>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - ‘s-Hertogenbosch & Eastbourne, 16,17-23.06.2013

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
WTA Hertogenbosch
Spotkanie: Vinci vs Kanepi
Typ: Vinci ✅✅✅ 6:3,6:3 VENI,VIDI,...VINCI ????
Buk: Pinnacle
Kurs: 1,58
Stawka:10/10 Analiza:
Kanepi ostatnie swoje oficjalne mecze na trawie grała w 2011 roku. Rozegrała wtedy 4 spotkania i wszystkie 4 przegrała. Jej najlepszy rok na tej nawierzchnii to był rok 2010, ale to już dawno temu było. Vinci gra na przestrzeni miesięcy bardzo solidnie. W zeszłym roku rozegrała na grassie 11 spotkań z czego 7 wygrała. Dla obu to będzie 1. turniej od RG, na którym Kanepi zawiodła niespodziewanie odpadając z Voegele, mimo wcześniejszej b.dobrej dyspozycji na mączce. Vinci w Paryżu wygrała 3 mecze i odpadła z Sereną. Moim zdaniem warto uderzyć mocnej na Włoszkę.

Dodatkowo polecam kolejną Włoszkę:

WTA Hertogenbosch
Spotkanie: Schiavone vs Flipkens
Typ: Schiavone ⛔⛔⛔ miłe złego początki 6:3,3:6,0:6
Kurs: 2,20

pampus 81

pampus

Użytkownik
Nikt nie stawia na Urszulę? No proszę Was...
Kurs @2.0 to dla mnie trochę przesada. Ulka broni punktów za finał z zeszłego roku i wątpię, by miała odpaść już w pierwszej rundzie. Wczoraj na lajcie ogarnęła Govortsovą, dziś trochę trudniej będzie z Rybarikovą ale powinna dać radę.
Magdalena ostatnio dużo meczy zagrała, m.in. ostatnio rozegrany finał w Birmingham, Vekic ganiała ją tam po korcie nieźle.
Dla mnie ten mecz to 50/50 ze wskazaniem na Polkę.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Nikt nie stawia na Urszulę? No proszę Was...
Kurs @2.0 to dla mnie trochę przesada. Ulka broni punktów za finał z zeszłego roku i wątpię, by miała odpaść już w pierwszej rundzie. Wczoraj na lajcie ogarnęła Govortsovą, dziś trochę trudniej będzie z Rybarikovą ale powinna dać radę.
Magdalena ostatnio dużo meczy zagrała, m.in. ostatnio rozegrany finał w Birmingham, Vekic ganiała ją tam po korcie nieźle.
Dla mnie ten mecz to 50/50 ze wskazaniem na Polkę.
W Birmingham Rybarikova grała z Vekic w półfinale, a co do dzisiejszego meczu to jednak polecam zagrać na Słowaczkę po dobrym kursie (w Pinku 1,88), bo pokazuje dobrą dyspozycję w pierwszych meczach na trawie i porażka z Vekic żadną ujmą nie jest, a wygrała z Keys czy Flipkens. W korespondencyjnym meczu z Vekic Rybarikova wypadła lepiej niż Polka wygrywając seta i nawiązując walkę.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Widzę że Daniela Hantuchova dzisiaj sobie odpuszcza granie ... ???? chyba że jeszcze się nie rozgrzała.
A tak na poważnie to po co zgłaszać się do turnieju skoro nie chce się grać? a no tak dla kasy pff
A nie jakaś kontuzja jest widzę.

