tarki16
Użytkownik
WTA - SINGIEL: Monterrey (Meksyk), twarda
&
Wozniacki C. (Den) - Ivanovic A. (Srb)
Typ: Ivanovic 2.20 Bet365
Wozniacki C. (Den) - Ivanovic A. (Srb)
Typ: Ivanovic 2.20 Bet365
Idziemy za ciosem. Cóż za emocje zafundowały Nam Petkovic z Bouchard i ku mojemu szczęściu zwyciężyła Niemka. W tym przypadku gram podobnie. Również spotkanie 50/50, ale znowu troszeczkę zadziwiły Mnie kursy wystawione na ten pojedynek i faworyzowanie Dunki polskiego pochodzenia. Może i Ana nie jest w najwyższej formie i zdarzają się jej przestoje w grze, co widać podczas tego turnieju, ale na pewno stać ją na lepszą grę i podjęcie walki z Karoliną, która jest zawodniczką do ogrania. Do gry Wozniackiej nie można mieć większych zastrzeżeń, ogrywa zawodniczki niżej notowane, ale jak już trafi na rywalkę zajmującą podobno lokatę w rankingu lub będącą w gazie to nie ma nic do powodzenia. Myślę, że gdyby dziewczyny grały na początku roku w Melbourne, gdzie Serbka grała przede wszystkim lepiej, bukmacherzy nie mieli by problemu z wytypowaniem faworytki tego spotkania. Tutaj w Meksyku Ana nie gra tak jak w Australii, ale jest zawodniczką nieobliczalną, i wierzę, że przypomni sobie dobre momenty z Melbourne i pokona Wozniacką, która nie jest w jakimś niesamowitym gazie. Myślę, że znowu będziemy świadkami 3 setów, ale mam nadzieję, żę po raz kolejny górą będzie moja zawodniczka. I to by było na tyle, lecę świętować zwycięstwo Petkovic i nie wiem, czy będę już w stanie obejrzeć spotkanie wyżej wymienionych zawodniczek ???? Oby do przodu!