>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpada 80% zakładów a ja i tak na minusie - pomoc

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
Witam Was moi drodzy ????
Ostatnio troszkę siedzę po dłuższej przerwie nad tymi meczami, pomyślałem że dam bukowi ostatnią szansę żeby mi dał coś powygrywać ????

Gram rozwaznie, bez zbytniego podniecenia, 100 zł wpłaciłme 3 miesiące temu i mniej więcej tyle samo mam teraz. Gram na bet365 - jestem u nich od początku, nie zawiedli mnie nigdy a ich interface jest dla mnie bardzo wygodny i przejrzysty i ofertę spotkań mają dość bogatą.
Powiem wprost że nie umiem interpretować/analizować i moje obstawianie to wnioski wyciągnięte z kilku stron o tematyce sportowej (newsy, komentarze, wypowiedzi) - nie wybieram zakladu &quot;na szybko&quot; byle tylko wybrać i obstawic. I tak od kilku dni efekt jojo (jeśli tak mogę to nazwać), wahania (co coś wygram to stracę). Dziennie obstawię około 20 meczy a na koniec mimo ze 17 wejdzie to i tak jestem na minusie lub na zero.
W niedzielę obstawiłem 17 meczy, jeden remis po kursie 3.0 który wszedł, kilka meczów na podwójną szansę 1 lub 2 oraz 1x lub x2 ( z tym że ja tu obstawiam remis nie ma zakladu - gdyż kurs jest troszke wyższy). Jak kurs jest poniżej 1.35 to nie obstawiam. I w ten sposób ucieszony ja że coś pięknego po podliczeniu wyskoczy a tu jestem na minusie 2 zł ;/
Dodam że gram stałą stawką 5 zł/mecz.

Zachodzę w głowę jak grać. Mimo że 80% meczów weszło to i tak nic nie udało mi się ugrać.
Jaki Wy macie sposób na to? Może nie stała stawka? Może macie jakiś sposób na obliczenia stawki do każdego meczu? Progresja mnie nie interesuje.

A 226

adiqq

Użytkownik
coś konfabulujesz
gdybyś rzeczywiście grał kursy nie niższe niż 1,35 i miał skuteczność 80% to byłbyś na + (że już o trafionym remisie nie wspomnę)
chyba, że nie grasz 1X/X2 na zdarzenia dla których kurs na 1 jest niższy niż 1,35 :p
a tak przy okazji, to nie jestem pewny czy to właściwy dział na takie pytania....

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
ja też nie jestem pewien czy właściwy dział.
Tyle że jak jest &quot;remis nie ma zakładu&quot; to w razie remisu zwraca mi tylko wstawkę kilka ich było. 1.35 miałem na myśli jak stawiam tylko i wyłącznie na 1 lub x lub 2.

S 440

straszaksam

Użytkownik
zacznij grać po prostu wyższe kursy, bo przy 80% skuteczności, być na minusie, to musisz grać niewyobrażalnie niskie kursy.
Chyba że ściemniasz z kursami albo ze skutecznością ;)

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
Nie nie, żałuje że wyrzuciłem bo zawsze spisuje każdy mecz na kartce. Z 17 meczy nie weszło 3 lub 4 (max 4) . Zeskanowalbym Wam żebyście rzucili okiem. Fakt faktem że najwyrażniej &quot;remis nie ma zakładu&quot; zrobił robote bo kilka remisów wpadło co nie dało rady odzyskać tych 20 zł z 4 meczy po 5zł. Więc albo zwiększyć stawkę albo macie jeszcze innego pomysły?

logikman 305

logikman

Użytkownik
Powiem krótko. Dobry bajer to potęga małolatów. Jest w naszej materii taki dział jak matematyka, a ona mi mówi czarno na białym ,że ściemniasz. Dlaczego ? Mówisz ,ze nie grasz kursów poniżej 1,35.Więc popatrz grając minimum 1,35 za stawkę 5zł wygrywasz 6,75, co oznacza ,ze na czysto masz 1,75
Ta stawka 1,75 x17 wygranych kuponów to suma 29,75zł-3x5zł ( 3 kupony przegrane)daje nam bilans +14,75 i jest to najmniejszy z możliwych bo wszystko liczone po minimalnym kursie,a napewno nie raz kurs miałeś wyższy.
Co za tem idzie udowodniłem Ci ponad wszelką wątpliwość ,że na drugie imie masz &quot;Bajerant&quot;

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
a na siódme mam janusz gajos.
Chłpie to nie jest ważne, miałem na mysli że jak jest jakiś niski kurs typu 1.10 czy 1.21 to nie gram i mowie tu o wyniku koncowym. Doczepiliście się jedego zdania. A ja jak jestem na minusie tak jestem na minusie. Może zajęlibyśmy się dyskusja na temat tego - jak Wy gracie? czy stałe stawki, czy może obliczacie ze chcecie z meczu wyciagnac iles i liczycie stawke. Kij z tym kursem juz jaki tam napisałem. Matko, jak ci to humor polepszy to niech bedzie ze jestem bajerantem a fakty sa jakie są.

logikman 305

logikman

Użytkownik

Chłpie to nie jest ważne, miałem na mysli że jak jest jakiś niski kurs typu 1.10 czy 1.21 to nie gram i mowie tu o wyniku koncowym. Doczepiliście się jedego zdania. A ja jak jestem na minusie tak jestem na minusie. Może zajęlibyśmy się dyskusja na temat tego - jak Wy gracie? czy stałe stawki, czy może obliczacie ze chcecie z meczu wyciagnac iles i liczycie stawke. Kij z tym kursem juz jaki tam napisałem. Matko, jak ci to humor polepszy to niech bedzie ze jestem bajerantem a fakty sa jakie są.
Doczepiliśmy się zdania kluczowego,które mówi jakie stawki grasz jakich nie. więc nie proś o pomoc skoro delikatnie mówiąć jeseś nieprecyzyjny w swych opisach. Chcesz wygrywać na livie. Nie graj cieniarskich kursów. Graj tenis stołowy i siatkówke. Jak zawsze na drużynę która przegrywa,alezaczyna zdobywać pod rzą 2-3 punkty i powoli wyrównuje wynik. to samow tenisie stołowym . ja tak gram i opływam w luksusach.

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
Sory że sie uniosłem ale nie jestem tutaj żeby sie przechwalać bo skoro ciagle stoje w miejscu to chyba nie powod zeby sie przechwalac. Żaluje bardzo ze napisałem to zdanie jedno które tak bardzo skupiło wasza uwage szczegolnie ze to mialo podkreslic ze w nizkutkie kursy sie nie bawie.

logikman 305

logikman

Użytkownik

Doczepiliśmy się zdania kluczowego,które mówi jakie stawki grasz jakich nie. Więc nie proś o pomoc skoro delikatnie mówiąć jesteś nieprecyzyjny w swych opisach. Chcesz wygrywać na livie. Nie graj cieniarskich kursów. Graj tenis stołowy i siatkówke. Jak zawsze na drużynę która przegrywa,ale zaczyna zdobywać pod rząd 2-3 punkty i powoli wyrównuje wynik. To samo w tenisie stołowym . Ja tak gram i opływam w luksusach.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Mi się wydaje, a przynajmniej tak wnioskuję, że kolega zakłady DNB w przypadku remisu, rozlicza jako wygrane, a nie anulowane i tu może być problem.
A szanowny autor niech się uspokoi, bo jak mamy coś doradzić i pomóc, jak mamy w ogóle złe dane wyjściowe? ;)

P 0

pijakialkoholi

Użytkownik
Meczy już nie będę kopiował bo za dużo roboty ( w nawiasie kurs)
Stawka: 6.06 -&gt; ZWROT : 6.06 (1.28)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (1.9)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (1.53)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 6.82 (1.36)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (2.05)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (1.66)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.36)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 8.52 (1.65)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (2.25)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.2)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 7.67 (1.53)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 9.17 (1.83)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.5)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 15 (3)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.53)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 6.67 (1.33)

86.06 – tyle wydalem na te zakłady a z nich wyciagnalem 86.73 – roznica kilka groszy

Trochę pisania ale chyba nigdzie się nie pomyliłem – sami rzuccie okiem ( tam gdzie stawka i zwrot sa tyle samo to był dnb

S 440

straszaksam

Użytkownik
Meczy już nie będę kopiował bo za dużo roboty ( w nawiasie kurs)

Stawka: 6.06 -&gt; ZWROT : 6.06 (1.28)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (1.9)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (1.53)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (2.05)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (1.66)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.36)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 8.52 (1.65)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 0 (2.25)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.2)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 7.67 (1.53)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 9.17 (1.83)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.5)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 15 (3)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 5 (1.53)
Stawka: 5 -&gt; ZWROT : 6.67 (1.33)

86.06 tyle wydalem na te zakłady a z nich wyciagnalem 86.73 roznica kilka groszy

Trochę pisania ale chyba nigdzie się nie pomyliłem sami rzuccie okiem ( tam gdzie stawka i zwrot sa tyle samo to był dnb
No więc tak, wkleiłeś 17 zakładów, z czego 5 jest przegranych a 4 to zwrot, co daje nam 8 wygranych na 17 postawionych zakładów, a tym samym skuteczność plasuje się na poziomie 47%, a nie jak wcześniej napisałeś o jakichś 80 ;)
Także tera co zmienić... albo popraić skuteczność, albo starać sędobierać większe kursy, ale to nie jest takie proste, dlatego proponowałbym zastosować jakiś oscylator, choć to nie rozwiąże wszystkich problemów, bo prawie jedna czwarta wklejonych przez Ciebie zakładów, to zwroty. Może faktycznie niewiele przegrywasz, aczkolwiek przy takich kursach, to o wiele za dużo.
Może na początku spróbuj przemyśleć swój sposób gry, a potem pomyśl o zmianie stawkowania.

W takie kursy za 5 nie opłaca się w ogóle wchodzić. Polecam minimum 1,8.
ale głupoty gadasz. Każdy kurs może być opłacalny, bez względu na stawkę.

A 226

adiqq

Użytkownik
No więc tak, wkleiłeś 17 zakładów, z czego 5 jest przegranych a 4 to zwrot, co daje nam 8 wygranych na 17 postawionych zakładów, a tym samym skuteczność plasuje się na poziomie 47%, a nie jak wcześniej napisałeś o jakichś 80 ;)
no właśnie, nie ma o czym rozmawiać, bo kolega nawet nie wie o czym pisze.
Jak nie wiesz jak liczyć DNB do bilansu i nie wiesz jaką faktycznie masz skuteczność, to nie mamy o czym &quot;mówić&quot;
jedynie mogę polecić Dział dla początkujących i czytać, czytać, czytać...
jak przyswoisz dopowiednią wiedzę, to za jakiś czas (być może, ja osobiście w to wątpię) będziemy mogli wrócić do dyskusji

Do góry Bottom