>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA - Roland Garros 25.05-08.06

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Roland Garros

Paris, France
May 25 - June 8, 2008
Surface: Red Clay/Outdoors
Tournament Director: Stephane Simian

http://www.rolandgarros.com

2007 Singles Final
(1) Justine Henin (BEL) d. (7) Ana Ivanovic (SRB) 61 62

2007 Doubles Final
(17) Molik/Santangelo (AUS/ITA) d.
(7) Srebotnik/Sugiyama (SLO/JPN) 76(5) 64

2007 Mixed Doubles Final
(8 ) Dechy/Ram (FRA/ISR) d.
(6) Srebotnik/Zimonjic (SLO/SRB) 75 63

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dzikie karty wedlug L&#39;Equipe:

Olivia Sanchez (FRA)
Séverine Brémond (FRA)
Stéphanie Foretz (FRA)
Mathilde Johansson (FRA)
Samantha Stosur (AUS)
Youlia Fedossova (FRA)
Violette Huck (FRA)
Madison Brengle (USA)

W 0

wawrinka

Użytkownik
Dzisiaj odbyło się losowanie drabinek w tegorocznym Roland Garros, dla wszystkich zainteresowanych link poniżej, już widać ze na samym początku czekają nas bardzo ciekawe mecze. Marta Domachowska w 1. rundzie spotka się z Paragwajką Rossaną De Los Rios, z kolei Radwańska trafiła na Ukrainkę Mariya Koryttsevą, obie panie spotkały się już w tym roku na turnieju Indian Wells na kortach twardych, wówczas Isia wygrała 6:1 7:6. No czekamy na powtórkę i mam nadzieję że turniej Polki zakończą tak udanie jak ostatni turniej Wielkoszlemowy Australian Open

ester 87

ester

Użytkownik
mam nadzieję że turniej Polki zakończą tak udanie jak ostatni turniej Wielkoszlemowy Australian Open
Będzie ciężko o powtórkę. Marta nawet jak ogra Paragwajkę co wcale nie jest pewne trafia od razu na Dementievą, więc zapowiada się maksymalnie 2 runda. Z kolei Aga w pierwszych dwóch meczach nie powinna mieć problemów, ale potem zaczynają się schody prawdopodobnie w postaci Alize Cornet. Młodziutka Francuzka ostatnio jest w świetnej formie, uwielbia grać na cegle, do tego gra u siebie. Nie będzie więc łatwo, a nawet jak się uda to w 1/8 czekać powinna Jelena Jankovic, a to już wg mnie rywalka absolutnie nie do przeskoczenia dla Radwańskiej.

W 0

wawrinka

Użytkownik
Wiesz nie przyglądałem się dokładnie rozstawieniom i dalszym drabinką w WTA, ale ja zawsze będę wierzył w Polki, tak samo jak wierzę że Polska na ME wygra z Niemcami ???? A poza tym różnie się dzieję w tenisie zwłaszcza żeńskim, a mentalność Polaków jest taka że mogą przegrać i wygrać z każdym. Kto by pomyślał że podczas zeszłorocznego turnieju US Open Aga wygra z Szarapową? Ja nie nigdy nie lekceważę naszych zawodniczek w potyczkach z lepszymi rywalkami, choć niejednokrotnie stawiam przeciwko nigdy nie gram grubo kuponów gdzie mam je wpisane. Ja jestem optymistą i mam nadzieję że wszystko potoczy się po mojej myśli ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Michaella Krajicek - Sanda Mamic 1 @ 1.45 6/10
Typ na przełamanie dla Holenderki. Przegrała już 10 spotkań z rzędu...w deblach radzi sobie nie najgorzej...czas w końcu na powrót formy. Przecież ta dziewczyna wygrywała już turnieje WTA! I to nie tak dawno, bo 2 lata temu...przecież nie traci się talentu tak nagle. Na początku roku miała problemy z lewym nadgarstkiem, ale już powinno być ok. Przeciwniczką będzie 23-letnia Chorwatka, która gra w tym roku tak mało, że nie jestem pewny czy ona jeszcze chce kontynuować karierę. W ostatnim swoim spotkaniu zrezygnowała z gry w 3 secie, niestety nie jestem pewny czy to kontuzja, ale myślę że tak, w końcu grała w ojczyźnie, więc z błahego powodu z kortu by nie zeszła. Gdyby nie ten loosing streak, to stawka na 19-letnią Holenderkę mogłaby być sporo wyższa. Ale i tak powinna wygrać ????

Petra Kvitova - Aiko Morigami 1 @ 1.55 6/10
Młodziutka, utalentowana Czeszka vs. doświadczona Japonka. Normalnie byłby to no bet z racji różnicy doświadczenia...ale jest jeden decydujący czynnik. Kontuzja lewego kolana, w dodatku świeża. Nabawiła się jej w pierwszej rundzie turnieju w Stambule. Dodatkowo, jak to tenisiści rodem z Azji, Aiko słabo raczej gra na clayu ( chociaż jedyny wygrany turniej WTA to Praga, czyli cegła:p ). Petra to nadzieja Czeskiego tenisa, cegły tez jakoś wyjątkowo opanowanej nie ma, ale gra dość mocno, co utrudnić powinno kontuzjowanej Japonce grę dość znacznie. W tym sezonie ma na rozkładzie Venus Williams, Shahar Peer, Tsvetane Pironkovą, Kasię Bondarenko czy Anabel Medinę Garrigues...spokojnie ma szansę na zwycięstwo z Japonką.

Virginie Razzano - Klara Zakopalova 2 @ 2.20 6/10 ✅ ( 6:4, 2:6, 3:6 )
Jeden z bardziej łakomych kąsków na 1 rundę RG jak dla mnie. Razzano w formie żenującej. Bo jak można przegrać z Y. Chan 0:6, 1:6? Można, ale nie będąc tak doświadczoną zawodniczką. Dodatkowo mało gry na cegle, przeciętne osiągi w tym roku...mi to wygląda na odwrót Pinglary:p Po drugiej stronie Kookie, Czeszka która już drugi rok gra dobrze, raczej nie sprawia niemiłych niespodzianek w postaci porażek ze słabszymi zawodniczkami, za to zdarza jej się wygrać z tymi wyżej notowanymi. Zakopalova dużo gra na cegle, sporo więcej od jej przeciwniczki. Dobrą formę zwiastuje przegrany co prawda, ale w stosunku 6:7, 5:7 pojedynek z Mediną w poniedziałek zdaje się. Bez wahania stawiam na Czeszkę, Razzano nie pomoże to, że gra we Francji.
Magdalena Rybarikova - Karolina Sprem 1 @ 1.67 8/10
Karolina Sprem to przede wszystkim siła. Dziewczyna ma....uderzenie ???? Ale dopiero niedawno wróciła po prawie rocznej przerwie od gry spowodowanej kontuzją nadgarstka. Nie gra zbyt wiele, poza fajną grą w Amelii, nie gra zupełnie nic ciekawego. Szkoda, bo to zawodniczka, którą ogląda się z dużą przyjemnością. Za to jej przeciwniczka, Magda Rybarikova, zaskakuje aż tak dobrą grą jak ostatnio. Jej tegoroczny bilans na cegle to 7W-2L + dwa zwycięstwa w challengerach na hardzie...łądnie poczyna sobie ta młoda Słowaczka. Wielkim atutem jest to, że jest po 3 meczach w kwalifikacjach, ograła się na kortach, pokonała w 1 rundzie niezłą Robertę Vinci, następnie dwa mecze, w których straciła w sumie 5 gemów. Maksymalna stawka, którą jestem w stanie dać na spotkanie kobiet ????
Ciekawie zapowiadają sie też spotkania :
Jie Zheng - Mara Santangelo 1 @ 1.40 7/10 ( Mara wróciła po kontuzji, i już się odnowiła. Zheng po kwalifikacjach. )
Na chwilę obecna to tyle, ale czekam jeszcze na zakłądy na overy gemowe itp.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
A.Bondarenko - Cetkovska 1 1,25
Garbin - Erakovic 1 1,45
Kanepi - Yuan 1 1,25
Zheng - Santangelo 1 1,40
Pennetta - Perebiynis 1 1,25
Amanmuradova - Wickmayer 1 1,70

Kurs na Aman rosnie nie wiedziec czemu. W moim przekonaniu jest duzo lepsza niz Wickmauer, ktora pokazala sie tylko na chwile doswiadczenie w grze na clayu ma male. Amanmuradova robi stale postepy, ma swietne warunki fizyczne. Pennetta jest po urazie, podobno zdrowa a jesli tak to powinnien byc w maire szybki mecz. Perebiynis juz dawno nie zagrala bardzo dobrego spotkania. Zheng - Mara pisal troszke Prasa, Wloszka po kontuzji powaznej a Zheng niezla po kwalifikacjach, troche cierpliwego przebijania i wygra. Kanepi lepsza na cegle od Yuan zdecydowanie, Azjatka wychowana na hard court. Estonka dobre wyniki osiaga na clayu. Erakovic podobnie jak kolezanka wyzej, malo gra, po dobrym poczatku sezonu zniknela. Garbin zawsze mocna na kortych ziemnych, swietnie biega i przebija, duzo jakosc gry polaczona z kontrola uderzen, dobre kierunki. Cetkovska to melodia przyszlosci, Alona na ten moment jest poza jej zasiegiem, Ukrainka czasem ma humory i duzo psuje, zakladam wersje optymistyczna bo bez szczescia nic sie nie da osiagnac.

A 0

a-rod

Użytkownik
Pennetta - Perebiynis 1 1,25
Amanmuradova - Wickmayer 1 1,70.
W pełni się zgadzam z typem na Amanmuradova. :spokodfhgfh: Aczkolwiek Flavie bym odpuścił po takim kursie. Chociaż życzę jej czegoś więcej niż przebrnięcia 1r to Perebiynis może być w gazie. W Strasburgu wygrała 3 mecze kwal. pierwszą rundę przeszła gładko, a w drugiej przegrała z rewelacyjnie grającą tam Srebotnik.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Krajicek - Mamic 2 2.40 1/10

Obie sa cienkie, Holenderka bardzo utalentowana, rok wczesniej grala switnie a obecnie jest bez formy. Stawka minimalna bo to typ przeciw Michaeli a nie na Mamic. Zastanawiam sie jeszcze nad Rybarikova ze Sprem, Slowaczka coraz lepsza tylko, ze dochodza do mnie glosy, iz Sprem wraca do formy wiec nie wiem cyz to bede ruszac.

kantona 0

kantona

Użytkownik
????E.Wiesnina- S.Lisicki????
Typ:1
Kurs: 1.50
Buk: bwin

Na trwających od niedzieli Międzynarodowych Mistrzostwach Francji w tenisie ziemnym na kortach Rolanda Garrosa deszcz miesza szyki organizatorom. Mecze są przerywane i w dniu dzisiejszym późnym popołudniem możliwe są wznowienia spotkań ponieważ następuje poprawa pogody .Jednym z przerwanych dzisiejszych spotkań jest pojedynek miedzy Rosjanką Eleną Wiesniną i Niemką o polskobrzmiącym nazwisku Lisicki. Rozegrany został pierwszy set i 8 gemów 2go seta.Pierwszego seta wygrała Wiesnina 6:3 a w drugim secie jest remis 4:4. Spotkanie wygra Rosjanka ponieważ lepiej sobie radzi na kortach gliniastych od Niemki i jako deblistka (gra z dużymi sukcesami w parze z Safiną) ma więcej cierpilwości w rozgrywaniu akcji . ????

mara14 0

mara14

Użytkownik
????
Samantha Stosur - Shahar Peer
????

10.00

French Open - Roland Garros​

TYP: Wynik 0-2
KURS: 1,7
BUKMACHER:

ANALIZA:​

W pierwszej rundzie turnieju Rolanda Garrosa w Paryżu zmierzą się ze sobą Australijka Samantha Stosur i Izraelka Shahar Peer. Dla 24-letniej Samanthy będzie to czwarty turniej French Open. Najlepszym jej wynikiem było dojście do 3 rundy turnieju przed rokiem. Samantha Stosur sklasyfikowana jest na 149 pozycji żeńskiego tenisa. Shahar Peer to najlepsza tenisistka Izraela w rankingu WTA. Zajmuje 18 pozycje. Dla 21-letniej Peer będzie to 3 turniej Rolanda Garrosa w karierze. Przed rokiem, jak i dwa lata temu doszła do 4 rundy. Różnica 131 miejsc między tymi zawodniczkami skłania mnie do tego, żeby postawić nie tylko kto ma wygrać ten mecz, ale w jakim stosunku setów. Moim zdaniem Peer wygra ten tym pojedynek w dwóch setach.

mara14 0

mara14

Użytkownik
????
Marta Domachowska - Rossana De Los Rios
????

10.00

French Open - Roland Garros​

TYP: Kto wygra set numer 1? Domachowska Marta
KURS: 1,56
BUKMACHER:

ANALIZA:​

22-letnia Marta Domachowska w I rundzie turnieju na kortach Rolanda Garrosa zmierzy sie z Paragwajką Rossaną De Los Rios. Polka w rankingu WTA jest 73, a jej rywalka 89. Rossana ma 33 lata. W Roland Garros najdalej doszła w 2000 roku do 4 rundy. Domachowska najdalej doszła do 2 rundy w 2005 roku. Stawiam na faworytkę tego meczu Martę Domachowską. Jeżeli deszcz nie przeszkodzi rozegraniu tego spotkania to będziemy świadkami krótkiego, dwusetowego meczu na korzyść Marty Domachowskiej.

man-on-fire 0

man-on-fire

Użytkownik
Cohen-Aloro - Olaru ✅
Chociaż obie zawodniczki dzieli tylko pięć miejsc w rankingu WTA, to jednak nie widzę innej faworytki niż Francuzki. W tej dyscyplinie liczy się regularność, a ta zdecydowanie jest po stronie Cohen-Aloro. W przeciwieństwie do Olaru, która przed tym turniejem, rozegrała zaledwie jedno spotkanie na Clay&#39;u w tym roku, Cohen-Aloro od początku kwietnia gra z nastawieniem na RG. I to z niezłymi wynikami - półfinał w Biarritz, wygrana w Saint-Malo, czy ostatnio przegrana w 1/16 w Strasbourgu z Pennetą po 3-setowym boju. Jak na tą Francuzkę, tegoroczny bilans na Clay&#39;u 10-3, to bardzo dobry wynik, i to powinno zaprocentować w meczu z Rumunką.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Michaella Krajicek - Sanda Mamic 1 @ 1.45 6/10⛔ Petra Kvitova - Aiko Morigami 1 @ 1.55 6/10✅
Magdalena Rybarikova
- Karolina Sprem 1 @ 1.67 8/10✅
Jie Zheng
- Mara Santangelo 1 @ 1.40 7/10✅
Bammer S./Lisicki S. vs. Hradecka L./Voracova R . 2 @ 1.67 8/10
Moja ulubiona para deblistek już jutro rozpoczyna udział w RG ???? Lucka Hradecka po odpadnięciu w kwalifikacjach gry pojedyńczej, oprócz treningów zrelaksowała się w Disneylandzie, odprężyła się i jest w pełni gotowa na rywalizację w turnieju deblistek. Dokładnie taka sama sytuacja jest z Renatą Voracovą. Dziewczyny lubią wspólnie grać, rok temu wygrały turniej w Bad Gastein. Ostatnio Lucka grała w parze z Hlavackovą i efekty też były niezłe. Hradecka nieźle gra przy siatce, nieźle serwuje. Voracova nie jest tenisistką wybitną, ale sobie radzi ???? W każdym razie Czeszki skupiły się właśnie na debly podczas RG. Przeciwniczkami będą Sybille Bammer w parze z Sabiną Lisicki. Bammer gra obecnie TRAGICZNIE. Dzis przegrała z Karolina Wozniak 0:6, 2:6. Sabine z kolei bardzo ładnie zagrała w 1 meczu i z pewnością skupi się na singlu. Tym bardziej, że one praktycznie nie grają w grze podwójnej. Czyli mamy w tym meczu do czynienia z parą deblistek przeciwko przypadkowemu połączeniu dwóch zawodniczek z okacji turnieju:p To wielki atut Czeszek. Zgranie. Jak dla mnie bez dwóch zdań faworyt jest tylko jeden, natomiast kurs ani trochę nieadekwatny do tego, co zapewne będziemy widzieć na korcie. VAMOS LUCKI!

Iveta Benesova - Shuai Peng 1 @ 1.50 8/10
Rozpędzona Iveta Benesova zagra jutro z Shuai Peng. Leworęczna Czeszka już od kwalifikacji rozprawia się z każdą przeciwniczką która stanie na jej drodze ???? Bywa nierówna, potrafi przegrać seta 0:6, aby zaraz zrewanżować się podobnym wynikiem. Iveta już od dłuższego czasu prezentuje sie bardzo dobrze. Dobrą formę zasygnalizowała w challengerach, potem finał w Estoril, 3 sety ze Srebotnik w Pradze, w Rzymie dopiero Bepa ja zatrzymała, bo Vesnina wcześniej nie zdołała. Peng gra ostatnio tak sobie. Nie może sie pochwalić ostatnio wygraną z żadną przyzwoitą zawodniczką, za wyjątkiem grubiutkiej Bartoli, ale i tutaj musiała pomóc jej kontuzja przeciwniczki. Podsumowując, spodziewam się łatwego zwycięstwa Benesovej. VAMOS IVETKA!
btw. Benesova jest posiadaczka na prawdę ładnej pupy:twisted:
Poza tym wydaje mi się, że Pavlyuchenkova może jutro napsuć pożądnie krwi Flavii Pennetcie. a kursik bardzo ładny ???? ( 2.70 lub na 3 sety 2.20 )
PS. zachęcam do pisania analiz!

A 0

a-rod

Użytkownik
Iveta Benesova - Shuai Peng
Typ:
Iveta Benesova ✅ (Wynik: 6-4,6-3)
Kurs: 1.50
Stawka: 4/10

Też stawiam na Ivete. Czeszka już w pierwszej rundzie miała ciężką przeciwniczke, rodaczkę Vaidisovą, która nawet jak nie gra rewelacyjnie to jest trudną przeciwniczką. Z zawodniczką pokroju przebijaczki Peng musi sobie poradzić. Sądzę, że nabrała już rytmu choć ten deszcz jest uciążliwy i turniej nie przebiega jak należy.

M 0

mac128

Użytkownik
Stosur S. - Kvitova P. -&gt; 1,8

+ Schiavone F. - Mamic S lub Kirilenko M. - Zheng żeby kurs zaokrąglić ;]

A co sądzicie o tym typie??
Samantha wygrała z Peer, na ostatnim turnieju RG całkiem dobrze jej szło, teraz też myśle że powinna wygrać tylko że między tymi zawodniczkami jest duża różnica w rankingu jakieś 70 m.

P.S dobrze typujecie ;]

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie patrzcie ciagle na ranking, on nic nie mowi biorac pod uwage jak dluga z kontuzja zmagala sie Australijka. Ranking nie gra zadnej roli skoro ktos dlugo nie moze grac to skad ma brac punkty?

stefans@ 0

stefans@

Użytkownik
Medina Garrigues A. - Pironkova T
Typ ; 1✅✅
BAH 1.5

dzisiaj zobaczymy bardzo wyrównany pojedynek , dla mnie zwycięsko z tego wyjdzie Medina po ostatnim turnieju w Strasburgu bardzo mnie zaskoczyła swoja dobra grą , wygrała ten turniej i to powinno dać argument za nią ze potrafi grac na clayu a, co do Pironkovej w Rzymie i Stambule zaszalał wysoko ale zawsze coś jej brakowało żeby zagrać w finale ;p szanse oceniam po równo z lekka przewaga na Medine
w meczach tych pan bilans przemawia za Mediną 2;0 , mam nadzieje ze dzis bedzie 3;0 ????

W 0

wawrinka

Użytkownik
RG już powoli wkracza w decydującą fazę, o poprzednich meczach nie będę się wypowiadał, ale moim zdaniem w niektórych przypadkach ATP powinna się przyjrzeć, dokładnie przeanalizować jak to zrobiła z meczami w ubiegłych latach.
Radwańska- Cornet 1,85
Nadzieja polskiego tenisa kontra nadzieja tenisa francuskiego. Pojedynek zapowiada się na bardzo zacięty. Obie grają w tym sezonie bardzo dobrze, jednak uważam i wierzę że góra będzie nasza Isia. Alize tylko trochę kiepsko wyszła w Berlinie, ale tam spotkała się już w 1. rundzie z Schiavone, która jest bardzo solidną zawodniczką na cegle. Za moim typem przemawiają 2 fakty. Cornet ma nieznacznie silniejszy serwis niż Aga i to na pewno będzie dobre w tym spotkaniu, gdyż wiadomo że Aga serwisem nie grzeszy. Alize lubi ryzykować przez co popełnia bardzo dużo błędów, a to zdecydowanie najgorsze co może być przeciwko Radwańskiej, gdyż ta jest nadzwyczaj regularna i przeważnie czeka aż rywalka popełni błąd. Pewnie będą 3. sety, ale mam nadzieję że nasza tenisistka wytrzyma spotkanie kondycyjnie. No nie ukrywajmy, że musimy się liczyć z tym że to może być ostatnie wygrane spotkanie Agi, bo w następnej rundzie będzie czekać zwyciężczyni pojedynku Cibulkova- Jankovic i jeśli Serbka wygra to spotkanie (celowo nie pisze że spotka się Jankovic bo w tym turnieju już mnie chyba nic nie zdziwi) to raczej Aga nie będzie grała dalej, gdyż totalnie nie pasuje pod grę Jeleny. No cóż bądźmy dobrej myśli no i na pewno o wiele lepiej się będzie kibicować, a przy tym będzi emożna zarobić;p
Szavay- Kvitova 1,30
20- letnia Węgierka kontra 18- letnia Czeszka. Szavay jest zdecydowanie bardziej doświadczoną tenisistką na międzynarodowych kortach i zdecydowanie jest to jej atutem. Powoli wraca do formy. Kvitova powoli wchodzi w wielki tenis i myślę że 3. runda tutaj to jest już dla niej naprawdę niezłe osiągnięcie. Szavay przegrywała tylko w tym roku na clayu z zawodniczkami z czołowej 10, oprócz przegranej z Errani, której przyczyną mógł być Roland Garros. Wie że ma szanse tutaj powalczyc czuje się na siłach i nie powinna jej sprawić problemu jutrzejsza przeciwniczka. Kurs nie jest za wysoki ale do jakiegoś AKO się przyda.
Domachowska M./Rosolska A. - Ji C.M./Sun S.N. 1,90
Taki kurs biorę z pocałowaniem w rękę. Po pierwsze standard, czyli przeciwko naszym zawodniczką, po drugie debel dobierany przeciwko stałemu. Może Chinki nie są jakimś mocno zaawansowanym, czołowym deblem WTA, jednak są ograne, wiedzą dokładniej na co, którą stać, rozumieją sie bez słów. Z kolei u naszych zawodniczek nie będzie już tak wszystko dobrze funkcjonować. Bardziej każda będzie się opierała na swojej indywidualności i dlatego myślę że nie wyjdą zwycięsko z tej potyczki i zakończą swój udział w deblu WTA już jutro.
Srebotnik K./Sugiyama A. - Craybas J./Wozniacki C. 1,25
Ubiegłoroczne finalistki turnieju deblowego kontra kolejna łapanka. Myślę że tutaj nie ma co dyskutować. Rozstawione z numerem 2 nie powinny mieć problemów z amerykańko- duńska para. Wozniacki bardzo trudny mecz z Jankovic, Srebotnik z Williams mimo zmęczenia oby tenisistek, myślę że Katrina bardziej będzie odczuwała bo uważam że ma szanse powalczyć o zwycięstwo, nie powinno to przeszkodzić w awansie do kolejnej rundy.
Bondarenko A./Bondarenko K. - Cibulkova D./Hrdinova E. 1,25
Siostry popłynęły już w 1. rundzie turnieju singlowego więc pozostają zapewne w nadzieji że uda im się coś osiągnąć chociaz w deblu. Jak to siostry na pewno zgrane, udawadniały wielokrotnie że nie przypadkowo grają razem i że zestawienie jest korzystne dla obu. Po drugiej stronie kolejna łapanka i to w dodatku zawodniczki mało znaczące. Hrdunovą raczej kojarzę z występów deblowych, ale Cibulkovą tylko i wyłącznie singiel. Kolejny kurs do AKO.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zgadzam sie z typem na Agnieszke, Cornet nie ma uderzen mocnych i konczacych, Radwanska jest troche lepsza pod tym wzgledem. Pewnie bedzie sporo wymian, atutow wiecej ma Polka, gra troche mocniej, bardziej ryzykownie, lepsze kierunki wybiera. Alize ogladalam w meczu 1 rundy i nie podobal mi sie jej tenis. Zwykle przebijanie i czekanie na blad rywalki. Agnieszka wydaje sie lepsza, Radwanska 1.85 kurs ok.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom