>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wszystko i nic.

P 30

pietrek721

Użytkownik
Nie miałem czasu na statystyki, ale zrobię je, być może jeszcze dziś.
A tymczasem ruszam z nowym &quot;sposobem&quot; na grę. Tym razem niskie kursy, wszystkie dyscypliny sportu, a stawki omówię przy okazji. Nie wiem, czy dociągnę z systemem długo, bo wszystko zalezy od wakacyjnych planów, ale na razie mam trochę czasu i zamierzam go w taki sposób wykorzystać.
Zatem:
#1. ????
WTA - SINGIEL: Wimbledon (Wielka Brytania), trawiasta
Makarova - Radwańska (2:0)
TYP: Radwańska ⛔
KURS: 1,3 Bwin
Stawka: 1j
⛔1j

P 30

pietrek721

Użytkownik
#2. ⚽
ŚWIAT: Mistrzostwa Świata - Play Offy
Niemcy - Algieria (Regulaminowy czas: 0:0)
TYP: Niemcy ⛔
KURS: 1,3 Bet365
Stawka: 2j
⛔3j

Rozpoczęcie najgorsze z możliwych, no ale cóż, zdarza się i tak. Jedziem dalej.

P 30

pietrek721

Użytkownik
#9. ????
CHALLENGER - SINGIEL: Manta (Ekwador), twarda
Polansky - Buchanan (1:2)
TYP: Polansky ⛔
KURS: 1,4 Bet365
Stawka: 3,07j
⛔4,76j

P 30

pietrek721

Użytkownik
#11. ????
ATP - SINGIEL: Newport (USA) - Singiel - Kwalifikacje, trawiasta
King - Hernych (2:0)
TYP: Hernych ⛔
KURS: 1,25 Expekt
Stawka: 3,79j
⛔7,42j

To są jakieś jaja, żeby nie trafić tak niskich kursów. Mam niezwykle dużego niefarta, niskie kursy, a skuteczność na poziomie 40%... Liczyłem na co najmniej 70, by przynosiło to zyski, ale cóż. Ostatni typ z tenisa i jeśli on nie siądzie, wracam do swoich typów. I będzie to dość długie ciułanie, bo nie ma dużo meczów nożnej, NBA, ręcznej i sportów zimowych, w których się dobrze czuję. A tenis grałem tylko dlatego, bo nie miałem co grać. No trudno. Jedziem dalej.

P 30

pietrek721

Użytkownik
Po ostatnich nieudolnych próbach gry na betfair postanowiłem odkopać temat i pograć trochę over 5,5 rzutów rożnych w meczach piłki nożnej. Taki zakład mamy na betfair. Zaczynam ze stawką 2 Funtów i postaram się z tego wyciągnąć jak najwięcej. Cel? Nie przegrać po 10 kuponach. Jeśli będzie bez nerwów, będę kontynuował takie granie.
Zatem pierwszy mecz:
#1. ⚽
Man Utd - Man City
Over 5,5 Corners ✅ 6 rożnych (Od razu, od pierwszego meczu ledwo linia pokryta, jednak dość wcześnie, bo w 69 minucie, więc jako takich nerwów nie było. Gramy dalej.)
KURS: 1,07
Stawka: 2 Funty
✅ 0,13 (po odjęciu prowizji)

P 30

pietrek721

Użytkownik
Niczym. Takie zakłady są tylko dostępne przy popularnych spotkaniach, więc nie ma w czym selekcjonować, a te sześć rzutów rożnych to jest naprawdę dość łatwa linia do pokrycia.

P 30

pietrek721

Użytkownik
#2.
Liverpool - Newcastle
Over 5,5 Corners ✅ 12 rożnych (6 w 60 minucie, więc jest dobrze.)
KURS: 1.06
Stawka: 2,13 Funtów ✅ 0,12
✅ 0,25 (po odjęciu prowizji)

P 30

pietrek721

Użytkownik
#3.
Juventus - Monaco
Over 5,5 Corners ✅ 13 rożnych (6 w 54 minucie.)
KURS: 1,12
Stawka: 2,15 Funtów ✅ 0,24 (Wkradł się mały błąd, stawka powinna być 2,25, no o 10 pensów się walnąłem, ale zdarza się.)
✅ 0,49 (po odjęciu prowizji)

P 30

pietrek721

Użytkownik
#4.
PSG - Barcelona
Over 5,5 Corners ✅ 8 rożnych (6 w 69, ale mam mieszane uczucia co do grania Barcelony.)
KURS: 1,1
Stawka: 2,49 Funtów ✅ 0,23
✅ 0,72 (po odjęciu prowizji)

Do góry Bottom