>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wplata do moneybookers na poczcie

D 0

denas

Użytkownik
Jak wplacici do Moneybookers za pomoca poczty?
Czy ktos moglby zapodac wzor dobrze wypelnionego druczka pocztowego?

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Ja wysylałem kilkanascie razy w ten sposob kaske i robilem tak :

Nazwa Odbiorcy - Moneybookers
Nazwa Odbiorcy Cd. - BRE Bank SA W Warszawie
Nr . Rachunku Odbiorcy - 20 1140 1010 0000 3270 5600 1001
Nazwa Zleceniodawcy - Swoje Imię i Nazwisko
Tytulem - Podajajemy Swoj Numer ID z MB

I kaska z poczty szła 3 dni... Jesli zaś wyslyałem w banku to 2 dni :spokodfhgfh:

pzdr !

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
tytułem podaje sie nr ID ... a nie zadne e-mail ... a w nazwie zleceniodawcy podaje sie imie,nazwisko ,adres

pusio 0

pusio

Użytkownik
&quot;# !!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż (tutaj imię i nazwisko). Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności.&quot;
Więc jeżeli wpłacam kase do MB przez pocztę lub w pkt. gdzie można przelewać kasę, to czy MB nie zablokuje mi konta? Bo już sam nic nie rozumiem :-?

K 0

kosmos

Użytkownik
Nie zablokuje Ci konta jezeli twoje dane beda identyczne jak w moneybookers.com czyli druczek musi byc wypelniony twoim nazwiskiem ulica itd

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W ogóle nie rozumiem tego emaila ;/ Wpłacałem już na poczcie raz i nie było problemów a teraz dostałem takiego mejla ;/

Wpłaty gotówką oraz przelewy z kont osób trzecich są zabronione!!!
Próbowano zasilić Pana/ Pani konto Moneybookers w sposób ściśle zabroniony, tj. za pomocą wpłacenia gotówki poprzez osobiste udanie się do banku i wpłacenie pieniędzy na nasz rachunek bankowy:
Kwota: PLN xxx.00
Bank: Bre Bank w warszawie

Podczas otrzymywania informacji bankowych potrzebnych do dokonania wpłaty gotówki ostrzeżono Pana/ Panią wyraźnie, że Moneybookers nie pozwala na wpłaty gotówkowe w celu zasilenia konta E-MONEY.

WSZYSTKIE ŚRODKI MUSZĄ POCHODZIĆ Z RACHUNKU BANKOWEGO ZAŁOŻONEGO NA PANA/ PANI NAZWISKO!

Odpowiednie ustawodawstwo zapobiegające praniu brudnych pieniędzy nie pozwala nam na uznanie tej wpłaty gotówkowej, dopóki nie zweryfikujemy Pana/ Pani tożsamości. Prosimy o zweryfikowanie tożsamości jedną z następujących metod:

Może mi ktoś to wyjaśnić o co chodzi ? Dodam ,że martwiąc się o to że kasa nie doszła skorzystałem z formularza pomocy osbłusgi klienta =&gt; wpłaty =&gt; wpłaty przelewem bankowym =&gt; Zleciłem przelew bankowy na moje konto Moneybookers, lecz pieniądze jeszcze nie wpłynęły
i tam trochę namieszałem bo w pole iban / swift itd pisalem poczta polska ;/ Ale

J 3,9K

jacques

Forum VIP
tymczasowy a myślisz , że nie interweniowałem w supporcie u nich ? Na odpowiedź / rozmowę jednak się trochę czeka . Myślałem , że szybciej mi to wyjaśnicie . Kaska już jest zaksięgowana na koncie .

H 0

hadart

Użytkownik
Witam wszystkich.

Odkopuje troche stary temat ale udalo mi sie go znalezc w google wiec pomyslalem ze nie bede nowego zakladal. Zalozylem dzis konto na Moneybookers w walucie USD, poniewaz dolary sa mi potrzebne. Zrobilem to chyba troche zbyt pochopnie. Potrzebuje wplacic na owe konto okolo 30$, problem w tym ze nie posiadam konta bankowego. Czy jest mozliwosc, ze wplace na poczcie polskiej zlotowki (okolo 100zl) i czy MoneyBookers przewalutuje mi te pieniadze? Czy jest to w ogole mozliwe? Z tego co wyczytalem przewalutowanie nie jest jakies okropnie niekorzystne ale czy w moim przypadku takie przewalutowanie jest mozliwe?

Pozdrawiam

marti 2

marti

Użytkownik
Witam, a ja mam pytanie czy na poczcie można zrobić wpłate na konto buka, bez pośrednictwa moneybookers?? głównie chodzi mi o bet365, expekt albo gamebookers ??

M 0

marcin_chelsea

Użytkownik
Wpłaciłem pocztą na mb 25 zł . Po 10 dniach pieniądze nie są zaksięgowane. Napisałem do supportu wiadomość, odpisali mi, że najprawdopodobniej pieniądze nie wpłyną na moje konto. I o co tu chodzi?
Można odzyskać te pieniądze na poczcie?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Chodzi o to że według ich regulaminu nie można wpłacać kasy przez pocztę, czy je odzyskasz? Ciężko powiedzieć, pytaj mb.

S 0

spike90

Użytkownik
Można wpłacać pocztą, to jest normalny przekaz jak w banku.
Tyle, że musisz napisać dane osobowe takie jakie na koncie mb masz czyli nazw. adres..
Może źle wpisałeś nr konta :p . Ja dzisiaj miałem szczęście bo źle wpisałem nr konta ale okazało sie ze nie ma takiego kont i poprawiłem.

Do góry Bottom