C 174 cezi77 Użytkownik Styczeń 30, 2007 #41 nie wiem slepy jestem czy glupi ale nie widze opcji withdrawals ???? ???? pomozcie a juz mam ale napisane ze bez depozytu nie ma na co liczyc ????
nie wiem slepy jestem czy glupi ale nie widze opcji withdrawals ???? ???? pomozcie a juz mam ale napisane ze bez depozytu nie ma na co liczyc ????
T 11,3K termii Użytkownik Marzec 29, 2007 #48 a gdzie tam jest Withraw?, bo tylko widze Deposit :>
0 afrance Użytkownik Marzec 29, 2007 #49 Ile czekaliscie na ten bonus????? Ja sie zarejestrowałe i zero kasy!!!!
I 0 incomer Użytkownik Marzec 29, 2007 #50 z tego co slyszalem ciezko u nich z wyplatami.. a obrocic trzeba nie bonusem 33$, ale bonusem + depozyt x12.. samo obrocenie bonusem i wpłata nic nie da Afrance kasa powinna być odrazu
z tego co slyszalem ciezko u nich z wyplatami.. a obrocic trzeba nie bonusem 33$, ale bonusem + depozyt x12.. samo obrocenie bonusem i wpłata nic nie da Afrance kasa powinna być odrazu
K 0 karbi Użytkownik Kwiecień 4, 2007 #51 W 10 minut straciłem całą kase, ale fajna zabawa. ;-) :jezora: