OFF TOPIC
1- okres blokady OFF
+/- 14:00 dnia dzisiejszego
2- chęć dyskusji o pobranych meczach + normalna dyskusja + czerpanie informacji od pozostałych typerów
3- przed półroczną przerwą z logowaniem na forum, byłem aktywny w dziale
snooker, prowadziłem również przez jeden sezon ranking europejskiego hokeja, był również epizod w
typach dnia
P.S: Zakładam 3 warianty dlaczego jest blokada na DnTB
a) za to, że kilka razy jednemu użytkownikowi wypomniałem spam, płacz i obelgi na zawodników
b) pewnego rodzaju problem na linii z dawid.400 i jego podejście co do mojej osoby i antypatii do motorków :]
c) polemika na temat Ś.P bruksela
/e:
Dziękuje za informację o długości banu, lecz spiralę spamu podbijały też inne osoby i z tego miejsca apeluję o równe traktowanie podczas banowania i mam nadzieję że nie tylko ja odpokutuje za offtop, no chyba że w DnTB są równi i równiejsi (osoby wrogo nastawione co do mojej osoby dalej śmigają na forum bo mają po drodze z "zielonymi" bez jakichkolwiek form ostrzeżeń).
Co do wpisów dotyczących "motorków" skoro tak nie rusza, zastanawia mnie dlaczego podbijasz tą piłeczkę, jak i inni zainteresowani w tym temacie zamiast po prostu to zignorować.
Dziękuje.
/e2: wyrażam tylko swoją opinie na ten ""wrażliwy" temat. Skończmy na tym bo się może niezła drama urodzić