0 bourne500 Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #41 smsami zasilasz sobie konto a nie kupujesz ukash ukash mozesz kupic jesli masz kase na dotpay zaksiegowana i wezmiesz wplata przez moje rachunki...
smsami zasilasz sobie konto a nie kupujesz ukash ukash mozesz kupic jesli masz kase na dotpay zaksiegowana i wezmiesz wplata przez moje rachunki...
34 hanys006 Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #42 smsami zasilasz sobie konto a nie kupujesz ukash ukash mozesz kupic jesli masz kase na dotpay zaksiegowana i wezmiesz wplata przez moje rachunki... Kliknij aby rozwinąć... Ciekawe jak można zasilić sobie konto SMS, nie ma takiej opcji jak ty piszesz,więc nie wprowadzaj ludzie w błąd.
smsami zasilasz sobie konto a nie kupujesz ukash ukash mozesz kupic jesli masz kase na dotpay zaksiegowana i wezmiesz wplata przez moje rachunki... Kliknij aby rozwinąć... Ciekawe jak można zasilić sobie konto SMS, nie ma takiej opcji jak ty piszesz,więc nie wprowadzaj ludzie w błąd.
D 152 damian0012 Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #43 smsami zasilasz sobie konto a nie kupujesz ukash Kliknij aby rozwinąć... JEZELI JESTES TAKI MADRY TO NAPISZ KROK PO KROKU JAK TO ZROBIC??? SZUKALEM CZYTALEM I NIE ZNALAZLEM TAKIEJ OPCJI
smsami zasilasz sobie konto a nie kupujesz ukash Kliknij aby rozwinąć... JEZELI JESTES TAKI MADRY TO NAPISZ KROK PO KROKU JAK TO ZROBIC??? SZUKALEM CZYTALEM I NIE ZNALAZLEM TAKIEJ OPCJI
37 hugo997 Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #44 Niby mozna zasilic ale to lekkie oszustwo bo bierzesz i zakladasz usluge taka jak te audiotele tylko ze sam sobie na nia wysylacz smsa np za 11 zl i masz ta kase na koncie.
Niby mozna zasilic ale to lekkie oszustwo bo bierzesz i zakladasz usluge taka jak te audiotele tylko ze sam sobie na nia wysylacz smsa np za 11 zl i masz ta kase na koncie.