>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłać 100 PLN i graj za 300 PLN w STS!

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Każda pisze co innego , mi Monika napisała że trzeba było wpłacać 10 czerwca , bo już bonusa nie dostane.

A 861

amigo007

Użytkownik
Bo to generalnie prawda. U mnie dali sprawę do sprawdzenia przez dział techniczny. Ja próbowałem wielokrotnie się zalogować 10-go, ale nie mogłem z powodu jakiegoś błędu. Hasło wpisywałem poprawne, próbowałem je zmienić ale e-mail nie przychodził. Dopiero po północy przyszły mi 2 emaile do zmiany hasła. Sprawdzili to, i dodali mnie do promocji. Jeśli 10-go wcale nie próbowałeś wpłacać. To do promocji cie nie dopiszą.

A 861

amigo007

Użytkownik
Słuchajcie jak długo rozlicza zakłady sts? Jeszcze nie zagrałem, a chcę pograć mecz Niemcy-Ukraina który się kończy przed 23:00. Czy sts zdąży rozliczyć mi zakład do 23:59?
Edit. już pograłem wygraną Niemiec, mam nadzieję że zdążą to rozliczyć.
Edit 2. &quot;Brawo Oni&quot; zakład wygrany, ale oczywiście bonusu nie będzie bo do tej pory nie rozliczyli zakładu. Świetna firma normalnie... Akurat ja wygrałem, ale wiele osób pewnie przegrało zakład. I oni stracą i depozyt, i nie dostaną bonusu. I to ma być jedna z naszych legalnych alternatyw, jak poblokują zagranicznych bukmacherów. Super perspektywa, aż się odechciewa grać.

S 277

stepinski

Użytkownik
Ja również pograłem Niemcy. Mecz skończył się o 22.50 wiec ja spełniłem warunki. Oczekuję dopisania bonusu na moje konto. Napisałem do stsa w tej sprawie, zobaczymy co odpiszę

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Jeśli ktoś czeka na rozliczenie meczu Niemcy - Ukraina, to informujemy, że oczywiście otrzyma eurobonus. Przepraszamy za długi okres rozliczania tego zakładu. Dziś zostanie on ostatecznie rozliczony, a Eurobonus przyznany.

olek-k 123

olek-k

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Zagrałem za cały bonus i trafiłem na kwotę 800zł. I z uwagi na to, że tylko wygrane kupony liczą się do obrotu, ktoś mam pomysł jak obrócić resztę bez ryzyka i straty? Bo przez marże sts i podatek zawsze wychodzi jakieś 150 zł w plecy:/

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dostałem 100 zł bonusu i zagrałem kilka razy za mniejszą kwotę. Uzbierala się jakaś kwota i żebym mógł to wypłacić, to muszę obrócić 100 zł czy ta kwotę, którą uzbieralem?

A 14

anu

Użytkownik
Dostałem 100 zł bonusu i zagrałem kilka razy za mniejszą kwotę. Uzbierala się jakaś kwota i żebym mógł to wypłacić, to muszę obrócić 100 zł czy ta kwotę, którą uzbieralem?
Musisz obrócić bonusem trzykrotnie, czyli w Twoim przypadku, zagrać za 300zł w sumie. Nie musi być to jeden kupon, możesz puścić kilka. Oczywiście z kursem minimalnym 1.91.

Do góry Bottom