D
56
daymon23996
Użytkownik
No ja wpłaciłem przez truslty i nie mam opcji wyplaty przez trustly, jest tu ktoś komu udało się zlecić wypłate przez trustly?
Po zmianie ustawy my wszyscy jesteśmy na" otwartej tarczy " , czy my wszystko musimy podawać -"szpiegom" ?? ze tego nie ma ze zrobiłem tak a nie zrobiłem tak . Masz możliwość wypłaty , obojętnie jakiej to się ciesz , za moment po takich stękaniach już nie będzie żadnej możliwości , będziesz pogrywał rodzimych bukach to wtedy większe stękanie będziesz kolego uprawiał a nawet zatwardzenie przyjdzie ...Witam, jestem nowy. Mam pytanie, wplacilem przez trustly na ub kase i sprawdzilrm na jistorii rachunku i jest wszystko ok. Kasa powedrowala do trustly. To mi pasuje. Mam tylko pytanie jak z wyplacaniem w ten sam sposob. Nie mam opchi wyboru 'wyplac przez trustly', nie przejierowuje mjie na srone trustly a ta pozjiej z kolei na str mojego banku. Mam jedynie do wyboru wyplate na skrilla i bezposredjio na rachunek bankowy. Nie chce jednak wyplacac na skrilla i nie chce bezposrednio na rachunek. Chce zeby zrobic to (tak jsk w przypadku wplaty) za posrednictwem Trustly. Podsuncie mi pomysl wskazowke jak to zrobic by wyplaci kase przez Trustly, tak by kasa na konto przyszla mi tytulem od trustly a nie bezposrednio od ub. Z gory dzieki za zainteresowajir sie moim tematem i jak cos to czekam na Wasze odpowiedzi. Pzdr dla wszystkich○/
Wypłać na Skrilla, później albo Skrill karta albo "wypranie" przez STS (wpłata Skrill, wypłata legalnie na konto bankowe). Bez bezpośredniego powiązania konto bankowe<->Skrill raczej nikt się twoim kontem Skrill nie zainteresuje, bo niby dlaczego?Po zmianie ustawy my wszyscy jesteśmy na" otwartej tarczy " , czy my wszystko musimy podawać -"szpiegom" ?? ze tego nie ma ze zrobiłem tak a nie zrobiłem tak . Masz możliwość wypłaty , obojętnie jakiej to się ciesz , za moment po takich stękaniach już nie będzie żadnej możliwości , będziesz pogrywał rodzimych bukach to wtedy większe stękanie będziesz kolego uprawiał a nawet zatwardzenie przyjdzie ...
Może.Siemanko. Mam pytanie czy wpłata i wypłata za pomocą karty w unibecie jest bezpieczna? Czy bank może się tym zainteresować? Pozdrawiam