>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłaty SMSem, DotPay

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
hmmm to nie jest głupie... tylko mam 18lat i konto w mbanku i mb... więc powiedzcie jak to jest dokładnie z tym przesyłaniem pieniędzy z dotpay do mb ??? ????

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Gdzie jest możliwość wpłacenie po przez sms, bo nigdzie nie widzę takiej opcji i czy można aktywować konto kasą z komórki.

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Wydaje mi się że nie jest tak kolorowo jak pisał założyciel tematu, zrobiłem sobie tam konto, aktywowałem za 10zł, ale możliwości wpłacenia sms nigdzie nie ma!! Jeżeli jest taka opcja to niech ktoś napisze gdzie !!

K 76

karlos83

Użytkownik
hmmm to nie jest głupie... tylko mam 18lat i konto w mbanku i mb... więc powiedzcie jak to jest dokładnie z tym przesyłaniem pieniędzy z dotpay do mb ??? ????
matko ale po co sobie utrudniac zycie?! Przeciez mb ma mtransfer gdzie przelewasz kase z Twojego konta w mbanku blyskawicznie.

endriu 361

endriu

Forum VIP
matko ale po co sobie utrudniac zycie?! Przeciez mb ma mtransfer gdzie przelewasz kase z Twojego konta w mbanku blyskawicznie.
ja pier.... przecież wiem o tym bo się tym bawię... ale chyba w końcu ten temat jest o płatnościach sms... więc jeżeli nie mam nic na koncie w mbanku to kupił bym zdrapkę... doładował dotpay i przelał na mb a co za tym idzie do buka... czajsz :kwasny4565:

ale to jest jednak lipa, bo ten serwis nie oferuje przelewów do mb ani mtransferu do banku :kwasny4565:

depee 0

depee

Użytkownik
witam. Zakupiłby mi ktoś bon ukash o wartosci 40zl ? ? W zamian kupiłbym kartę do kom ???? za 50zł, kontakt PW

D 152

damian0012

Użytkownik
Bourne500
powiedz mi gdzie ty masz tu zakup kodu ukash przez sms? chyba w d* lol2 nawet nie masz tam konta i piszesz glupoty
wchodze w kup kupon ukash i aby takie opcje platnicze sa gdzie ty masz te sms ?

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Dopiero po aktywacji konta za dyche da sie smsami wplacac? Lipny ten serwis bo niczego takiego tam nie ma. Jest tylko takie cos ze na swoja strone mozesz wprowadzic kod ze ktos musi wyslac sms zeby wejsc itp. ale nie ma wplaty sms bezposredniej!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom