cóż, muszę napisać to co pisałem 2 dni temu , ze nasi to dno , i proszę mnie nie minusowa , bo patriotyzm od idiotyzmu rożni sie tym ze dobrze zyczy sie naszym , ale zna realia , a ja wie jedno ze trener nawalka sie pogubił i to juz dawno temu , jak można przez pól roku zmienić system na 3 obrońców a na mundial wrócić na 4 , ok bo glik wypadł? tylko co z tego jest bogiem? nie dlatego powinien mieć alternatywę i co ? ,, ok mial postawił wg mnie na skład z 2016 roku co mu mistrzostwa europy ugrał , tylko jedno ale pol składu jest na dziś nie do gry , po 1 cionek , zero czucia piłki refleksu i ustawiania sie , każda pilka to byla panika widać , bal sie , piszczek , najgorszy zawodnik w składzie razem z Milikiem ci 2 zagrali najgorsze spotkanie odkąd pamiętam , , dalej Błaszczykowski to co pisałem wcześniej dno , nie dlatego ze go nie lubie , bo grałem z nim razem rok w Rakowie po przejściu z olimpi Truskolasy pamiętam ten mecz 3;3 , walnął nam 2 bramki i pokazał wtedy ze lepszy jest juz , ale wczoraj był wrakiem piłkarza , sam to wiedział dlatego juz nie wszedł na 2 polowe żadna kontuzja , ale co mieli napisać, dalej kryska dno dno dno , bramkę strzelił? no i co nawet 2 bo to co zrobil to tragedia, do tego dochadzi to ze zero środka pola , nie podejmował ryzyka zero podań , mial dyrygować , a tracił piłki , ok nie byl najgorszy ale byl slaby,, Zieliński kolejne dno , ale chłopak młody techniczny w Napoli graja tercet podania klepa , obieg i chłopak może sie wykazać , tu nie bylo jak , linie obrony i pomocy rozciągnięta i złamana, przestrzenie za duze brak slow, jedyne kto dobrze gral to bednarek mimo tego klopsa , widać u niego jakoś ,Pazdan grał dobrze , Rybus tez widać chciał plus dobre ustawianie sie, Kownacki wszedł i tez gral dobrze , do tego lewy starał sie szarpał , ale zero miał podań , i 2 krycie nie mial szans, aha i grosik turbo ? chyba klapa zero rajdów zero na obieg czemu? bo bez formy
podsumowanie trener aut
2 mecz skład młodzi to co trąbie czyli obrona Rybus Pazdan Bednarek Bereszyński dalej Kownacki , Góralski , Zieliński, Grosicki dalej Teodorczyk , Lewandowski bramka Szczęsny mimo , ze wole Fabiana