie sądzę aby zagrała kolejną trzysetówkę zwycięską z Na Li, zwłaszcza że Chinka tanio skóry nie sprzeda.
A. Kerber - P. Kviutova - 2 (1,72)
bet365
Tutaj także przechylam się w stronę ubiegłej finalistki z Montrealu. Petra Kvtiova jest w formie i to pokazuje. Pokonała A. Pavlyuchenkova która rozegrała naprawdę niezły turniej. C. Wozniacka nie nadążała właściwie na bombami Rosjanki. Widziałem ten mecz i byłem zdziwiony z jednej strony słabą grą Dunki a z drugiej strony zdziwiony byłem świetną grą Anastasi. Jeżeli chodzi o Kerber to od początku turnieju mnie nie przekonuje. Gra dosłownie na pół gwizdka. No okej pokonała Serene Williams która zagrała strasznie słabo w tym turnieju. Już w meczu z Uruszula Radwańską mogła przegrać gdyby tylko Polka nie trafiała tak często w siatkę.. Ula mogła wygrać ale przegrała w głowie. Taka prawda. Serwis Sereny dno... i sądzę że nawet Pavlyuchenkova pokonałaby Serene tak grającą w tym turnieju. Widać w meczu z Ulą było że Serena jest półprzytomna zniechęcona miałem wrażenie że choroba mogła o sobie przypomnieć Amerykance. Stawiam tutaj na Petre która po prostu lepiej gra i o ile nie zacznie w meczu myśleć o zingerze to wygra spotkanie.
by scotratez