>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Worldbet

E 0

evo

Użytkownik
Witajcie :p
dzisiaj na forum zobaczylem temat, o promocji tego ze &#39;swietnego&#39; bukmachera.
Czytalem regulamin i wyglada on tak jakby byl tlumaczony w jakims super programie typu &#39;english translator&#39; :roll:

Czy ktos z Was juz sie tam rejestrowal jak i z niego korzystal...?

http://www.worldbet.com

W 2

wislak

Forum VIP
znalazlem na jednym z for :mrgreen:

Założony w roku 1997, worldBet należy między pierwsze biura zakładowe oferujące zakłady sportowe na Internecie. Mamy więcej niż 50.000 klientów z więcej niż 150 krajów a liczba ta się codziennie podnosi.
Zatrudniamy 22 ludzi i nasz obrót w 2004 roku był więcej niż 30 milionów USD.
Nasze strony średnio odwiedzi więcej niż 220.000 entuzjastów zakładów w ciągu miesiąca.

Główne korzyści worldBet:
• przy robieniu zakładów z worldBet nie są płacone żadne podatki
• szeroka oferta zakładów: połowa/koniec, więcej goli, dokładny wynik, handicapy, podwójna szansa, kto lepiej
• 10% bonus z Państwa pierwszego wkładu
• Łatwe wkłady kartą kredytową, przelewem bankowym, Western Union, Moneybookers
• szybkie podjęcia
• Serwis wynikowy
• kompletne statystyki piłki nożnej dla głównych konkursów europejskich

Biuro zakładowe worldBet jest majątkiem i licencjonowane przez spółkę Desarrollos Immobiliaros JMGSA, San Jose, Kostaryka;
100% spółką córką firmy Findirect Ltd., Lawford House, Albert Place, London N3 1QA, Wielka Brytania.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Re: worldbet.com
Witajcie :p
dzisiaj na forum zobaczylem temat, o promocji tego ze &#39;swietnego&#39; bukmachera.
Czytalem regulamin i wyglada on tak jakby byl tlumaczony w jakims super programie typu &#39;english translator&#39; :roll:

Czy ktos z Was juz sie tam rejestrowal jak i z niego korzystal...?

http://www.worldbet.com

Z tego co ja wiem o nim to moj kolega tam grał u nich ub. lata bo tez mieli promocje 100% depozytu, ugrał troche i kasę mu przelali- wiec sa ok

E 0

evo

Użytkownik
smieszny ten buk, az strach wplacac kase :p

&#39;&#39;Dziękujemy, że skontaktowali Państwo serwis techniczny worldBet!...Proszę podawajcie w każdym Państwa pytaniu Państwa imię i imię użytkownika. To nam umożliwia zapewnić Państwu jak najszybszą odpowiedź....&#39;&#39;

T 0

tomeq1986

Użytkownik
worldbet support
siemacie
zna ktoś moze adres mail do supportu worldbet???

Wpłaciłem kase we wtorek a nadal nie mam jej na koncie.

W expekcie była w ciągu 2 dni.

dziki za odpowiedz pozdro

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Adres jest taki: [email protected]
Ale nie masz co pisać. Ja kasę wpłaciłem w poniedziałek, czyli 4 dni temu i nie mam jej na koncie.A support ani razu mi nie odpowiedział na moje juz 7 e-maili.
Ten cały worldbet to jeden wielki syf.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Dzień 7 - wpłaty wysłanej 22 stycznia wciąż nie ma zaksięgowanej na koncie.
Ponieważ nie znam innej formy protestu, postanowiłem, że codziennie będę w ten sposób informował wszystkich, którzy nie daj Boże chcieliby wpłacić środki przekazem bankowym do Worldbet o tym, jak ten bukmacher traktuje swoich klientów.
Może w ten sposób kogoś uchronię przed błędem jaki ja popełniłem ufając temu bukmacherowi i wpłacając do niego 120 PLN.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Po moim 28 mailu do worldbet w sprawie braku zaksięgowanie wpłaty na moim koncie dostałem taką odpowiedź:
________
Jerzyk,
stale czekame na realizacje reklamacje u naszego kontrahenta kompanii WorldClearing
Anne-Marie Piccard
billing services
_________

Cha, cha, - ale wymówkę wymyślili. Reklamacja u kontrahenta. W życiu nie spotkałem tak fatalnie zorganizowanej firmy bukmacherskiej.
Ludzie uważajcie na tę firmę - worldbet. Są to zwykli oszuści. Nie wpłacajcie tam żadnych pieniędzy. Niech was nie zwodzą żadne ich bonusy, nawet do 1000 %.
Trudno, ja wpadłem na 120 PLN, przynajmniej tyle mojej satysfakcji, że ostrzegę wszystkich graczy z Polski, aby do tego syfiastego bukmachera nic nie wpłacali.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Nareszcie, po wysłaniu pod ich adresem - nazwijmy to wprost - jobów, wreszcie wieczorem 29 stycznia zaksięgowali moją wpłatę 120 PLN i o dziwo - przyznali jeszcze drugie 120 PLN w formie bonusa 100 %.
Uff, ile to człowiek musi się namordować, żeby w tym worldbet zagrać.
A jeszcze przede mną ewentualna wypłata.

grucel 0

grucel

Użytkownik
Witam

Przeszukałem kilka stron i nic o tym buku nie znalazłem. Osobiście nie uważam tej strony za dobrą do gry. Mało zakładów, polskie tłumaczenie niedokładne, support kulawy i jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi, brzydki wygląd i wypłata na konto bankowe 9-10 dni ( nie mają konta w polskim banku ).
Ja gram tam od jakiś 2 tygodni kiedy to wygrałem pewien konkurs i dostałem od nich kase.
Grałem, grałem i obróciłem. Zleciłem wypłate na MB w piątek i nic. Pisałem do nich wczoraj wieczorem co jest nie tak, nieodpisują. Na konta bankowe wypłacają bez problemu tyle że trwa to ile trwa, lecz na MB troche zwlekają.
Czy miał ktoś z nimi jakieś przygody/doświadczenia z wypłatami na MB bądź innym sposobem ???

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
nie grajcie w tym worldbet, jeden wielki syf, pieniądze wypłaciłem 7 dni temu na konto moneybookers i jeszcze nie doszły, do supportu wysłałem 15 meili nawet nie odpisali, nie szanują klienta

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Omijajcie to szerokim , choć mają promocję 40 euro , niestety jak coś uda wam się wygrać to i tak nie mozna tego wypłacić , przestają odpisywać na emaile i kamień w wodę.............największa szmira jaką spotkałem........nie polecam????

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Zawsze trzeba przed gra sprawdzić danego bukmachera czy ksyno,mam nadzieję,że nie wpłacałeś nic tam ;)

Do góry Bottom