cygeiro
Użytkownik
Z tego co pamietam zrezygnowal on z gry w kadrze po tym jak nie zakwalifikowali sie na poprzedni Mundial.witam
dlaczego na mundial nie jedzie Chilijski rozgrywający David Pizzaro(AS Roma)??????
Z tego co pamietam zrezygnowal on z gry w kadrze po tym jak nie zakwalifikowali sie na poprzedni Mundial.witam
dlaczego na mundial nie jedzie Chilijski rozgrywający David Pizzaro(AS Roma)??????
Dziwi cię brak Theo? a oglądałeś mecze Anglików z Meksykiem i Japonią?Bardzo dziwi mnie brak Theo na MS ???? Co do ataku Anglii to na moje oko Rooney i Defoe (odpowiednio 26 i 18 bramek w tym sezonie w lidze). Heksey - 31 meczy w lidze 3 bramki :/ Zalosne.. Crouch drewniany.. Dobrze, ze maja chociaz tych 2 napastnikow.. Tylko 2 - ale jakich ????
A ja wlasnie sadze ze umiarkowany klimat RPA sprawi ze wygra druzyna z Europy, poza tym mysle ze utrzyma sie klatwa zwyciezcy pucharu konfederacji :]Dokładnie, a co ciekawsze zespoły ze Starego Kontynentu aż sześć razy przegrywały w finale. Najbliżej byli chyba Włosi w 1994 w USA, ale przegrali po karnych.
To dość ciekawe i nie musi być bezwartościowe, jeśli chodzi o ten mundial. Myślę, że może to się powtórzyć, że drużyna z Europy przegra w finale. Ale zobaczymy jak będzie.
A Więc rosną szanse ARGENTYNY. Powiem krótko Maradona to cienias jeśli chodzi o trenerke, ale naprawdę to nie aż tak istotne. Jak się ma tyle gwiazd to nawet moja babcia z jednym zebem poprowadziła by ARGENTNYE na mistrza.Reprezentacja Nigerii będzie poważnie osłabiona podczas zbliżających się Mistrzostw Świata. Jej gwiazda, pomocnik John Obi Mikel opuścił swoją drużynę, nie chcąc ryzykować obciążania operowanego niedawno kolana.
wydaje Ci się a ja właśnie wolał bym mieć pakę bez gwiazd ale żeby była drużyną a nie repre naładowaną gwiazdami i gwiazdkami i nie widadomo by było jak ich ogarnąć czy coś.A Więc rosną szanse ARGENTYNY. Powiem krótko Maradona to cienias jeśli chodzi o trenerke, ale naprawdę to nie aż tak istotne. Jak się ma tyle gwiazd to nawet moja babcia z jednym zebem poprowadziła by ARGENTNYE na mistrza.
Otóż to. Dobry trener to podstawa. Zawodnicy sami nie będą grać. Świetnym przykładem jest Real i odpadnięcie w Pucharze Hiszpanii i LM, bo przegrana z Barceloną w lidze to akurat wstyd nie jest.wydaje Ci się a ja właśnie wolał bym mieć pakę bez gwiazd ale żeby była drużyną a nie repre naładowaną gwiazdami i gwiazdkami i nie widadomo by było jak ich ogarnąć czy coś.