Równie dobrze Ty mogłeś napisać mu to na PW.Anapolon nadal musisz podburzać sytuację ? Poco to piszesz na łamach całego forum napisz mu to na PW. A Nie tutaj wasze brudy wyciągasz.
Pozdro
Post nr 4127 w SB 20dobra kurwa, człowiek sie stara a ty tego docenic nie potrafisz !!!
Moderatorzy to pewnie i nie mają, ale administratorzy z dostępem do bazy danych (a rozumiem, że Marcin taki ma) jak najbardziej. Inna sprawa, że nie wierzę, by z tego korzystali.Panowie może ja się wypowiem co do wspominanych PW wiadomości nigdy nikt nie miał wejścia do waszych skrzynek NIKT:!: Nawet Marcin , czy Moderatorzy to wasza PW sprawa co tak trzy miecie. I z kim się wyklinacie.
załatwioneDostałem wiadomość na PW od użytkownika staropolanka
Witam,
zapraszam na nowy portal bukmacherski, dziś piękny zysk. Skuteczność 90 %. Zapraszamy do udziału w konkursie z pulą 170 EURO :
http://www
zapraszam,
ekipa www
gdzie tu jest nick ? ???? bo wpisalem "ja12" ale nie ma takiego i nalegam o screena :]Dzisiaj, 23:17
teraz ja12
www.1xXXXXXXXXXXXl ->może się przydać, pozdro
www.1x2XXXXXXXXXXXn.pl ->może się przydać, pozdro
BANOWAĆ !!
nie wiem za to dostaje się bany?webster1
czesc
Posiadam dostep do tzw Fixów ( na dzis fix za darmo) jezeli chcesz go miec wystarczy ze napiszesz na gg XXX po meczu pokazuje screeny pozostałych fixow ktore juz byly ktore znajduja sie na specjalnej strnie ktora dostaniesz po meczu
webster1 is offline Forward Message
marcin800
czesc
Witam,mam dostęp do tzw. Fixów,zdecydowalem sie na podzielenie swoja wiedza oczywiscie za pieniadze.Pierwszy fix podaje za darmo wystarczy ze napiszesz na moje gg XXX i podam go. Kazdy kolejny mecz kosztuje 40zł WSZYSTKIE MECZE KTORE GRALEM SA UDOWODNIONE SCREENAMI KTORE POSIADAM I CHETNIE POKAZE.Jesteś zainteresowany?pisz gg: XXX
czesc
mam dostep do ustawionych meczow jezeli chcesz takze miec to pierwszy podaje zupelnie za darmo pod gg XXX pewne info nie pozalujesz