>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wreszcie kasa na koncie ;) 33$ na sloty

Status
Zamknięty.
S 0

slevin

Użytkownik
&quot;Withdrawal section can be accessed only
by depositing players&quot;

Faktycznie bez depozytu ???? Mam 19$ na tym real cash i nie moge wyplacic...

darkman1948 340

darkman1948

Użytkownik
Any winnings derived from the Free money, promotional Bonus is not eligible for withdrawal.
To znaczy, że żadna kasa z free money (czyli tych 33$) i bonusów nie będzie wypłacona :/ Ale jak ktoś lubi pokręcić wajchą to może się pobawić ????

K 0

kmllmk

Użytkownik
Cytat:
2. Any winnings derived from the Free money, promotional Bonus Bucks are not eligible for withdrawal.

Tzn, że tych pieniędzy nie będzie można wypłacić?
Na moj gust to tu jest troche inaczej napisane : Na chlopski rozum jak ugramy 50$ zlecimy wypłate to na konto otrzymamy 17$ bo 33$ zabiorą...

mazi dla Ciebie szacunek !! Kaska jest 33$ ide je przegrac ????

pisak 1

pisak

Użytkownik
To juz nie wiem komu wierzyc :mrgreen: proponuje jakiegos dobrego tlumacza i zeby nam tu wszystkim wytlumaczyl czy sie oplaca grac czy nie ;-)

pisak 1

pisak

Użytkownik
Jak narazie ugralem 140$ i nie wiem dalej czy to mozna wyplacic czy nie ;). Wytlumaczcie to po ludzku :spokodfhgfh:

pisak 1

pisak

Użytkownik
Mam problem wpisuje tam ze chce wyplacic 40$ daje ze chce przez MB ( zarejestrowalem sie dopiero ) wszystko ladnie loguje sie na MB i pisze :
Reference: ( jakis numer 7 cyfrowy ) Your user ID - MUST BE PROVIDED!
i jeszcze to :
!!! NO cash / 3rd party deposits !!! Due to anti-money laundering regulations we CANNOT ACCEPT cash deposits or bank transfers made by parties other than DOMINIK PISKA. We will make NO EXCEPTION from this rule. YOU WILL BE CHARGED all banking and administrative costs to return any such payment. Read more

O co chodzi prosze o pomoc ?
Pozdrawiam!

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Najlatwiej ID w MB sprawdzic w taki sposob ze dajesz wplata-przez konto bankowe i w przykladzie z danymi masz w &#39;tytule&#39; podany swoj ID.
Pozdro

pisak 1

pisak

Użytkownik
wiekszosc mowi ze to przez jakas autoryzacje nie znam sie natym proszeo pomoc co musze zrobic !! z gory dzieki pozdro

pisak 1

pisak

Użytkownik
Mam nastepna wskazowke znalazlem to co mi pisze po polsku :
pisze ze NALEŻY PODAĆ swój numer ID klienta!
i
!!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż DOMINIK PISKA. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności. Dowiedz się więcej

co mam z tym zrobic ??

pisak 1

pisak

Użytkownik
Mysle ze to obok masz obrot tam co pisze Loyalty
Aha i jak bedziesz wyplacal to daj znac czy sa wyplacalni pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom