didier_drogba
Użytkownik
Witam. Mam taki maly problem. Chcialem dokonac wplaty do netellera pieniedzy przez opcje "bank lokalny". Wypelnilem formularz i napisalem, ze wplace 100 zl, jednak teraz okazuje sie, ze bede potrzebowal jeszcze 50 zl (bo na bet365 minimum z netellera to wlasnie 150 zl a nie zauwazylem predzej) a minimalna wplata na netellera ta opcja to 90 zl. Mam wiec takie pytanko, czy moge wplacic na jednym przelewie te 150 zl i bedzie ok bez wypelniania kolejnego dokumentu w waszym dziale "wplaty" i bedzie ok? Prosze o odpowiedz
Jak w netellerze w zakladce wplata wpisalem 100 zl a przesle np 160 zl to co bedzie z tymi 60 zl??? dojda na konto czy nie? Chce wplacic przez poczte, czyli pienidzace z powrotem nie wroca (jak w przypadku wplaty z banku).
To moje pierwzsza wplata wiec pytam. Prosze o szybka odpowiedz bo dzis jeszcze chcialbym wplacic
Jak w netellerze w zakladce wplata wpisalem 100 zl a przesle np 160 zl to co bedzie z tymi 60 zl??? dojda na konto czy nie? Chce wplacic przez poczte, czyli pienidzace z powrotem nie wroca (jak w przypadku wplaty z banku).
To moje pierwzsza wplata wiec pytam. Prosze o szybka odpowiedz bo dzis jeszcze chcialbym wplacic