>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Cincinnati, 13-19.08.2012

Status
Zamknięty.
marekpua 97

marekpua

Użytkownik
Jeśli Agnieszka Radwańska wymorduje zwyciestwo nad Stephens a Na Li wygra swój mecz to juz widzę jutro masówkę na Na Li w meczu z Radwańską....liczę na wysokie kursiwo ????
Dokładnie, masz racje. Ja Li wygra to wiara będzie grać właśnie na nią, bo przecież Radwańska dziś słabo zagrała xD Jeśli dołożymy do tego gładką wygraną Li w Montrealu to masówka gotowa ;) także czekam na kursy, myślę, że przed samym meczem 2,5 na Isie będzie spokojnie do złapania. Jeśli jednak Larsson wygra to będzie warto pograć na nią, bo tez będzie value. Może logiki w tym nie ma, ale pamiętajmy, że w tenisie nie było, nie ma i nie będzie logiki.

C 334

copper

Użytkownik
Radwańska wyglada naprawdę źle w tym turnieju, widać że ma problem z barkiem, nie ma energii w jej poczynaniach, popełnia niewytłumaczalne jak na nią błędy,z jej słynnej regularności w obecnej chwili niewiele zostało, jest zniechęcona i widac gołym okiem że ma serdecznie dość tenisa....Jeśli Na Li wygra swój mecz i zagra na swoim w miarę normalnym poziomie to przykro to napisać ale Radwańska nie ma z taką dyspozycją wielkich szans.....wyjątkowo w takiej sytuacji zagrałbym przeciwko Polce i to dość mocno. Jest w tym turnieju po prostu do odstrzału a kurs przeciwko niej będzie napewno wysoki ze wzgledu na ranking i rozstawienie w tym turnieju z numerem jeden.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
cincinnati, WTA
S. Halep - A. M. Garrigues - 1 (1,53)⛔ Ch. Scheepers - Ch. McHale - 2 (1,40) - zwrot
D. Hantuchova - S. Errani - 2 (1,61) ✅
Na Li - S. Cirstea 2:0 (1,53) ⛔
S. Williams - U. Radwańska - powyżej 16,5 gemów (1,72)✅ A. Kerber - A. Hlavackova - +6,5 gemów A. Hlavackova (1,72)✅
------------------------------------------------------------------------------------------
V. Williams - S. Errani - 2 (2,62)⛔
Bet365
Sara pokonała beznadziejnie serwująca Daniele Hantuchovą według zaleceń. To nie jest nawierzchnia Sary ale Włoszka jest w niezłej formie nadal. Venus co prawda rozegrała już dwa pojedynki 3 setowe jednak w tym roku rozegrała już w jednym z turniejów 3 pojedynki trzy setowe i wygrała wszystkie. Ostatnio Amerykanka zlała gładko Włoszkę ale było to na trawie. Teraz grają na hardzie gdzie Venus powinna mieć jeszcze więcej do powiedzenia. Amerykanka miała trudniejsze przeciwniczki niż S. Errani która grała z Danielą a właściwie z jej słabą główką. Venus wygrała mianowicie z M. Kirilenko a potem z Ch. Scheepers która bym wrzucił do tego samego koszyka co Daniele Hantuchova. Amerykanka lubi grać na hardzie i w tym roku tylko to potwierdza. Co prawda są to zwykle wymęczone mecze jednak 6 spotkań wygranych i jedno przegrane z Agnieszką po maratonie 3 meczy trzy setowych wygląda nieźle. Warto jednak wspomnieć że Sara wygrała w tym roku 12 spotkań i 7 przegrała. Skłaniam się ku Włoszce ponieważ tak jak pisałem wcześniej to typ zawodniczki która gra do końca. Jej występ na trawie to też nieporozumienie więc porażka z Venus niedawno się nie powinna liczyć. Wątpie aby Amerykanka dała rade zagrać na pełnym zbiorniku po tych dwóch ostatnich bitwach.
C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova 2:0 (1,72)⛔
bet365
Karolina zaczęła turniej z wielkim przytupem jeżeli to tak nazwać można, chociaż trzeba przyznać że rywalka wielkich lotów nie była. Rosjanka z kolei też źle nie zaczęła eliminując J. Goerges która gra ostatnio jak nasza repreznetacja w piłce nożnej. Dobre prognozy - słabe wyniki. Ciężko mi powiedzieć jak można potraktować ten wynik w wykonaniu Anastasii. Nie mniej nic więcej bardziej przekonuje mnie Carolina i to wersji dwu-setowej. Rosjanka to wciąż klasa niżej do tej najlepszej czołówki nawet jeżeli Karolina ostatnio z niej wypada. Gra Dunki jest co raz bardziej obiecująca o czym wskazuje pojedynek 3 setowy z Petra Kvtiova w Montrealu która wygrała cały turniej. Gra Karoliny zwyżkuje i jeżeli tej nocy zagra na tym poziomie co gra ostatnio a mam nadzieje że zagra jeszcze lepiej to spokojnie 2:0 poleci na konto Dunki. C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova - pierwszy set wygra C. Wozniacki (1,33)⛔
bet365
Mecz niebawem się rozpocznie więc dorzucam jeszcze typ na zwycięstwo pierwszego seta przez Dunkę która jeżeli już ma wygrać to zazwyczaj wygrywa pierwszy set.
by scotratez

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Karolina na fali. Chyba najgorsze ma już za sobą. Z rosjanką może spokojnie wygrać. Trzeba grać swoje i przebijać, przebijać, przebijać, rosjanka się zasapie. Jak kolano wytrzyma to Karo powinna pojechać z Pavluczenk. Takie moscipanny powinna tłuc jak kotlety na obiada...;)

Karolina 1.25⛔

---

przegrała 1 seta, dzisiaj dokończenie, jak nie zepnie posladków będzie ciężko...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Świetnie wygląda dzisiaj Venus 1,45 Tylko jak dla mnie kurs trochę za mały. Amerykanka wygląda naprawde dobrze, momentami przypomina dawną siebie. Wczoraj wręcz zmiotła swoją rywalkę z kortu, jak dzisiaj tak zagra to Smantha nie ma czego szukać. No ale WTA to WTA, nie wiadomo jak zagra dzisiaj Venus, to kolejny mecz pierwsze rundy nie były spacerkami nie wiem jak to zniesie nie jest 20- latką. Stosur również sygnalizują dobrą forme, zapowiada się świetne spotkanie, jednak chyba odpuszcze Venus ale decyzje podejme przed meczem...

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Świetnie wygląda dzisiaj Venus 1,45 Tylko jak dla mnie kurs trochę za mały. Amerykanka wygląda naprawde dobrze, momentami przypomina dawną siebie. Wczoraj wręcz zmiotła swoją rywalkę z kortu, jak dzisiaj tak zagra to Smantha nie ma czego szukać. No ale WTA to WTA, nie wiadomo jak zagra dzisiaj Venus, to kolejny mecz pierwsze rundy nie były spacerkami nie wiem jak to zniesie nie jest 20- latką. Stosur również sygnalizują dobrą forme, zapowiada się świetne spotkanie, jednak chyba odpuszcze Venus ale decyzje podejme przed meczem...
Moim zdaniem zdecydowanie za niski kurs na Venus. Przecież Stosur też zmiotła wczoraj Makarovą, a to półka wyżej na hardzie niż Errani. Wczoraj identyczne kursy były gdy Amerykanka grała z Włoszką, a przecież Australijka nie trzeba mówić, że jest lepsza niż Errani na twardej.
Ja przymierzam się do zagrania na Stosur, bo kurs jest dla mnie mocno zawyżony.

Stosur @2.62

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Daniilidou E./Peng S. - Srebotnik K./Zheng J.

Jak zobaczyłem ten mecz to pomyślałem, kurde szanse 50/50 ciężko będzie coś wytypować. Jednak jak zobaczyłem kursy to przetarłem oczy. W mojej ocenie szanse są równe, a kurs ponad 3 na parę Daniilidou E./Peng S. jest po prostu za wysoki dlatego warto pograć. Greczynka z Chinka grają po raz pierwszy w parze deblowej. Zresztą podobnie jak rywalki, obie pary mają po dwa wygrane spotkanie w tym turnieju. Peng z koleżanką wygrały w pierwszej rundzie z Jankovic/Peer co jakimś dużym wyczynem nie było, bo ani jedna, ani druga do deblistek się nie zaliczają. Jednak wczoraj pokonane to nie były już byle kto. Mowa tutaj o parze Huber/Raymond, który po siostrach Williams, są najlepszą parą w USA. Wygrana w dwóch łatwych setach do 4. Jak na mnie zrobiło to wrażenie. Co do rywalek do Srebotnik to wiadomo, jeszcze z rok temu była w czołówce deblistek jednak teraz tak nie jest. Rozumiem, żeby Srebotnik grała tutaj w parze z Peschke lub Petrovą, ale Zheng. W tym turnieju wygrały z Dellacqua C / Klepac A, a w poprzedniej rundzie z Makarova E / Tatishvili A po STB w którym było 11:9. Jak dla mnie warto pograć, po takim kursie na Daniilidou E./Peng S. Szanse są 50/50 a po kursie wyżej, niż 3 aż grzech nie zagrać.

Daniilidou E./Peng S. - Srebotnik K./Zheng J. # 3.25

C 334

copper

Użytkownik
Granie tego turnieju to loteria i liczenia na szczęscie. Wiele zawodniczek widać że ma lekki kryzys i zniechęcenie. Nie wiadomo czym się kierować....wczoraj Serena prezentowała się dramatycznie...nie chciało się jej nawet biegać....Ktos może pomysleć skoro Ulka tyle ugrała to tym bardziej Kerber....a moze być tak że Serena na Kerber się zepnie i wygra gładko...To samo z Venus....wczoraj szalała i wychodziło jej wszystko a dziś może coś w jej grze się zaciąc i juz tak różowo nie musi wygladać....a Stosur jak Stosur potrafi kompletnie przejśc koło meczu i nie podjąc walki....decyduje dyspozycja dnia i nastawienie do walki.

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Dzisiaj rzeczywiście nie ma co grać , to jest wielka niewiadoma lepiej czasami sie wstrzymac niż być w plecy . Ja wczoraj wtopiłem na Makarovej byłem przekonany że wygra. Jedyny mecz który biorę pod uwagę to grać przeciw Radwańskiej no ale to nie dziś

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nie wiem czy buk oszalał, naprawdę jestem w szoku. Li 1,80 ✅Od rana wiedział jak Chinka wygra w dwóch setach to będę mocno atakował na nią, ale spodziewałem się kursów max 1,50!!! Przecież grały w zeszłym tygodni i Polka nie istniała. Teraz ma się to zmienić? Kto ogląda Age w tym turnieju to wie w jakies słabej jest formie. Miała super drabinke jak na nr1 przystało, ale teraz nie ma szans z Li, ciekawe jaki kurs wystawi tobet. Gram i to grubo, polecam!

Edit: Promocja roku od buków...

Otrzymane punkty reputacji: +7
arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Nie wiem czy buk oszalał, naprawdę jestem w szoku. Li 1,80 Od rana wiedział jak Chinka wygra w dwóch setach to będę mocno atakował na nią, ale spodziewałem się kursów max 1,50!!! Przecież grały w zeszłym tygodni i Polka nie istniała. Teraz ma się to zmienić? Kto ogląda Age w tym turnieju to wie w jakies słabej jest formie. Miała super drabinke jak na nr1 przystało, ale teraz nie ma szans z Li, ciekawe jaki kurs wystawi tobet. Gram i to grubo, polecam!
popieram w 100%! Ja sam gram DW 2:0 dla Na Li po 2,87 w bet365. Aga rzeczywiście gra słabo. Liczę na powtórkę niedawnego wyniku.

e: ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Dyscyplina: WTA, Cincinnati
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Li Na
Typ: 0:2
Kurs: 2.75
Buk: Bwin
Analiza:
Witam krótko i na temat, Agnieszka w ostatnim pojedynku z młodą amerykanką pokazała, że jest kompletnie bez formy. Popełniała szkolne błędy i widać zmęczenie tenisem, brak świeżości w kończącym się sezonie.
Li Na nie pozwoli odebrać sobie przewagi w meczu tym bardziej ,że ostatnio to ona wygrała gładziutko 2:0. i naprawdę POLECAM łatwa kasa.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Dyscyplina: WTA, Cincinnati
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Li Na
Typ: 0:2
Kurs: 2.75
Buk: Bwin
Analiza:
Witam krótko i na temat, Agnieszka w ostatnim pojedynku z młodą amerykanką pokazała, że jest kompletnie bez formy. Popełniała szkolne błędy i widać zmęczenie tenisem, brak świeżości w kończącym się sezonie.
Li Na nie pozwoli odebrać sobie przewagi w meczu tym bardziej ,że ostatnio to ona wygrała gładziutko 2:0. i naprawdę POLECAM łatwa kasa.
Łatwa kasa ???? spodobało mi się to określenie, ot, takie dobre, humorystyczne zakończenie wieczoru ????

To, że dla Agi to był wówczas drugi mecz ( zaledwie po 4,5h ) tego jak widzę nikt nie chce zaznaczyć. Aga ma potencjał i możliwości. W meczu ze Stephens grała bezmyślnie, pozwalała rywalce narzucić styl gry i to mogło się źle skończyć. Jeśli Aga zacznie myśleć na korcie, co od kilku miesięcy jest jej mocną stroną, to Na Li może równie dobrze pożegnać się z turniejem. Nikt do końca nie wie co tam Adze dzieje się na ramieniu, jak bardzo poważne to jest. Równie dobrze dziś może nie mieć z tym żadnych problemów.

Jednakowoż, twierdzenie, że 2:0 na Na Li to łatwa kasa jest po prostu śmieszne. Nawet dlatego, że w WTA wszystko się może zdarzyć, a stawianie tam handicapów setowych to dla mnie samobójstwo pieniędzy.

Pozdrawiam.

jozefek 4

jozefek

Użytkownik
stawianie przeciwko radwanskiej kiedy gra z kims kto potrafi skonczyc te jej bezcelowe przebijanki to zawsze dobra okazja do zarobku
radwanska to top 20 nie top 5 tenisa, po prostu jest tak wysoko bo omijaly ja kontuzje zagrala po 3-4 turnieje wiecej od reszty czolowki i tyle w tym temacie

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
finał Wimbledonu to przypadek? daruj sobie
dokładnie. Nie jestem jakimś wielkim fanem Agnieszki, ale antyfanem też nie. Dziewczyna wysoko zaszła. Nie można mówić, że niesłusznie jest numerem 2,3 bo jeśli jest to znaczy, że dokonała wystarczająco wiele, żeby tam być. Czy się utrzyma o tym zdecydują umiejętności, forma, pewnie też trochę szczęścia, lecz nie należy ciągle podkreślać, że nie zasłużyła na to.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Aga ma potencjał i możliwości.
Zgadza się Aga ma potencjał i możliwości ale tylko na top10 a tą pozycja którą teraz okupuje w rankingu powiedzmy sobie szczerze jest poza stan i zawdzięcza ją tylko tym iż w Wimbledonie miała tak banalną drabinkę że szok :razz:

marekpua 97

marekpua

Użytkownik
Zgadza się Aga ma potencjał i możliwości ale tylko na top10 a tą pozycja którą teraz okupuje w rankingu powiedzmy sobie szczerze jest poza stan i zawdzięcza ją tylko tym iż w Wimbledonie miała tak banalną drabinkę że szok :razz:
Możesz podać argumenty, dlaczego Aga nie ma potencjału na coś więcej niż TOP 10 ? ????
----------
Kilka słów o dzisiejszych półfinałach.

Li - Williams

Kursy wystawione bardzo dobrze, delikatną faworytką jest Li. Chociaż Chinka wcale nie gra jakoś nadzwyczajnie, ale mimo tego ostatnimi czasy odnosi dobre rezultaty. Williams niby nie ta co kiedyś, ale w pojedynczych turniejach może zaskoczyć. Wcale bym się nie zdziwił jakby wygrała w Cincinnati. W końcu to ostatnia reprezentantka gospodarzy w całym turnieju.
Kerber - Kvitova 1 2,26 (pinnacle) ✅
Seria wygranych przez Kvitovą trwa. W tym spotkaniu ciężko wskazać faworytkę. Jeśli weźmiemy jeszcze pod uwagę fakt, że Czeszka ostatnio dużo grała to 2,26 na Niemkę jest valuebetem. Grały ze sobą w tym sezonie 2 razy i bilans jest remisowy.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Li 1.70✅

Wczoraj miałem okazje oglądać mecz Venus oraz Li. Venus po Olimpiadzie wygląda zupełnie innaczej. Przede wszystkim poprawiła kondycje, poprawiła gre, w waznych momentach przypomina starą Venus. Jednak jej dobra gra wydaje mi się że nie wystarczy na doskonałą Li. Chinka jest w wybornej formie. Prezentuje się znakomicie. W meczu z przeciętną i chorą polką prezentowała się swietnie. Serwis na dużym procencie, w wymianach wytrzymywała, w kluczowych momentach się nie paliła. Fajnie że zatrudniła sobie kogoś z boku. Jej mąż nie jest zły, ale warto żeby ktoś z boku podpowiadał... Wydaje mi się że tenis oraz forma Li jest ciut wyzej od amerykanki. Martwić może publika...ale jak Li zagra jak wczoraj to powinna wygrać. Venus nie będzie dostawała takich prezentów jak ze Stosur.

@ Agnieszka w dołku, po Wimbledonie to już nie ta sama dziewczyna, jest kontuzjowana, tenis to dla niej przykry obowiązek a nie radość. Bez siły, bez wiary oraz jej wiecznie skwaszona mina mówią wszystko. Aktualnie na dzień dobry przegrywa z 5 dziewczynami w turze, a jej miejsce na liscie jest kuriozalne...

Andre@

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
cincinnati, WTA
S. Halep - A. M. Garrigues - 1 (1,53)⛔ Ch. Scheepers - Ch. McHale - 2 (1,40) - zwrot
D. Hantuchova - S. Errani - 2 (1,61) ✅
Na Li - S. Cirstea 2:0 (1,53) ⛔
S. Williams - U. Radwańska - powyżej 16,5 gemów (1,72)✅ A. Kerber - A. Hlavackova - +6,5 gemów A. Hlavackova (1,72)✅
V. Williams - S. Errani - 2 (2,62)⛔
C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova 2:0 (1,72)⛔ C. Wozniacki - A. Pavlyuchenkova - pierwszy set wygra C. Wozniacki (1,33)⛔
------------------------------------------------------------
Na Li - Venus Williams - 1 (1,66)✅
bet365
Podpisuje się pod Andre. Chinka jest tutaj nieznaczną faworytką. Chinka pokazała się już znakomicie w Montrealu dochodząc do finału i tam w trzech setach dopiero przegrywając z P. Kvtiova. Jestem pewien że znowu celuje w finał tym razem chcąc zakończyć go lepiej. Wszystko wskazuje że znowu się spotka z P. Kvtiova. Na Li rozwaliła Agnieszkę która ma spadek formy od olimpiady. Venus pokonała Errani wszystko fajnie, ale co Errani pokazała? To był antytenis. Venus gra nieźle ale naprawdę męczący ten turniej ma i nie sądzę aby zagrała kolejną trzysetówkę zwycięską z Na Li, zwłaszcza że Chinka tanio skóry nie sprzeda.
A. Kerber - P. Kviutova - 2 (1,72)⛔
bet365
Tutaj także przechylam się w stronę ubiegłej finalistki z Montrealu. Petra Kvtiova jest w formie i to pokazuje. Pokonała A. Pavlyuchenkova która rozegrała naprawdę niezły turniej. C. Wozniacka nie nadążała właściwie na bombami Rosjanki. Widziałem ten mecz i byłem zdziwiony z jednej strony słabą grą Dunki a z drugiej strony zdziwiony byłem świetną grą Anastasi. Jeżeli chodzi o Kerber to od początku turnieju mnie nie przekonuje. Gra dosłownie na pół gwizdka. No okej pokonała Serene Williams która zagrała strasznie słabo w tym turnieju. Już w meczu z Uruszula Radwańską mogła przegrać gdyby tylko Polka nie trafiała tak często w siatkę.. Ula mogła wygrać ale przegrała w głowie. Taka prawda. Serwis Sereny dno... i sądzę że nawet Pavlyuchenkova pokonałaby Serene tak grającą w tym turnieju. Widać w meczu z Ulą było że Serena jest półprzytomna zniechęcona miałem wrażenie że choroba mogła o sobie przypomnieć Amerykance. Stawiam tutaj na Petre która po prostu lepiej gra i o ile nie zacznie w meczu myśleć o zingerze to wygra spotkanie.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom