>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wokół Mundialu - dyskusje, informacje, pytania

szelech 120

szelech

Użytkownik
Czy ktoś z was znalazł może jakąś sensowną stronkę z czymś na kształt &quot;droga na mundial&quot;? Każda drużyna- opcjonalnie długie skróty meczów z eliminacji, Jan Tomaszewski z magicznym piórem na ekranie rysujący strzałki celem rozgryzienia taktyki?

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Trzeba zakupić jakiś skarb kibica. Wyszło juz cos ciekawego ?
W Piątek wyszedł juz Skarb Piłkarski Piłki Nożnej cena 8 zl, popatrz w kioskach moze jeszcze maja, ja kupilem, zawsze kupowalem ten z przegladu Sportowego ale ten wyszedl wczesniej stad taka moja decyzja zeby kupic ten pare zloty drozszy bo ten z przegladu Sportowego bedzie kosztowal okolo 5zl i wyjdzie 12 czerwca troche pozno wedlug mnie bo w dzien rozpoczecia imprezy dopiero, ale przynajmniej beda aktualne sklady bo ten z pilki noznej ma Ribery, czy Reus, i troche nie dopracowany bo jest pare pomylek np Van Persie gra w... Arsenalu :razz:

firel 142

firel

Użytkownik
Właśnie, co do Mundialu przydałaby się taka rozpiska w excelu albo &#39;plakat&#39; aby można było własnoręcznie wpisywać wyniki, drabinke do finału. Coś na wzór w/w linku z symulacją.
Ktoś coś?

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Podany przeze mnie link może służyć do zapisywania rezultatów bo przeglądarka zapamiętuje wprowadzone wartości. Jest również przycisk &quot;Results&quot;, który wydaje mi się, że będzie podmieniał przewidywane przez nas mecze na prawdziwe rezultaty meczów zakończonych.

M 6,1K

mrgalgan

Użytkownik
Pepe na 100% nie zagra w pierwszym meczu przeciwko reprezentacji Niemiec, będzie to bardzo poważne osłabienie dla defensywy Portugalii. Kurs 2.15 na Niemcy zachęca do gry tym bardziej, że będzie teraz tylko spadał.

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 0

wichura

Użytkownik
Czyli na to wychodzi, że mogą sypać się kartki w końcówkach spotkań jak już piłkarze nie będą mieli sił. Można pokusić się o jakieś overy kartkowe

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Moim zdaniem wybor Japonczyka na sedziowanie meczu otwarcia to duzy blad. Nie pamietam meczu w ktorym Japonski sedzia nie zwolnilby gry. Oni zawsze sa precyzyjni i drobiazgowi, beda gwizdac kazde minimalne przewinienie...moim zdaniem slaby wybor i mocno to wplynie na przebieg tego spotkania...

prorok89 21

prorok89

Użytkownik
Pepe na 100% nie zagra w pierwszym meczu przeciwko reprezentacji Niemiec, będzie to bardzo poważne osłabienie dla defensywy Portugalii. Kurs 2.15 na Niemcy zachęca do gry tym bardziej, że będzie teraz tylko spadał.
W meczu z Irlandią wszedł z ławki w 65 minucie ,więc jego absencja jest bardzo wątpliwa.Raczej zagra w takim przypadku.

M 37

misterchef

Użytkownik
Może właśnie dla tego i wybrali Japończyka na mecz otwarcia, żeby nie powtórzyły się sytuacja z Euro 2012, kiedy sędziowie nie zauważyli gola lub spalonego. Nishimura jest neutralnym sędzią, który jest doświadczonym i uczciwy. FIFA nie chce zadnych kompromitacji, których nie brakuje nawet przed startem Mundialu.

Do góry Bottom