>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłać 100 PLN i graj za 300 PLN w STS!

K 3

kolikor

Użytkownik
Posiadam
konto na STS.PL
(regulamin akcji opublikujemy 10 czerwca)
8. Kiedy zakładałem konto, nie
mogłem skorzystać z Eurobonusu
...
Pamiętamy o Tobie! Dlatego w piątek, 10
czerwca, w dniu rozpoczęcia Mistrzostw
Europy
możesz
zgarnąć identyczny bonus jak nowi Gracze! Twój pierwszy depozyt tego dnia zostanie pomnożony. Na
konto bonusowe damy Ci kwotę 2x większą niż ta, którą wpłacisz na konto depozytowe!
9. Wystarczy, że 10
czerwca dokonam wpłaty i...
Założysz się
na piątkowe wydarzenie(a)
za kwotę, którą wpłaciłeś na konto depozytowe, po kursie
ogólnym
wynoszącym co najmniej 1.5
.
10. Wpłacę 100 PLN, założę się za 100 PLN i od razu otrzymam bonus?
Tak, do 30 minut od chwili
rozliczenia kuponu
w dniu 10 czerwca
otrzymasz na konto bonusowe 200
PLN.
Ważne, aby cały kupon został rozliczony 10 czerwca.
11.
Co jeśli otrzymam zwrot
?
Aby otrzymać bonus, kupon
będzie mu
siał zostać
rozliczony jako zwycięski lub przegrany
.
12. Mogę wpłacić 100 PLN i rozdzielić 10 czerwca kwotę 100 PLN na kilka kuponów?
Jak najbardziej.
Po prostu
załóż się 10 czerwca za
łączną kwotę
,
którą
wpłaciłeś to
tego
dnia na
depozyt, a po
rozliczeniu
kuponów otrzymasz bonus.
13. Co jeśli na koncie depozytowym mam 30 PLN, a 10 cz
erwca wpłacę 70 PLN i założę się
na kilku
kuponach łącznie
za 100 PLN?
O
trzymasz na kon
to bonusowe 140 PLN (2x 70 PLN), bo na bonus przyznajemy pomnożoną kwotę,
którą nie tylko obstawiłeś, ale również wpłaciłeś 1
0 czerwca.
Inne przypadki
14. Założyłem konto 6 czerwca na STS.PL. Czy będę mógł
skorzystać z bonusu dla &quot;obecnych
Graczy&quot;, który będzie przyznawany 10 czerwca?
Nie. Byłoby nie fair, gdybyś mógł otrzymać dwa razy ten sam bonus.
15
.
Założyłem konto dawno temu na STS.PL, przed datą 6 czerwca 2016, ale nigdy nie dokonałem
depozytu. Co w
tej sytuacji?
Obowiązuje Cię regulamin dla &quot;nowych Graczy&quot;. Otrzymasz zatem bonus. Dokonaj tylko pierwszej
wpłaty na depozyt pomiędzy 6 a 12 czerwca.
16.
Jeśli założyłem konto w 2015 roku, nigdy nie zrobiłem depozytu i skorzysta
łem z bonusu
przyznanego w
dni
ach 6
-
9 czerwca, to będę mógł skorzystać również z bonusu z d
nia 10 czerwca?
Nie. Przewidzieliśmy taką sytuację. Z bonusu
możes
z skorzystać tylko raz

M 0

martin123154

Użytkownik
Rozumiem że jak wpłace już po 00:00 10 czerwca to będzie sie to liczyło? Bo godziny od do tylko są przy tej promocji dla nowych graczy (od 6 do 12 czerwca), natomiast dla starych graczy pisze tylko 10 czerwca bez żadnych dokładnych godzin. Więc na tej podstawie rozumiem że jak wpłace już po pólnocy i zagram na mecz Copa America to dostane 200zł po tym? ;)

K 3

kolikor

Użytkownik
Nie będzie się liczyło. Przecież jest wyraźnie napisane &quot; Wystarczy, że 10 czerwca dokonasz wpłaty i z ałożysz się na piątkowe wydarzenie(a) za kwotę, którą wpłaciłeś na konto depozytowe, po kursie ogólnym wynoszącym co najmniej 1.5. Ważne, aby cały kupon został rozliczony 10 czerwca! STS chyba liczy na remis w meczu Francja -Rumunia.

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
to dlaczego ma mu sie nie liczyc ? zagra mecze z Copa America co sa w nocy 10 czerwca i jak najbardziej bedzie sie liczylo

K 3

kolikor

Użytkownik
Napisane jest, że kupon ma być rozliczony 10 czerwca. Czyli trzeba przelać pieniądze 10 czerwca i zagrać mecze, które się zakończą przed 24.00. Tak przynajmniej wynika z komunikatu. Tommy oczywiście, że nie trzeba ale pewnie 90% ten mecz zagra.

S 52

szopson

Użytkownik
Witam,
jestem obecnym graczem STS i chciałbym skorzystać z promocji EUROBONUS. Jak wyczytałem w FAQ, aby ubiegać się o ten bonus muszę w dniu 10 czerwca wpłacić depozyt i zagrać za łączną kwotę depozytu zakłady aby go otrzymać. W związku z tym mam pytanie czy depozyt może zostać dokonany np o godzinie 0:30 polskiego czasu 10 czerwca i zagrany na zdarzenia nie wchodzące w skład EURO 2016? (dokładniej chciałbym zagrać zdarzenia z Copa America).
Łukasz
Nie muszą to być wydarzenia z Euro2016.
Kupony muszą być rozliczone 10.06.
Dawid
czyli depozyt może być dokonany o dowolnej porze lecz w dniu 10 czerwca tak?
Łukasz
Tak, dokładnie.
Dawid
dziekuję bardzo za informację
Pozdrawiam Przeczytana
Łukasz
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
można grać wszystko, nie musi być euro

D 224

dboniem

Użytkownik
Jak dla mnie bardzo dobra oferta promocyjna:

Wpłacamy 10 czerwca 100 zł. Gramy za całość stawki zakład, tak by został rozliczony w ten sam dzień.

Dostajemy 200 zł bonusu, który należy obrócić trzykrotnie po minimalnym kursie 1,91.

Warunki obrotu bonusu (tylko 3x kwota bonusu) najlepsze w porównaniu do innych buków, nawet Bet365.

Wiadomo, że w STSie kursy słabsze + podatek, ale ogółem promocja jak dla mnie ekstra.

Gdzie tu jakieś kruczki, że tylko wygrane zakłady liczą się do obrotu ? No chyba, że zagramy 2 typy z kwoty bonusowej po 100 zł, jeden zakład wygramy, drugi przegramy i będziemy mieli tylko 100 zł zaliczone do obrotu, lecz wystarczy postawić całą kwotę bonusową na dany zakład i wtedy wszystko jasne albo mamy 200 zł obrócone, czyli 33% lub przegrywamy całość.

Czyżbym się mylił ?

S 52

szopson

Użytkownik
Gdzie tu jakieś kruczki, że tylko wygrane zakłady liczą się do obrotu ? No chyba, że zagramy 2 typy z kwoty bonusowej po 100 zł, jeden zakład wygramy, drugi przegramy i będziemy mieli tylko 100 zł zaliczone do obrotu, lecz wystarczy postawić całą kwotę bonusową na dany zakład i wtedy wszystko jasne albo mamy 200 zł obrócone, czyli 33% lub przegrywamy całość.?
5. Co zrobić, aby wypłacić środki z konta bonusowego? Wystarczy obrócić trzy razy wartością otrzymanego bonusu. Obrót powinien nastąpić przy zawieraniu zakładów z kursem łącznym kuponu wynoszącym co najmniej 1.91. Gdy spełnisz ten warunek i kupony zostaną rozliczone jako wygrane, to środki z konta bonusowego trafią na konto depozytowe.
jak dla mnie promocja dobra, zresztą jeśli ktoś faktycznie myśli o wygranej to przecież te kupony musi przecież wygrać nie? więc nie rozumiem po co jakakolwiek dyskusja :eek: zważywszy na to że obrót tylko x3 bonusem

zioomus 16

zioomus

Użytkownik
Gdzie tu jakieś kruczki, że tylko wygrane zakłady liczą się do obrotu ? No chyba, że zagramy 2 typy z kwoty bonusowej po 100 zł, jeden zakład wygramy, drugi przegramy i będziemy mieli tylko 100 zł zaliczone do obrotu, lecz wystarczy postawić całą kwotę bonusową na dany zakład i wtedy wszystko jasne albo mamy 200 zł obrócone, czyli 33% lub przegrywamy całość.

Czyżbym się mylił ?
Rozumujesz dobrze, wiadomo, każdy chciałby tylko wygrywać, taktyka z graniem za całość bonusu jest dobra, jednakże ryzykowna, wyrażając swoje obiekcje wcześniej odnosiłem je do swojej osoby i swojej &quot;taktyki&quot; grania, bardziej na Euro nastawiam się na maraton niż sprint, a jak wiadomo na dłuższym etapie czasu (-) są nieuniknione. Zawsze to jednak 200 zł w prezencie, wystarczy trzykrotny obrót, trochę chłodnej głowy i można zgarnąć niezłą kasę, dlatego życzę Tobie powodzenia i daj znać po jak efekty ????

S 52

szopson

Użytkownik
jeśli zakładasz konto po raz pierwszy to chyba tak ale musisz się upewnić na czacie
@
bonus dopisany do konta, wpłata poszła po północy i zakłady zagrane na copa america

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
dokładnie tak jak wyżej. dodam że w kolejce na chat jestem 80 :grin::grin:
dno dno i jeszcze raz dno . powinni zamknąć ten cały burdel

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
@WsparcieSTS

W jaki sposób zamierzacie zrekompensować mi niemożność skorzystania z bonusu i zamrożenie moich pieniędzy?

K 3

kolikor

Użytkownik
Ale amatorszczyzna! Od 1,5 godziny nie można zawrzeć żadnego zakładu. Uciekły mi dwa mecze, które wchodzą. Teraz muszę dodać inne. Co za dno! Jak przegram przez te dodane to zamykam u nich konto.
PS a może to nie amatorszczyzna tylko celowe działanie. Bonus przyznają tylko dzisiaj, jutro będzie futro.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Panowie, przepraszamy za problemy. Nie chowamy głowy w piasek. Walczymy z tematem, aby jak najszybciej można było normalnie obstawiać. Wrócimy z dobrą informacją. Jeszcze razy sorry.

K 3

kolikor

Użytkownik
Panowie, przepraszamy za problemy. Nie chowamy głowy w piasek. Walczymy z tematem, aby jak najszybciej można było normalnie obstawiać. Wrócimy z dobrą informacją. Jeszcze razy sorry.
Dlaczego u WAS nie można łączyć kilku zdarzeń w meczach Euro na jednym kuponie tak jak w Milenium i Fortunie?

Do góry Bottom