>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wplata przez Mb wyplata na bank

P 0

piotrciuba

Użytkownik
to mozliwe bo na expekcie byl czas ze gralem dosc duzo i obrotu mialem na tysiace. Teraz jak wplacam z mb zeby wyplacic to juz nie wolaja o obrot bo zrobilem nadwyzke kiedys. Chyba moze tak byc chociarz pewny nie jestem.

hope88 3

hope88

Użytkownik
W Sporting bet tez mozna takie cos zrobic :spokodfhgfh: wplacasz, stawiasz za np 5 zł wypłacasz i bez problemu nawet po dniu kasa na koncie:spokodfhgfh:

M 672

martinmix

Użytkownik
W Bet-At-Home się tak da. Sam ostatnio wpłaciłem przez MB a wypłaciłem na konto bankowe. Jak się domyślam można wypłacić pod warunkiem że coś obstawisz (cokolwiek, myślę że wystarczy nawet jeden kupon). W bah nie ma żadnej opłaty za taką wypłatę o ile nie jest to 4 i wyższa wypłata w miesiącu (jeśli jest to odejmują 5 zł opłaty).
Z tego co wiem to znacznie bardziej w ten sposób się opłaca, MB pobiera sporą opłatę za wypłatę na konto (u mnie było coś koło 8 zł co w porównaniu do np. darmowej wypłaty w Bah lub 5 zł opłaty to jest to całkiem sporo).

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Ja ostatnio do Betclicka wpłaciłem z 380 zł przez Mb ale plany mi się zmieniły nic nie grając zleciłem wypłatę na moje konto bankowe, nie było z tym najmniejszego problemu kasa był na koncie 2 dni później.Jak masz większą kaskę do wypłaty to co to jest 7 zł,i pieniądze masz z reguły na następny dzień.

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
a ja już niechcąc tworzyć nowego tematu zadam tutaj pytanie, Założyłem konto w GB i chcę tam wpłacić kasę tylko że z nieswojego konta bankowego (support twierdzi że tak można) i moje pytanie dotyczy tego czy będe mógł wypłacić później na MB lub netllera bez wcześniejszej wpłaty tymi metodami? I czy bede mógł wypłacić na Netka jeśli wcześniej na niego nie wpłacałem?

L 209

lukbor10

Użytkownik
wplac na bwin , obroc na live po kursie 1.01 i wyplac , na drugi dzien kasa na koncie
dokładnie tak samo robie, bo nie mam zweryfikowanego MB, tylko że w expekcie, obróć raz po 1,01 wtedy nie pobieraja opłaty i doczepic sie tez do czego nie mają

Do góry Bottom