spoko, ale nawet CP wskazują na to że obrót mam... Grałem tylko na gladiatorku. Dorobiłem te 13, potemWinona: The reason why you're withdrawal request got declined is because, you still need to wager on games that will count towards your wagering requirement.
Winona: Please be informed that you still need to play €13.00 on games that will count towards your wagering.
Winona: Please be informed that the maximum withdrawal for the 10 free bonus is 100.
Winona: And thus you can withdraw with the maximum of 120.
Winona: The 100 from your 10 free and your dpeosit of 20.
Playtech to nie Top Game, do następnego weekendu będzie kasa u Cibie na koncieOk, depo zrobione, wypłata zlecona 100+20 depozytu. Mam nadzieje że przed sylwestrem wypłacą.
Wydaje mi się jednak że później, bo zanim wezmą scany i zweryfikują konto to też trochę minie. Napisałem na live chacie że chciałbym już wysłać scany a Ci że mam poczekać 2-3 dni, i wtedy o to poproszą ????Playtech to nie Top Game, do następnego weekendu będzie kasa u Cibie na koncie
kiedy wypłacałem z Playtechu trwało to równo 6 dni, w poniedziałek zlecona wypłata, również w poniedziałek przesłane skany, w sobote w południe kasa na MB. Próbuj co jakiś czas wejśc na LC, może trafisz na Tomasza. On Ci poda meila, abyś wcześniej wysłał skany i normalnie się z nim dogadasz. Angielski support wkleja gotowe formułki...Wydaje mi się jednak że później, bo zanim wezmą scany i zweryfikują konto to też trochę minie. Napisałem na live chacie że chciałbym już wysłać scany a Ci że mam poczekać 2-3 dni, i wtedy o to poproszą ????
ja wczoraj robiłem depo kartą, dziś rano wysłałem skany bo chcieli, napisali mi później że przyjęli skany i moja wypłata zostanie zrealizowana dalej, także ja także na razie czekamDostał już ktoś kasiorkę od nich ?