>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

World Open 25.02-03.03.2013

Status
Zamknięty.
ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Po mojej ciszy odnośnie Welsh Open powracam. Dobrze, że byłem wtedy na urlopie i nie grałem tego, bo dziwny był ten turniej. Już poprzeglądałem ciekawsze pojedynki i pośledziłem co się działo. Teraz World Open i mam nadzieję, udany typersko turniej. Jedziemy.

Mark Williams - Marco Fu ▶ Marco Fu [2,50] WilliamHill✅ 2:5
Taki kurs na Fu z tak grającym Williams&#39;em to value. Inne buki w granicach 2,20 i nie zdziwie się jak kursy spadną. Czemu takie kursy? Przypuszczam, że przez h2h tych zawodników. Otóż zagrali ze sobą 7 razy w tym Williams wygrał aż 5 razy, raz zremisowali i raz wygrał Fu. I to właśnie w ostanim meczu pomiędzy sobą i to aż 4:0. Marco nie tak dawno osiągnął jak narazie swój najlepszy wynik w sezonie, czyli finał German Masters. W kolejnym turnieju w 1/32 zawodów musiał uznać wyższość nieobliczalnego Allena. Williams od kilku miesięcy nie zachwyca. Ostatni raz I rundę w której był rozstawiony w turnieju rankigowym przeszedł we wrześniu zeszłego roku! Tak to jeszcze w Mastersie przeszedł bratobójczy o żenująco niskim poziome mecz ze Stevens&#39;em aby polec 1:6 ze Selby&#39;m. Te wyniki wiele nam mówią. Tak to ogrywali go: M. Davis, King, Holt i Milkins. Gracze średniego formatu, trochę niższego od azjaty. Obecnie Fu według mnie gra lepiej od każdego z nich. Co ważne w rankignu kroczącym jest 18 i dla azjaty zdobywanie punktów jest priorytetem aby walczyć o pierwszą szesnastkę. Nie rozumiem tych kursów i jak dla mnie żal nie sprobować. A to co proponuje williamhill czyli Fu + 2,5 [1,40] to lokata! Marco nie ugra 3 frejmów? Nie wiem co by się musiało dziać. Nie wiem czy nie uderze w ten zakład grubiej.​

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Ja od siebie proponuje to dłuższej analizie mecz pomiędzy Maguire a Cambellem.
Stephan po wygranej w Welsh open powinien zagrać z przekonaniem o własnej klasie i przejść pierwszą rundę. Pierwsza wygrana od dłuższego czasu w turnieju rankingowym nie była prosta, 6 meczy i sześć zwycięstw po bardzo ciekawym finale. Campbell w Welsh odpada w pierwszej rundzie po 1:4 z Hamiltonem. Maguire powinien kontrolować mecz od początku do końca, a w formule 9F nie powinno mieć miejsca nic przypadkowego
Poza tym kursy na 2 frejmowe zwycięstwo w okolicach @1.65 natomiast WH wystawił ciekawą ofertę na ten mecz.

@1.91
Maguire -1.5hc
william hill

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Bardzo ważne info:

Ali Carter nie zagra w Haikou World Open

Na stronie Światowej Federacji Snookera ukazała się notka informująca o wycofaniu się Allistera Cartera z rozpoczynającego się w poniedziałek rankingowego turnieju Haikou World Open. Powodem takiej decyzji są problemy zdrowotne Anglika.

&quot;Kapitan&quot; wciąż zmaga się z objawami choroby Leśniowskiego-Crohna. Zgodnie z zaleceniami lekarza aktualny triumator German Masters zaniechał podróży do Chin. Swój pierwszy w turnieju miał rozgrywać w środę, a jego rywalem miał być lepszy z pary Nigel Bond - Zhu Yuinghui. Zwycięzca tego meczu awansuje zatem o dwie rundy dalej, do 1/8 finału.

W zeszłym roku Carter również nie zagrał w Haikou World Open. Powód jego absencji był taki sam jak obecnie. Miejmy nadzieję, że Ali powróci do zdrowia i wkrótce znów będzie cieszył nasze oko swoją grą.

Zawody na wyspie Hainan potrwają do 3 marca. Obrońcą tytułu będzie Mark Allen, który przed rokiem zdobył pierwszy tytuł rankingowy. Pula nagród wynosi 425000 funtów, z czego 85000 przypadnie triumfatorowi turnieju.

Informujemy również, że 26 lutego odbędzie się specjalna konferencja prasowa, podczas której Ronnie O&#39;Sullivan ogłosi czy zagra w tegorocznych Mistrzostwach Świata.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
ryba_gangsta12, zgadzam się z Tobą, co do meczu Marka Williamsa z Marco Fu. Walijczyk od dawna nie ma formy i całkiem prawdopodobne, że ten sezon będzie jego ostatnim. Azjata nieobliczalny, w ostatnim czasie gra całkiem nieźle, a jeżeli przegrywa to ze snookerzystami, którzy prezentują się dość dobrze. Taki kurs to zdecydowanie przesada, szczególnie, że to Fu będzie grał u siebie.
Później, ewentualnie jutro postaram się coś napisać więcej - nie tylko o tym spotkaniu, ale również innych meczach w tegorocznym turnieju World Open.
Mam nadzieję, że mój głos, po dość długiej przerwie będzie tu znów mile widziany ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
V 103,8K

vuvuvu

Użytkownik
Mark Allen zwycięzca turnieju 12,00 Betsson

Obrońca tytułu z ubiegłego roku. Całkiem niezła gra w Welsh Open i wysoki kurs na Allena powodują ,że jestem na TAK

McManus - Shuai 5-3
Haotian - Bedford 5-2 2.23 Betsson ✅

McManus zdecydowany faworyt w poprzedzającej turniej rundzie dzikich kart. Nieznany Chińczyk przeciwko ćwierćfinaliście Walijskiego turnieju który przegrał z późniejszym zwycięzcą. W drógim meczy stawiuam na zwycięstwo młodego Chińskiego gracza. Młodizan ten ze znakomitej strony zaprezentował się w jesiennym International Championship gdzie zaszedł do ćwierćfinału ,ulegając późniejszemu finaliście Robertsonowi.

poza powyższym dubelkiem polecam jeszcze dwa spotkania, każde o innej godzinie a mianowicie na sesję poranną ( w Polsce 7&quot;30 ) mecz

Walden - Ebdon 2 2.15 Betsson ⛔ 5-2

Obaj zawodnicy nie zachwycają formą , ale Ebdon dobrze czuje się w Azjatyckich klimatach. W ubiegłym roku wygrał China Open a w Iternational Championship doszedł to ćwierćfinału gdzie pokonał Waldena 6-0.Bilans bezpośrednich meczy również dla Ebdona 3-1 .
szkoda tego meczu Ebdona z 0-2 doszedł do 2-2 i po przerwie liczyłem na kontynuacię dobrej gry, ale niestety po przerwie trzy frejmy dla Waldena

Kolejny mecz to spotkanie w sesji popołudniowej

Davis - Milkins 2 2,25 Betsson 3-5 ✅

Ze zdziwieniem przyjąłem ,że Davis jest faworytem w tym spotkaniu. Davis nieawansował do Walijskiego turnieju, Milkins doszedł w nim do ćwierćfinał. Przy obecnej formie obu snookerzystów stawiam zdecydowanie na Milkinsa.

T 205

tomz

Użytkownik
Davis - Milkins 2 2,25 Betsson

Ze zdziwieniem przyjąłem ,że Davis jest faworytem w tym spotkaniu. Davis nieawansował do Walijskiego turnieju, Milkins doszedł w nim do ćwierćfinał. Przy obecnej formie obu snookerzystów stawiam zdecydowanie na Milkinsa.
Zgadzam się w 100%.Davis jest solidy,naprawdę często wygrywa to co ma wygrać.Natomiast Milkins ostatnio zaimponował prowadzeniem białej i pewnością na wbiciach.Kurs poromocja.

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Haikou World Open 2013
Mark Davis v Robert Milkins
(Zakłady na handicap)
Typ: Robert Milkins +1.5 @ 1.61 Bet365 ✅ 3-5
(Najwyższy break)
Typ: Robert Milkins @ 1.90 Bet365 ⛔ 100-66 :kwasny4565:

Ciekawe starcie dwóch Anglików. Faworytem buków chyba tylko z przyzwyczajenia jest Davis, bo jego forma w ostatnich miesiącach jest mocno przeciętna. Ostatnim jego znaczącym wynikiem jest półfinał w UK Championship, później było już gorzej niż przeciętnie. Słabe występy w European Tour (przegrane z McGillem i Pengfeiem), słabo również było w Championship League, więc nie dziwota, że Davis planowo poległ również z Allenem (2-6) w Masters. Potem jeszcze przydarzyła się zaskakująca porażka z Wasleyem (80. w rankingu) w kwalifikacjach Welsh Open. Widać wyraźnie, że gdzieś uleciała jego świetna forma z poprzedniego sezonu. Dzisiaj trudno będzie o odrodzenie, bo jego rywal wydaje się przechodzić mały renesans formy. Milkins bezproblemowo zakwalifikował się do azjatyckich turniejów (World Open i China Open), dobra forma i ćwierćfinał Welsh Open okraszony dwoma setkami i kilkoma solidnymi breakami. Anglik wydaje się wychodzić na prostą, a że jest to nieprzeciętnie utalentowany snookerzysta, to przed jego rywalem stoi trudne zadanie. Jeśli dodamy do tego jeszcze jego dobre wspomnienia z ubiegłorocznego World Open (półfinał) i dodatni bilans meczów z Davisem, to przewaga faworyta bukmacherów staje się iluzoryczna. Dla mnie minimalnym faworytem jest underdog, a już na pewno jest w stanie doprowadzić do wyrównanego meczu. Jego dobra forma w ostatnim czasie wskazuje też, że zakończy mecz z wyższym podejściem punktowym.
edit: Milkins potrzebuje dobrego, naprawdę dobrego psychologa.. Umiejętności ma nieprzeciętne, ale nie potrafi radzić sobie z presją i to chyba przypadek już beznadziejny, bo od lat nic się nie zmienia. Zachwyca swoją grą i jednocześnie potrafi przerazić kiedy panikuje przy stole w najprostszych sytuacjach. Dzisiaj wprawdzie wygrał (Davis mu bardzo pomógł), ale wynik powinien być 5-1, a nie 5-3.. Dawno nie widziałem tyle spartolonych szans na wygranie frejma i meczu.. A potem dał się rozbrykać Davisowi, a że zostawił mu idealny układ do sczyszczenia stołu, to on z niego skwapliwie skorzystał.. Gdyby Milkins skończył mecz przy pierwszej okazji, typ na wyższy break też by wszedł.. No ale dobrze, że chociaż jeden na plus.

Otrzymane punkty reputacji: +3
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f35/snooker-assi-88669.html#post3421870

Mark Allen - Ryan Day
Mark Allen @ 1,33 ✅

Allen jako obrońca tytułu po prostu nie może pozwolić sobie na wpadkę, szczególnie z takim rywalem jak Day. Walijczyk, od dawna jest poza dobrą formą. Owszem, zdarzają mu się przebłyski, jak np. w UKC, gdzie ograł niespodziewanie Dinga, ale to głównie za sprawą katastrofalnej dyspozycji rywala. U Allena takiej się nie spodziewam. &quot;Pistol&quot; notuje dobre rezultaty, a gdy już przegrywa to z kimś kogo gra jest w danym momencie na fali. Day na pewno takim zawodnikiem nie jest.

Stephen Maguire - Marcus Campbell
Stephen Maguire @ 1,40 ✅

Szkockie derby, zresztą nie jedyne jakie czekają chińskich kibiców w pierwszej rundzie Haikou World Open. Faworyt jest tylko jeden - Stephen Maguire. O ile jeszcze półtora tygodnia temu miałbym jakieś obawy przed stawianiem na młodszego i ciagle niespełnionego Szkota, o tyle obecnie, takowych nie posiadam. &quot;Maggi&quot; zaprezentował wyśmienitą dyspozycję w Newport Centre wygrywając pierwsze od dawna zawody rankingowe. Campbell, przeciętniak, który dzięki zmianom, jakie od kilku lat nawiedzają światowy snooker ma w ogóle szansę być w gronie 32 najlepszych zawodników świata. O ile nie zawiedzie głowa, co w przypadku Maguire&#39;a, niestety, często się zdarza będzie pewnie gładka wygrana. Jeżeli zawiedzie, no to trochę się pomęczymy, ale i tak nie przewiduję niespodzianki.

Mark Williams - Marco Fu
Marco Fu wygra 4 lub więcej frejmów @ 1,73 ✅

O tym spotkaniu już wspominałem. Według mnie Fu tę potyczkę zwycięży, bo Williams to cień siebie, na dodatek ma na głowie teraz zupełnie inne rzeczy, jak choćby radość z narodzin potomka. Fu odzyskał dobrą formę i nie zawodzi, a przy tym prezentuje naprawdę solidnego snookera, który pozwolił mu awansować m.in. do finału German Masters. Skąd taki kurs na wygraną Azjaty - nie mam pojęcia. Nie wiem czym bukmacherzy się tutaj sugerowali, ale na pewno warto z tego korzystać. Ja jednak skuszę się na bezpieczniejszą opcję, czyli przynajmniej 4 wygrane partię przez zawodnika z Hongkongu, co w przypadku tego o czym wspomniałem wcześniej wydaje się naprawdę solidnym zakładem.

Neil Robertson - Dominic Dale
Neil Robertson @ 1,25 ✅

Faworyt jest tylko jeden i jest to oczywiście &quot;Aussie&quot;. Za Robertsonem przemawia dosłownie wszystko. Po kompromitacji w Welsh Open, bo frajerska przegrana z Binghamem była dla Robertsona kompromitacją przyszedł czas na pokazanie, że był to wypadek przy pracy. Jedynym minusem jest fakt, że Neil nigdy nie przepadał za grą na chińskich arenach. Najlepiej czuję się w Europie kontynentalnej i na Wyspach Brytyjskich, mimo to, pierwszą rundę przebrnie, szczególnie, że rywal nie jest zbyt wymagający. Szkoda tylko, że kurs nie rozpieszcza.

Z pozostałych meczów, na obecną chwilę nie ruszam nic. Jeżeli ktoś chce grać pojedynek Murphy&#39;ego z Gouldem to zwracam uwagę, że ten drugi niedawno stracił... dziewczynę, więc.. no właśnie, może być podłamany, a może być wręcz przeciwnie ;) szczególnie, że nie wygląda na podłamanego. Osobiście odradzam grę na Trumpa (złe wspomnienia, ale i chęć rewanżu na rywalu), Higginsa (tragiczna forma, którą ślimakowaty McManus może wykorzystać) oraz Dinga (niemal zawsze zawodzi swoją publiczność), tym bardziej, że kursy są przesadnie niskie.

V 103,8K

vuvuvu

Użytkownik
Allen -Day 1
Murphy- Gould 1 ✅ 1.82 Betsson

Allen, obrońca tytułu ostatnie 4 mecze z Walijczykiem wygrał. Day ostatnio bez form. Allen mnie osobiście zawiódł w Walijskim turnieju liczyłem na więcej , teraz jest czas na poprawę i jego zwycięstwo w całym turnieju. Co do drógiego meczu to gram go wbrew przestrogą Assitali wierzę w zwycięstwo Murphyego. Shaun ma potencjał żeby wygrywać z każdym, licze że już wrócił na właściwe tory , a mecz z Gouldem jest dobry do zaczęcia serii zwycięstw.Być może nie będzie to łatwy mecz dla faworyta ,ale zakończony jego zwycięztwem.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Ian Burns - Saleh Mohammadi ✅
Typ: Ian Burns -2,5 frejmów; @1,72
Marathon

Pierwotnie ten mecz miał się odbyć dzisiaj o godz. 12:30, jednak zostanie rozegrany jutro o godz. 07:30 (natomiast spotkanie Jamie Cope - Wang Yuchen odbyło się dziś, a wstępnie miało być rozegrane jutro). Ian Burns jest to przeciętny (w skali Main Touru) snookerzysta, który to jednak potrafi zaprezentować się dobrze w kwalifikacjach do turniejów rankingowych, czy choćby w turniejach PTC. Jego przeciwnikiem będzie reprezentant Afganistanu (przez pewien czas grał w barwach Pakistanu) - Saleh Mohammadi. Snookerzysta ten tylko w jednym sezonie grał w zawodach rangi Main Touru - 1998/1999, czyli dawno temu. Rozegrał wtedy kilka meczów - wszystkie przegrał. Jego największym sukcesem jest chyba finał MŚ amatorów w 2003 roku. Warto też dodać, iż w roku 2011 grał w zawodach World Cup, gdzie mierzył się m.in. z Polakami - Krzysztofem Wróblem oraz Kacperem Filipiakiem. Wracając do jutrzejszego meczu, to za Burnsem przemawia przede wszytskim to, że w tym sezonie regularnie gra w gronie zawodowców - raz wygra, raz przegra - jednak zbiera doświaczenie na niezłym poziomie. To powinno zaprocentować - myślę, że Anglik powinien wygrać ten mecz róznicą przynajmniej trzyfrejmową i tak też typuję.

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Assitalia nie wiem czy to istotne ale Dale wygrał 4 razy z Robertsonem !

christopher48 // Zapewne każda informacja ma znaczenie podczas typowania, jednak na przyszłość zachęcam do &quot;bogatszej w słowa&quot; aktywności w dziale SNOOKER. Pozdrawiam.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Judd Trump - Mark Joyce ▶ Mark Joyce +2,5 [2,24] Marathonbet 5:0
Czekałem na ten mecz i kursy. Bardzo przyjemny kursik na te handi. Czemu tak? Bo Joyce potrafi grać z Trump&#39;em a on lubi w pierwszych rundach męczyć się i dać pograć przeciwnikom. Otóż grali ze sobą 3 razy i Mark wygrał dwukrotnie (9:7; 6:5) a Judd wygrał jedno spotkanie w stosunku 4:2 gdzie moje handi i tak wchodzi. Niżej notowany anglik rozgrywa doby sezon i od kilkunastu dobrych miesięcy jego notowania rosną. Ostatni raz nie pokrył tego handi w meczu z Carterem w UK, gdzie pojedynek wcześniej ograł Judda 6:5 w niebywały sposób odrabiając jak dobrze pamiętam 5 frejmów! Myślę, że Joyce może powalczyć w tym meczu a ten kurs tylko zachęca mnie, żeby to zagrać.

Judd rozegrał świetne zawody. Joyce nie istniał. Gdyby wbił czerwoną na 1:1 ten mecz miałby zupełnie inny przebieg a tak to sromotna porażka. Szkoda.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Assitalia nie wiem czy to istotne ale Dale wygrał 4 razy z Robertsonem !
Dla mnie bezpośrednie pojedynki w snookerze nie mają większego znaczenia. To nie tenis. Przejrzałem h2h pomiędzy Robertsonem i Dalem i od razu przypomniał mi się mecz z Australian Goldfields Open, gdzie Walijczyk wygrał 5-4. Dale potrzebował już wówczas snookera, ustawił go, a Robertson tak niefortunnie z niego wychodził, że ostatecznie przegrał ten mecz. Nic wielkiego jednak wtedy Dominic nie grał, przeciwnie, to Australijczyk prezentował się lepiej (dwie setki). Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie, tylko wynik odwrotny.
ryba_gangsta12, nawiązując już do tematu h2h, to Trump i Joyce grali ze sobą nie trzy, a siedem razy, z czego cztery to triumfy Trumpa. Podobnie jak wyżej, nie przywiązywałbym uwagi do bezpośrednich spotkań. Inna sprawa, że w tym wypadku Judd może mieć jakieś lęki przed Joycem, bo ten zrobił mu dużo złego podczas ostatniego UKC. Powiem więcej, przegrana ta była chyba najbardziej bolesną w jego dotychczasowej karierze.

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Haikou World Open 2013
Graeme Dott v Jamie Cope
Standardowy
Typ: Graeme Dott @ 1.533 Sportingbet ✅ 5-2 :spokodfhgfh: z 0-2 na 5-2, to lubię ????

Wprawdzie Cope jak do tej pory wygrał wszystkie mecze z Dottem, ale nie przywiązywałbym do tego dużej wagi. Ostatni mecz panowie rozegrali 2 lata temu i mniej więcej wtedy Anglik rozpoczął konsekwentny zjazd w rankingu i poziomie gry, co gorsza nie widać żadnych przesłanek do poprawy. Kiedyś postrzegany jako wielki talent i poważny pretendent do top16, teraz ma problemy, żeby dotrzymać kroku przeciętniakom w kwalifikacjach. Udowodnił to we wczorajszej rundzie dzikich kart, gdzie po wielkich męczarniach wyrzeźbił w końcu wygraną z chińskim amatorem Wang Yuchenem. Dott może nie olśniewa w ostatnich tygodniach, ale prezentuje się przyzwoicie. Przegrywa z lepszymi od siebie i bezproblemowo ogrywa przeciętniaków, a takim stał się obecnie Cope. Dotty od czasu do czasu potrafi też przypomnieć sobie o czasach kiedy był w absolutnej czołówce (półfinał Masters). Przyzwoita forma Szkota powinna z nawiązką wystarczyć na bezskutecznie poszukującego zgubionej formy Cope’a. Matthew Stevens – David Gilbert
Handicap
Typ: David Gilbert +1.5 @ 2.00 William Hill ✅ 5-4 :spokodfhgfh: przydał się handicap, bo Gilbert to koncertowo wtopił, prowadził już 3-0 i 4-2..
(Najwyższy break)
Typ: David Gilbert @ 2.25 Bet365 ✅ poniżej 50-70

Moim skromnym zdaniem buki zbyt nisko oceniają szanse Gilberta w tym meczu. Anglik to gracz chimeryczny, ale posiadający świetne techniki uderzeń i kiedy nie opuszcza go pewność siebie to jest groźny dla każdego. Najwyraźniej tegoroczna operacja pod tytułem World Open bardzo mu służy, bo jak do tej pory w 3 meczach oddał ledwie 2 frejmy. W kwalifikacjach w identycznym stosunku (5-1) nie dał żadnych szans Burdenowi i Kingowi, a we wczorajszym meczu dzikich kart zdemolował Lu Ninga wbijając kilka wysokich breaków. Szanse Anglika są tym większe, że Stevens ostatnimi czasy nie zachwyca. Przeciętnie w UK Championship, beznadziejna przegrana w 1. rundzie Masters (po najgorszym meczu jaki widziałem od lat), przeciętnie również w German Masters i domowym Welsh Open. Obecna forma Walijczyka nie jest jego sprzymierzeńcem. Dodatkowo zastanawiająca jest jego niemoc w ostatnich latach w turniejach rozgrywanych poza Wielką Brytanią. Na 11 turniejów w których brał udział poza Wyspami w ostatnich 2 latach w aż 8 kończył swój udział na 1 rundzie. Bilans z tych wojaży (4-11) może przerazić jego kibiców, najwidoczniej Matthew jest po prostu domatorem i nie służą mu dalekie wycieczki. Biorąc to wszystko pod uwagę wydaje się, że można zaryzykować jakiekolwiek typy w stronę Gilberta. Wczorajsza łatwa wygrana powinna dać mu sporo pewności siebie, dlatego rozsądnym typem wydaje się jakiś dodatni handicap na Anglika.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Dla mnie bezpośrednie pojedynki w snookerze nie mają większego znaczenia.
ryba_gangsta12, nawiązując już do tematu h2h, to Trump i Joyce grali ze sobą nie trzy, a siedem razy, z czego cztery to triumfy Trumpa.
Sprawdziłem historię ich pojedynków i nigdzie nie znalazłem, że grali ze sobą 7 razy. Skąd masz takie dane? Zapodaj jak możesz bo może jestem nieświadom:razz: Sprawdzałem według 3 stron i wszędzie to samo.
Jak dla mnie oczywiście, że h2h w snookerze ma znaczenie. Ale to już kwestia nie na kilka zdań i ogólnie zdania mogą być podzielone. Najważniejsza jest obecna forma ale inne czynniki też mają znaczenie i jednym z głównych w nich jest h2h. Takie moje zdanie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Sprawdziłem historię ich pojedynków i nigdzie nie znalazłem, że grali ze sobą 7 razy. Skąd masz takie dane? Zapodaj jak możesz bo może jestem nieświadom:razz: Sprawdzałem według 3 stron i wszędzie to samo.
2012 - PTC 4
Ćwierćfinał - Judd Trump 4-2 Mark Joyce
2012 - UK Championship
Last 32 - Mark Joyce 6-5 Judd Trump
2010 - UK Championship
Last 16 - Mark Joyce 9-7 Judd Trump
2009 - Pro Challenge Series - Event 1
Last 32 - Mark Joyce 4-3 Judd Trump
2008 - China Open
Last 80 - Judd Trump 5-4 Mark Joyce
2008 - Masters Qualifying Event
Finał - Judd Trump 6-1 Mark Joyce
2008 - Northern Ireland Trophy
Last 64 - Judd Trump 5-0 Mark Joyce

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f35/snooker-assi-88669.html#post3424068
Stuart Bingham - Zhou Xintong
Zhou Xintong nie wygra 4 lub więcej frejmów @ 1,53 ✅

Super promocję robi swoim klientom William Hill. Dla mnie po prostu typ pewny w 99,9%. Nie widzę żadnych szans, aby coś moglo tu pójść nie tak. Ktoś powie, że młody Chińczyk wygrał 5-1 z Higginsonem. I owszem, wynik robi wrażenie, ale nic poza tym. W całym meczu, poza ostatnim frejmem, w którym Zhou popisał się ładnym brejkiem równym 86 punktów, najwyższym podejściem Azjaty było, uwaga, zaledwie 34 oczka! To bardzo słaby wynik, pokazuje to też jaki kiepski był sam mecz i w jakiej katastrofalnej dyspozycji jest Higginson. Zresztą, Andrew to przeciętniak, któremu raz na jakiś czas uda się zaskoczyć i wygrać coś niespodziewanie, ale nic poza tym. Jutro, Chińczyk zagra z Binghamem i tu nie przewiduje dla niego żadnych szans. Jeżeli wygra dwa frejmy to będzie dobrze, a przy takim zakładzie może ich wygrać nawet trzy. &quot;Ball-run&quot; w Newport Centre pokazał, że potrafi grać i jest w dobrej formie, a takie niskie brejki rywala i łatwe pudła, złe odstawne, słabe snookery będzie szybciutko i skutecznie wykorzystywał. Nie przewiduję niespodzianki, po prostu, wydaję mi się to tutaj niemożliwe.
Judd Trump - Nigel Bond
Judd Trump @ 1,20
✅

Tutaj w sumie nie ma co mówić. Osobiście bardziej cenię Joyce&#39;a niż Bonda, a co się dziś stało z Markiem to każdy wie. Trump jest mocno zdeterminowany, żeby utrzymać pozycję lidera rankingu i wreszcie coś wygrać. Dziś udanie zrewanżował się pogromcy z UKC, więc będzie jeszcze silniejszy. Bond gra w szesnastce tylko dlatego, że Carter nie przyjechał do Haikou. Inaczej mielibyśmy potyczkę Judda z Alim. Dodatkowo, słabo wypadł w rundzie dzikich kart. Nie ma innej opcji niż pewna wygrana młodszego z Anglików.
Neil Robertson - Graeme Dott
Over 6,5 @ 1,25 ⛔

Minimalizuje ryzyko i gram właśnie taką linię. Mecz dwóch byłych mistrzów świata nie zakończy się ani wynikiem do zera, ani do jednego. Zarówno jeden, jak i drugi grają ostatnio całkiem nieźle, potrafią wbijać wysokie brejki (choć dziś Robbo tego nie udowodnił) i sądzę, że całkiem prawdopodobny jest tu decider. Kurs na Australijczyka za niski, według mnie Szkot spokojnie może wygrać, ale na pewno po zaciętym starciu. Taka linia, po takim kursie, do tripla, mnie zadowala.

V 103,8K

vuvuvu

Użytkownik
Ding - Holt +2,5
Higgins - McManus +2,5 2,89 ✅ Betsson

Taki trochę wariacki dubelek. ???? Spodziewqam się, że Chińczyk będzie grał pod wielką presją. Pierwszy mecz, własna publiczność. Widze w tym meczu dużo analogii do meczu Holta z Williamsem w Walii, tu co prawda nie sądzę ,żeby Anglik wygrał , ale te trzy frejmy są jaknajbardziej w jego zasięgu. Co do drógiego meczu to nie sądzę aby Higgins odzyskał w jakiś magiczny sposób formę i łatwo (jeśli iwogóle ) pokonał ćwierćfinalistę ostatniego turnieju. Mecz będzie raczej wyrównany(chyba że Higgins będzie odstawał) trzy frejmy spokojnie w zasięgu.

Williams - Fu 2,2 ✅ Betsson

o tym meczu napisał wcześniej ryba_gangsta12. Nic dodać nic ująć. Trudno przejść obojętnie koło takiego kursu na zawodnika z Hong Kongu.. Ja to gram i polecam innym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom