>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Wszystko i nic.

P 30

pietrek721

Użytkownik
Nie zdążyłem zagrać wcześniej, bo dopiero wróciłem,ale spojrzałem na kursy i w 19&#39; w meczu Arsenalu z Reading jest kurs 1,04 na over 5,5 rożnych, a do tej pory są 3 rożne. Zagrałem to.
#5.
Reading - Arsenal
Over 5,5 Corners (live w 19&#39; przy 3 rożnych do tej minuty) ✅ (11 rożnych, 6 w 75 minucie, patrząc na grane od 19 minuty, było dość nerwowo)
KURS: 1,04
Stawka: 2,72 Funtów ✅ 0,10
✅ 0,82

P 30

pietrek721

Użytkownik
Jako że w meczu powyżej padło już 5 rożnych i prawdopodobieństwo niewejścia tego zakładu jest baaaardzo małe, zagram kolejny mecz. No i też ze względu na małą ilość spotkań z tym zakładem postanowiłem zagrać, gdy poprzedni się nie skończył. Gram za stawkę taką, jaka powinna być po wygranej poprzedniego zakładu.
#7.
Newcastle - Tottenham
Over 5,5 Corners ✅ 7 rożnych (6 w 83 minucie, gdyby nie trzy rożne pod rząd w 69 minucie, ciężko by to wyglądało.)
KURS: 1,05
Stawka: 2,98 Funtów ✅ 0,14
✅ 1,12

P 30

pietrek721

Użytkownik
Grosz do grosza... Trochę pokory, kolego @PRO8LEM.
Nie gram, by wyżywić rodzinę, tylko dla przyjemności i nikt nie powinien mi do portfela zaglądać.

P 30

pietrek721

Użytkownik
#8.
Barcelona - PSG
Over 5,5 Corners ✅ 5 rożnych (6 w 83 minucie, ledwo ledwo, a w meczu Bayernu 5 rożnych, ha, przewidziałem to!)
KURS: 1,13
Stawka: 3,12 Funtów ✅0,38
Miałem nie grać Barcelony, ale że dziś rewanż, a wynik pierwszego spotkania 3:1, to PSG nie ma nic do stracenia, więc mogą jakimiś akcjami wywalczyć rożne i tam szukać bramek. No zobaczymy. Gorzej, gdy Barcelona trafi pierwsza i będzie nudne kopanie piłki na połowie Paryżan. Kurs w meczu Bayernu niski(1,04), choć spotkanie pewniejsze co do rożnych. Może będę żałował.

✅1,50

P 30

pietrek721

Użytkownik
#10.
Leicester - Chelsea
Over 5,5 Corners ✅ 8 rożnych (6 w 67 minucie)
Kurs: 1,05
Stawka: 3,83 Funtów ✅0,18
✅2,01
Jest podwojenie. Lecę dalej z typami, może do 20.

P 30

pietrek721

Użytkownik
#14.
Tottenham - Man City
LAY Under 5,5 Corners ✅
Kurs: LAY 18,5 (czyli BACK 1,06) Gram, bo tak korzystniej, ale nadal jest to zakład, że w przypadku powyżej 5 rożnych wygrywam.
Stawka (Zobowiązanie): 4,55 ✅0,24
✅2,79

P 30

pietrek721

Użytkownik
#15.
Hull - Arsenal
Over 5,5 Corners ⛔
Kurs: 1,05
Stawka: 4,79 ⛔
⛔2
Szkoda, jednak warto wcześniej sobie wygraną odłożyć i grać za początkową stawkę. Cóż, płakać nie będziem, bo mała przegrana. Ale fakt, zawsze to przegrana.

P 30

pietrek721

Użytkownik
Witam po przerwie. Jako że ten temat traktuję trochę systemowo, czyli testuję różne strategie gry, postanowiłem spróbować kolejnego, jakim jest &quot;SYSTEM MARII&quot;. Jak ktoś nie zna, niech poczyta. Użytkownik, który się tak spektakularnie wzbogacił tym sposobem stawkowania obstawiał konie, ja będę grał wszystko, jednak w trochę inny sposób. Jak wiecie on grał LAY stawkując tak:
- Jeżeli aktualny kurs jest mniejszy niż 3.5, to obstawiamy LAY za 1% aktualnego kapitału.
- Jeżeli kurs oscyluje w granicach 3.6 - 7.4 to obstawiamy LAY za 0,6% swojego kapitału.
- Jeżeli kurs jest w granichac 7.5 - 11 to obstawiamy Lay za 0,4% kapitalu.
Ja będę obstawiał sobie również LAY, ale także normalne bety, BACK, a kursy i stawki rozkładają się tak:
- kurs większy niż 1,4, to 1% aktualnego kapitału do wygrania.
- kurs oscyluje w granicach 1,39 - 1,16, to 0,6% aktualnego kapitału do wygrania.
- kurs 1,15 - 1,10, to 0,4% aktualnego kapitału do wygrania.
Zatem nic się nie będzie różnić. Kapitał to 10j. Czyli 10 Funtów.
Zachęcam do dyskusji i uwag. Pozdrawiam.
#1.
Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
Golden ML ✅
1,18
Stawka: 0,31j (do wygrania 0,06j.) ✅
✅0,06j

P 30

pietrek721

Użytkownik
#5.
Lousanne - Xamax
Lousanne or Draw⛔
1,27
Stawka: 0,21j (do wygrania 0,06j.)⛔
⛔0,40j
Jednak sposób zły. To wymaga dobry typów, dobrej skuteczności, a u mnie z tym marnie. Zawieszam.

Do góry Bottom