>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Cincinnati 11-17.08.2014

Status
Zamknięty.
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Keys 1.75✅

Korci Stosur, wiem, że Lepchenko złapala ostatnio formę, ale Sam nie można lekceważyć, jak odpali to może zlać Lepchenko...Lepchenko złapała regularność, Sam i jej DREWNIANY bekhend mnie irytuje...jednak to aystralijka może wygrać.

STOSUR 1.85 pograne,✅:cool:

Amerykanka zaimponowała mi swoim tenisem w finale z Angi na trawie. Zagrała tam świetny turniej a sam finał był fantastyczny. Amerykanka ma wszystkie elementy na wielki tenis, może jeszcze nie głowa ale jest jeszcze młodziutka. Liczę na jej optymalny i dobry tenis. Powinno to wystarczyć na zagubioną Cornet. Od powrotu po kontuzji nie poznaje kobiety...masa błędów, podanie tragedia i jak nie idzie to beszczelnie zaczyna udawać że jej brakuje tlenu albo jak zawsze problemy z pachwinami...

A propo Agnieszki,
Szacunek za zwycięstwo. Naprawdę, wspaniale, że mamy taki rodzynek, który rozsławia Polskę...w tak konkurencyjnym, trudnym i złożonym sporcie. Chylę czoła przed Radwańską...
jednak: &quot;jej zdanie, że jest gotowa na US OPEN mnie odrobinę śmieszy...

Odzyskałam pewność siebie. Zmierzyłam się tu z wieloma wspaniałymi rywalkami. &quot;

To zdanie też śmiechu warte...

Czeszkę Strycovą (WTA 37) - Baska, dała ciała...przestraszyła się sama siebie,
Niemkę Lisicki (WTA 29) - Niemka wrzuciła granat na kort i psuła psuła psuła...
Białorusinkę Azarenkę (WTA 11) - Aza na jednej nodze po pół rocznej przerwie,
Rosjankę Jekaterinę Makarową (WTA 19) - o kilka piłek lepsza...
Venus - z witalności Venus zostały strzępy...

Aga trafiłas na nisze w tym turnieju,

Aga nie ma zdrowia, siły, jej 2 podanie jest słabe, jeżeli jej ściana odrobinę się zachwieje i dorwie ją lepiej dysponowana siłaczka to po Radwańskiej nic nie zostanie...na razie ma zdrowie. Jeżeli ktoś racjonalnie myśli w timie Iski to Radwańska powinna jak najszybciej przegrac w Cinci i ładować organizm na US OPEN. Jeżeli będzie grała optymalnie i wygra kilka gier w Cinci to po US OPEN,wtedy zostanie tydzień do Nowego Jorku, to za mało, zabraknie sił i dostanie łomot od pierwszej lepszej siłaczki...

Za 2 tygodnie Wielki Szlem, nie nawiedzę takiej sytuacji. Po Wimbledonie obiecałem sobie, że odpuszczam sobie typowanie, bo dzieją sie tak DEBILNE sytuacje i mają miejsce tak chore mecze, że nie warto tracić nerwów...może będę próbował zagrać coś na live przeciwko Radwańskiej, Venus...Jestem przekonany, że turniej w Cinsi będzie jak zawsze pokręcony...nie warto sponsorować buka, chyba, że stawiając progresją na dogi.

Serena, Ivanovic, Halep, Petkovic, Szarapova, Wozniacki to faworytki do wygrania szlema, nie widzę miejsca dla Agnieszki. Przegra z pierwszę lepszą podkreślam ZDROWĄ bombardierką !!!

@ ŁAŁ - w końcu Tsonga wyrwał się z poczekalni. Pojechał największych...no może jego psycha w końcu uwierzy, że można się dorwać do tych wielkich nietykalnych

Rafa -leczy kontuzje, nie ograny...
Djoko - po weselu, dzieciak w drodze, głowa w chmurach, po trawie nie ochłonął,
Panicz - uwierzył w strategię francuski???
Ferdek - traci głowę w finałach, te jego finały jakieś dziwne, przed finałem gra cudownie, dojdzie do finału to gra jakieś dziwadła?

@ do usłyszenia na US 25 sierpnia...

@ 12 sierpnia jestem 4 lata na forum, kiedy to zleciało?

Otrzymane punkty reputacji: +17
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Svitolina-L.Davis 2 @2.3
Lauren Davis to bardzo perspektywiczna tenisistka, ktora sie rozwija i ten progres widac. Amerykanka byla na Indian Wells raczej dosc nieoczekiwanie w 4 rundzie. W Cincinatti w ubieglym seoznei wygrala 1 mecz pokonujac Klare Koukalova, a nasteonie urwala seta swietnej Na Li. Poza tym widze tutaj czynnik motywacyjny. Davis w Kanadzie zagrala niezle, przebrnela kwalifkacje i dotrzymala kroku Alize Cornet. Nie da sie natomiast nie zauwazyc, ze Davis to tenisistka z Ohio, czyli tego stanu gdzie rozgrywany jest turniej. Czy ma to jakies znaczenie. Mysle, ze pokazali to w kwalifkacjach Natalie Gibbs oraz Chase Buchanan, rowniez wywidzacy sie stad. Svitolina to jest bardzo duzy talent, ale to wiadomo nie od dzis, ale Ukrainka gra zdecydowanie slabiej niz w 1 kwartale tego roku i nie zmienia tego moimzdaniem wygrany turniej w podrzednym Baku, gdzie pokonala w finale Bojane Jovanovski. Tutaj trzeba bedzie zagrac znacznie lepiej niz w Baku i nawet nie waidomo jak ta gra Svitolina po przyjezdzie do USA bedzie wygladac, a Davis nie dosc ze zostawi na korcie duzo zdrowia to jeszcze potrafi zagrac swietny mecz.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
WTA - SINGIEL: Cincinnati (USA), twarda

Vinci R. (Ita) - Lisicki S. (Ger)

Typ. Lisicki 1.63 Pinnacle Sports✅

Spróbujemy również swoich sił w Cincinnati, chociaż najbardziej jak większość szykuję swoją formę na US Open. Pojedynek Włoszki z Niemką, i lekką faworytką wg bukmacherów wydaję się tutaj Sabinka. Zgadzam się tutaj i kurs w odczuciu bardzo zadawalający. Niemka rozegrała dobre zawody w Montrealu, uporała się z rodaczką Włoszki, Errani, oraz Keys, uległa dopiero rozkręcającej sie z meczu na mecz Radwańskiej, która wygrała całe zawody. W meczu z Polką zadecydowały detale, przede wszystkim spora ilość niewymuszonych błędów, Lisicka została wyprowadzona z równowagi przez Polkę i wyrzucała sporo zagrań, nieoficjalnie Niemka miała problem z barkiem, przez co serwis, który w pierwszych spotkaniach był zabójczy, nie przynosił jej sporo pkt. Niemniej jednak Lisicka jest w optymalnej formie, pokazała się w ostatnim czasie z dobrej strony i spokojnie powinna poradzić sobie tutaj z rywalką, zwłaszcza, że Vinci w tym sezonie w singlu zupełnie nie zachwyca, zwłaszcza na hardzie, bo ma bilans ujemny 6-11. Włoszka potrafi powalczyć z zawodniczkami niżej notowanymi, lub preferującymi bardziej styl defensywny niż bombardierkami. Pokazała sie z dobrej strony z Istambule, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni, ograne tam zawodniczki nizej notowane, a gdy juz przyszła Wozniacka to była bez szans. W Montrealu też porażka, już w pierwszym spotkaniu z Zahlavova-Strycova. Jakoś nie widzę Roberty w jutrzejszym starciu z Lisicką, która będzie atakować od pierwszej piłki, a baloniki Włoszki będą kończone returnami. Niemka kilka dni odpoczeła, myślę, że z serwisem nie będzie jutro żadnego problemu i będzie w 100% przygotowana. Jeśli tak będzie, to liczę na podobny scenariusz jak w meczu z Errani, czyli wygraną Lisickiej w dwóch setach, jeśli Errani nei mogła znaleść lekarstwa na dobrą grę Niemki, to tym bardziej nie zrobi tego Vinci, zwłaszcza na hardzie.

