>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Chodzi o weryfikacje, konto już mam zweryfikowane i musiałem przesłać ponownie.Przesłałem ale przeciągają strasznie, drugi dzień czekam

A 72

antua

Użytkownik
Ja wyplate zleciłem 6 czerwca (tylko 200zł) ) po 3 dniach jak nie mialem przelewu wchodze na unibet a tam info, ze trzeba zweryfikowac konto, pomimo ze juz mialem weryfikowane konto. 12 czerwca po przeslaniu skanow dowodu, rachunkow, screenow z konta bankowego (szkoda ze jeszcze zdjecia domu, psa nie trzeba bylo wyslac) konto zostalo zweryfikowane, ale kasy ani na koncie bankowym, ani na koncie gracza do dzis nie mam. Juz 24h minelo od maila - brak odpowiedzi, a zeby porozmawiac na chacie to czekałem 30minut i sie nie doczekalem (pomimo ze tylko ja byłem w kolejce oczekujących).

A 72

antua

Użytkownik
Wlasnie otrzymalem maila z unibetu i mnie szokli:

&quot;Uprzejmie informuję, że wydział finansowy prosi o przesłanie do weryfikacji pana zdjęcie profilowe z widocznym, trzymanym w ręku widokiem przedniej strony dowodu osobistego.

Po przesłaniu tego zdjęcia , dział finansowy zakończy weryfikację pana konta.&quot;

No kur.. mac KPINA !!!

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Fatalnie ostatnio jest w wypłatami w unibecie, dzisiaj o 3 w nocy zleciłem a wypłata nadal wisi nie zrealizowana.Chat nie działa, kupony weekend są rozliczane po 5 godzinach.Dramat

K 8

korwinista

Użytkownik
Fatalnie ostatnio jest w wypłatami w unibecie, dzisiaj o 3 w nocy zleciłem a wypłata nadal wisi nie zrealizowana.Chat nie działa, kupony weekend są rozliczane po 5 godzinach.Dramat
Ja wczoraj (15.09) około 1 w nocy zleciłem wypłate, po 11 rano przyszedł mail że zrealizowali, a przed 18:00 SMS z banku że zaksięgowano... :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom