>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wspólnie typujemy WNBA !

Status
Zamknięty.
kilgore 0

kilgore

Użytkownik
Nie bylo mnie kilkanaście dni..kurde;-) odpoczywałem;-) co dziś byśmy w nocy zagrali? under/over? zaraz sprawdzimy oferty u bukow.-)

kilgore 0

kilgore

Użytkownik
la sparks - vs - minnesota lynx (und/ove)
Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx: Liczba punktów
Over 148,5 points ⛔ wtopa, nie myślałem że LYNX az tak slabo zagrają;-) zabrakło 13 pkt! kurs:1,87

buk: betsson

Dlaczego? poprostu La przyjmuje Lynx u siebie i strzeli im mase punktów;-) zapewne będzie to zwycięstwo bardzo znaczne...tak że granica zostanie przekroczona...Lisa Leslie powinna sama w tym meczu wygarnąć grubo ponad swoją srednią ktora oscyluje obecnie okolo 20 ppg. - śmiało stawiać tego overa!!! wydaje mi się że wynik powinien oscylować w granicach ...nawet 160 pkt!!!

kilgore 0

kilgore

Użytkownik
Phoenix Mercury - Sacramento Monarchs
Phoenix Mercury - Sacramento Monarchs: Liczba punktów
Under 168,5 points Kurs:1,87
bukmacher: Betsson

no tu dla odmiany wydaje mi sie ze buk zdecydowanie za wysoko ustalil granice overa - dwie drużyny ...calkowicie odmienne style - total defensywa sacramento kontra mega atak phoenix!

jednak w tym meczu nie padnie over...gdyz moim zdaniem jego granica jest zbyt wysoko - sacramento jest w calkiem niezlej formie - przegra ale bedzie twardo bronic i wynik bedzie oscylowal w granicach ...160 - 165 pkt...tak ze zdecydowanie under

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Pamiętaj , że to Phoenix gra u siebie i narzuci swój styl gry ;-) Osobiście nigdy nie gram na undery/overy w WNBA bo to czysta loteria . Granice są zawsze świetnie ustawiane przez buków , według średnich i nie ma bata by dobrze wytypować. LIczy się tylko fart albo niefart . 1.87 to kurs też niewielki , radzę zagrać kto wygra ;-)

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Pamiętaj , że to Phoenix gra u siebie i narzuci swój styl gry ;-) Osobiście nigdy nie gram na undery/overy w WNBA bo to czysta loteria . Granice są zawsze świetnie ustawiane przez buków , według średnich i nie ma bata by dobrze wytypować. LIczy się tylko fart albo niefart . 1.87 to kurs też niewielki , radzę zagrać kto wygra ;-)
Jaques, tylko zobacz że Kilgore napisał to w poniedziałek :p

Dziś rozpoczynają sie Play Offy więc wrzuce jakies typki .... :mrgreen:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No fakt :p Myślałem , że chodziło mu o mecz HOUSTON z Sacto , a on mówił meczu Phoenix. Hehe sam też napisałem Phoenix , ale chodziło mi o Houston :roll: Nie ma to jak 20 godzin na nogach , wtedy czytasz i piszesz to co chcesz :p

Moje typy na playoffy :
Indiana Fever-Detroit Shock 1 @ 1.64 pewniak według mnie
Houston Comets-Sacramento Monarchs 1 @ 1.72 niby pewniak ale jak zagra Sacto nigdy nie wiadomo
Washington Mystics-Connecticut Sun 2 @ 1.64 pewniak
Seattle Storm-Los Angeles Sparks 2 @ 1.97 mimo wszystko 2 , chociaż mecze Seattle z LA zawsze są ciekawe .

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Moje typy na playoffy :
Indiana Fever-Detroit Shock 1 @ 1.64 pewniak według mnie
Houston Comets-Sacramento Monarchs 1 @ 1.72 niby pewniak ale jak zagra Sacto nigdy nie wiadomo
Washington Mystics-Connecticut Sun 2 @ 1.64 pewniak
Seattle Storm-Los Angeles Sparks 2 @ 1.97 mimo wszystko 2 , chociaż mecze Seattle z LA zawsze są ciekawe .
Indiana i Connecticut pewniaki, myśle że słońca zakończą rywalizacje na wyniku 4-0 :p

Co do HOU - SAC to No Bet , a SEA - LAS postawie 1 w pierwszym meczu :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom