Tak poziom trzymamy, bo forum jest publiczne i ogólnodostępne.ta, ale powinien byc jakis poziom na forum... ile taki czlowiek moze miec lat???? ze takie pw wypisuje... a modzik Tedziu tez mi daje ostrzezenia za nic
Prywatna część forum? Dobre sobie haha.. Czemu nie ma oficjalnie powiedziane, że mod team i admini mają dostęp do PW użytkowników?Tak poziom trzymamy, bo forum jest publiczne i ogólnodostępne.
PW jak nazwa wskazuje jest prywatną częścią forum, przeznaczoną dla użytkowników. Jeżeli wiadomość PW nie działa źle na rzecz forum, admini, modzi i osoby trzecie nie ingerują w Wasze rozmowy.
ani modzi ani modTeam nie mają dostepu do prywatnych wiadomosciPrywatna część forum? Dobre sobie haha.. Czemu nie ma oficjalnie powiedziane, że mod team i admini mają dostęp do PW użytkowników?
Moim zdaniem to przesada dlaczego ktoś może czytać moje jak to nazwałeś "prywatne" wiadomości..?
ja mam co do tego inne zdanie....ani modzi ani modTeam nie mają dostepu do prywatnych wiadomosci
Ty najwięcej wiesz, masz staż miesięczny jako mod to nie masz dostępu do pewnych miejsc..ani modzi ani modTeam nie mają dostepu do prywatnych wiadomosci
A dla mnie jest przesadą, że ostatnio w tym dziale udzielają się ludzie kótrzy dopiero co się zarejestrowali jak niejaki @ricardo oliviera albo Ty, który to jest dopiero Twój drugi post a już myślisz, że wszystko wiesz...Prywatna część forum? Dobre sobie haha.. Czemu nie ma oficjalnie powiedziane, że mod team i admini mają dostęp do PW użytkowników?
Moim zdaniem to przesada dlaczego ktoś może czytać moje jak to nazwałeś "prywatne" wiadomości..?
już pełno ludzi pisało o tym w SHOUTBOX ... no ale jak chcesznajlepiej by było gdybys pokazał screena tej wiadomości z zamazanym adresem strony