D
14
dominik_wtk
Użytkownik
Czyli wynika,że sprawę zgłoś na policję bo Cię 360 zł to wyniosło
Takie dziecko jedno z drugim dla kuponu zrobi wszystko i nawet to nie wie że łamie prawo i jest to karalne to najbardziej przeraża. w Necie jest ok 30% oszustów ten % podałem z własnych myśli może być o wiele większy a Policji w necie nie ma prawie wogóleNo teraz na chlodniej troche.Wiem,ze policja nic z tym by nie zrobiła.Ale pierwsza mysl jak zobaczylem w google to bony po 100/150zl i zrobilo mi sie cieplo.Mam aktualnie nie zaciekawa sytuacje finansowa i kwota 1000/2000k wydania na rachunek byla by dla mnie porazajaca.Nie spodziewałbym sie w zyciu, ze kolega ktorego znam z turniejow w zupelnie co innego niz hazard moglby zrobic taki numer.Znam go z 4/5 lat wiec jest to szmat czasu.
Dobrze, ze zdarzylem powiadomic innych znajomych bo do nich takze pisał.Jest to jeden maly plusik.Moze dzieki temu ktoś nie da sie wyrolować w taki sposob.
Po przeliczeniu zdołałem wysłać 10 bonów z czego 4 do niego.Resztę odkupił moj kolega któremu serdecznie dziekuje za pomoc.
Dziwne, ze po sprawdzeniu konta w telefonie rachunek sie jeszcze nie zmienia.
Spokojnie, naliczy ci 120 pln...sory ze jeden tekst pod drugim ale jestem w szoku.SPRAWDZALEM SALDO W ERZE I WYCHODZI ZE NIC MI NIE NALICZYLO JESZCZE.Prosze o pomoc.
No niestety takie zycie.Trzeba byc wszedzie ostrożnym.Szukałem na stronie ery i akurat sms do takich numerów nie mozna.Nie ma takich opcji.Takie dziecko jedno z drugim dla kuponu zrobi wszystko i nawet to nie wie że łamie prawo i jest to karalne to najbardziej przeraża. w Necie jest ok 30% oszustów ten % podałem z własnych myśli może być o wiele większy a Policji w necie nie ma prawie wogóle
edit.
nie wiem czy czasami nie mozna zablokować by były wysyłane SMS czy rozmowy do tego typów nr pytaj