Niestety wpłaciłem , sama gra i cała otoczka gry , wszystko ok. u nich natomiast jak przychodzi do wypłaty dupa blada.........echo.........choć sam umoczyłem to chociaż przestrzegę innych potencjalnych klientów tego pseudo-buka
Widać, że to jakaś amatorka, po pierwsze słaby skrypt, po drugie tłumaczenie chyba robione w translatorze google, czyli widać na pierwszy rzut oka, aby trzymać się z daleka.
Widać, że to jakaś amatorka, po pierwsze słaby skrypt, po drugie tłumaczenie chyba robione w translatorze google, czyli widać na pierwszy rzut oka, aby trzymać się z daleka.
Strona padła. Szanowny kliencie
Sstrona http://www.worldbet.com jest tymczasowo niedost�pna z powodu konserwacji systemu.
Bardzo przepraszamy za nieprzyjemno�ci z tym po��czone i dzi�kujemy Pa�stwu za Pa�stwa cierpliwo��. Z powaşaniem
pracownicy worldBet Dziś kolega do mnie napisał. Myślę, że warto przestrzec wszystkich przed tym bagnem. Nawet jeśli powróci strona zdecydowanie odradzam granie tam.
Na forach zagranicznych od dawna piszą, że kasy nie wypłacają.
Albo im , ci co nie mogą doczekać się na wypłatę doczekać przypuścili atak na stronkę albo padli , stronka 4 dni nie hula.......chyba po nich .....
zdecydowania omijać szerokim łukiem