Życze Ci żeby nie było żadnej niespodzianki :wink:Moje typy na dzisiaj :
Minnesota Lynx u New York Liberty Typ : 2 po cięzkiej walce
San Antonio Silver Stars u Connecticut Suns Typ : 2 na bank
Houston Comets u Phoenix Mercury Typ : 2
Indiana Fever u Chicago Sky Typ : 1 po cięzkiej walce
Charlotte Sting u Washington Mystics Typ : 2 pewnie
Detroit Shock u Sacramento Monarchs Typ : 2 spokojnie
LA Sparks u Seattle Storm Typ : 1 rozpędzonych lasek z LA nikt nie zatrzyma ????
puzczam to systemem ;-)
Heh, stawiałeś pewnie patrząc na tabele i połasiłeś sie na kurs ???? Phoenix powinno wygrać ..... dziś można zaryzykować i postawic na Seattle ????Teraz tak patrzę , że znowu kurcze źle przepisałem na to forum moje typki
Mianowicie postawiłem na Comets a nie na Mercury ;p
Teraz można sobie w morde pluć że sie ominęło noc bez niespodzianek :zy3ou: ???? .... pochwal sie 'Jaq' ile tam wygrałeśHehe no mi weszło 5/5 , bo nie zdążyłem obstawić NY i SUNS , bo byłoby 7/7
Ale i tak jestem zadowolony :mrgreen:
Minnesota Lynx u New York Liberty Typ : 2
San Antonio Silver Stars u Connecticut Suns Typ : 2
Houston Comets u Phoenix Mercury Typ : 1
Indiana Fever u Chicago Sky Typ : 1
Charlotte Sting u Washington Mystics Typ : 2
Detroit Shock u Sacramento Monarchs Typ : 2
LA Sparks u Seattle Storm Typ : 1
:mrgreen:
Ja nie wiem co one wyprawiają w tym sezonie ... rok temu jeden z najlepszych teamów, a teraz przegrywają u siebie z debiutantkami w WNBA , i to przed PLAYOFFAMI :!: :zy3ou:Aj Rookie widzę że Ty też jesteś wściekły na San Antonio ???? To co one ostatnio grają to tragedia , ale żeby przegrać nawet z Charlotte ?
No niestety Sacramento Ci nie 'pykło'Sacramento Monarchs u LA Sparks Typ: 1 2.60
Connecticut Suns u Indiana Fever Typ: 1 1.80
Ako 4.68
Derby Kalifornii będą jak zwykle wyrównane . Sacramento zawsze przynajmniej raz w roku wygrywało z LA . Nadszedł więc czas ;-) Indiana nie potrafi grać z Suns ...
A mi Connecticut pieknie weszło ...... aż sie nie chce wierzyć że one mają serie 12 zwycięstw ????Dobrze , że tego w końcu nie zagrałem A tylko underki