I mam za każdym razem spamować w tematach ? Nie bójta sie nie w głowie mi flod i inne gówna. Potrzebuje normalną komunikacje z ludźmi. Przecież macie wgląd do PW userów więc śmiało.Poprosiłeś o stream w temacie i go dostałeś, bez PW obyło się.
I mam za każdym razem spamować w tematach ? Nie bójta sie nie w głowie mi flod i inne gówna. Potrzebuje normalną komunikacje z ludźmi. Przecież macie wgląd do PW userów więc śmiało.Poprosiłeś o stream w temacie i go dostałeś, bez PW obyło się.
Ależ uparci wszyscy jesteście. Nie ma żadnego wglądu w PW userów.Przecież macie wgląd do PW userów więc śmiało.
No dobra niech Wam będzie. Co nie zmienia faktu, że wobec braku DNTB PW naprawde ułatwiło by mi życie, a zabawy w multi i inne gówna skończyłem po maturzeAleż uparci wszyscy jesteście. Nie ma żadnego wglądu w PW userów.
to stosunkowo niedługoJestem na forum dopiero od dwóch miesięcy
wychodzi na to, że po 4 miesiącach od rejestracji uzyskasz dostęp do danego działu. to byłby bardzo dobry wynik. dodatkowo, na pocieszenie, pomyśl sobie, że są kilkuletnie konta które nie spełniają wymogów, także uszy do góry i do pisania. 85 merytorycznych postów to nie jest tak wiele. nie każdy z nich musi być esejem w sportowym dziale tematycznym.Wiem że nie mam jeszcze 100 postów ale tyle napisać to mi jeszcze ze 2 miechy zejdzie
Poprawione. //K@milP.S podziękował bym Ci za pomoc klikając +dzięki, lecz moje konto jest trochę zwichrowane. Po pierwsze nie nalicza mi postów przez co nie mogę nigdy dodać konkretnego linka, a klikając w +dzięki daje informację, że muszę podziękować wpierw komuś innemu. Próbując to zrobić pojawia się ta sama informacja i to wszystko się zapętla.
Właśnie za takie obraźliwe wiadomości, jest blokowane pw.Jak sie nie znaszcnacvtovlepiej zamknij sie. Jezeli jeszczecraz takie idiotyzmy napiszesz typu Troickiego to wypierdalasz zvtego forum