Co do meczu Uli z Rybarikovą, to różnie może być, Rybarikova źle mi sie kojarzy, ostatni turniej ładnie, wczoraj męczarnie z Rus, mimo iż wynik tego nie ukazuje. Rus zagrała w swoim stylu, masa błędów podwójnych, a mimo to miała nawet piłkę setową wczoraj. Nie skreślał bym Urszuli

aqu 48

aqu

Użytkownik
Zgadzam się z Seboafc.
Dla mnie mecz Urszuli dzisiaj to typowy no-bet. Za Rybarikovą przemawia dobre zaprezentowanie się w Birmingham, chociaż obie odpadły z Donną, to Magdalena jednak w lepszym stylu. Za Ulką przemawia fakt, że zaczyna być powoli traktowana przez buków jako dog w tym meczu, a wiadomo jak gra Ula jeśli jest dogiem - 90% takich meczy wygrywa ;)

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Seboa: Hantuchova, juz na turnieju w Birmingham, ktory zreszta wygrala - narzekała na kostkę, jakims cudem wygrala mecz ze Schavione, dzieki czemu sporo mi ugrala, ale mini uraz musial zostac. Podejrzewam, ze przed wimbledonem bedzie sie teraz osczedzac.
A z jutrzejszych meczy polecam Filipkens, ktora dzisiaj ladnie zamiatała na korcie oraz Cibulkova.

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Widzę że Daniela Hantuchova dzisiaj sobie odpuszcza granie ... chyba że jeszcze się nie rozgrzała.
A tak na poważnie to po co zgłaszać się do turnieju skoro nie chce się grać? a no tak dla kasy pff
A nie jakaś kontuzja jest widzę.
Seboa: Hantuchova, juz na turnieju w Birmingham, ktory zreszta wygrala - narzekała na kostkę, jakims cudem wygrala mecz ze Schavione, dzieki czemu sporo mi ugrala, ale mini uraz musial zostac. Podejrzewam, ze przed wimbledonem bedzie sie teraz osczedzac.
Ale to nie była kontuzja w Birmingham, ani wczoraj nie miało miejsca, zresztą macie:

&quot;It was just exhaustion after last week,&quot; Hantuchova said. &quot;I really had nothing in me. I had a wonderful week last week, and I still wanted to give my best here, but sometimes the body says no. I came here to try, but it just didn&#39;t make sense, especially the week before Wimbledon.&quot;
W skrócie miała zawroty głowy i organizm się poddał, a ta nie chciała się specjalnie przemęczać przed Wimbledonem - bo to nie ma sensu. Ot wszystko..

Co do jutrzejszych spotkań, odradziłbym wrzucać Vinci do ważniejszych kuponów. To co dzisiaj zagrała to przypomniało mi finał z Paryża w deblu, kiedy to Sara próbowała jakoś uciągnąć ich grę, a Roberta nie robiła nic całkowicie prócz niewymuszonych błedów. Roberta ostatnio jak i wczoraj wyglądała jakby o większości swych atutach zapomniała.. i stara się tylko przebijać piłkę, a Beck to też potrafi. Forma ostatnio dopisuje, finał w Romie gdzie pokonała Hantuchova, Vinci (własnie), Radwańską czy Jankovic, powstrzymana zostaje dopiero z Sereną (co ujmą żadną nie jest), w Paryżu odpada z Navarro, która ostatnio przechodzi swoją młodość i kolejny finał w Niemczech, z obsadą zawodniczek moze mniej wymagających, ale nie grały one o jednej nodze ani nie wróciły świeżo co po kontuzji. Mi się widzi, ze Roberta nie obroni tutaj punktów, lecz zostaje pytanie czy Simona jest w stanie ją zatrzymać tak jak w Romie, i w zasadzie chyba spróbuję:
Halep +1.5set&#39;a. 1.88 PinnacleSports

Drugi typ, to coś w stronę Robson, Carolina nie zagrał dziś z Tamirą nic specjalnego. Pomimo, że Paszek grała tragicznie była w stanie przełamać Carloine, która autowała strasznie dużo piłek, w siatkę tez swoje trafiała. I jezeli Laura będzie grać pewnie, nie popełniając za dużo niewymuszonych błedów to jest w stanie przejść rundę dalej.
Robson wygra. 1.93 PinnacleSports

Oba typy, które podałem wydają się mi być najciekawszymi na dzisiejszy dzień. Ale wszystko zależy od predyspozycji przeciwniczek czyli Halep jak i Robson, bo Vinci i Wozniacki nie grają swojego tenisa..

Otrzymane punkty reputacji: +1
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Laura Robson – Caroline Wozniacki
Typ: Robson ⛔
Kurs: 1,93 | Pinnacle

Zdecydowanie mecz dnia dla gospodarzy turnieju. Szykuje się wielki rewanż za porażkę z Roland Garros w 1 rundzie, kiedy to Wozniacki gładko pokonała Robson w 2 setach. Dzisiejsze spotkanie powinno wyglądać zupełnie inaczej. Inna nawierzchnia i inne okoliczności powinny zdecydowanie bardziej sprzyjać Brytyjce.
Robson to największa nadzieja Brytyjczyków w tenisie kobiecym. Ogromny talent i ogromne możliwości, które Laura pokazywała niejednokrotnie. Pierwsza część sezon bardzo przeciętna z jej strony, jednak teraz gry będą toczyć się na szybkich kortach (najpierw trawa, potem szybkie korty twarde w USA) i myślę, że Robson będzie robić solidne wyniki. W ubiegłym tygodniu Brytyjka przegrała w Birmingham w 2 rundzie z późniejszą triumfatorką całego turnieju Danielą Hantuchovą. Tutaj w Eastbourne w 1 rundzie zagrała dobry mecz przeciw Ukraińskiej zawodniczce z kwalifikacji Yuliya Beygelzimer.
Wozniacki to solidna zawodniczka, ale obecnie w słabej formie. Miała sporo szczęścia w losowaniu, że trafiła w 1r. na jeszcze słabszą Tamire Paszek. Mimo zwycięstwa w 1 secie 6-2 Dunka nie zachwycała.
Moim zdaniem faworytką tego spotkania jest Robson. Jej ofensywny styl gry zdecydowanie bardziej pasuje na szybkie korty. Wozniacki to “defensorka”, która na kortach trawiastych musi liczyć na słabszą dyspozycję rywalki. Robson w 1 rundzie grała na korcie centralnym, natomiast dla Wozniackiej, będzie to pierwszy mecz w tym turnieju rozgrywany na arenie głównej. Brytyjka będzie mieć za sobą publiczność i myślę, że jeśli się “nie spali” to powinna awansować do ćwierćfinału.

T 19

tenis1976

Użytkownik
Nie grajcie czasem na ROBSON!!ona sie spala jak gowniara...owszem ma talent,ale nie wytrzymuje presji a taka dzisiaj bedzie.Wozniacki cierpliwie przebijanie a Robson w koncu aut...Albo skonczy albo autuje a taka loteria to nie z Wozniacki...Polska dunka winnnn!!!!!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +9
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
WTA Hertogenbosch
Spotkanie: Vinci vs Halep
Typ: Halep +5g ✅✅✅ trzeba było grać handi ujemne na Halep ???? 0:6,1:6
Kurs: 1,74
Stawka: 10/10

Analiza:
Halep od turnieju w Rzymie jest w bardzo wysokiej dyspozycji. Wygrane z Radwańską, Jankovic, Kuznetsovą czy wygrany finał turnieju w Norymberdze z dobrze dysponowaną Petkovic robią wrażenie. Wczoraj grałem mocno na Włoszkę, ale dziś spodziewam się zaciętego meczu, bo Rumunka jest w formie. H2H z ostatnich 4 lat 2:2, ale obyło się bez 3 setów. W tym roku grały 2 razy i bilans jest 1:1, a ostatnie spotkanie we wspomnianym juz Rzymie wygrała Halep 6:4,6:2. Doświadczenie i ogranie na trawie na korzyść Roberty, ale Halep jest w takiej formie, że nawet jak przegra, to nie powinna dać się zjechać, a kurs jest satysfakcjonujący.

K 203

krolwta

Użytkownik
regularni stawiam przeciwko wozniackiej ale dzis mysle, ze wygra . ja nie stawiam. halep for value za srednie stawki. Leze wczorajszy i z telefonu wiec taki post. GL

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Przy tym typie szukam niespodzianki

WTA Eastbourne
Spotkanie: Kirilenko vs Baltacha
Typ: Baltacha +1,5s ✅✅✅ 4:6,6:4,6:3
Kurs: 2,55
Stawka: 6/10

Rozliczenie:
Brytyjka z ukraińskimi korzeniami jest świeżo po wygranej turnieju rangi ITF na trawie w Nottingham. Nie straciła tam seta i mimo, że rywalki nie były mega mocne (Doi, Zahlavova-Strycova, Burnett, Majeric) to jest to godne uwagi. Dobrą formę Baltacha potwierdziła pokonując w Eastbourne Pliskovą 7:5,7:6 wytrzymując psychicznie wyrównane starcie. Kirilenko to klasa ale jest po 1. meczu na grassie w tym sezonie: pokonała Jovanovski 7:6,6:1. W pierwszym secie było równa walka i różnie on mógł się skończyć. Rosjanka nie grała tu w zeszłym roku i jak dla mnie możliwe, że straci dziś seta z zawodniczką z drugiej setki.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Niculescu M. / Zakopalova K. v Huber L. / Mirza S.
2,40 Betsson

Beka, beka, beka. Co to za kursy, pobierać szybko! Huber w parze z Mirzą, jedne z lepszych deblistek obecnie grające w tourze. Niculescu z Zakopalovą to raczej duet z serii jednorazowych, jest to ich pierwszy wspólny turniej, rywalki grały ze sobą kilka lat temu, jednak nawet to nie ma tutaj znaczenia bo są zdecydowanie lepszymi deblistkami, na trawie bilanse bardzo dobre, gdzie u Zakopalovej jest to 11/11 a u Rumunki 9/10 - zachwycać się nie będe. Co tutaj więcej pisać, ogromne value, nie wiem z jakiego powodu takie kursy, nie dostrzegam tutaj żadnego haczyka, nic tylko grać!

Otrzymane punkty reputacji: +8
oeb 257

oeb

Użytkownik
Kerber Angelique vs Makarova Ekaterina
Typ: 1 -2.0 G @1.80 [Tobet]
Gram tutaj na Niemkę z ujemnym handicapem, bo według mnie w tej części sezonu Kerber prezentuje się lepiej. Oczywiście Rosjanka nie jest dziewczyną, która wejdzie na kort i da się zlać tylko dlatego, że jest niżej w rankingu. Makarova potrafi oszaleć i np. ogolić Azarenkę (vide tegoroczny Madryt) w najmniej spodziewanym momencie , ale potrafi też zaliczyć wpadkę w meczu, którego przegrać nie powinna. Laski grały ze sobą sześć razy i są na remis. W zeszłym roku grały na trawie dwa razy - w Eastborne właśnie i zaraz potem na Wimbledonie. Oba mecze na korzyść Andżeliki. Jednak ostatni mecz (tegoroczne AO), zakończył się zwycięstwem Makarovej. Myślę, że Kerber zrewanżuje się Rosjance. Obie na kortach trawiastych mają na przestrzeni czterech lat bilans dodatni, odpowiednio 18/8 Kerber i 24/12 Makarova. Dla Kerber jest to pierwszy turniej na trawie w tym roku. W pierwszej rundzie pokonała solidną Cirsteę, z kolei Makarova odprawiła Pouchkovą, jednak jeśli spojrzeć na meczowe statsy to Pouchkova wszystkie miała poniżej 50% Wiem, że statystyki nie grają, ale w tym przypadku chyba słusznie odzwierciedlają, że rywalka Makarovej zagrała padakę. Po takim kursie inwestuję w regularną Niemkę polskiego pochodzenia, licząc że regularność nie opuści jej akurat dziś ;)
⛔ 3/6 4/6

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Na dziś biorę Flipkens z którą nie potrafi grać Niculescu. Byłem fanem Moniki bo potrafiła zagrać parę fajnych spotkań, po czym trafiła się na drodzę Flipkens z którą ta powinna sobie poradzić. I &#39;wygrany&#39; mecz w Hobart potrafiła przegrać, potem powtórka w IW, i ja doszedłem do wniosku, że nie ma sensu szukać niespodzianek w jej meczach skoro jest równą zawodniczką i trudną przeciwniczką. Ostatnio przegrywa z wszystkimi nad formą.. Schiavone w Paryżu - prawie dekada spotkań, kort znany od A do Z. Rybarikova i porażka w Birmingham odpadła w ćwierćfinale z Vekić, a wcześniej pokonała dosyć pewnie w pełni sprawną Keys (aż portale o tenisie zatrzęsły się). Wcześniej porażka z Hampton która ta pokonuje m.innymi Vinci w kolejnej rundzie.. Ogólnie wszystkie przeciwniczki o których napisałem wyżej nie miały 1dno dniowego przebłysku formy, ani też Krystyna nie miała kontuzji. Gdzie by lekko oddała te spotkania.
Natomiast Ula - jakoś nie pamiętam jej spotkań z tych sezonów. Z Venus miała 3setówkę, gdzie graliśmy w jej stronę, bo Venus z powodu zdrowotnych w tym roku nie grała prawie nic, więc męczarnie w tym spotkaniu były ale dała radę. Z Aną zagrała bardzo fajnie - tutaj akurat jakieś prześwity mam, i Ana strasznie wyrzucała piłki. Ula umiała to po prostu wykorzystać.
Dla mnie Ula powinna odpaść już z Rybarikova, ale ta miała kontuzję od samego poczatku spotkania co zostawiało ślad na korcie. I pomimo iż po 1wszym lekarzu zdołała dość lekko przełamać tak zaraz był re-brejk i ból gorszy. Nie mogła sobie pozwolić na nic poważnego przed Wimbledonem więc oddała spotkanie - dla mnie dosyć zrozumiała logika. Flipkens natomiast dzisiaj zagrała 2TB z zawodniczką tutejszą, która styczność z kortami trawiastymi ma codziennie. Dlatego nie patrzyłbym tutaj najpierw na wynik/ranking a doświadczenie Krajicek, które niech będzie podsumowaniem formy Flipkens.

Flipkens wygra. 1.57 PinnacleSports

Drugi typ to. Carlę opisze jak wstanę rano, ale w dwóch zdaniach. S&amp;V zostawiła narazie na cegle, teraz gra dobry statyczny tenis bez szalonych eksperymentów. Pironkova ostatnio męczyła się z nic nie grającą w tym sezonie Begu i stąd widzę różnice między jedną a drugą. Kursy jak dla mnie sporo przesadzone, dlatego ja zagrałem wczoraj.
Carla Suarez Navarro wygra. 1.82 PinnacleSports

Jakoby, ze wrze tam na dole to sobie wy-edytuję posta. Carolina ma i pioronujące h2h z Ekateriną, ale nie gra tutaj nic specjalnego - wygrana z kontuzjowaną Tamirą i wygrana przy błędach Robson. Gdyby nie było autów to prawdopodobnie już by jej tutaj nie było. Ale błedy były rażące i było ich wiele, stąd mamy dalej Carolinę. Ekaterina tutaj pokonała Puchkovą, która od Florianpolis nie gra nic.. więc nie brałbym tego zwycięstwa do analizy, spotkanie z Kerber nie mogłem oglądać więc się nie wypowiem, ale liczba błędów, serwisu jak i pierwszego podania/drugiego jest na dobrym poziomie więc musiała być tą lepszą na korcie. Carolina nie od dziś mówi, że niewygodnie jej się gra z Makarova, która jest mańkutem. Dla mnie to spotkanie to no-bet. Bo jedna miała dla mnie 1dno wazne spotkanie, a druga takowego nie miała jeszcze. W filmiku ponizej od 3:04 macie najciekawsze zwroty Robson - Wozniacki. I jest tam wiele błędów Robson w decydujących momentach.

Otrzymane punkty reputacji: +4
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Maria Kirilenko - Yanina Wickmayer
Typ: 2
Kurs: 3.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zdecydowaną faworytką buców tego spotkania jest Rosjanka Maria Kirilenko (kurs na jej zwycięstwo jest w granicach 1.30, natomiast zwycięstwo Yaniny Wickmayer wyceniane jest na ok. 3.50). Według mnie Maria w tym spotkaniu nie jest, aż tak wielką faworytką jak wskazują na to kursy i osobiście uważam, że w tym meczu lepiej zagrać zwycięstwo Belgijki po chyba jednak nieco zawyżonym kursie.
Po pierwsze Kirilenko mimo, że w ostatnim roku zdecydowanie poprawiła swoją grę na trawie, co można zaobserwować po wynikach na Wimbledonie i podczas IO w zeszłym roku, to jednak wciąż nie jest to nawierzchnia, która jej najbardziej odpowiada. Druga sprawa Wickmayer wczoraj może trochę szczęśliwie, może trochę rywalka pomogła ale wygrała przegrany mecz z Petrą Kvitovą, taki wynik na pewno podbudowuje i podnosi na duchu. Myślę, że przygoda Yaniny na ćwierćfinale w Eastbourne wcale się nie skończy i dziś mimo, iż podobnie jak wczoraj nie jest faworytką spotkania to jest wstanie sprawić kolejną niespodziankę i awansować do półfinału tego turnieju.

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Makarova E.-Wozniacki C. typ 1 ( kurs 1,90) expekt
Makarova bardzo dobrze spisuje się na trawie,dobry serwis otwiera jej drogę do łatwych punktów,Wozniacki moim zdaniem powinna wczoraj wyleciec z Robson lecz ta podarowała jej mnóstwo punktów za darmo dziś powinna być większa walka i widzę w niej Makarovą jako lepszą.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Makarova- Wozniacki ✅
typ - Wozniacki
kurs - 1,90
Makarova w ostatnich 6 meczach na trawie bilans 3-3. Zwyciestwa z Brianti i Putchova oraz 3 spotkania z Kerber( 2 porazki i ostatnio zwyciestwo) i porażka z Erakovic. Wozniacki w ost 7 meczach na trawie bilans 5-2. Obie Panie spotykaly sie ze soba 6-krotnie i wszystkie mecze wygrała Carooline. Pozdrawiam znawce wyżej co może dla buków pracuje.

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Makarova- Wozniacki
typ - Wozniacki
kurs - 1,90
Makarova w ostatnich 6 meczach na trawie bilans 3-3. Zwyciestwa z Brianti i Putchova oraz 3 spotkania z Kerber( 2 porazki i ostatnio zwyciestwo) i porażka z Erakovic. Wozniacki w ost 7 meczach na trawie bilans 5-2. Obie Panie spotykaly sie ze soba 6-krotnie i wszystkie mecze wygrała Carooline. Pozdrawiam znawce wyżej co może dla buków pracuje.
????
poważnie? jeszcze napisz, że Makarova nie umie grać na trawie ...
Erakovic na zielonej nawierzchni grać potrafi więc porażka z nią lekka niespodzianka, ale bez przesady..
Wozniacki ma bilans ok, ale ofensywyny styl Rosjanki powinien wygrać

przytaczanie bilansu powalające ???? Wozniacki bilans 5-2 z czego 5 spotkan z zeszłego seznou... ja odpuszczam, ale bądźmy poważni

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Co by nie mówić o Karjicek to z Flipkens stworzyły naprawdę dobre widowisko. Mecz obfitował w genialne zagrania, wśród których, co naturalne dla tej nawierzchni, wyróżniały się minięcia - szczególnie po krosie. Ja osobiście w ogóle nie widzę Uli w tym meczu. Belgijka specjalizuje się w grze na trawie, co wynika z jej stylu gry.
Problemem jest pogoda, która póki co uniemożliwia dokończenie pierwszego z czterech planowanych na dzisiaj spotkań. Dlatego nie ma sensu mrozić kasy i lepiej wstrzymać się z grą bo bardzo możliwe, że te mecze się dzisiaj już nie odbedą.

Do góry Bottom