>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wniosek o zbanowanie

Status
Zamknięty.
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
wiec Ramzi nie lataj do modow , jak ci wysle jakas wiadomosc , zapomniales jak kiedys mie obrazalas na pw i nie skarzylem sie tak jak ty :zoltakartka:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Anapolon nadal musisz podburzać sytuację ? Poco to piszesz na łamach całego forum napisz mu to na PW. A Nie tutaj wasze brudy wyciągasz.
Pozdro

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Anapolon nadal musisz podburzać sytuację ? Poco to piszesz na łamach całego forum napisz mu to na PW. A Nie tutaj wasze brudy wyciągasz.
Pozdro
Równie dobrze Ty mogłeś napisać mu to na PW.
Stop dyskusji na temat PW. To są Wasze sprawy. Kolejne posty będą kasowane bo będziecie ciągnąć dyskusje w nieskończoność.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
telprzem jeśli chciałeś zgłosić wulgaryzm to jest jeszcze taka opcja jak &quot;raportuj post&quot;. Klikasz i moderator działu otrzymuje wiadomość ( w tym przypadku ja), jeśli nie ma tam moda to raport dostaje ModTeam ( czyli m. in. też ja).
Niepotrzebnie wpisałeś to tutaj bo zaraz pojawiło się pełno komentarzy.
A że umiesz używać tej opcji to wiem bo dostałem od Ciebie &quot;raport&quot; dzisiaj czy wczoraj. Tak zrobiłbyś to &quot;anonimowo&quot; i nikt nie w tym temacie by się nie bulwersował.
Inni jeśli chcą zgłosić wulgaryzmy to też klikajcie &quot;raportuj post&quot;.

G 46

ghs

Użytkownik
Panowie może ja się wypowiem co do wspominanych PW wiadomości nigdy nikt nie miał wejścia do waszych skrzynek NIKT:!: Nawet Marcin , czy Moderatorzy to wasza PW sprawa co tak trzy miecie. I z kim się wyklinacie.
Moderatorzy to pewnie i nie mają, ale administratorzy z dostępem do bazy danych (a rozumiem, że Marcin taki ma) jak najbardziej. Inna sprawa, że nie wierzę, by z tego korzystali.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Macie spiny jak 5-latki.
Temat służy do podawania PW z ogłoszeniami pokroju :
zapraszam na inne forum - xxx
xxx - najlepsze typy w necie
Podawanie swoich PRYWATNYCH wiadomości sensu nie ma najlepszego. A jak nie pasi to idż i nie wracaj.
To samo z wymianami - pisze nie wymieniać - a wy że was oszukał - jakby forum miało odpowiadać za wymiany - to bankurutami by Admini zostali.
Z tego co wiem to admini nie mają wglądu w PW - była sprawa kiedyś z pewnym userem , ale nie bede wyciągał starych spraw na forum.

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Witam wnosze prosbe o zbanowanie usera Matiz121 za oszustwa na lamach forum chyba modzi beda wiedziec o co chodzi i chcialem publicznie przeprosic nikifora ale matiz sobie to bardzo sprytnie wymyslil ,pozdrwiam i czekam na rozwiazanie sprawy bo chyba macie zamiar cos z tym zrobic?

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Przepraszam Wszystkich UserÓw Za Wczoraj.napiŁem SiĘ TrochĘ Dlatego Przepraszam Nikifora Oraz Rybexa.jednoczeŚnie ProszĘ O Zbanowanie Ip Matiza121.

R 0

robsonsc

Użytkownik
Nie bede sie rozpisywał,ale polecam obejrzeć WSZYSTKIE wczorajsze i dzisiejsze posty dzieciaka o nicku MARCINXXX i pomyśleć czy nie należy mu się ban,pozdro

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Dostałem wiadomość na PW od użytkownika staropolanka
Witam,
zapraszam na nowy portal bukmacherski, dziś piękny zysk. Skuteczność 90 %. Zapraszamy do udziału w konkursie z pulą 170 EURO :
http://www
zapraszam,
ekipa www

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Dostałem wiadomość na PW od użytkownika staropolanka
Witam,
zapraszam na nowy portal bukmacherski, dziś piękny zysk. Skuteczność 90 %. Zapraszamy do udziału w konkursie z pulą 170 EURO :
http://www
zapraszam,
ekipa www
załatwione ;)
Proszę na przyszłość wklejać najlepiej screeny tych PM ewentualnie z zamazanymi adresami konkurencji.

dydel12 0

dydel12

Użytkownik
webster1

czesc
Posiadam dostep do tzw Fixów ( na dzis fix za darmo) jezeli chcesz go miec wystarczy ze napiszesz na gg XXX po meczu pokazuje screeny pozostałych fixow ktore juz byly ktore znajduja sie na specjalnej strnie ktora dostaniesz po meczu
webster1 is offline Forward Message
nie wiem za to dostaje się bany?
jak tak to mam jeszcze drugą
marcin800

czesc
Witam,mam dostęp do tzw. Fixów,zdecydowalem sie na podzielenie swoja wiedza oczywiscie za pieniadze.Pierwszy fix podaje za darmo wystarczy ze napiszesz na moje gg XXX i podam go. Kazdy kolejny mecz kosztuje 40zł WSZYSTKIE MECZE KTORE GRALEM SA UDOWODNIONE SCREENAMI KTORE POSIADAM I CHETNIE POKAZE.Jesteś zainteresowany?pisz gg: XXX

Vader // Dostaje się bany ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom