_hank_
Użytkownik
Myślę że większość forumowiczów bawiło się nieraz wraz z rodzina, przyjaciółmi czy kolegami z pracy w typowanie wyników mundialu czy też mistrzostw Europy. Naszła mnie taka myśl żeby rozpisać sobie zbliżające się mistrzostwa w excelu bądź też napisać programik, w którym będzie to wszystko przejrzyste. Zabawa wraz ze znajomymi byłaby prostsza.
Jednakże ilość czasu nie rozpieszcza, stąd moje pytanie do was. Zaczął ktoś już sobie takie coś przygotowywać? Ew, ma coś podobnego z poprzednich mistrzostw ?
Myślę że sporo osób by skorzystało a wiele łatwiej napisać jakąś 1 formułe, która usprawni niż pisząc od początku. Chętni by dodali coś od siebie i powstałoby fajne narzędzie.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
H.
Jednakże ilość czasu nie rozpieszcza, stąd moje pytanie do was. Zaczął ktoś już sobie takie coś przygotowywać? Ew, ma coś podobnego z poprzednich mistrzostw ?
Myślę że sporo osób by skorzystało a wiele łatwiej napisać jakąś 1 formułe, która usprawni niż pisząc od początku. Chętni by dodali coś od siebie i powstałoby fajne narzędzie.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
H.