>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wnioski o odblokowanie działów oraz PW.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Wnioskuje o odblokowanie HP , albo jesteśmy poważni i ban jest na 7 dni albo nie jesteśmy i kasujecie moje posty . Pozdrawiam
Wniosek oddalony. Brak aktywności na forum
OK dziękuje za info . Pozdrawiam serdecznie

Otrzymane punkty reputacji: +42
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Wniosek o odblokowanie HP , sporo ludzi pyta kiedy znowu tam typy na live będę podował + ostatnio dałem ZNOWU zarobić 2 razy dla sporo osób dzięki typom w dziale NBA . Pozdrawiam
Proszę też o odpowiedź pana Marcin-Odra na 10 PW które mu zostawiłem a nie raczył mi na nie odpowiedzieć. Piszę tutaj skoro nie ma odzewu na moje wiadomości .
Wniosek oddalony. Brak aktywności na forum

Otrzymane punkty reputacji: +6
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wniosek o odblokowanie PW
okres blokady to już około 3 lat;
przydatna rzecz do codziennego użytkowania;
linków nie będę podawał, można sprawdzić. Prócz kilku analiz tematycznych, więcej było postów pomocnych innym.
dobrze wiem, za co mam blokadę, lecz naprawie sprawy. każdy ma prawo do drugiej szansy.

Otrzymane punkty reputacji: +15
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Witam także ładnie proszę o zdjęcie blokady z mojego konta. Trwa ona bardzo długo, teraz gdy zacząłem od nowa prowadzić temat zaczęła być uciążliwa. Swoją prośbę motywuję tym, że jestem na forum ponad 8 lat i obiecuję respektować regulamin w 100%, w innym przypadku nie bede sie odwolywal od blokady permamentnej. Z gory dziękuję.
EDIT: Nie napisalem, chodzi mi o wiadomosci PW i mozliwosc edytowania sygnatury.

xenus 281

xenus

Użytkownik
Proszę o zdjęcie blokady na prywatne wiadomości ???? Przydałoby się czasami w kontakcie z innymi użytkownikami ;)

bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
Witam serdecznie.
Jako że jestem powaażny proszę o odblokowanie HP ponieważ:
#1 oddaję regularnie TRAFIONE TYPY
#2 wiele osób domaga się mojego powrotu
#3 będę dawał zarobić nadal
jednocześnie obiecuję:
#1 nie zaczynać z pijawkami (mimo ich nadmiaru)
#2 prowadzić merytoryczne kłotnie(rozmowy) nt danego meczu
#3 (ignorować większość patolki HP)
PROSZĘ.
bruksel.

// Za każdym razem kiedy miałeś ściąganą blokadę, zaprzepaszczałeś szansę. Odpocznij sobie 30 dni i przemyśl swoje zachowanie. Ponadto nie zakładaj kolejnych kont bo tylko sobie tym szkodzisz. Poza tym w 1 poście tego tematu są warunki zdejmowania bana.
Wiele osób domaga się Twojego powrotu? przecież nie masz bana na działy tematyczne, masz całe forum (oprócz HP) gdzie możesz się wykazać.

Podtrzymuję powyższe stanowisko. Następnym razem będzie ban permanentny. //K@mil

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
1- Okolo 2 miesiecy
2- Lubilem was czytac w przerwie na lunch w pracy. Moje nieodpowiednie zachowanie bylo emocjonalna reakcja na Bad Beta
3- Nie wnosze na forum duzo swoja aktywnoscia, jednak zabieram glos jesli sprawa mnie dotyczy lub merytorycznie moge cos wniesc do tematu. Zazwyczaj jednak jestem obserwatorem bez wiekszych sukcesow w bukmacherce.
Za kazdym razem kiedy mi juz dobrze idzie to probuje grac wiecej i wiecej co nieuchronnie prowadzi do utraty calego bankrolla. Mam zly humor po wiecej jak 3 nietrafionych typach/kuponach z rzedu i czesto gram &#39;pewniaki&#39; va banque.
Kilka jesli nie kilkanascie razy ostatnie mecze zatapialy mi ako 1000+

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Może mi ktoś wyjaśnić za co dostałem bana na HP? ;)
// Bana otrzymałeś na 2 tygodnie w głównej mierze ze względu na notoryczne przekleństwa. Benek_25.
Śmieszny powód, no ale dobra, niech wam będzie.

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
1- Okolo 2 miesiecy
2- Lubilem was czytac w przerwie na lunch w pracy. Moje nieodpowiednie zachowanie bylo emocjonalna reakcja na Bad Beta
3- Nie wnosze na forum duzo swoja aktywnoscia, jednak zabieram glos jesli sprawa mnie dotyczy lub merytorycznie moge cos wniesc do tematu. Zazwyczaj jednak jestem obserwatorem bez wiekszych sukcesow w bukmacherce.
Za kazdym razem kiedy mi juz dobrze idzie to probuje grac wiecej i wiecej co nieuchronnie prowadzi do utraty calego bankrolla. Mam zly humor po wiecej jak 3 nietrafionych typach/kuponach z rzedu i czesto gram &#39;pewniaki&#39; va banque.
Kilka jesli nie kilkanascie razy ostatnie mecze zatapialy mi ako 1000+
Wniosek oddalony? Wniosek nieoddalony??
Juz grubo ponad 48h minelo?

Odblokowane // Odra

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Może mi ktoś wyjaśnić za co dostałem bana na HP? ;)
// Bana otrzymałeś na 2 tygodnie w głównej mierze ze względu na notoryczne przekleństwa. Benek_25.
Śmieszny powód, no ale dobra, niech wam będzie.
Minęły 2 tygodnie, ban jest nadal. Został przedłużony, czy o co biega?
edit: odblokowane //Odra

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czasami jest tak że trzeba ręcznie zaakceptować post. Raczej nie jesteś &quot;wytypowany&quot; do akceptacji postów w tym dziale.
Jak będziesz miał w przyszłości podobny problem to możesz napisać do mnie na PW wtedy sprawdzimy dokładniej co dolega ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
OFF TOPIC
1- okres blokady OFF ▶ +/- 14:00 dnia dzisiejszego
2- chęć dyskusji o pobranych meczach + normalna dyskusja + czerpanie informacji od pozostałych typerów
3- przed półroczną przerwą z logowaniem na forum, byłem aktywny w dziale snooker, prowadziłem również przez jeden sezon ranking europejskiego hokeja, był również epizod w typach dnia
P.S: Zakładam 3 warianty dlaczego jest blokada na DnTB
a) za to, że kilka razy jednemu użytkownikowi wypomniałem spam, płacz i obelgi na zawodników
b) pewnego rodzaju problem na linii z dawid.400 i jego podejście co do mojej osoby i antypatii do motorków :]
c) polemika na temat Ś.P bruksela
/e:
Dziękuje za informację o długości banu, lecz spiralę spamu podbijały też inne osoby i z tego miejsca apeluję o równe traktowanie podczas banowania i mam nadzieję że nie tylko ja odpokutuje za offtop, no chyba że w DnTB są równi i równiejsi (osoby wrogo nastawione co do mojej osoby dalej śmigają na forum bo mają po drodze z &quot;zielonymi&quot; bez jakichkolwiek form ostrzeżeń).
Co do wpisów dotyczących &quot;motorków&quot; skoro tak nie rusza, zastanawia mnie dlaczego podbijasz tą piłeczkę, jak i inni zainteresowani w tym temacie zamiast po prostu to zignorować.
Dziękuje.
/e2: wyrażam tylko swoją opinie na ten &quot;&quot;wrażliwy&quot; temat. Skończmy na tym bo się może niezła drama urodzić

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Okres blokady: 14 dni
Powód: Twoje ostatnie posty w OT które nakręcały spiralę spamu pomimo ostrzeżeń od moderatorów czy to na PW czy też w samym temacie. Ponadto nie mam żadnego problemu na Twojej linii i średnio mnie interesuje Twoje zdanie dot. &quot;motorków&quot;.
/e: Dziękuje za informację o długości banu, lecz spiralę spamu podbijały też inne osoby i z tego miejsca apeluję o równe traktowanie podczas banowania i mam nadzieję że nie tylko ja odpokutuje za offtop, no chyba że w DnTB są równi i równiejsi (osoby wrogo nastawione co do mojej osoby dalej śmigają na forum bo mają po drodze z &quot;zielonymi&quot; bez jakichkolwiek form ostrzeżeń). Co do wpisów dotyczących &quot;motorków&quot; skoro tak nie rusza, zastanawia mnie dlaczego podbijasz tą piłeczkę, jak i inni zainteresowani w tym temacie zamiast po prostu to zignorować. Dziękuje.
Również inne osoby poniosą konsekwencje.
Co do motorków odpisuję bo bezpodstawnie i nie mając na to żadnych dowodów, mnie o coś osądzasz a tego nie lubię.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Pewnie nie ten temat ale nie znalazłem innego a wydaje się najodpowiedniejszy. Prosze o odblokowanie PW. Już nawet HP jest mi zbedny bo czytanie tam tej calej debiliady i hejtow mija sie z celem. PW ulatwi mi kontakt z ludzmi, ktorzy cos wnosza. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Proszę o zdjęcie trwającej od lutego&#39;15 blokady na Off Topic w HP, gdyż ta nałożona blokada dotycząca - w zamyśle Administracji - jedynie wpisów w wątku DnTB, de facto uniemożliwia mi dokonywanie wpisów/prowadzenie wątków założonych w Off Topic HP.
Deklaruję też, że tak jak dotąd nie udzielałem się tak i nadal nie zamierzam udzielać się w wątku HP pt. &quot;Dyskusje na Tematy Bukmacherskie&quot;, a moja tam obecność na początku tego roku i ta sytuacja zakończona banem, była spowodowana jedynie brakiem mojej zgody na chamstwo i obrażanie mnie tamże przez kilku użytkowników i danie temu odporu.
Odblokowane, bardzo proszę o zachowanie powściągliwości w wyrażaniu swoich opinii o innych. //K@mil

Otrzymane punkty reputacji: +23
Do góry Bottom