Otrzymane punkty reputacji: +16
anzelmo 260,3K

anzelmo

Użytkownik
11 Aug 2014, 21:30 Tennis » USA » WTA Cincinnati » Pavlyuchenkova A. - Cibulkova D.
typ +1,5 seta Pavlyuchenkova✅
kurs 1,571
PinnacleSportsSports

Dzisiaj próbujemy cos ugrać z tenisa kobiecego tak jak w przypadku debli bywa to bardzo trudne i loteryjne.Kobiety zmienne- nie przewidywalny ze stawka niema co szarpać ale pojedynek jest warty uwagi korty szybkie wiec Rosjanka nie jest bez szans jak dla mnie... to taka czutka bardziej niż jakieś większe podstawy...Panie grały ze sobą rzadko i dość dawno: 3 razy ostatnio w 2013 w Fed Cup A. Pavlyuchenkova - D. Cibulkova 1 : 2 (7 : 5) (1 : 6) (4 : 6)w turze bodajże 2010 roku bilans 1-1 Toray Pan Pacific Open 09/26/2010 04:05 D. Cibulkova - A. Pavlyuchenkova 0 : 2 (5 : 7) (5 : 7) Round 1 , WTA Kremlin CupKremlin Cup 10/18/2010 14:50 D. Cibulkova - A. Pavlyuchenkova 2 : 1 (7 : 6) (2 : 6) (6 : 0) .Co można napisać Słowaczka gra techniczny tenis bardziej spokojny bezpieczny- Anastazja lubi atakować grac mocno jeśli wchodzi jest bardzo groźna dla większości pan w turze,ale bardzo często psuje wyrzuca piłki seryjnie(problemy zdrowotne). Słowaczka ma problemy z takim stylem grania jaki preferuje Rosjanka.W lepszej formie chyba obecnie Słowaczka ale ta niestabilność pan... Dominica przez ostatnie 2 miesiące grała przeciętnie- traciła sety z takimi zawodniczkami jak: Francoise Abanda, porażki H. Watson Rogers Cup ,G. Muguruza Blanco, na Wimbledonie męczarnie z belgijka A. Van Uytvanck. Pavlyuchenkova nie wiele lepiej-ugrała seta z Venus w Rogers Cup .W Citi Open pewne wygrane z V. Razzano ,H. Kuwata porażka z rodaczka E. Makarova szalu nie ma...myślę ze realne 3 sety...

Otrzymane punkty reputacji: +3
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Pavlyuchenkova vs Cibulkova 1 @ 2,37 Bet365 ✅ 2-0

Spotkanie pierwszej rundy w Cincinatti. Obie zawodniczki w ostatnim czasie nie zachwycają i cykl turniejów przed USO w ich wykonaniu wygląda słabo. Przedmeczową faworytką jest Słowaczka,ale Rosjanka posiada wystarczająco dużo argumentów,aby pokusić się o zwycięstwo.
Dominika w żadnym stopniu nie przypomina tej zawodniczki z początku sezonu. Czym sezon trwa dłużej tym osiąga co raz słabsze rezultaty. Stanford to I runda i porażka z Muguruzą, Montreal to tylko II runda i przegrana z Watson. Widać,że Cibulkova ma ogromny problem kiedy musi grać z tenisistkami, które preferują agresywny styl gry. Jej dzisiejsza rywalka Pavlyuchenkova także zalicza się do zawodniczek dobrze zbudowanych z ogromną siłą w ataku. Rosjanka na pewno będzie miała mnóstwo szans na przełamanie rywalki. Dobrze wiemy,że serwis Słowaczki nie jest zbyt wysokich lotów. Anastasia od razu returnem będzie mogła przejmować inicjatywę i spychać rywalkę do głębokiej defensywy. Oczywiście spore pytanie pojawia się jeżeli chodzi o regularność Rosjanki. Może i ona nie jest w wielkiej formie,ale 1/4 w Waszyngtonie czy w miarę wyrównany bój z Venus w Montrealu pokazują,że w dalszym ciągu potrafi grać na niezłym poziomie.
Jeżeli Anastasia będzie w stanie utrzymywać swoje podanie przez większość meczu, to jej agresywna gra z ograniczeniem ilości własnych błędów pozwoli jej przejąć inicjatywę w wymianach w gemach serwisowych rywalki. Szans jej nie zabraknie. Oby tylko potrafiła je wykorzystać,bo szansa na awans do kolejnej rundy jest bardzo duża zważywszy na słabszą formę Cibulkovej.

Otrzymane punkty reputacji: +20
B 6

bobcio5

Użytkownik
Mam pytanko?Może mi ktoś podpowie? Chodzi mi o mecz Azarenka-Strycowa ,czy rosnące kursy na Azarenke to wynik jakiegoś urazu!Zastanawiam sie nad typem DW:two:0 ZA 1.80 na Bet365.Z tego co sie orientuje to Strycowa nie gra czegos wielkiego.Dzieki za opinie!

F 263

fidelio

Użytkownik
Mam pytanko?Może mi ktoś podpowie? Chodzi mi o mecz Azarenka-Strycowa ,czy rosnące kursy na Azarenke to wynik jakiegoś urazu!Zastanawiam sie nad typem DW:two:0 ZA 1.80 na Bet365.Z tego co sie orientuje to Strycowa nie gra czegos wielkiego.Dzieki za opinie!
Nie mogła biegać w meczu z Radwańską, chociaż niektórzy twierdzą, że symulowała. W każdym razie wyglądało to fatalnie.

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Safarova-Venus Williams : 1 2,00
Venus zmęczona po Montrealu,praktycznie od 30 lipca codziennie gra, a jak wiadomo swoje lata już ma.Widac było już na mecze z Agą, że oddychała rękawami,nie nadążała za piłkami czego efektem było wyrzucanie masy piłek.1 dzień odpoczynku myśle że nic nie da a Safarova to nie jest byle kto.W montrealu powalczyła i odpadła dopiero z Sereną 7-5 6-4 co pokazuje że powalczyła.

Otrzymane punkty reputacji: +18
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Cirstea - Ivanović o19,5g @ 2,08
Unibet

Jak dla mnie kurs przesadzony, ja rozumiem, że może Cirstea nie jest w mega wysokiej formie, ale grać ta tenisistka potrafi i moim zdaniem jest to jeden z ciekawszych meczów dziś na kortach w Cincinnati. Potrafi zaatakować i skończyć wymianę, serwis całkiem i na pewno to się nie skończy typu 6:2, 6:2.
1,14 na Ivanović..hmm jak dla mnie za nisko, Stanford 3 runda, porażka z Sereną, Montreal dwa mecze i lepsza okazałą się Vandeweghe...Drugi mecz pokazuje, że jest do pokonania i nie gra czegoś żelaznego. Urwanie seta Williamsowej też nie zaliczam do mega osiągnięcia, bo Amerykanka obniżyła loty.
Kurs na over zbyt wysoki, a linia za niska, moim zdaniem mamy promo od bukmacherów i warto z tego skorzystać. Lekki wiatr ma być, co nie ułatwi zadania Serbce przy serwisie i możemy tu oglądać typowe WTA. H2H 2:1 dla Serbki, jednak Rumunka w tym roku właśnie wygrała 2:1. Dziś wynik możliwy powtórki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Safarova 1.90✅ Lata lecą, a Lucka dalej dynamit w głowie...i tak już chyba pozostanie? Zero roztropności, spokoju... Venus - nie rozumiem jej decyzji o grze w Cinci? Jest kasa i to najważniejsze, pokosiłem ostatnio buka, więc robię przerwę od tego dziadostwa! Pozdrawiam wszystkich!

Pogoda w Cinci 30 stopni, chyba ktoś nie lubi Venus, ustawilią jeszcze na południową patelnie...
Lot z Montrealu do Cinci 5-6 godzin,
2 tygodnie na korcie Venus,
Venus jest zatkana i wypluta,
Jeżeli Lucka nie wykorzysta okazji będzie ostatnią frajerką. Jest wypoczęta, świeża i gotowa do gry.
NIe wierzę, że Venus podejmie walkę, po co? Żeby w następnej rundzie paść na pysk...Jeżeli ma trochę rozumu to odpocznie, dojdzie do siebie, wzmocni organizm...za 2 tygodnie US, liczę, że po drodze trafi na Radwańska. Wówczas jeżeli będzie taka świeża jak w Stanford to wygra z Agnieszką bez problemu.
4 LATKA NA FORUM!
---

Otrzymane punkty reputacji: +15
mradam 388

mradam

Użytkownik
Popieram bet na Lućke, to jest promocja dnia. Nawet gdyby Venus była pełna sił co jest niemożliwe, to i tak byłby to mecz 50/50. W tym przypadku Czeszka jest 100% faworytką. Win Safarova 1.9, 2:0 Safarova 2.85.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Victoria Azarenka - Barbora Zahlavova Strycova 2 [+4.5gema AH] @ 2.12 Pinnacle
Azarenka mecz z Radwańską ledwo doczłapała do końca. Po kontuzji daleko jej do optymalnej formy, a w dodatku widać, że uraz chyba jeszcze nie jest do końca zaleczony i być może za wcześnie zaczęła grać z pełnym obciążeniem. Mając w perspektywie US Open Białorusinka na pewno chciałaby się jeszcze ograć. Pytanie tylko czy zdrowie na to pozwoli. Ryzykowanie odnowienia urazu na pewno nie wchodzi w grę. Czeszka po świetnym sezonie trawie potwierdza dobre przygotowanie do sezonu. W Montrealu pokonała Vinci oraz postawiła się późniejszej zwyciężczyni Radwańskiej. Wątpię by Azarenka przy obecnej formie potrafiła zdemolować rywalkę, tak jak to miało miejsce w jej szczytowym okresie. Spodziewam się raczej zaciętego spotkania, a i zwycięstwa Barbory wykluczyć nie można.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
32. Safarova 2.10 Bwin 4/10

Venus w ostantim meczu z Radwanska pokazala, ze nie jest przygotowana na dluga serie meczow pod rzad. Juz tam, w finale, slaniala sie na nogach, a to bylo w niedziele. Czy niecale dwa dni pomoga jej sie calkowicie zregenerowac? Nie sadze, zwlaszcza ze Czeszka to naprawde niebezpieczna zawodniczka, na kazdej nawierzchni. Hard dodatkowo mocno pasuje pod jej styl gry. Na ostatnim turniej, Safarova pokazala sie z dobrej strony, odpadajac dopiro w 3 rundzie, po naprawde dobrej walce z Serena Williams - czyli forma jest.

33. Sharapova &amp; Wawrinka 1.61 10/10

Sharapova nie rozegrala niesamowitego turnieju w tamtym tygodniu, ale nie ma co sie dziwic - musi powoli przystosowywac sie do hardu. Taka zawodniczka jak ona jest w stanie to zrobic spokojnie w takim okresie czasu i szczerze mowiac w tym turnieju jest ona jedna z moich faworytek. Sadze, ze grajac tutaj jej forma bedzie juz naprawde duzo blizsza optymalnej. Keys jest dobre, perspektywiczna gra fajny tenis i gra u siebie, ale na Sharapova to nie wystarczy.
Wawrinka gra z Beckerem, ktory wyeliminowal Karlovicia wczoraj. Wawrinka tez ma cos do udowodnienia, ostatnio nie gra najlepiej, w tamtym tygodniu przegral z Andersonem i ostatnio w ogole jakos tak jakby przystopowal, ale to nie moze trwac caly czas. Becker jest spokojnie do przejscia, w tym roku Stan juz z nim wygral 2:0.

34. Nicole Gibbs 2.25 Tonybet 6/10

Nicole swietnie w kwalifikacjach - pokonala Schiavone i Shvedova, a to juz o czyms swiadczy. Ogolnie na hardzie ostatnio gra naprawde fajnie - w zeszlym miesiacu final w Lexington, wygrana w Carson, pozniej odpoczynek i przyjechala tutaj. Widac, ze trafila z forma.
McHale wrecz przeciwnie - ostatnio na hardzie naprawde slabo, przegrane m.in. z Kiki Bertens w kwalifikacjach do Montrealu, czy gladka przegrana z Vania King w Washington zbyt dobrze o niej nie swiadcza. Jak dla mnie forma zdecydowanie po stronie mlodszej z Amerykanek i sadze, ze warto sprobowac to zagrac

Otrzymane punkty reputacji: +8
hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Viktoria Azarenka - Barbora Zahlavova-Strycova
Zahlavova-Strycova +1,5s @ 2,06 Pinnacle Sports

Białorusinka w obecnej formie jest nikim. Wszystko jak wiemy spowodowane jest ciągnącą się kontuzją kolana. Bardzo dokładnie oglądałem spotkanie właśnie jej z Radwańską, gdzie Polka ją zniszczyła można powiedzieć psychicznie. Isia notorycznie zagrywała jej skróty, Viktoria do nich jeszcze dochodziło, jednak potem mądrze Agnieszka zagrywała loba pod końcową linie, do którego nie była w stanie już dobiec. Białorusinka z frustracji rzucała rakietami. W ogóle dziwię się, że zgłasza się do turniejów i bierze w nich udział. Nie wiem czy ona nie ma na uwadze US Open czy coś, bo kompletnie nie rozumiem jej postępowania co do jej własnego kolana, które może niedługo zwyczajnie nie wytrzymać. Na hardzie w tym sezonie trochę pograła, jednak moim zdaniem, nie ma co przywoływać tych wyników, ponieważ są one z początku roku, a dyspozycja na pewno nie taka sama.
Barbora natomiast w chyba najlepszej formie w swojej karierze. Porażka z Radwańską o niczym nie świadczy, ponieważ Polka zagrała turniej życia. Nie można zapomnieć, że Czeszka napsuła trochę krwi Isi. Wynik mówi wszystko za siebie, 6:4 i 6:4. Barbora preferuje bardziej siłowy tenis, jednak nie zapomina o precyzji uderzeń. Przy słabej motoryce na ten moment Azarenki, może to być połowa sukcesu. Czeszka gra dobrze na hardzie i tak jak pisałem w analizie przed meczem z Radwańską, Barbora jest w stanie zagrozić na nawierzchniach szybkich całej czołówce. W tym sezonie na hardzie 10/6.
W h2h 3:0 dla Azarenki, jednak w tym pojedynku nie powinno to mieć kompletnie znaczenia, ponieważ Białorusinka nawet nie jest zbliżona do dyspozycji w tamtych meczach. Myślę, że Czeszka jest w stanie urwać seta, a być może i nawet wygrać.

Tak jak wczoraj z Buchananen, dzisiaj także warto spróbować na czysto, stawka podobna do wczoraj.
Zahlavova-Strycova @ 3,60 Pinnacle Sports

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Victoria Azarenka - Barbora Zahlavova Strycova 2 [+4.5gema AH] @ 2.12 Pinnacle
Azarenka mecz z Radwańską ledwo doczłapała do końca. Po kontuzji daleko jej do optymalnej formy, a w dodatku widać, że uraz chyba jeszcze nie jest do końca zaleczony i być może za wcześnie zaczęła grać z pełnym obciążeniem. Mając w perspektywie US Open Białorusinka na pewno chciałaby się jeszcze ograć. Pytanie tylko czy zdrowie na to pozwoli. Ryzykowanie odnowienia urazu na pewno nie wchodzi w grę. Czeszka po świetnym sezonie trawie potwierdza dobre przygotowanie do sezonu. W Montrealu pokonała Vinci oraz postawiła się późniejszej zwyciężczyni Radwańskiej. Wątpię by Azarenka przy obecnej formie potrafiła zdemolować rywalkę, tak jak to miało miejsce w jej szczytowym okresie. Spodziewam się raczej zaciętego spotkania, a i zwycięstwa Barbory wykluczyć nie można.
Chcialem sie odniesc do kolejnego wpisu o Azarence, ale ten ma duzo prawdy. Azarenka potrzebuje ogrania, nie wroze jej jakiejs dlugiej przygody tu ale watpie zeby odpadla juz odrazu i to z Barbora. Czeszka grala z Radwanska bardzo slabo i to dzieki temu, ze Aga grala duzo gorzej niz potrafi wynik moze mylic. To bylo slabe widowisko, a po nim duzo typerow gralo przeciwko polce bo zagrala tak zle.
Popieram, ze moze byc wyrownany mecz, ale sadze ze Azarenka tego nie przegra.
Dodam tylko, ze broni tutaj sporo punktow z zeszlego roku jako ze wygrala caly turniej.

P 87

plmati

Użytkownik
Chcialem sie odniesc do kolejnego wpisu o Azarence, ale ten ma duzo prawdy. Azarenka potrzebuje ogrania, nie wroze jej jakiejs dlugiej przygody tu ale watpie zeby odpadla juz odrazu i to z Barbora. Czeszka grala z Radwanska bardzo slabo i to dzieki temu, ze Aga grala duzo gorzej niz potrafi wynik moze mylic. To bylo slabe widowisko, a po nim duzo typerow gralo przeciwko polce bo zagrala tak zle.
Popieram, ze moze byc wyrownany mecz, ale sadze ze Azarenka tego nie przegra.
Dodam tylko, ze broni tutaj sporo punktow z zeszlego roku jako ze wygrala caly turniej.
Zgadzam się z przedmówcą... I warto jeszcze dodac, że argument o ponownym problemie z kolanem u Azarenki jest śmieszny... Za chwile mamy US Open i gdyby faktycznie coś niedobrego działo się z jej kolanem dzisiaj nie zobaczylibyśmy jej na korcie...

L 58

lgaw

Użytkownik
Kuznetsova - Giorgi, kuznetsova wygra 2:0, kurs 2.26
PinnacleSports
Sveta jest dużo dojrzalszą zawodniczką. Potrafi w trakcie gry ponadprzeciętnie analizować grę rywalek dostosowując do nich własny styl. Przemawiają za nią umeijętności taktyczne, wszechstronniejszy styl gry, doświadczenie i same umiejętności.

piotrex007 112K

piotrex007

Użytkownik
Zgadzam się z przedmówcą... I warto jeszcze dodac, że argument o ponownym problemie z kolanem u Azarenki jest śmieszny... Za chwile mamy US Open i gdyby faktycznie coś niedobrego działo się z jej kolanem dzisiaj nie zobaczylibyśmy jej na korcie...
No i nie zobaczymy jej na korcie dziś:

&quot;Defending champion Victoria Azarenka has withdrawn from the Western &amp; Southern Open with a right knee injury. She has been replaced in the draw by Mona Barthel.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 58

lgaw

Użytkownik
Lisicki - Vinci, dw. 2:0, kurs 2,30
PinnacleSports
Sabine na pewno narzuci własny styl gry. Wystarczy, że nie popełni dużej liczby błędów bądz stosunek UE/Winnersy zachowa na poziomie oscylującym koło zera. Obecna forma Niemki wskazuje że nie powinno być z tym problemu. Vinci to oczywiście defensywa na wysokim światowym poziomie. Styl ofensywny jest nadrzędny w stosunku do defesywy na twardej nawierzchni, choć w Cincinnati grają na DecoTurf jednej z wolniejszych twardych nawierzchni.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom