>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

wplata do moneybookers na poczcie

M 0

marcin_chelsea

Użytkownik
Jestem pewny, że dobrze wpisałem nr konta, ponieważ mam przy sobie kawałek tego kwitku z poczty.
Wpisałem również adres, nazwisko itd..
Mam nadzieję, że pieniądze zostaną zaksięgowane. Czy komukolwiek z Was udało się wpłacić pocztą i czekać ponad 10 dni na kasę ? ????

travism 190

travism

Forum VIP
Jestem pewny, że dobrze wpisałem nr konta, ponieważ mam przy sobie kawałek tego kwitku z poczty.
Wpisałem również adres, nazwisko itd..
Mam nadzieję, że pieniądze zostaną zaksięgowane. Czy komukolwiek z Was udało się wpłacić pocztą i czekać ponad 10 dni na kasę ? ????
jezeli sie dobrze wypełniło kwitek to góra czeka się na przelanie kasy 5 dni. ja wpłacałem na MB 75zł prze poczte i bez problemu kasa w 3 dni doszla. Cos u Ciebie musi być nie tak... ;p

C 13

crucial

Użytkownik
A ja mam takie pytanie. Wpłaciłem z Inteligo. Kasa już znikła z konta, więc myślałem, że pojawiła się na mb. Jednak nie, wysłałem maila, to oni piszą, że od 2 do 5 dni. Teraz chodzi o to, czy te 2 - 5 dni są jakby na &quot;przeliczenie&quot; tej kasy od momentu przelewu, czy uznają mnie za debila i myślą, że DOPIERO ZLECIŁEM przelew i na pewno nie mógł dojść.
Pozdrawiam

P 0

pavlinho

Gość
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. W moim mieście jest oddział banku BRE Bank. Czy nie mając tam założonego konta mogę wpłacić pieniądze na Moneybookers?

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Nie można wpłacać pieniędzy na MBookers nie posiadając w ogóle konta bankowego. Musisz posiadać konto bankowe, jakiekolwiek. Nie musi być ono w oddziale BRE Bank (tam, gdzie MBookers). Nie można wpłacać pieniędzy na MBookers na poczcie, bo to wbrew regulaminowi. MBookers i tak zablokuje konto. Zresztą, pani na poczcie zleca przelew zapewne z konta, którego właściciel jest inny, niż właściciel konta MBookers, na które przelewane są pieniądze na poczcie. I tu nie ma znaczenia, że na blankiecie podałeś swoje imię i nazwisko, adres zamieszkania. Przecież na blankiecie nie ma numeru Twojego konta, które musi być zweryfikowane na twoim koncie Mbookers. Przelew na poczcie to nic innego jak płatność od osoby trzeciej, a regulamin MBookers tego zabrania (&quot;nie akceptujemy przelewów na poczcie&quot;).
Jeżeli już chcemy przelać pieniądze na MBookers na poczcie, musi w tym uczestniczyć nasze konto bankowe (zweryfikowane w naszym Mbookers). Na poczcie przelewamy pieniądze na nasze konto bankowe, a potem z konta na Mbookers.
Osobiście nie wiem, jak wam się udało przelać pieniądze na poczcie. Potem się nie dziwcie, że MBookers konta poblokuje. Pavlinho, jeżeli masz tam oddział BRE Banku to czemu nie założysz darmowego konta w mBanku (który posiada swój oddział w BRE Bank)? Zapewne masz w tym oddziale bankomat, w którym mógłbyś wypłacać pieniądze z karty mBank...

ths 0

ths

Użytkownik
Niedawno wysyłałem pieniądze na moneybookers przekazem pocztowym, kasa szła 3 dni - wysłałem w poniedziałek, data księgowania to czwartek.
Wie ktoś może czy Moneybookers księguje monete również w sobote??
Chodzi o to, że wysłałem dziś monete (środa) i czy będzie na koncie w sobotę czy dopiero w poniedziałek...

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
MB to największe złodzieje jakich znam , a o te pranie brudnych pieniędzy to tak się czepiają byle by kogoś zablokować i kasy nigdy nie oddać. Polecam nettlera solidna firma , i nie ma takich jaj jak tu. Na początku weryfikacja a potem wszystko idealnie idzie.

S 5

sensei65

Użytkownik
wpisałem na blankiecie zamiast Warszawa to Warsaw( tak miałem napisane na stronie MB), patrze że tutaj wpisywaliście Warszawa więc mam pytanie czy dojdzie?

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Można wpłacać pocztą, to jest normalny przekaz jak w banku.
Tyle, że musisz napisać dane osobowe takie jakie na koncie mb masz czyli nazw. adres..
Może źle wpisałeś nr konta :p . Ja dzisiaj miałem szczęście bo źle wpisałem nr konta ale okazało sie ze nie ma takiego kont i poprawiłem.
Nie można przez pocztę, bo poczta to &quot;osoba trzecia&quot;. Widać MoneyB nie ma czasu sprawdzać wszystkich incoming przelewów 10-ciu milionom użytkowników. A liczba ta stale rośnie, bo MoneyB to dobry system. I przychodzi dzień, w którym blokują Wam konta... zaczyna się wtedy najazd na Moneyb. Błędne koło.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Zmieniło się coś od tamtej pory? Bo chciałem wpłacić pieniądze w placówce PEKAO, i na stronie Moneybookers wchodzę w zakładkę Wpłata i jest tam opcja: Przekaz bankowy, ale czytając ten temat nie jestem pewien czy mogę tak wpłacić, bo nie chcę wpłacać pieniędzy ze swojego konta tylko iść do placówki banku i wpłacić pieniądze dając druk wpłaty i płacąc gotówką?

Do góry Bottom